Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcsa
veterán
válasz Dluinet #77998 üzenetére
Azért nem eszik olyan forrón a kását. A fenti linken a vevő olyan terméket rendelt ahol a terméken és a cd-n is a hamis márkanév szerepelt. A kék bluetoothos olvasó pedig nem ilyen. Ezt csak azért lehet elővenni, mert warez van a cd-n.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
nagyúr
válasz Flashy #77997 üzenetére
már a kiolvasó eszköz is jogvédett,
a gyártó kérte, hogy a NAVosok ugorjanak rá, és minden jogalapjuk meg is van hozzá.
90% így is átcsúszik, kivéve ha DHL szállítással van kérve, mert ott mindegyik fennakad.megoldás: EU raktárból kell kérni (pl Banggood), akkor nem kerül vámellenőrzés alá
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Flashy
veterán
válasz Silent77 #77996 üzenetére
de az ebayes leírásban nem szerepel hogy a szoftver, amit adnak hozzá illegális (még a programok nevét sem írják, csak azt, hogy +CD), és azt sem írják, hogy a termék egy másik védett termék illegális másolata. az, hogy valami olcsóbb, mint a márkás, nem mindig kell, hogy egyértelműen azt jelentse, hogy illegális másolat.
ha elkapják behozatalkor és elveszik a terméket, az még egy dolog, de hogy a magánember vevőt akinek még a kezében se volt a termék lehúzzák 50-re, ha nem akar fizetni, akkor csak 25-re, ez mi...
-
-
-
sto1911
veterán
-
kcsa
veterán
válasz sto1911 #77985 üzenetére
Én ilyen kéket rendeltem, ez speciel az enyémben működik (MK3 Mondeo)
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
Bandus99
őstag
Sziasztok!
Ebbol a töltőböl szerintetek lehet valahogy 1db-ot rendelni?
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
bacus
őstag
válasz bexinho23 #77971 üzenetére
A case-t 4 nap alatt le lehet zárni (záratni), ha már megnyitottad, szerintem kár túl sokat várni.
Én rendeltem Angliából egy motoros 2db-os intercom-t, amit persze kínából postáztak el. Írtam az eladónak azonnal, hogy ez így nem lesz jó, aki azt mondta mintaként jön, nem lesz semmi gond, de ha gondolom rendeljem meg még 1x . 3 napja azt mutatja a tracking, hogy az országban van. Felhívtam a postát és vámolás alatt van, ami 3 hét jó esetben és ugyan vámmentes lesz, de áfa van, plussz 2500Ft munkadíj, amit vagy be tudok hajtani az eladón vagy nem, meg még nekem kell képernyőmentést küldenem, meg ebay levelezést, stb! (egyébként nem hiszem, hogy egy 100 fontos terméknél ő visszautal nekem 40 fontot)
Nyitottam egy case-t, kérem vissza a pénzem, azonnal írt, hogy várjak még, biztos nem kell fizetnem, felajánlott 3 fontért ajándékot, stb, de én mivel telefonon már beszéltem a postával már csak vámolás (áfázás) után kapnám meg a terméket, ami így nem kell (szándékosan nem kínából rendeltem, ott tudtam volna olcsóbban is venni). Várhatnék, meg fizethetnék, de nem én hibáztam, várjon ő, majd visszakapja a csomagot, ha én egy hónapig nem reagálok semmit, visszaküldik neki.
Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30
-
Geniusg
csendes tag
Sziasztok!
Ha rejtett kamerás tollat, órát, szemüveget, stb. rendelek abból lehet bármilyen gond, vagy ez csak évekkel ezelőtt volt így?
-
sto1911
veterán
OBD2 kutyut tudnatok ajanalni? Androidos telefonhoz kellene, bar gondolom ezeknek mindegy. Van olyan ami csak olvassa a hibat de nem tudja torolni?
-
bexinho23
őstag
-
bexinho23
őstag
Pár nap alatt 3 cuccom is befutott, ebből a rózsák !!! 12 !!! nap alatt ) Nagyon meglepődtem.
USB-Micro USB átalakító csatlakozó
És a rózsák egy része, ami a páromnak kellett. Dísz rózsadobozokat készít hobbiból.
Egy kérdés:
Egy 140ezres eladású vevőtől rendeltem meg az asztali telefontartót (fa), aminek már 8-án meg kellett volna érkeznie. Nyitottam egy case-t (előtte írtam az eladónak, de nem reagált 2 nap alatt), amire rögtön reagált, hogy biztos úton van. Magyarországról vásároltam többen is tőle, és sokaknak 2 hónap múlva érkezett meg a termékük az újévi postázás miatt.
Nos, attól nem aggódom, hogy ő nem adta fel. Viszont attól már inkább, hogy a magyar postán elkeveredett, hiszen sima levélként érkezne.
Kérte az eladó, hogy várjak még +14 napot, aztán írjak, hogy mit szeretnék. Viszont a nyitott CASE nem kavar be, ha várok 14 napot?
Meddig érvényes a nyitott case? (gondolom 1 hónap)
Van értelme még várni, vagy kérjem a visszautalást? Hiszen már több termék is megjött, mióta ezt a tartót rendeltem (17.02.05.)
[ Szerkesztve ]
-
DrBubo77
veterán
válasz DeFranco #77967 üzenetére
Mindkettőre ott a courtesytrading.
UK plugos?ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
senior tag
Fali USB töltő keresés közben bukkantam erre: [Tronsmart 36W] + 2 micro USB kábel 10 dollárért. Szerintem nem rossz ár jelenleg, mert nem nagyon látok márkás töltőt akciózva. Természetesen ha valaki tud jobbat, örömmel fogadom.
[ Szerkesztve ]
No money, no honey.
-
DeFranco
nagyúr
van valami megbízható forrás memóriakártyára vagy pendrivera az ebayen? az se baj ha fehér és uk plugos.
-
WayneGace
őstag
Melyik ebayes eladótól érdemes memóriakártyát venni? Úgy tudom van olyan eladó, aki bevált az itteni közösségnek.
Kösz.BestSecret invitációt privátban adok.
-
XtremLor
őstag
válasz Silent77 #77963 üzenetére
Az elmult honapokban volt egy ket kisebb gondom, 2-3 level utan minden ticket megoldodott.
Az ugyfelszolgalat elott le a kalappal ok fejlodtek, a BG-n pont az ellenkezojet tapasztalom.Itthon se egyszeru sokszor, pedig itt jobb esetben egy nyelvet beszelunk.
[ Szerkesztve ]
"Legen...Wait for it...Dary"
-
tonyrulez
őstag
Nemrég megjött ez a 2.5" HDD műanyag tartódoboz. Hátul kinyitható ajtócska, így bedugható egy ilyen kábel is. HDD kicsit mozog benne, SSD még jobban zörögne benne. De így hogy nem "egybedobozos" külső házat használok, elkél ez a kábel mellé
4 8 15 16 23 42
-
Zola007
veterán
válasz Silent77 #77960 üzenetére
az még jobb, ha eleve nincs gond, amit meg kellene oldani.
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Juditta_56
aktív tag
válasz w.miki #77890 üzenetére
Én erre az ikeásra esküszöm, mindenféle fűszert megőröl, állítható szemcsenagyság, az őrlőfej cserélgethető a tárolóüvegeken, jól mosogatható. Két őrlőfejesem meg egy csomó tárolóüvegem van, több mint 10 éve használom őket.
(L:/dl/upc/2017-03/10/429010_bqmuwtcp50klw9wj_kepkivagas.jpg)(/L)Hogyafenébe kell azt csinálni, hogy csak a képre kelljen kattintani?
Most látom, hogy már előttem is írták, bocs...
[ Szerkesztve ]
"You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one"
-
dugynok
senior tag
Banggood-on a XIAOMI MI Band 2 akciós, 7100Ft-ért elhozható! Kupon vagy pont nem váltható be.
-
maestro87
őstag
válasz DrojDtroll #77951 üzenetére
Gondolom Aliexpress-en. Például
Bár én ezt a fajtát még nem használtam, mert minden apróbb távolságot át kell hidalni rajta (nem tudom miért használja ezt mindenki). Inkább a sávos kialakításút kedvelem. De van pár fajta, érdemes szétnézni. Ha pl arduino-hoz kell, ez jobb vétel lehet. Ez mondjuk kicsit drága, de Alin biztos van olcsóbb is darabos kiszerelésben.Nem tudom milyen minőségi probléma lehet ezekkel, esetleg az ha nem ónozottat választasz, akkor egy idő után oxidálódhat.
[ Szerkesztve ]
-
Flashy
veterán
válasz DrojDtroll #77951 üzenetére
attól, hogy valaki rendelt már még nem fogja tudni, hogy most hol a legolcsóbb, te is rákereshetsz azon a pár szokásos oldalon, de az ilyesmi úgyis ebay-aliexpress vonalon lesz a legolcsóbb. már rég meg is rendelhetted volna...
-
maestro87
őstag
válasz DrojDtroll #77947 üzenetére
Ha igen, akkor mi a kérdés? Van itthon kétféle, bár nem Kínából.
-
poczabence
tag
válasz DrojDtroll #77917 üzenetére
Pont tőle rendeltem hétfőn SanDisk memóriakártyát. Extra 2 dollárt is fizettem a követési számért, de azóta sem kaptam meg tőle, plusz ebay-en sem frissítette a szállítási típust. Másnak milyen hamar vált elérhetővé a szám? Kedden azt írta várjak, majd manuálisan frissítik. Már kezdek aggódni, hogy nem kapom majd meg.
-
DrojDtroll
veterán
Univerzális nyákot rendelt valaki már?
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz Dluinet #77939 üzenetére
Én sem tudtam hogy nem lehet tőle rendelni , ezért rendeltem tőle, és meg is érkeztek rendben:
May 04, 2016 SANDISK CRUZER BLADE
Jun 07, 2016 SANDISK CRUZER BLADE
Nov 23, 2016 SANDISK CRUZER EDGE
Dec 02, 2016 SANDISK CRUZER BLADEELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
AndrewBlase
senior tag
válasz spidersoft #77943 üzenetére
Jogos, de személyként szoktuk emlegetni, nem pedig cégként.
Miért mindig én???
-
-
spidersoft
senior tag
válasz AndrewBlase #77941 üzenetére
A személy nem szükségszerűen ugyanaz, csak az üzlet, és van egy olyan gyanúm, hogy nem is egyvalaki bonyolította le az össz. majdnem félmillió eladást... a 8 éve alatt ha évi 300 napot dolgozott, és napi 10 órát (nemtom mennyit dolgoznak Kínában, ez azért elég sok), akkor a kb. 430.000 eladás 24.000 órára oszlik, azaz óránként 17,9 csomagot kell teljesítenie, ami 3 perc 21 másodperc/csomag, ami elégnek tűnik, de azért ebben benne van a válogatás, címkézés, ügyintézés, beszerzés... szerintem nem egy ember végzi. itt a webshopjuk (elvileg itt él a SAVE5 kód, ami 5%-ot enged), illetve ebbe a kék-bézs épületbe vannak bejelentve.
-
AndrewBlase
senior tag
válasz Dluinet #77937 üzenetére
Igen, tudok róluk. Sincerity már 2014 óta a kedvencek között van. (na jó, 2015. )
És bármilyen meglepő, tudom, hogy azonos személy van az accountok mögött.
És bármilyen meglepő tavaly októberben vettem tőle Sandisk pendrive-t.És decemberben is rendeltem tőle, igaz, az Kingston volt.
[ Szerkesztve ]
Miért mindig én???
-
nagyúr
válasz AndrewBlase #77936 üzenetére
ha régi ebay-es lennél, akkor sinceritytradingau és Courtesytrading-ról is tudnál
tavaly júniusban sem lehetett még sinceritytrading-től Sandisk-et rendelni
de őszintén, én nem is próbáltam sinceritytrading-től az elmúlt több mint 2 évben (előtte lehetett)"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
nagyúr
válasz AndrewBlase #77933 üzenetére
új vagy, ugye?
-
Merlini
tag
Ismerősöm szeretne rendelni Macbook Air-hez VGA (dsub) és HDMI átalakítót.
Nem vagyok képben MAC-ekkel, így nem tudom, hogy Thunderbolt v. Thunderbolt 2 csatlakozója van az Air-en. Vagy ezt mindegy mert kompatibilis az átalakító mindkettővel?iPhone 6s -hez is szeretnénk VGA (dsub) és HDMI átalakítót.
Rendeltél ilyen átalakítót ami bevált?
Van megbízható eladó, aki tényleg használhatót küld?Projektorhoz lesznek használva.
-
nagyúr
válasz DrojDtroll #77925 üzenetére
asszem, mert az a cég, másik országba van bejelentve, vagy arra az accuntra még nem szállt rá a Sandisk
egy embernek lehet több cége
[ Szerkesztve ]
-
DrojDtroll
veterán
válasz spidersoft #77929 üzenetére
ha azzal is gond van, akkor már inkább megcsinálom elég strapabíróba
-
spidersoft
senior tag
válasz DrojDtroll #77927 üzenetére
Esetleg a lapátok/motor/hallcella/LED sor/ház/kábel/csatlakozó egysége miatt érdemes lehet beruházni rá, de szerintem van rajtuk mit faragni A krómozott, ami tényleg mutat órát, az épp működik, meg az óra is jár benne (kihúzva is) de igényel némi ellensúlyt a könnyebb lapátjára, az tuti.
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz AndrewBlase #77915 üzenetére
Igen épp ezért várnék egy kis reviewt.
Yahhher Köszi neked is!"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
DrojDtroll
veterán
válasz spidersoft #77926 üzenetére
Köszönöm szépen.
Lelomboztál.
Akkor majd megcsinálom Arduinóbol. Úgyis szeretek ilyesmit csinálni.
-
spidersoft
senior tag
válasz DrojDtroll #77891 üzenetére
(#77904) kirkri: ...és soha nem szárad ki! ok, annyira azért nem okos, erről még ő sem tud. Múltkor akartam vele kínlódni, oszt úgy kapaszkodott a bödönben, mint az a bizonyos osztriga a viccben... kérdeztem is, hátha valaki tudja, hogy mivel lehetne meghígítani, de nem tudta senki
Banggoodról megjött a médiajátékos: $39.35-ért hoztam el $46.85 helyett (750 pontért). Működik, egyelőre konfigurálgatom... Február 14-én rendeltem, mivel csak GB dugós volt, így azt. Jófejségből automatice adtak hozzá travel adaptert, holott mondhatták volna, hogy várjam meg az EU készletet, vagy szimplán ezt kérte, ezt küldjük, majd bedugja, ahova akarja. Lehet inkább a topicjában lenne a helye, de olcsó kínai cuccok terén kapcsolódik ide is (pláne, mert villanyszerelés ): mennyire megbízható ezeknek a tápja, bedugva merjem hagyni vajon 7/24-ben? Ránézésre nem tűnik rossznak, a szükséges alkatrészek benne vannak, forrasztás jónak tűnik, bár hátulról kicsit sündisznoid. Kézmelegtől bőven hűvösebb úgy egy óra menüben kotorászás után is.
-
nagyúr
válasz DrojDtroll #77922 üzenetére
pl: courtesytrading küldhet SanDisk-et Európába
-
pook20
aktív tag
daver88 , DrojDtroll , Dluinet
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!asrock 970 extreme4 AMD Phenom(tm) II X2 555 Processor /3700 MHZ/ ATI Radeon HD 5570 (1024 MB)CORSAIR 16GB Vengeance DDR3 1866MHz CL9 KIT CMZ16GX3M2A1866C9 +LG optimus 3D /P920 /
-
veterán
válasz DrojDtroll #77920 üzenetére
Ugyanaz mindkettő.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
pook20
aktív tag
Sziasztok
Érdeklődni szeretnék hogy szeretnék venni pár darab 16 illetve 32 gb micro sdhc kártyát /adapterrel együtt/.tudtok valami megbízható eladót akitől lehetne -e venni?
Válaszokat előre is köszönöm szépen!asrock 970 extreme4 AMD Phenom(tm) II X2 555 Processor /3700 MHZ/ ATI Radeon HD 5570 (1024 MB)CORSAIR 16GB Vengeance DDR3 1866MHz CL9 KIT CMZ16GX3M2A1866C9 +LG optimus 3D /P920 /
-
AndrewBlase
senior tag
válasz cris78 #77876 üzenetére
Kis lag? Pörgesd gyorsabban!
(#77883) pocokxx
Elvileg a jövő hét végén kapja meg az egyiket a leendő gazdája.
A dobozra rá van írva, hogy nem tartalmaz mérgező anyagot, bár tudjuk, a tinta és a papír mindent elbír.
Átlagban 880 HUF volt, míg idehaza 4000 Ft darabja. Nagyon nem mindegy!Miért mindig én???
-
kano
nagyúr
válasz kirkri #77904 üzenetére
Kb. 4k-ért még fel is moshatna.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
sto1911
veterán
Meller Dag Earth orahoz hasonlo orat lattatok mar?
-
kirkri
addikt
válasz Zola007 #77902 üzenetére
Ha 7 évestől idősebb a gyermek, akkor kérdezd meg tőle, tudni fogja.
Nekünk van kétféle is, a gyerekek nagyon szeretik.
"Pattog, törik, szakad, nyúlik és soha nem szárad ki! Ez az Intelligens gyurma!"
(#77903) huliganboy: Megelőztél.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
huliganboy
addikt
válasz Zola007 #77902 üzenetére
Képzelj el egy olyan különleges anyagot, ami:
Nyúlik, mint a rágógumi…
Pattan, mint a labda…
Szakad, mint a papír…
Törik, mint a porcelán...
Világít a sötétben... (opcionális)
Mágneses...(opcionális)
Hőre megváltoztatja a színét...(opcionális)
Fény hatására megváltoztatja a színét...(opcionális)[ Szerkesztve ]
-
-
Yahhher
aktív tag
válasz huliganboy #77896 üzenetére
Basszus, pont 1 éve, a mai napon rendeltem :-)
De már csak az eladó link mvan meg..
Tőle van: [link]Üdv B.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Parfüm topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest