Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
-
Saccco
nagyúr
Doogee X5S kb. olyan árban van (banggood-on EU raktár). Esetleg kérdezz rá a dual simes topikban.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Gsx-rr
veterán
válasz AndrewBlase #63989 üzenetére
Talan lehet,hogy rendelni is lehet onnan. Nezd meg a honlapjukat.
Kozben megtalaltam:
http://m.kika.com/hu/termekek/m/vilagitas-dekoracio/vilagitas-fenyek/asztali-lampak/20341161/data-asztali-lampa/?hback=1[ Szerkesztve ]
-
fo_di
őstag
lehet, hogy némileg off, de kb 50 euróért szállítással lehet valami kulturált androidos telefont fogni? másodiknak kellene, amivel alapvetően semmit nem csinálok, de néha felmennék internetre (de azt is inkább tetheringgel adnám tovább az elsődleges telefon felé), esetleg zenét hallgatni/levelet nézni rajta
B20 kifejezetten előny lenne, de úgy sejtem, hogy ebben az árkategóriában reménytelen kívánság[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz choco01 #63960 üzenetére
Jó hát nem ipari felhasználásra van
Nekem ilyen van sárgába, nem is tudom lehet már vagy 10éves, de arra tökéletes hogy havonta pár vezetéket meg blankoljak vele, vágóját persze nem használom mert azt nem bírná( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
KisApám
addikt
Minőségi HDMI kábel kellene. Az sem baj, ha van hozzá mikro HDMI csati pluszba.
Van valakinek tapasztalata? Rendelése?̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Laza...
addikt
-
trebrona
nagyúr
válasz zoltan6 #63984 üzenetére
Tinydeal nagy értékű cuccoknál német raktárból volt/van tiltólistán. Amikor én rendeltem, holland postával küldték ajánlva, külön költség nélkül.
Jó az a verzió is, amit gearbesten találtál, de emez mégiscsak fém, nyilván tartósabb és strapabíróbb is.
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
-
br4adam
aktív tag
Bevált Bluetooth fülest tud valaki Banggood vagy eBayről?
-
zoltan6
őstag
erre tudnátok valami kupont,vagy olcsóbb árat? Original Xiaomi Piston Basic Edition In-ear Headset Earphone With Mic szülömnek venném,hogy tudjon rádiót halgatni a telefonján,igazából nincsenek nagy igények vagy más olcsó alternatívát.
-
Saccco
nagyúr
Most rendeltem két darab kijelzővédő üveget egy Doogee X5S telefonra innen, igazából a csomagoláson akadt meg a szemem...
Többi üvegeiket is hasonló csomagolásban küldik.Gondoltam megnézem milyen üvegeket árulnak még (kategória nézet, más eladó), vicc az iPhone 6S üveg 0,77$-ért, nem csoda, hogy több, mint 48.000 db-ot adtak már el belőle, több mint 46.000 értékelés van csak erre az egy termékre.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Gsx-rr
veterán
válasz AndrewBlase #63974 üzenetére
Kika-ban lattam halomban allnak.
-
AndrewBlase
senior tag
Az ilyen(/ilyesmi) asztali lámpának van olyan változata, ami esetleg mutatja az időt, hőmérsékletet is? Vagy túl nagyok az igényeim?
[ Szerkesztve ]
Miért mindig én???
-
pimmi
senior tag
sziasztok, esteleg ezt tesztelte már valaki milyen? 2-in-1 Windshield Air Vent Universal 360 Degree Rotatable Car Holder
köszi[ Szerkesztve ]
-
choco01
addikt
Mondtátok hogy annyira nem lehet jó ez az 0,90 dolcsi Shimmer AUX kábel.
1 hónapja használom, hát annyit bőven tud mint az itthon 1-2 ezer forintos hamák, teljesen jó a kontakt, jó hangminőségben szól, anyaga is megfelel, ennyiért bőven jó!
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
trebrona
nagyúr
válasz janakbacsi #63961 üzenetére
Parancsolj: [link]
Június óta van ilyenem, eredeti, hangzása teljesen rendben.
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
choco01
addikt
válasz kmisi99 #63963 üzenetére
Jó de ha megveszem külön-külön akkor az is 4000-6000ft között jön ki és sok minden idő is a kína miatt, ez meg Angliából jövőhétig megjönne legkésőbb és megáll 4000ft körül. Ha az eszközök tuti vannak ilyen minőségűek akkor szerintem megrendelem, írtam neki hogy most akkor milyen a kábel.
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
Ciccuka
veterán
válasz janakbacsi #63961 üzenetére
Keress valami KZ-t, abból van hasonló és a hangzása se rossz.
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
gatesz
tag
Sziasztok!
Eredeti Xiaomi Mi Band 2-t honnan tudom a legolcsóbban megszerezni? + jól használható FM transzmittert is keresgélek, ha valakinek van valamilyen jó ötlete, akkor köszönöm.
-
cris78
őstag
Valami ötlet, a Digoo kamera kék fényére? Este igencsak zavaró.
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
kmisi99
addikt
válasz choco01 #63960 üzenetére
Szerintem tuti cat5e, legalábbis ha 8 ér van benne akkor az tuti cat5e csak a vékonysága miatt lehet nem lesz olyan izmos. Nézz szét itt a hardveraprón. Akadnak olcsón biztosan normális kábelek.
[link]
Na például itt 30 méter lenne 1500ft, az azért elég baráti. Ha van multimétered azzal is tudod a kábelt tesztelni, illetve, ha látszik, hogy mindegyik ér szépen teljesen be lett tolva ütközésik akkor 99%, hogy a kábel is jó.Itt van teszter 1000ft alatt ha mégis szeretnél. [link]
Krimpelő 1500ft körül, [link]
10db fej meg fillérekért. [link]
De egyébként meg az első hardveraprós link amit küdltem, ott még csatlakozót meg törésgátlót még tuid is rakni rá, gondolom baráti áron. Így szerintem a legolcsóbban ki lehetne hozni. Persze megértem, én is olyan, vagyok hogy szeretem magam készíteni, és azért is megveszem az szerszámot még ha nem is kell sokmindenre.
-
-
bul07
nagyúr
Én inkább venném ezt , lesétálsz és meg is van
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Bear
aktív tag
válasz choco01 #63950 üzenetére
CAT5 kábelt ad, a leírásban írja is, hogy 10/100-as hálózathoz való. Minimum CAT5e kell a Gbit-hez. Már ha ez szempont nálad....
Egyébként nekem fogóm és teszterem is van (kép alapján ilyenek), mindkettő jó. A fogóval már készítettem 10-20 kábelt, teljesen rendben van, jobb mint az előző fogóm, amit itthon vettem.
-
kmisi99
addikt
Nem egy atom fizika a teszter. Ha kontakt van mind a két végén akkor jelzi leddel, ennél többet nem igazán tud, meg gondolom neked nem is kell több extra.
A krimpleő is megint olyan, hogy arra tökéletes, hogy legyárts pár kábelt. Ami kábelt kapsz nyilván kb a leg véknyabb fajta, de megint csak nem ipari körülmények közzé fog kerülni, és attól még az is megfelelő lehet. Az, hogy jó áron van az passz, ha külön külön vennéd se lenne jobb áron szerintem. -
notika77
senior tag
A teszter is működik, mert világít
Gyors illetve lassabb módban megy körbe fentről lefelé a világító led a teszter mind a két részén (nem egyszerre teszteli az összes eret, hanem váltogatva). A kábel egyik erét elvágva az egyik led már nem világított a tesztelés közben. A teszter két része több módon is egymásba csúsztatható, de sajnos nem szorulnak össze, így vigyázni kell, ne vesszen el egyik se.[ Szerkesztve ]
-
zsiz
őstag
válasz choco01 #63947 üzenetére
Ha már szóba jött.. Ez a kábelcsupaszító mennyire használható/használhatatlan? [link]
Már régóta akarok, de sajnáltam rá 200Ft-ot, mert mi van ha nem is jó.. ha meg jó akkor minimum 2 kéne belőle most viszont ha jól nézem, találtam olyat, ahol 4db kerül 1.60$-ba. De ha nem jó semmire, akkor ennyiért se venném megOpel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
Tomi0703
addikt
Ilyen öntapadós "ütközőt" keresnék. Tudjátok, felragasztod és nem az adott cucc festését szedi szét.
A hűtő ahogy nyílik sokszor nekiütközik a gázpalacknak, így erre kellene valami. Milyen néven keressem? -
choco01
addikt
válasz notika77 #63949 üzenetére
És maga a teszter?
Már csak azért is mert itthon nálunk a boltba 100ft/m áron megy az utp kábel, ez itt most 30 méter kábellel meg a csatlakozókkal már magában megérné 4000 forintért, mellé van színes kupak, teszter meg fogó.
-
zeon.hu
nagyúr
Most is azt írja a terméknél, hogy raktáron van?
Nálam vásárlás után pár nappal módosult, hogy nincs és 16-án lesz megint.
De erről küldtek értesítést, igaz pár nap késéssel.Szerk.
Az értesítés a promóciók fiókba érkezett egyébként, szóval könnyű átsiklani felette.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
choco01
addikt
Szerintetek ez a abm-limited milyen minőségű cuccokat árul?
Most néztem 4000ft-ból meglenne egy UTP krimpelő és teszter szett, 30 méter kábellel, csatlakozókkal.
Elég csábító..
-
spidersoft
senior tag
válasz cadtamas #63942 üzenetére
Nálam a lézeres távmérő nem milliméter pontos... azaz 300mm-en nem téved, de pár méteren már van benne vagy fél centi. Mondjuk ennyi csalás van a mérőszalagban is, ha nincs lefektetve, azaz levegőben mérsz vele és "hasa" van... meg lefektetve is, ha nem kalibrált/márkás/jó osztályú Az ultrahangosak viszont valóban értékelhetetlen készülékek számomra is.
@(#63906) Donki Hóte: Biztos, hogy így is tragédia, ha a töltő végén van az USB aljzat? Bemégy a legközelebbi villanyász bótba oszt van mindenféle verzióban/áron. Csak arra figyelj, hogy van, ami elforgatott kialakítású, ez vízszintesen áll a konnektorban. Ezen felül azt kell megnézni, hogy bedugva elfér-e a faltól. Innentől igény szerint, amelyik megfelel ^_^
Jött egy ilyen rádió. A termék leírása tartalmazta, hogy blúcuccos, de nem találtam sem a manualban, sem a készüléken erre utaló jelzést, gombot, semmit... Írtam az eladónak, azt válaszolta, hogy:
dear friend, sorry , it is a mistake, for this radio now, it have no bluetooth, i have anoter model, it have bluetooth, now i can refund or resend. please suggest
waiting for your reply...valamint javította a termék leírását, kivette belőle a BT-t körbejáró sorokat.
A termék ára elég magas ($19-20 körüli), és gyanús, hogy ilyen gyorsan reflexből rátolta refund lehetőségét... gyanakodjak, vagy kérjek refundot, esetleg írjam neki, hogy nem akarom lehúzni, legyen partial mondjuk 50% és megveszem a tényleg-blúcuccos rádiót is (ekkor lesz egy bónusz, de cserébe csak 2500Ft körüli kisrádióm)... mi ilyenkor a javasolt eljárás? Köszönöm az infót!
-
dugesz77
őstag
Érkezett ma egy tekercs 2835-ös led szalag. Kellemes természetes fehér színe van. A régi 5630 kevés fényt adott 1 méteren. Ez most így elfér duplán rakva is ugyanabba a csatornába. Melegedik azért de még elviselhető. Így néz ki egymás mellett a 2835 (felső) és a 5630 :
Alumínium led csatornába rakva:
Tápot ezt választottam hozzá . 10/5 kuponnal baráti árban volt.[ Szerkesztve ]
-
lkksioskdl3
aktív tag
válasz tboy93 #63935 üzenetére
Plusz itthon nem teljesen legális. Hivatalosan tilosa forgalmazása.
"Amíg saját zárakat, lakatokat tör, addig nyugodtan használhat ilyen eszközöket. Sőt postán is küldheti, vámon sem veszik el, büntetik meg, és még akár az utcán is hordhatja magánál. Ha meg büntetnének azért ha találnak nálad valami zárfeltörésre alkalmas cuccot, akkor senki sem járkálna az utcán, ugyanis meglepődnél mennyi mindenből lehet picket készíteni, ami szinte mindenkinél előfordulhat: hajcsat, gémkapocs, tű, drótok, és még sok más csak fantázia kell hozzá. " - Nem megbízható internetes vélemény
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Skillet #63939 üzenetére
Nekem nem rég jött a banggoodról 2db usb-s led lámpa, ilyen kis powerbankba dugható. 270Ft volt, de baromi szar minőség. A led ahogy a műanyagba van rakva fosul lett illesztve, a fénye is igen ergya, meg is írtam ezt szépen értékelésben és ma kaptam emailt, hogy hogyan tehetnék jóvá, biztos a hosszú szállítás közben lett szar
Nekem is pont most jött egy ilyen BW S2 töltőfej, de nem próbáltam ki, mert haveré lesz. Öcsémnek a QC-s van, az is ciripel picit. Nekem az 5 portos BW is szépen zenél, de csak akkor ha kis terhelés van rajta.
Holnap megyek haza, már otthon vár engem is 5db csomag
[ Szerkesztve ]
-
Skillet
addikt
válasz dugesz77 #63929 üzenetére
rendeltem anno a moto g-re piros hátlapot. persze gyárinak volt feltüntetve... felejtsd el, sosem volt gyári.
értékeltem, írtam, hogy nem gyári.
ember megkeresett, hogy küld nekem helyette másikat, csak vonjam vissza a negatív értékelést.
na persze lóf@szt.jöt ma pakk.
két db ILYEN led, G4 foglalatos.
két db ILYEN led, E10 foglalatos.
egy ILYEN lámpába lesz, EZZEL és EZZEL megtámogatva.
megjött a BLITZWOLF töltőfej is. majd meglesem sípol-e vagy sem
jött egy ILYEN tempered glass is, asszonyka telefonjára. múltkor röptette a telót... már megint, és elrepedt a temp glass rajta. persze ma tudtuk meg, hogy csak az, a kijelző nem. nem akartam addig leszedni róla, míg nem jön meg az új.(#63940) tboy93
a hosszú út már csak ilyen. a cuccok minőségének sem tesz jót
a fényerő is elrepült a ledből ezek nagyon... kínaiak[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
GTheo
tag
Banggoodon refundot kértem, mivel 3 hét alatt nem sikerült feladniuk se a terméket... Mikor várható, hogy visszautalják az összeget?
Az volt írva, hogy raktáron van, de nem küldtek semmit -
KTU
addikt
válasz Donki Hóte #63900 üzenetére
Ha már Choetech kábel, lemértem mit bír, 4,25V 3,06A link
BlitzWolf® BW-S1 40W Smart 5-Port"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
DavidQ
tag
válasz repvez #63927 üzenetére
Segíteni ugyan nem tudok, de azt javaslom memóriakártyát NE Aliról vegyél! Ott
sosem(nagyon ritkán) lehet tudni, hogy eredeti-e.
eBay: sinceritytradingNem minden kínai szirszar szar!
-
dugesz77
őstag
válasz Skillet #63924 üzenetére
Alin számomra egyértelműbb az eladott termék/értékelés könnyebb rájönni ha turpisság van. Attól még "természetesen" tele van az is kamu cuccal.
(#63928) KL48 Itt van az összes kábel amit gyártanak. Nincs nekik.[ Szerkesztve ]
-
KL48
tag
CHOETECH-ben létezik mini USB kábel, mert én nem találtam?
-
32 vagy 64 gb micro SD-ből most mi az ajánlott ami sebességben minőségben és árban is jó?
Samsungot néztem SDHC u1es 80mb/s olvasást igér. 10 és 18 dollárért alin.
-
-
Finch87
csendes tag
válasz PainKiller13 #63919 üzenetére
Silent77: köszi. Akkor a vámolást megúsztam?
-
Finch87
csendes tag
Sziasztok!
Ez a csomag merre járhat?
-
Promi
aktív tag
válasz Criminal017 #63914 üzenetére
Csodálkoztam is, hogy milyen "jó árban" van. Most eszembe jutott a közmondás "olcsó húsnak híg a leve" most már mindegy.
-
Promi
aktív tag
Nemrég vettem Xiaomi Piston 3 Headphone , kár volt. Még az én bot fülemet is bántotta a szörnyű doboz hang ami ebből ki jött. De a doboz, és a tartalék gumik jók lesznek.
-
Tondi
tag
Sziasztok!
Lézeres távolságmérőt keresek, van valakinek tapasztalata ilyen eszközökkel, egyenlőre ezt néztem ki [link] ? -
dugesz77
őstag
Egész jó VIP árak vannak BG-n. A tegnap emlegetett páka nincs 8 $.
Silent77 gyorsabb volt[ Szerkesztve ]
-
veterán
Mustool® MT223 60W páka vip ára, 2242ft.
Kupont, pontot már nem lehet beváltani.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
tonyrulez
őstag
BlitzWolf® 5V 5.4A USB Type C BW-C3 Car Charger 27W @ Banggood
BWCharger
félárasító kupon:2804HUF-> 1401HUF[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
veterán
Nekem viszont olyan 2 portos fali töltőre lenne szükségem, aminek nem a végén vannak a csatlakozók (vagyis nem úgy, mint a BlitzWolfon, vagy a UGreen 2 portos töltőn), hanem az oldalán (szekrény mögött lenne).
Rendeltem egy ilyet, de kár volt , ez nem jó semmire, már 1 A terhelés hatására 4 volt alá esik a kimenő feszültsége.
Javasoljatok nekem legalább 2-3 A (valós) összterhelhetőségű, 2 portos fali töltőt, aminek nem a végén, hanem az oldalán vannak a csatlakozók.
[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
nagyúr
válasz Donki Hóte #63904 üzenetére
-
KrAt
veterán
Tudsz linket adni ehhez a Choetech kábelhez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Villanyszerelés
- Elite: Dangerous
- Eredeti játékok OFF topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile 2
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Torrent meghívó kunyeráló
- DIGI internet
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- Apple watch Series 9 45mm cellular megkímélt akku 98% 12 hónap szavatosság
- Rock Band 4 gitár + dob + játék
- ASUS GeForce RTX 4090 24GB ROG Strix OC Edition Aqua.hu garancia 2026.12.19 - ig
- Eladó a képeken látható SONY Playstation 2 FAT több ezer játékkal
- Eladó új Kingston MV2 2TB - PCIe 4.0 NVMe M.2 (36.000 Ft)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest