Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabe_
őstag
Üdv.
Jóféle, rendelni való wireless egeret tud ajánlani esetleg valaki?Sovány szakácsban sose bízz!
-
spiky03
veterán
válasz ktommy91 #171593 üzenetére
Köszönöm, pont ezt néztem ki.
@zoltan6
Kerestem a székes fórumot de nem találtam, hogy itt is utána olvassak.
Mondjuk nálam csak 2 hetente lesz használva, mert jelenleg csak úgy van a home office sajnos.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
band
csendes tag
Sziasztok!
(Kangaroo) Jumping Shoes-t (37est) leánykának nem tud valaki eu raktárból? -
ktommy91
addikt
válasz spiky03 #171590 üzenetére
BlitzWolf® BW-OC1 Office Chair
"BGCZ200" kuponkóddal
89.99$Nincs kerítés.
-
ktommy91
addikt
Szaisztok!
Mik a tapasztalatok az alis szélvédő vízlepergető bevonatot képző sprékkel meg a párásodás gátló cuccokkal, vízlepergető matricával, ablakmosó foyladék tablettával?
Roidmi-n kívül mi a bevált BT kihangósító, töltő...?
Kormányvédőből a 3 dolláros PU ér annyit mint amit itthon 2000 környékén szoktak akciózni a multik?
Tudtok egyéb filléres,de hasznos cuccot amire egy autósnak szüksége lehet?[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
spiky03
veterán
Szerintetek lesz érdemes akció majd 11.11el?
Blitzwolf forgószéket szeretnék majd venni meg esetleg egy 10" tabletet.
Vagy van esetleg valakinek kuponja ezekhez?
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Beni2360
félisten
-
Ciccuka
veterán
válasz hunaqua #171578 üzenetére
Úgy tűnik megérte. Eddig jól üzemel a Mixza SSD.
120-as SSD, a legolcsóbbhoz képest kb. feleannyira jött ki (plusz kuponnal) és Sata kábelt is adtak hozzá ráadásul (shipping is free volt).[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Degeczi
nagyúr
válasz Laca1212 #171553 üzenetére
Elem-mentes kültériset keresett, a Lidisbe meg CR2032 kell.
Másrészt nagyon gáz a Lidis típusnál, h nem törölhető a memóriájából párosított jeladó, és hogy elemcsere után pár percig párosítási módban van, így ha közben egy szomszédnál is dolgozik egy 433 MHz-es eszköz, akkor könnyen lehet, h megszívod, mert attól kezdve arra is csöngeni fog... -
pn4hvq
senior tag
Aliexpress Tigernu store kuponok: 10/10, 14/28: [link]
-
Ciccuka
veterán
Habotest HT113 és HT118 multiméter
-
Ciccuka
veterán
válasz szabifotos #171571 üzenetére
Hasznosnak tűnt. Tesztelhetnél még több (ilyesmi) multimétert is.
-
hunaqua
addikt
válasz Ciccuka #171557 üzenetére
Nekem is ma jött meg,kíváncsi leszek!
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
jjeahh
nagyúr
Deerma DX700-al van valakinek tapasztalata? Esetleg van nála jobb vezetékes porszívó hasonló árban?
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
w.miki
veterán
iMars J01 1000A 13800mAh Portable Car Jump Starter $32.99 - UK
BW-DP1 FHD 1920*1080 Video Kids Camera Printer- $39.99 - Pre
Newest Xiaomi Mijia Webcam Smart Camera - $15.99
WEST BIKING USB/Solar Charging Bicycle Light & Horn- $10.99
Ali 11.11-re látott valaki jó akciót?
Én semmit, és a jó 50%-os kuponokról is lemaradtam Idén nem lesz nagy bevásárlás...[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Ra3
őstag
válasz Skillet #171572 üzenetére
Nem egyszerű, amikor bejött a farmos oldal rányomsz a coins-ra felül, akkor feljön egy új oldal my coins címmel, aminél van egy narancssárga téglalap, arra is rányomsz, az ezután megjelenő oldalnak legörgetsz az aljára, ott lesz egy olyan hogy check-in regulary to get more coins, ez visz oda amit keresel.
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Skillet
addikt
válasz 1stVikman #171568 üzenetére
Hát jaja, kibaszott sok időt beszippant. Venni is lehet zsetonért vizet, de szintén az a kérdés, megéri-e!?
Felfelé kerekítve nekem 1000x kellene locsolni, hogy a végére érjek. Ha semmi mást nem csinálok, 10mp 1 locsolás, 10e mp az 1000 locsolás. Közel 3 óra és persze -600 zseton.
Ez valószínűleg úgy lesz, ahogy írtad, hogy napi az a kb 70 locsolás, és akkor a végére tuti megvan. De az a gyanúm, hogy bármi is van benne, nem hiszem, hogy megéri. Remélem fognak "osztogatni" is valami fasza kuponokat, mint anno, mert az nagyon nagy volt.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
1stVikman
senior tag
válasz Skillet #171556 üzenetére
Igen, nyomni kell bele a vizet, akkor talán meglesz 11.11ig.
Úgy számolom napi kb70 vizet tudok összeszedni, ha végignyomom az összes get Water lehetőséget. Ha minden nap belenyomom az összeset, akkor meglehet. Kérdés, hogy megéri - e szenvedni vele, mert nem kevés időt visz el. -
treklam
tag
Én ilyen multimétert vettem, ma jött meg csak épp kibontottam de nem probáltam még, kiváncsi vagyok mit tud (tudom gyerekjátéknak jó lesz), olcso volt, 2400ft. Főleg ohm mérésre szánom, ne kelljen mindig kapcsolgatnom.
[link] -
Benhill
senior tag
[https://prohardver.hu/tema/re_ebay-es_kutyuk_kis_penzert/hsz_171136-171136.html]
Én ebből rendeltem 10db 1A-ost, de 2A-ost kaptam és csak 1 usd volt:
[5V 2A EU Plug Adapter USB Wall Charger]Egyet nem értek, hogy már nincs, és a store se létezik...
10 napja mennek folyamatosan ledes usb-s izzóval, gond nélkül.
Ezt a fajtát viszont ne vegyél ezek hulladékok:
[link]
Teszterrel mérve 4.5-5V között dobálják a feszt -
zsiz
őstag
Kellene vagy 5-6 darab 5V2A USB-s töltőfej (lehet 1A is elég amúgy). Persze minél olcsóbban. Nagy terhelést nem fognak kapni, de azért ne gyújtsák fel a házat... Tudtok ajánlani?
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
Ciccuka
veterán
válasz vrob71 #171558 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Skillet
addikt
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz Benhill #171534 üzenetére
"...hogy tudnák a leggyorsabban, legolcsóbban szerezni?"
Tudnék, de amúgy ez a kettő együtt biztosan nem fog menni sehol.
Itt egyébként kapható. Hogy elég olcsó és gyors-e neked, azt nem tudom sajnos. -
silvergod
őstag
kicsi elektromos csavarhúzóra van valami ajánlott darab/márka aliról?
kösziIphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
nagysz
tag
válasz gboszi #171533 üzenetére
zene függő,de ha nem hörgős metált / dübörgős house-t stb. hallgatsz hanem pld. normális classic rockzenét mint én, akkor tronsmart onyx ace. Beszédre űber jó, fél-1 órákat telefonozok vele gond nélkül. 5db van a környezetemben, mindenki dícséri. de azért nézzél review-kat is!!
-
-
w.miki
veterán
válasz -secret- #171544 üzenetére
felesleges... ezek az Ali-s játékok kb. esélytelenek.
Már a Coupon Plas is alig ad valamit. Amúgy:
Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Arcképgyáros
Energy Lab játékot valaki tolja?
-
Ciccuka
veterán
Jó multimétert látott valaki?
hőmérő, kondenzátormérő, háttérvilágítás, stb.
Valami ilyesmit csak feleennyiért
DM91A videó
Mestek DM91A Review[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz Metacska #171376 üzenetére
Régi TV ahol csak optikai kimenet van oda egy kicsi DAC kell aminél a kimeneti oldalon van jack kimenet és oda jöhet a Bt adó egység. Máshol nem kapsz kimenő hangot. RCA-n nincs hang kimenet csak bemenet. Én ezt kb 8 éve végig csináltam. Optikai kábellel meg oda teszed a DAC-t ahova a vezeték elér.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
gboszi
senior tag
Sziasztok, tudom sokszor volt már téma, de hátha van újdonság: TWS BT fülest szeretnék.
Van (volt) egy basic xiaomi-m, annál keresnék jobbat. Igazából nem akarom megvenni az almásat, de félek az lesz a vége, mert elvesztem.Szeretném ha értékelhető lenne a hangminőség, touch nem fontos, üzemidő nem fontos. Beszédre és zenére is lenne használva. Ne szakadjon meg, ne akadozzon, találja meg a telót, ennyi. Ha van még valami finomság amit nem tudok segítsetek légyszi, hogy mit tudhat még egy ilyen kütyü.
"If you're good at something, never do it for free!"
-
Ciccuka
veterán
válasz Zsoleszhun #171525 üzenetére
Van még a Coupon Pals is.
[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
válasz Zsoleszhun #171528 üzenetére
0.01$ cuccokra
ezt hol?Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
gyulazsolti
senior tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, a csengővel kapcsolatban.
Átadtam a linkeket, javaslatokat a leendő vásárlónak.
Dönt, és veszünk.[ Szerkesztve ]
-
1stVikman
senior tag
válasz Zsoleszhun #171525 üzenetére
Hehh, én csak a 3 dollárosra mertem rányomni, még 1 nap, mire elindul az utolsó fázis.
Mondjuk emiatt a ... farm miatt bebuktam a napi coin gyűjtésemet, mert mindig ezt töltötte be a másik helyett, szóval azért nem vagyok túl boldog.
Te mióta és hogyan gyűjtöd a coinokat, hogy olyan sok van? -
spileraaa
senior tag
válasz tonyrulez #171516 üzenetére
nekem sincs takarva és mégis gond nélkül megy 2 év után is
Linptech G2
mióta megvette a xiaomi itt mar nem kapható[ Szerkesztve ]
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
1stVikman
senior tag
Sziasztok!
Keresek ajtó kukucskálóba építhető kamerát, hátha van bevált vagy ajánlott típus.
Ami elvárásom lenne az kb ennek az IP kamerának a tudása: [link]
Azaz:
- normális képminőség, lehetőleg infra éjszakai felvétellel
- wifi
- rögzítsen sd-re és /vagy felhőbe (nem gond ha fizetős)
- a rögzítést lehetőleg mozgásra indítsa (mindegy, hogy ezt pir szenzor vagy a pillanatkép változásával érzékeli, mint a fent linkelt példány)
- telefonos app-ban elérhető /konfigurálható legyen és ugyanitt élőképet valamint felvételeket visszanézni lehessen
Ami plusz lenne az a kialakításból adódóan lenne:
- vállalható kinézetű külső és belső egység
- beltéri egység rendelkezzen beépített akkuval és képernyővel
- ne legyen aranyárbanAmiket eddig találtam ott vagy sárkányos, aranyszínű csicsás külső egység, vagy ormótlan beltéri vagy valamilyen funkciót nem tud.
PL. Csak a csengő megnyomására rögzít, vezetékes áram kell neki, nincs app vagy nem rögzít csak videó kaputelefon funkciója van.
Valami ilyesmi lenne jó, de persze jó lenne EU raktárból illetve olcsóbban :
[link]
Vagy [link]
Akinek van tapasztalata vagy ötlete az ne tartsa magában!
Előre is köszönöm. -
erdey_a
addikt
válasz tundermacko #171521 üzenetére
olyan változat nincs ezekből az elem-mentes kültéris, vezeték nélküli csengőkből, ahol a beltéri is elemes? nem szívesen hagynék egy ilyen kütyüt folyamatosan a 220-ban
Vérboci
-
tundermacko
csendes tag
válasz gyulazsolti #171509 üzenetére
-
tomci
csendes tag
ma megjött egy március 30-as ali rendelés, csak így ideírom. Hőpapír már szinte olvashatatlan volt.
-
band
csendes tag
Szasztok!
(Kangaroo) Jumping Shoes-t (37est) leánykának nem tud valaki eu raktárból? -
nimfas
addikt
válasz Dluinet #171513 üzenetére
Én speciel betettem egy műanyag dobozba, fúrtam rá egy lyukat amin az ember ujja befér és nem nézegetem. Így nem ázik be, nap se éri.
Ha beszarik visszaviszem és ingyen cseréli a srác. Kínából jó esetben 1 hónap, de talán karácsony. Aztán kidobod ha behal (mert Kínába biztos nem küldöd vissza), mert semmi nem tart örökké sajnos.
-
nimfas
addikt
-
8zabi
őstag
válasz Janaboy #171505 üzenetére
oda már 18Gb/s-os kábel kell, nekem egy Unnlink optikai van úton erre a célra és távolságra
[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
válasz gyulazsolti #171509 üzenetére
én Linptech Linbell G2 ezt vettem másfél éve nagyon jó
viszont úgy vettem eszre felvásárolta a xiaomi ezt is mind sok mást
így lehet jobb az újabb verziót rendelszErdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
gyulazsolti
senior tag
Sziasztok!
Vezeték nélküli kapucsengő van bevált, ajánlott Aliról?
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Olyan hdmi kábelt tudtok ajánlani, ami tutira bemegy olyan gépház hátulján lévő videókártyába is, ahova sok dugó csak vésés/faricskálás után?
(gépháznak vga felett van fém peremszerű él)2 méter hosszú kellene.
-
Janaboy
veterán
4k/60hz 10 méter hdmi kábelt milyen markakbol javasoltok?
Ugreenek sajna épp nincs.Janaboy
-
w.miki
veterán
Fűthető mellényt/kabátot/melegítőt használ valaki?
Milyet érdemes venni, és honnan? Ér valamit a téli hidegben?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
macilaci78
nagyúr
válasz hardline #171438 üzenetére
Én ilyet vettem, napellenzőre megy fel, bevált autós telefonálásra.
Redmi Mi A1, de Apám egy régi Alcatel nyomógombos csodával használja egy Ladában.
Budapest-Hannover-Budapest távot egy töltéssel kibírta. Kellő hangereje van autópálya tempónál is, a másik fél sem kérdezett vissza, mert nem értette, amit mondtam.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest