Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- EAFC 25
- Nintendo Switch 2
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- SzinkronSarok - Négy játékon dolgozik a csapat
-
GAMEPOD
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
válasz
choco01 #63960 üzenetére
Szerintem tuti cat5e, legalábbis ha 8 ér van benne akkor az tuti cat5e csak a vékonysága miatt lehet nem lesz olyan izmos. Nézz szét itt a hardveraprón. Akadnak olcsón biztosan normális kábelek.
[link]
Na például itt 30 méter lenne 1500ft, az azért elég baráti. Ha van multimétered azzal is tudod a kábelt tesztelni, illetve, ha látszik, hogy mindegyik ér szépen teljesen be lett tolva ütközésik akkor 99%, hogy a kábel is jó.Itt van teszter 1000ft alatt ha mégis szeretnél. [link]
Krimpelő 1500ft körül, [link]
10db fej meg fillérekért. [link]
De egyébként meg az első hardveraprós link amit küdltem, ott még csatlakozót meg törésgátlót még tuid is rakni rá, gondolom baráti áron. Így szerintem a legolcsóbban ki lehetne hozni. Persze megértem, én is olyan, vagyok hogy szeretem magam készíteni, és azért is megveszem az szerszámot még ha nem is kell sokmindenre.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- GRADO RS1e fejhallgató eladó
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Canon EF 17-40mm f/4L USM
- Sony PlayStation 5 Pro, 2028.02.02.-ig gyári garanciával (Alza)
- Menalux 1002 porzsák, 3db - csak porzsák!!! Új, bontott csomagolás +grátisz univerzális motor filter
- Új Marketing Egyedi VIP Telefonszám Sim kártya Könnyű szám
- ASUS TUF GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X OC Edition - Újszerű, pormentes állapotban!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest