Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
Sziasztok!
A vammentesseg januar 1 helyett juli 1-re modosult? Lehet meg problemamentesen filleres vackokat rendelni?
-
bexinho23
őstag
Sziasztok!
Van egy gyári Samsung autós telefontartóm, amit szélvédőre lehet rögzíteni. Azonban a nyári kánikulában GPS-t használva a telefon majdhogynem olvadásnak indul. Ezért gondoltam, hogy más, praktikusabb megoldást kéne találnom.
Szellőzőrácson ki milyen típust használ, ami bevált?
-
bexinho23
őstag
válasz Degeczi #156173 üzenetére
Annyira azért nem hóttmindegy. Ha casco-d van, akkor adott esetben a biztosító kérheti az eredeti forgalmit és kulcsokat is. Lehet, hogy ez szerződése válogatja, de nem minden esetben hóttmindegy. Amúgy megszokásból hordom a kettőt párban.
(#156175) -secret-
Én mondjuk nem pénztárcában tartom, hanem külön.(#156179) azka79
Nem, kizárólag csak a forgalmit akarom ott tartani, illetve a biztosítási dokumentumot.
A korábban aliról rendelt kártyatartóban (van egy zsebe a kp részére is) vannak a szükséges iratok, kártyák. -
bexinho23
őstag
válasz erdey_a #156170 üzenetére
Igazán, Sherlock? Tisztában vagyok vele, korábban ott vettem ezeket a tokokat. Viszont úgy gondoltam, talán van praktikusabb/dizájnosabb megoldás, ami pl. menne a fekete fém kártyatartómhoz. Ha valakinek van ötlete, vagy tapasztalata termékkel kapcsolatban, ne tartsa magában.
-
bexinho23
őstag
Valaki rendelt már forgalmi engedély tárolására alkalmas tokot? Jelenleg egy sima átlátszó, puha tokban van, ami már eléggé megviselt. Sosem tartom a kocsiban, így 1-2 év alatt a zsebemben elhasználódik.
-
bexinho23
őstag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani kerékpárra első lámpát, ami cserélhető akkus? A lentebb említettek árban és minőségben is jók lennének, csak nem cserélhetők.
-
bexinho23
őstag
Köszönöm, és neked is (#149755) macilaci78. A Ugreen-ből lehet rendelek is egyet. Abból több termékem is van, megbízhatóak, ráadásul most akciós is.
-
bexinho23
őstag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan autóstöltöt, ami a szivartyújtóból nem lóg ki? Opel Corsa C-be szeretném (bár feltételezem, hogy a foglalatok standard méretűek).
Illetve praktikus, nem csicsás, nem gagyi kinézetű kártyatartót szeretnék beszerezni. De aliexpressen szinte csak gagyi kinézetűt találni...
-
bexinho23
őstag
Üdv!
Nálatok mi a helyzet Aliexpresses rendelésekkel? Évek óta rendelek kínából (Ali, ebay, gearbest) kisebb, közepes értékű termékeket, jellemzően ingyenes szállítással, de ezidáig még sosem történt, hogy ne értek volna hozzám időben. Most viszont van egy február eleji rendelésem, ami már a 2 hónapból is bőven kifutott (refundom szerencsére elfogadásra került), illetve egy márciusi eleji, ami még pár napig időn belül van, de kezdek nagyon aggódni.
Kis sváb faluban lakom, kis posta (2 fős+félbolond kihordó), normális szomszédok, így feltételezésem szerint nem a célban akadhat kézbesítési probléma.Kérdésem csupán annyi, hogy február eleji rendelések nektek már megérkeztek?
-
bexinho23
őstag
válasz toyasoslecho #148007 üzenetére
Koszi. Tehat akkor eloszor level, nem dispute.
-
bexinho23
őstag
Aliexpressen hogy mukoduk a dispute? Par nap mulva lejar a 2 honap (visszaszamlalo szerint), es a csomag meg mindig nem erkezett meg. Ez lesz a 2. meg nem erkezett csomagom a kb 50bol. Elso meg par eve volt ebayeb, de mivel ott paypallal vasaroltam, nem aggodtam.
-
bexinho23
őstag
válasz janakbacsi #139768 üzenetére
Nekem és a kollégámnak is megérkezett. Tökéletesen működik. Valószínű a régió beállítással lehet probléma, ahogy Beg is írta. Nálam mondjuk ha jól emlékszem Germany a régió.
-
bexinho23
őstag
Helló!
Az alábbi menetrögzítőt néztem ki. Kinek mi a véleménye róla? Elég jókat lehet róla olvasni.
Mi a pontos határ, ami még átcsúszik a vámon? Gondolom 35$-ig belefér a vámmentességbe. -
bexinho23
őstag
Sziasztok!
Regi 3.5"os hddhez keresek atalakitot, aminek segitsegevel usbn keresztul lementhetem az adatokat. Valaki hasznalt mar hasonlot? Tudnatok olcson, megfelelo atalakitot ajanlani?
-
bexinho23
őstag
válasz SZIGMA #124096 üzenetére
Szia!
Rendben, átmegyek másik topikba. Amúgy az Asus laptop (2015-ös erős középkategória) beépített bluetooth adapterével csatlakozik össze, fel is ismeri, mint Mi Bluetooth Speaker, de hiányosak az infók róla, tehát nem 100%-osan tudja a windows, hogy mégis mit kéne vele kezdeni.
-
bexinho23
őstag
Valaki vásárolt/használ Xiaomi Mi Bluetooth 4.0 Speaker-t?
Minden tökéletes, de egyszerűen a windows 8.1 alatt hiába van csatlakoztatva, a PC felismeri, mégis a lejátszó hangeszközöknél nem jelenik meg, mint bluetooth eszköz/hangszóró. Már próbáltam feladatkezelőben bluetooth újraindítást, gép újraindítást, eszköz újra párosítást, bluetooth driver reinstall... mindent, de egyszeűen nem tudom összehozni kábelmentesen. Jack csatlakozón keresztül oké a hang, de jön a foci VB, a teraszon projektorozáshoz elengedhetlen lenne, hogy vezeték nélkül csatlakoztathassam a laptophoz.
Valaki?
-
bexinho23
őstag
Valaki tud ajánlani megbízható, jó anyaghasználatú, de mégis olcsó USB elosztót?
Mindössze egy USB-s led lámpa, egér, billentyű lenne rákötve. Sajnos az 1 éve rendelt 200 Ft-os elosztó kezd behalni. Folyamatosan le-, illetve felcsatlakozik (teljesen laza az összes csatlakozója, USB vége sem szorul a laptop USB portjaiba.
-
bexinho23
őstag
Halihó!
Valaki rendelt már kínából szerszámkészletet? (Kerékpár javításhoz)
-
-
bexinho23
őstag
Ha Gearbest-ről rendelek regisztrálatlan küldeményként, de biztosított szállítással, akkor ha netalántán nem érkezne meg a csomag, tudok reklamálni, mint az Ebay-nél?
[ Szerkesztve ]
-
bexinho23
őstag
Udv! Tudtok ajanlani laptophoz bluetooth billentyuezetet?
-lehetoleg olcso
-minel vekonyabb
-kenyelmes potyogesgez
-ne erzodjon rajta nagyon a gagyisag (laza gombok...)Jol bevált vezetéknélküli egér?
-
bexinho23
őstag
Mindenkinek köszönöm az ajánlást. Valószínű, hogy az EU stock-os megoldást fogjuk preferálni. Kis utánaolvasást követően pedig döntünk.
-
bexinho23
őstag
Üdv!
Édesapámnak keresek nyárra grillezéshez bluetooth-os hangfalat 7-9 ezer értékben. Tudtok esetleg bevált típust ajánlani?
-
bexinho23
őstag
Üdv!
Van itthon egy 2,5-es belső HDD, amit szeretnék NAS-ra csatlakoztatni USB-n keresztül. Tudnátok ajánlani olyan átalakítót, ami bevált?
-
bexinho23
őstag
Sziasztok!
Laptopomra van kötve minden (monitor, egér, bill, usb elosztó, stb...), tehát asztali gépként üzemel. Viszont jó lenne a hangot hangszóróra kiküldeni.
Főként munkára használom a gépet, háttérben néha futtatok youtube-os podcast-eket. Ehhez keresek nagyon olcsó és kicsi sztereo hangszórót.
Rendelt már valaki hasonlót?
-
bexinho23
őstag
Fa karorat erdemes kinabol rendelni? valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban?
-
bexinho23
őstag
Érkezett pár cucc az elmúlt napokban:
Orico 2A töltőfej Kiváló minőség, csomagolás. Nagyon elégedett vagyok. Ráadásul a helyi postáig követhettem a csomag útját.
Veithdia napszemüveg Jónak tűnik. Anyaghasználat és összeszerelés is rendben van. A bal szára emelkedik felfelé szemmel alig láthatóan (pár mm)
LED izzó autó belső világításához Nagyon erős a fénye, jégfehérben rendeltem. 4 db jött.
Olcsó kulacstartó A hervisbe vettem egy éve egy hasonló kulacstartót, amin minta volt. Nem bírta sokáig. Ez masszívabbnak tűnik és 1800 Ft-tal olcsóbbnak is. Télen kevesebbet fogok a természetben tekerni, de ideje volt már lecserélnem.
Okosóra Édesapámnak kellett egy ilyen okosóra. Nyilván nem egy Apple iWatch2. Viszont meglepően gyors, szép a kijelzője, aksi is jól bírja. Ráadásul rengeteg extra funkció van benne. Nem beszélve a hangszóró/mikrofon párosról sem. A csomagolás igényes volt, mondhatni prémium. -
bexinho23
őstag
Ma jött meg egy július közepén, Ebay-ről rendelt üvegfólia a telefonomra. Kicsit sok idő volt. Még várok egy tokra, amit ugyanazon a napon rendeltem más eladótól, illetve egy Gearbest-es okosórát, amit szeptember 7-én fizettem ki. Remélem utóbbi hamarosan megjön.
-
bexinho23
őstag
válasz DeFranco #94104 üzenetére
Július végén rendeltem egy telefon tokot. Hibás volt, rosszul vágott, használhatatlan, karcos. Képpel elküldött üzenetemre azt a választ kaptam, hogy elküld egy újat. Mondtam, rendben. Ugye semmit nem tudtam arról hogy valóban elküldte, csak amit ő írt. Pár napja 1 hetes levelezgetés után csak a hitegetés ment. Indítottam egy ebay case-t, másnap már a paypal jelzett, hogy számlámon a pénz. Soha többet új termék, csak refund. Amúgy kb 5 eset volt h refundot kellett kérnem. Most először kértem új termék küldését... hiba volt.
-
bexinho23
őstag
MicroUSB-s telefon töltőt tudtok ajánlani (kompletten)?
-
bexinho23
őstag
válasz andrisbandi #92105 üzenetére
Koszi, ingyenes szallitassal megrendeltem az okosorat, paypallal fizetve.
Mas:
Tudom, leragott csont. De merre talalom azt az osszefoglalot, ahol az ajanlott telefon, tablageptoltok vannak? -
bexinho23
őstag
Sziasztok! Gearbesten rendelnenk 30dollarert. Penzvisszafizetesi garancia itt is el az ingyenes stallitasnal, vagy regisztralt csomagnal ervenyes? Vagy mitol fugg?
-
bexinho23
őstag
Kerékpárhoz rendelt mar valaki elso lampat?
-
bexinho23
őstag
válasz vargalex #89107 üzenetére
"Amper" nevű applikációval néztem, hogy a telefon mennyit vesz fel. Korábban sosem néztem a számokat, mert nem vettem észre érzékelhető furcsaságot, csak most tűnt fel ez az érték, mikor több helyről is próbáltam tölteni. A töltöttségi maximum az a Xiaomi MiBand2-nél figyelhető meg. Egy Android program (mi band tools) 100%-ot jelez, a MiBand meg maximumnak a 98%-ot tekinti, mert onnan nem mozdul.
-
-
bexinho23
őstag
Igen, elég olcsó volt egyik fórumozó osztotta meg egy kuponkóddal még július közepén.
A kábel leírását olvastam, hogy nem kell figyelni, hogy dugom rá, de azt hittem ez egy spéci szabvány. Akkor ezekszerint rádughatom az microusbs huaweit...
-
bexinho23
őstag
Megérkezett az autós töltő, ami kuponnal csak 1.313 ft volt. Viszont kaptam hozzá egy kábelt, amit nem tudok mire használni. Tudom, hogy számtalanszor kibeszélt téma a kábelezés, de ha valaki tud jó áron megbízható micro usbs végű kábelt, az ne tartsa magában
Ezt kaptam hozzá. Ez micsoda?
Kep -
bexinho23
őstag
válasz cikasz #88966 üzenetére
Köszi, sajnos szürkében nincs, Gearbest-en pedig sajnálok rá 4500-at. De akkor várok, keresgélek, mert ez a Xiaomi-s nagyon tetszik.
Más:
Ebayen szeretnék Huawei P8-ra üvegfóliát venni, de amit legutóbb vettem, az botrányosan kicsi volt (talán a képernyő 80%-át ha takarta. Tudtok olyan linket, vagy oldalt megosztani, ahonnan lehet normális, teljes képernyőt betakaró üvegfóliát rendelni?
-
bexinho23
őstag
Sziasztok!
Tudtok ajanlani bevalt, jo minosegu szelfibotot? Nagy a valasztek, de jo lenne olyat rendelni, amit mar mas is kipróbált itt a csoportban. -
bexinho23
őstag
A kábeles megoldásban hiszek én is, és úgy tudom, hogy a CC-nek van is LAN megoldása. De még nem tapasztaltam 1,5 év alatt hátrányt a wifivel. BubbleUPNP-vel és PLEX-szel minden külső, utóbbival még belső felirat is remekül lejátszható + választható hangsáv is. Online streamekkel szokott inkább gond lenne. AceStream és SopCast némi nehézséggel, de működik, illetve azok a weboldalas streameket is lejátsza, amin megjelenik a kis CC ikon. Viszont ez a rpi mindig érdekelt. Kicsit utána is olvasok...
-
bexinho23
őstag
Elnézést az offért, de mivel jobb egy rpi egy chromecast-tel szemben? CC-re nem lehet külső hdd-t csatlakoztatni, de ezen kívül van még hátránya? Azért kérdezem, mert nekem egy CC2 van, mellette egy 5Ghz-es wifi router, arra pedig egy NAS csatlakozik lan-nal. Viszont ha jobb egy rpi, akkor édesapámnak azt szereznék már be, nem CC-t.
-
bexinho23
őstag
válasz draco31 #87920 üzenetére
Nekem pont tegnap jött meg egy ultravékony szilikon tok apám samsung a7-es telefonjára. Majdnem jó minden, de a power gomb résznél valamiért nem passzol rá a tok, így akad a gomb, nem lehet benyomni, cserébe automatán kapcsolgatja a készülék magát. Kivághatnánk szikével, de emellett becsomagolt állapotban karcosan, maszatosan érkezett meg a tok. Ma jelenteni fogom, hátha küldenek egy újat. Fura amúgy, mert mindenhol jól van kivágva a tok, csak a gomboknál fura.
-
bexinho23
őstag
válasz azbest #87973 üzenetére
Nekem a középső képen lévő hdmi elosztó volt. Tökéletesen tette a dolgát, 3 eszköz volt rákötve. Kicsit kényelmetlen volt nyomkodással átváltani, de van olyan változat is, amihez adnak távirányítót is. Nem tudom mennyire működőképes, de ha újra vennék, akkor olyat rendelnék. Azóta lett egy erősítőm, így ezt elvateráztam.
-
bexinho23
őstag
válasz Degeczi #85647 üzenetére
Oké, akkor előrébb nem vagyok vele. Ezért nem ruháztam be korábban egy transmitterre, választottam inkább a kábelezést. A sok info közepette összemostam (#85641) Degeczi hozzászólásában említett audio vevőegységet és a xiaomi roidmi 2s-t.
Még nézegettem korábban ezeket az audio adaptereket, amit jack-be kell dugni (gondolom ezt ajánlotta Degeczi is). Viszont elég nagy a szórás árat tekintve a kínai piacon. Érdemes ezek között keresgélnem? Nem akarok amúgy FLACK minőségű hangfájlokat lejátszani, inkább podcasteket hallgatok, néha spotify-t.
-
bexinho23
őstag
válasz AllTheBest #85642 üzenetére
Pont ez (pár hsz-szel feljebb) hozta meg ismét az érdeklődésemet, csak nem tudom, hogy pontosan hogyan működik. Telefonnal rácsatlakozok bluetooth-on keresztül, a xiaomi-t pedig összekötöm a JVC-vel egy audiokábellel?
-
bexinho23
őstag
Adott egy AUX/USB-s JVC autórádió, amire jelenleg minden alkalommal audiokábellel csatlakoztatom a telefont. Viszont elég kényelmetlen, pláne ha rövidebb utakra megyek, ezért szeretném a kábelezést bluetooth megoldásra leváltani.
Az ebay-es USB-s bluetooth adapterek mennyire megbízhatóak? Van valakinek tapasztalata ezekkel?
-
bexinho23
őstag
920-at rendeltünk apunak. Hangja valóban jó, de a fülben maradás az pocsék. Konkrétan semmi értelme a rajta lévő "gumi háromszögnek". Pár hétig bírta apumnál, mert széttépte mérgében Soha többet. Amúgy kisfülü család vagyunk, így mindig is problémás volt a fülesek használata. De ez kritikán aluli volt...
-
bexinho23
őstag
Tegnap megérkezett a 16 nappal ezelőtt rendelt Xiaomi Mi Band 2. Teljesen elégedett vagyok mind a szállítással, mind a termék minőségével és csomagolásával.
Illetve pár napja futottak be a GU 10-es izzók is.
-
bexinho23
őstag
Ez mit jelent? Mire szamithatok? Jovoheten megerkezhet?
-
bexinho23
őstag
-
bexinho23
őstag
Tegnap feladtak a regisztralt csomagomat (gearbest). De nem talalom ezt a kovetesi szamot sehol. Tudtok ebben segiteni?
RS829184228NL
-
bexinho23
őstag
válasz sambenez #79683 üzenetére
Oke. Csak meg jon. Ha biztositast is fizettem volna ra (ha jol remlik 3,... Dollar volt megadva) , akkor egy esetleges afazassal mar nagyon nem lett volna jo ara a termeknek. De bizok benne h megerkezik. Eddig a kb 25ebay aliexpresses 5-15dollaros cuccaim rendre megerkeztek. Ha viszont a tn alapjan nem jut el hozzam a csomag, akkor jogosa reklamas a vasarlo reszerol. Amugy a biztositast elso olvasasra en a toresre meg serulesre gondoltam. Attol viszont nem aggodok, mert mindig jol bedobozoljak ezeket. TN linket tudsz esetleg adni? Nem tudom mi ez a szolgaltatas. Koszi.
-
bexinho23
őstag
válasz bexinho23 #79674 üzenetére
Paypallal fizettem, 22.65re jott ki. Netherlands regisztralt postaval rendeltem. Ez mit jelent? Gondolom latom, h merre jar a csomagom a kapott koddal. Ha netan eltunne, tudok reklamalni, vagy akkor biztositast is kellett volna kotnom ra? 0.65 dollarral atlepett osszeggel megafazhatjak? Vagy ez annyira a hataron van hogy altalaban atcsuszik?
-
bexinho23
őstag
Xiaomi MIBand 2t vennek. Ki hol vasarolt ebbol az okos karpantbol? Fontos, hogy megbizhato legyen az elado, es kedvezo ara legyen a termeknek. Sok helyen 25 dollar felett van az ara, ami euroban szamolva valszeg atlepi az afahatart. Van esely h afamentesen jojjen be a cucc?
-
bexinho23
őstag
Megérkeztek a GU10-es izzók. Nagyon jók. Csak ajánlani tudom.
-
bexinho23
őstag
Ezzel milyen további teendőim vannak?
Megérkezett a termék, viszont a színe nem hasonlított a fényképen lévőhöz. Ezt kifogásoltam az eladónál, aki azonnal vissza is utalta a a teljes összeget, és elnézést kért. Megadtam neki a pozitív értékelést, lezártam az adás-vételt. Viszont nem kifizetett termékkénk listázza a rendszer ezt a terméket. De nem értem, hogy miért.
-
bexinho23
őstag
Hogy tudok visszafizetni egy elküldött refund-ot? Írt a srác, hogy akkor várja, hogy utaljam vissza a refund-ot, és írjam meg a tranzakció számát. Tudtok ebben segíteni?
-
bexinho23
őstag
válasz Krogoth #78910 üzenetére
Hehe Elég problémás a kommunikáció velük. 1,5 nap mire reagálnak, aztán nagyon készségesek, de mintha mindig más ember olvasná el a válaszaimat, így nagyjából mindig ugyanazt válaszolják. De akkor ebay irányából nem jöhet semmi követelés, ha esetleg nem keres a srác, ugye?
Rendben, akkor kivárok az akció kezdetéig.
-
bexinho23
őstag
Alin mi ez a promóció? Akarok venni egy szemüveget, és azt látom, hogy kedvezményesebb áron lenne 5 napon belül, de a dátumozás számomra nem teljesen tiszta.
Valaki tud ebben segíteni?
-
bexinho23
őstag
válasz Krogoth #78897 üzenetére
Írni írtam, még a tényleges refund előtt 12 órával. De hát nem igazán jutott el hozzá az üzenetem és az ebayes üzenet, miszerint a vásárlás pozitívan lezárásra került.
Amúgy ha nem jelez vissza semmilyen formában, akkor van bármi következménye annak, hogy a terméket megérkezettnek jelöltem, s a refund is megtörtént?
Amúgy ő érkezett meg, amit február 5-én rendeltem. 7-re kellett volna megérkeznie. Mivel a levelemre nem válaszoltam, nyitottam 9-én egy case-t, amire rögtön jött is a válasz. Egy hetet kért türelemnek. Vártam, aztán megint... de a case határidőből sem akartam kifutni, így erőltettem a dolgot. Míg végül megérkezett, a srác meg pont rosszkor utalta át az összeget kb. 7. levélváltásra...
-
bexinho23
őstag
Ha megjött a termék jó nagy csúszással, de jelzésem ellenére (illetve pozitívval zártam a vásárlást) refund-olta a kínai a korábban átutalt összeget, akkor hogy tudom neki visszaküldeni? Vegyek egy terméket azon az áron, és jelezzem emailben? Üzletként vannak fent, ha minden igaz.
-
bexinho23
őstag
-
bexinho23
őstag
Pár nap alatt 3 cuccom is befutott, ebből a rózsák !!! 12 !!! nap alatt ) Nagyon meglepődtem.
USB-Micro USB átalakító csatlakozó
És a rózsák egy része, ami a páromnak kellett. Dísz rózsadobozokat készít hobbiból.
Egy kérdés:
Egy 140ezres eladású vevőtől rendeltem meg az asztali telefontartót (fa), aminek már 8-án meg kellett volna érkeznie. Nyitottam egy case-t (előtte írtam az eladónak, de nem reagált 2 nap alatt), amire rögtön reagált, hogy biztos úton van. Magyarországról vásároltam többen is tőle, és sokaknak 2 hónap múlva érkezett meg a termékük az újévi postázás miatt.
Nos, attól nem aggódom, hogy ő nem adta fel. Viszont attól már inkább, hogy a magyar postán elkeveredett, hiszen sima levélként érkezne.
Kérte az eladó, hogy várjak még +14 napot, aztán írjak, hogy mit szeretnék. Viszont a nyitott CASE nem kavar be, ha várok 14 napot?
Meddig érvényes a nyitott case? (gondolom 1 hónap)
Van értelme még várni, vagy kérjem a visszautalást? Hiszen már több termék is megjött, mióta ezt a tartót rendeltem (17.02.05.)
[ Szerkesztve ]
-
bexinho23
őstag
válasz havri1 #77828 üzenetére
Rendben. Így teszek. Bár nagyon nagyon sajnálom, mert ezt vártam a legjobban.
-
bexinho23
őstag
Holnap jár le a rendelt termék megérkezésenek határideje. Ha indítok egy case-t, az eladó pedig felajánl egy újabb termék elküldését, ami nem valószínű, hogy 30napon belül megérkezik, akkor mit tegyek? Kérjek inkább refundot? Ti hogy oldottatok meg ilyen szituációt?
-
bexinho23
őstag
valaki rendelt már napszemüveget, vagy biciklis szemüveget kínából? Tapasztalat van ezzel kapcsolatban?
-
bexinho23
őstag
Köszönöm mindenkinek a hasznos válaszokat tölthető elem ügyben. Nem gondoltam, hogy ilyen sokan nyitottak lesztek ennek a kérdéskörnek a megválaszolására. Ma áttanulmányozom a linketeket és a hozzá fűzött véleményeteket.
-
bexinho23
őstag
válasz DJGABI #77152 üzenetére
Tájékozódás jelleggel körbenéztem a tescoban, de 1,5 V-ost eddig nem is találtam. Neten sem igazán. Úgy gondoltam, hogy ha elsőroban főként 1,2-es tölthetők vannak, akkor jó szinte mindenbe. Amúgy 2 db AA-s elem kell majd a szakállvágóba, akkor azért kicsit erősebb lenne. De 1,5 V-os elemet ír ajánlottnak. De elemet 120 percenként cserélni nem csak gazdaságtalan, hanem környezetszennyező is.
-
bexinho23
őstag
Kicsit off téma, de láttam, hogy az elmúlt napokban téma volt az akku, töltés stb...
Új szakállvágóhoz szeretnék AA elemet venni, viszont tölthetőre lenne szükségem a gazdaságosság érdekében.
Olvastam, hogy a tölthető elemek feszültsége 1,2 V, a nem tölthetőké 1,5 V. Van olyan tölthető elem, ami 1,5 V-os? Egyáltalán van különbség telesítmény szempontjából egy hajnyíró, szakállvágó esetében?
Azért kérdezem, mert egy fórumbejegyzésben olvastam egy hsz-t, miszerint az 1,2 V nem hozza azt a teljesítményt, mint egy 1,5 V.
Igaz ez?
Illetve töltőt érdemes ebayről rendelni, vagy tölthető elemet?
-
bexinho23
őstag
Végre megérkezett a január 28-án megrendelt akkus ledlámpa. Kicsit féltem attól, hogy nagyon gagyi lesz, de a vélemények és a vásárlói képek meggyőztek arról, hogy rendeljek belőle egyet. Ami nagyon illett volna az asztalomra, s ráadásul még aluminiumból is készült, azt 7-10 ezerért sokalltam. Ez viszont elég jó árban volt. A csomagolása pedig 5*.
-
bexinho23
őstag
Feljebb linkeltem. De itt van mégegyszer. Viszont sajnos már nem lehet ettől az eladótól rendelni.
-
bexinho23
őstag
Ma befutott a 02.05-én megrendelt Samsung Galaxy S3 kamera lencséje. A minősége nem az igazi, de ha a sorjákat óvatosan lekaparom, utána teljesen használható. Még a lencse külső részén is volt egy védőfólia.
Csere oka: a krómozott perem lekopott, így viszont teljesen újnak néz ki a készülék.
-
bexinho23
őstag
RGB SMD led szalagokkal van valakinek tapasztalata?
-
bexinho23
őstag
Január 28-án rendeltem ezt a "szőnyeget" a kocsiba. A rádió alá kellett a tárolórészbe, hogy a telefon ne csúszkáljon.
[ Szerkesztve ]
-
bexinho23
őstag
válasz Real_Necro #76176 üzenetére
Igen, a hangfalkábelek le is lenulláztak. Viszont a subot csak utólag kaptam meg rokontól, így drága kábelre most nem futja. Viszont szeretném megszólaltatni
Nem értek még igazán a házimozis témához, ezért a megfelelő topikban már érdeklődtem afelől, hogy milyen kábellel tudnám összekötni az erősítőt és az aktív mélyládát. Gondolom ez az RCA lenne.
Erősítő hátulja
Mélyláda hátuljaEhhez keresek kábelt.
-
bexinho23
őstag
Üdv!
Valaki rendelt már házimozi rendszerben lévő mélyládájához kábelt kínából? Ajándékba kaptam egy komolyabb szettet, amiben a mélyládához (B&W asw600) nincs kábel. Körbenéztem a magyar piacon és meglepődtem, hogy milyen árak vannak. Őszintén megmondom, nem terveztem 4-5ezernél többet rászánni egy ilyen kábelre, ezért ali/ebay-en is elkezdtem nézelődni. Viszont nagyon ócskát se szeretnék berendelni 2-4 ezerért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Lenovo B50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/256SSD/Magyar/AkkuX)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest