Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mr.Csizmás
titán
sorban végigkattintva lámpa, kombilámpa, powerbank offos, aztán:
Original EARSON ER-160 Mammoth Waterproof Portable Wireless Bluetooth Stereo Speaker narancssárga 16 dolcsiért behúzva, és game over (hétfőn megy csak át az utalás a kártyára )
mondjuk hajnali 4-ig 19 dolcsiért elvihető: [link]
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
menyhartlevi
aktív tag
Najó ez lehetlen... A lámpát akartam volna elhozni ma leginkább de semmi nem sikerült.
Akkor úgy tűnik marad a teljes áras változat...[ Szerkesztve ]
-
ghostie
tag
válasz Mr.Csizmás #60894 üzenetére
Igen, 130 USD-ért hoztam el. Hát mindegy, most már kifizettem
-
-
maestro87
őstag
Csak most a basic lesz, azért meg már nem érdemes fenn maradni.
Ezt macro-val csináltad?
Én ma mouse macro-val próbálkoztam, úgy hogy négy ablak volt megnyitva és egymás után kattintott automatikusan nagyon gyorsan, de így se jött össze semmi a fránya lassan felugró ablak miatt. Azt kellene csak valahogy letiltani... de már csak jövőre. -
206 cc
senior tag
válasz Mr.Csizmás #60888 üzenetére
hmmm...igen ez a "valamire jó lesz" effekt....... már elszórtam egy százast a snapup-ban és csak egy hangszórót akartam venni ami nem is jött még össze...
Lehet a másik lámpára és a powerbankra még rástartolok ezek eladhatók biztosan most látom van még egy "pówerbank+lámpa" verzió is ..hát persze hogy jó lesz...
[ Szerkesztve ]
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
Beni2360
félisten
Na jó éjt mindenkinek és további jó vadászatot. majd reggel megnézem a rendelésem.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
ghostie
tag
Tabletről mi a véleményetek?
Így most rászámolva az áfát már nem tűnik olyan jónak... -
206 cc
senior tag
válasz Laca1212 #60880 üzenetére
Ebből én is behúztam egyet fehérben...nem tudom, de előrendelésben is jóval drágább utána meg már 1.5X...szóval valamire jó lesz ez...
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
senior tag
Ejj.. ez tényleg érdekes volt.. pontos időt is néztem, visszaszámláló kb. egyformán ment..
Egy ablak IE, egy Opera..
3 secnél opera, majd rögtön IE katt. egyből dobta az elfogyott szöveget..Remélem a 20 darabos blitz lámpánál több szerencsém lesz.. arra úgy látom csak 18-an kértek emlékeztetőt.. hopsz most nézem... már 31
De még mindig jobb, mint a nem is tudom hány ezer volt a karperecnél...OFF OFFban.. húú.. de nagy gyorsulások mennek valahol.. M3 mellett vagyok.. kezd nosztalgikus érzésem lenni.. hopsz.. pont itt jöttek el a fótin.... de nem autó.. 10 nem kis motor.. OFF
[ Szerkesztve ]
-
Tomi0703
addikt
Amúgy mondtam, hogy ugye gyűrötten jött meg a fóliám bg-ról. írtam nekik, mondták újraküldik. Mondtam csak akkor ha hungarocellek között küldik. Azt írták oké.
Valakinek tapasztalata ez ügyben, hogy ilyenkor tényleg állják a szavukat? Vagy ne reménykedjek, mert akkor rendelek még máshonnan. -
The DJ
addikt
A 2.snapup nyereményem. Lőttem egy 256-os SSD-t, remélem nem lesz nagyon gagyi
https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
Laca1212
őstag
Lőttem egy ilyet. Ér ez ennyit? Még nem fizettem ki...
-
gbela
senior tag
Behúztam egy SSD-t, megéri ez?
-
Danex
addikt
Áhh esélytelen, scripttel se ment.
-
KisApám
addikt
Ugyancsak klikk-klikk-klikk - SOLD OUT...
[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Beni2360
félisten
válasz Saccco #60872 üzenetére
Ilyet az elműt évek alatt még nem láttam a megrendeléseimnél.
Akkor ne csináljak semmit? majd alakul a dolog?
Trakingot (TN) választottam és fizettem érte.
-------------------------------------
Tomi0703 - arra, hogy nem akarják elküldeni.
Én nem a TN miatt aggódok hanem, hogy vissza akarják a vásárlást .
Én meg közbe elfelejtettem az SSD-t.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Tomi0703
addikt
-
Beni2360
félisten
Ez most milyen szemétség a Bg-től?
---------------------------------------
Mr.Csizmás - nálad mi a helyzet?[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
válasz Silent77 #60832 üzenetére
Köszönöm!
behúzva mind2
Total US$21.48(#60857) Laca1212:
chinaprices.us, a keresőbe üsd be: GPToys H2O Aviax 41$ az aljaHozzá olcsó akkuk, jó töltővel [link]
De ezek nem vízállóak!!!________________________________________________________
Más:
A múltkori összeforrasztott töltővezetékes felpuffadt akkukra, full refund-ot kaptam.
Ilyen volt, ilyet senki ne vegyen!!!!Ez a jó akku + töltő [link], NIHUI U807 RC Quadcopterhez
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
veterán
válasz Laca1212 #60857 üzenetére
Annyit mindenképp, két akkut adnak hozzá, végül is ez is syma utánzat.
Siess mert gyorsan fogy, kicsi már nincs is.
Méret ott van, de nem pici, mint a h8 vagy h101 stb...El is fogyott ahogy látom.
[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
maestro87
őstag
Nekem szerintem ennyi volt a móka. Egy bw lámpát szerettem volna a 30-ból de az se jött össze, a 20db-os meg már esélytelen lesz droid alól.
Amúgy csak szólok, Miband2-re több mint 3000-en pályáznak. -
Beni2360
félisten
Most akkor ,hogy van? Paypal-on ráér fizetni nem kell ott a fizetésre nyomni? - IGEN
Mivel van sms igazolás meg a paypalt több oldalról bombázzák fizetés végett, gondolom ezért adtak 30 percet a kifizetésre.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
206 cc
senior tag
válasz Mr.Csizmás #60853 üzenetére
Szép volt srácok! ...
-
Mr.Csizmás
titán
most van fél órád paypalozni (feltölteni a számlát, másik kártyát hozzáadni...), cserébe nem olyan észvesztőek az akciók, igaz a cubot x16, s600 megérte, meg a teclast x10 is. az egyforintos jellegű akciók meg lettek egydarabosak, tavaly volt asszem 5 db-os is még...
fél óra után meg a BG ejti a rendelésedet.
[ Szerkesztve ]
-
Danex
addikt
válasz Mr.Csizmás #60862 üzenetére
Tavaly mikor augusztusban még csak próbálták a rendszert akkor valami 20+ csomag érkezett 1 hét alatt, majd a szeptemberi már esélytelen volt.
Most akkor ,hogy van? Paypal-on ráér fizetni nem kell ott a fizetésre nyomni? Régen az volt a gond, hogy a banggood-hoz volt 120ms, a Paypalhoz meg 350ms és ez utóbbi volt, hogy megfogott nem egyszer.
-
Danex
addikt
válasz Mr.Csizmás #60859 üzenetére
Kösz, hát meglátjuk mi lesz éjfélkor, a karkötő jó lenne, a tavalyi SnapUp-ost valahol megkarcoltam :S Most a 11-órási helikopter nem lett meg 8db-ból
0.1$-sok mind jók lennének, de sajnos holnap este "buli" lesz így nem kéne éjszakázni
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz Mr.Csizmás #60859 üzenetére
nekem forint van beállítva az oldalon, meg is jelent a paypal és a klik után utasított el. De bementem a rendelési oldalra és ott szerepelt kifizetésre várva. Onnan indítottam és már fogadta a fizetést.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Beni2360 #60856 üzenetére
megnéztem a forintos árát, refresh, átkattint dollárba, refresh, és várni a gombra.
(#60855) Danex ie10 melóban, bilincses (noscript, stb. elég korlátozott), meg itthon ie11.0.9600
érdekes, hogy ie alatt gyorsabban kijön az ablak, hogy coming soon, meg a lekattintás is gyorsabban lefut.
(#60854) dugesz77 köszönöm, de az igazi egy 0.01-0.10 árcímkés cucc befogása lenne
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz dugesz77 #60854 üzenetére
Chrome - az igazság az, hogy a fő oldalon le van késve a számláló.
A terméknél klikkeltem pont a 0-nál és ugrott a paypal-ra az oldal.
Eddig egyszer sem sikerült semmit sehol.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
-
Danex
addikt
Melyik böngésző most a legjobb? A Vivaldi 1s-el le van maradva az Internet Explorertől
-
dugesz77
őstag
válasz Mr.Csizmás #60853 üzenetére
Gratulálok.
Én most két külön ablakba próbáltam ki a Chrome és a Edge-t. Semmi különbség nem volt a visszaszámlálók között. Igaz nem is lett meg a quad. Szerintem nem számít annyira,hogy melyik alól kattintok. Úgyis elkezdem hamarabb. Sok előtte a "coming soon"[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Criminal017 #60837 üzenetére
besz@rás,
ie10ie 11.0.9600, semmilyen plugin nincs fent, Cubot X16 EU raktár 3. nagy fogás 36 órán belül, lassan csődbemegyek[ Szerkesztve ]
-
Tomi0703
addikt
4 után ledőltem, hogy egy másfél órára, mert 6-kor volt talán a teló. 9 után kicsivel ébredtem fel. Kissé ingerült voltam. Pedig 2 ébresztőt is állítottam.
BW lámpánál látom az expedited shipping service is ingyenes? Ez mit takar? Futár? Van hozzá TN? Valamit a priority direct mail? Mennyire tartják a kiírt határidőt?
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
-
206 cc
senior tag
válasz Saccco #60845 üzenetére
Na vazze akkor nyertem még egy telefont meg egy töltőt is,de nem tudtam rögtön fizetni csak homokórázott a PP én meg nézetem is hogy mik ezek a lezárt rendelések a többi között...azt hittem lemaradtam
-
htc07
addikt
válasz 206 cc #60844 üzenetére
ez egy ilyen cucc amiben infra van és mindent tud vezérelni ami infrás (és látja).
remélem egy frankó tűzfal mögé lesz téve azért.
már nem úgy van, hogy akkor tudod elvinni, ha paypalon ki is fizeted ? pont ezért nem is szoktam próbálkozni sem, mert nálam be van kapcsolva a 2FA, azzal meg lehetetlen lenne gyorsan cselekedni.
[ Szerkesztve ]
-
206 cc
senior tag
-
cris78
őstag
válasz Mr.Csizmás #60839 üzenetére
Megpróbáltam app-ban. Mindenhol más időt mutatott
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
Saccco
nagyúr
válasz KisApám #60838 üzenetére
Egyrészt érdemes nézni a http://www.worldtimeserver.com-ot, mert ez mindig pontos időt mutat, másrészt a snapup ablakot időnként frissíteni kell.
szerk.:
Behúztam egy Broadlink Black Bean-t, de nem biztos, hogy ki is fizetem.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Criminal017
őstag
válasz Mr.Csizmás #60839 üzenetére
Majd a Mi Band 2-nél megmutatjuk nekik
206 cc, kezdem azt hinni, hogy én vagyok a béna...
[ Szerkesztve ]
-
206 cc
senior tag
Hmm...a Chrome nálam is vacak ,de Safari hozza azért
egy powerbankos a jobbikbólezt az ssd-t lehet bepróbálnám ,de semmi infóm róla van esetleg valakinek?
a MiBand2-t is bepróbálom,de lehet cserélném ...[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Criminal017 #60837 üzenetére
a 23 óráshoz kajak átmegyek explorerre
-
KisApám
addikt
A Banggood SnapUp-ban próbáltam elhozni az SSD-t.
Nálam 10 másodperccel a START ELŐTT kiírta, hogy elfogyott...
Jól szinkronizált...̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Criminal017
őstag
válasz Mr.Csizmás #60836 üzenetére
Én 5 másodpercnél nyomtam rá, már akkor elfogyott... Chrome 53 pls
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Mr.Csizmás #60829 üzenetére
chrome alatt 2,5 másodpercet késik a számláló... blitz VR kukker 0:02-nél offos volt
-
szabolcs77
tag
babakocsi rendszerező nincs valahol jó áron?
mint ez csak olcsóbban: [link] -
veterán
Mini drón 1540ft!
Fayee FY805 Smallest Headless Mode 2.4G 4CH 6Axis LED RC Hexacopter RTF
https://banggood.app.link/L9D1xJHlxwVízálló drón 4485ft!
Waterproof GPToys H2O Aviax 2.4G 4CH 6 Axis Headless Mode 3D Roll RC Quadcopter RTF
https://banggood.app.link/1JaY0aClxwElnézést a link miatt, telefonról vagyok.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Mr.Csizmás
titán
a f...om komolyan, melóból fos explorer alatt összejött, itthon meg késik a chrome, vagy wtf...legközelebb 0:10-nél kezdek kattintgatni...hajnali egyest megvárom aki meg behúzta az olcsó dolgokat, a macska rágja meg neki
[ Szerkesztve ]
-
206 cc
senior tag
válasz dugesz77 #60813 üzenetére
Köszönet ....4 kütyüvel is próbálkozom egyszerre valami csak bejön ..
sajna dolgoztam eddig így a nagyjáról lemaradtam..Akinek van ilyen lámpa dobna pár szót esetleg priviben róla..
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Mr.Csizmás #60824 üzenetére
Elvileg még lesz hajnali egykor.. vagy nem kéne addig lefeküdni, vagy fel kell kelni..
Utóbbi lesz esélyes.. -
V.Stryker
nagyúr
Hi,
Van valakinek tapasztalata aliexpresses ssd-vel? Jóóóóó tapasztalata
Kéne valami 32gb-os, 2.5 colos valami...
-
-
cris78
őstag
válasz Mr.Csizmás #60816 üzenetére
Vip1-gyel is
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
AndrewBlase
senior tag
-
DJ. Ru$y
félisten
-
Mr.Csizmás
titán
Naviforce 9050 16 dolcsi vip3-asoknak
-
maestro87
őstag
Facebook csoport a topic részére próba cseresznye alapon a reflinkeléshez.
-
senior tag
válasz 206 cc #60811 üzenetére
Hogyaza.. el kellett ugranom asszonyért, szegény hajnal óta húzta az igát..
Rémlett hogy lesz a bliztwolf lámpa, de emlékeim szerint valami 8xxx ft körül..
Erre mit látok?! Régóta filózok rajta, ennyiért nem lett volna kérdés..
Ahogy látom, raktak be pár plusz dolgot!Most kelhetek fel hajnali egy előtt.. de ha nem sikerül, meg is üt a guta.. abban az összeállításban is van pár jó dolog..
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz AndrewBlase #60809 üzenetére
Ez nem egy nemzetközi nyomkövetési szám, szóval nyugodtan várj még. Főleg, hogy az egyik konténerhajós cégnek nem egy hajója tele konténerekkel vesztegel az óceánon.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
206 cc
senior tag
Egy kis szerencsével lámpa,usb doctor
-
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #60803 üzenetére
Nekem is le kell szakadnom a topikról, amikor épp nem olvasom hónapokig akkor alig veszek valamit, most meg egy hét alatt elköltöttem több mint 10k-t
-
AndrewBlase
senior tag
Ali-n, ha az aug 4-én rendelt terméknél ez fogad,
kezdjek el aggódni, vagy várjam ki a hátralévő (Awaiting delivery : Your order will be closed in: 28 days 12 hours 2 minutes) időt?
Onnan azért két hét alatt meg szokott eddig jönni minden. Na jó, 1 termékre kellett várni jó egy hónapot.
Miért mindig én???
-
-=Jam=-
őstag
LOL a lámpából volt 30db, 2 mp-nél nyomom és már sorry... nem késett az óra, mert a windows időt is néztem, hogy mikor lesz egész. Nem értem az 1db-os cuccokat, hogy tudjátok elhozni.
[ Szerkesztve ]
-
PainKiller13
őstag
válasz Mr.Csizmás #60806 üzenetére
300Mbit wifi, 10/100-as lan, wan, ennyiért kapsz itthon is, vagy még olcsóbban is hasonló tudásút, itthoni garral.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz PainKiller13 #60805 üzenetére
gagyi ez a router?
-
PainKiller13
őstag
válasz Mr.Csizmás #60803 üzenetére
Nem hinném.
-
Mr.Csizmás
titán
Xiaomi 3C Intelligence MiWiFi 4 mennyire jó cucc? érdemes rástartolni ennyiért?
ps. off
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Vírusirtó topic