Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolio1
tag
Sziasztok!
Megjött az akciós BG lepke. Akinek van, írna nekem pü-t? Segítség kellene -
zoltan6
őstag
Én is megvárom inkább ,hátha lesz akcióban global verziós,nincs hozzá most se időm,se türelmem mókolgatni,firmware-t cserélgetni.
-
vargalex
félisten
válasz szabi__memo #131695 üzenetére
Te azt tudod, hogy a tiéd nem fog semmit váltani. De aki úgy hagyta, annak még visszaválthat.
Alex
-
vargalex
félisten
válasz szabi__memo #131691 üzenetére
Nyilván nem látok a jövőbe, a jelenlegi működést írtam le. De ugyan így te sem tudhatod, hogy a Bip-nél egy későbbi frissítéssel nem vált-e vissza...
Alex
-
Zsoleszhun
addikt
-
vargalex
félisten
válasz szabi__memo #131689 üzenetére
Hogyhogy meddig? Ez a működése. Minden más nyelv esetén kínai a Band.
Alex
-
ReFleXx
addikt
válasz grizlisandor #131611 üzenetére
mi a kulonbseg a global es a chinese mi band 3 kozott? telom angol nyelvu es nekem az angol nyelvu band jo lenne.
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
dugesz77
őstag
Alin ez az LEMFO bolt most akciózik. Vannak kuponok pl 2,01$ felett 2-öt levon. Például a Miband 2 szíj most így olcsón elhozható ha minden igaz 0,1$-ért.(még nincs sok értékelése az eladónak)
[ Szerkesztve ]
-
KrAt
veterán
válasz Real_Necro #131675 üzenetére
-
Zsoleszhun
addikt
-
kcsa
veterán
válasz New Bluestar #131681 üzenetére
Nem nehéz világosnak lennie, clear általában az átlátszót jelenti
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
fradi81
veterán
válasz Real_Necro #131675 üzenetére
Igen, de ezt nem kell nyomogatni nehogy törölje véletlen a rendelést, mondjuk valószínűleg így is fogja
moto g72, Ninebot d28e
-
woodworm
veterán
válasz pulutodurumo #131677 üzenetére
A lencseszíneknél lehet kiválasztani.
-
pulutodurumo
addikt
válasz New Bluestar #131676 üzenetére
Én nem látom a leírásban sehol, hogy ilyen lenne. Polarizált, tükrös, UV400.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
New Bluestar
tag
Sziasztok !
Rendelt már valaki napszemüveget photochromatic ( fényre sötétedő) lencsével ?Ez a veithdia például ilyen. Nagyon olcsó, nem tudom mennyire lehet jó, érdemes-e egyáltalán megpróbálkozni..
-
Real_Necro
veterán
Telósok közül másnak is megjelent a dispatch faster gomb?
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Arcképgyáros
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Vámeljárási Osztálya azt a tájékoztatást adta, hogy szeptemberben 42,87$-ig adómentes a küldemény.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Degeczi #131669 üzenetére
Akkor itt az A pontot kell választanom, és azon belül is a "Rendelt küldeményt"? Az elég, ha aliról lescreenshotolom a rendelést és úgy küldöm a papírt lefotózva, aláírva mellé? Vagy kell még valami? Ráadásul az sem világos számomra, hogy mindkét tételt fel kell-e tüntessem a vámkezelési papíron, hisz az egyiket már megkaptam, és csak a másikat vonták alá, és ugye a két tétel a screenshoton is látszódni fog.. Bármilyen tippet szívesen fogadok! Köszönöm!
Ekkora egy f*szságot...[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Ez egész jó árban van most nem?
A mate 9 vajon belefér "nyüstölés" nélkül.Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
malika
újonc
Engem most vámoltak meg egy pulcsi miatt kínából Nagyon random vámolnak
-
r3dsnake
nagyúr
Most kaptam meg a Bluedio fejesről a postai vámkezeléses dokumentumot. Ezt a 3500ft-os vámkezelési díjat akkor ki fogják fizettetni velem, ha nem esik vámeljárás alá a termék? Vagy az A/B/C pontok közül melyiket válasszam a papíron?
Alin két terméket egyben rendeltem, és egyben számolva sem esne vámkezelés alá, azonban 2 külön csomagban kaptam meg. Így hogyan küldjem be a rendelést visszaigazoló számlát, ha azon két tétel szerepel, de csak 1 termék van a dobozban?
Előre is köszi!
-
Vagany
őstag
válasz Zola007 #131652 üzenetére
Egy olyan bőr kártyatok nekem is jött. Elég lassan ért ide, de nem volt 2 hónap, 5 hét körül lehetett. A tracking utolsó bejegyzése ez volt: "2018-07-27 07:35 In Transit, Arrived at HUNGARY". Ezután vagy 2 hét volt még. Ugyanonnan később rendelt borotva hamarabb ideért, igaz az NL-es postával jött nem YP-s végűvel.
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
anadroid
senior tag
válasz Zola007 #131652 üzenetére
A kártyatartó kb. 2-3 hete megjött, a másikat nem rendeltem meg.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
Breki
veterán
válasz Vagany #131650 üzenetére
Ez érdekes mert az oldalon meg ezt írják.
Az én egyik csomagomat is kivette a Magyar Posta néhány napja. A csomag értéke 43,39 USD volt. Elküldtem nekik ezt a levelet, mellékeltem a PayPal igazolást. Mint látszik a mellékelt képen a mai napon Vámmentes vámkezelési indítvány NAV részére elküldve szerepel a csomag nyomkövetési információjánál.
2018.01.22-én megkaptam a “levámolt” csomagot, mindenféle fizetés nélkül, így bátran kijelenthetem: EZ MŰKÖDIK!
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Zola007
veterán
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
tomazin
veterán
Hát szerencse van itt szerencse hátán....
Szóval megjött egy áru, kifizettem rá az áfát, ügyintézést. Sérült volt. Eladóval megbeszéltem küld újat, régit nem kell visszaküldeni. Meg is érkezett, ezt is megfogták. Leírtam, hogy mi a helyzet, megvan az előző vámhatározata, garanciális javítást ikszeltem (ahogy itt javasoltátok).
Erre a vámos ezt mondja:
"Kérem küldje el az XXXX ragszámú küldemény kiviteli okmányait, mellyel igazolni tudja, hogy a sérült alkatrész elhagyta az országot. Amennyiben nem rendelkezik ilyen okmányokkal, a küldeményét újból vámkezelni kell az első áru értékével."Most én nem értek valamit? Elismeri a levéllel, hogy ugyanazt akarja megint vámkezelni.
Ez így ok?[ Szerkesztve ]
-
Vagany
őstag
válasz Breki #131638 üzenetére
Az nem lesz elég. Elöször én is csak ezt küldtem be, másnap kaptam az email-t tőlük, hogy mindenképpen töltsem ki a nyilatkozatot. Nem ők választják ki a cuccot ők csak eljárnak, de ehhez kell a nyilatkozat. Ezzel 1 napot buktam, de mi az már . Nem fogják elsietni az biztos. Ez a sok kínai rendelés csak nyűg a postának és ugy egész európának, kíváncsi vagyok meddig fog ez így menni.
(#131647) dugesz77
Mert szerinted csak ennyi áru érkezik unión kívülről amit itt látsz. Nagyon sok és egyre több cucc jön és nem csak magánszemélyektől. És eddig sokminden átcsusszant kapacitáshiány és egyéb okok miatt. Gondolom, mostanában olyan méreteket öltött ez a rendelésállomány, hogy úgy gondolják érdemes foglalkozni vele. Mi viszont ebből csak a nagy belassulást látjuk. Nem elég a posta lassúsága ehhez még ez is hozzájön.[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
válasz macilaci78 #131643 üzenetére
Original Xiaomi Power Bank 20000mAh 2C-ből van most jobb ajánlat?
-
veterán
-
macilaci78
nagyúr
válasz DeFranco #131640 üzenetére
A Blitzwolfokra semmilyen panaszom nincs. Ahogy látom, egyportos nemigazán van.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
kcsa
veterán
-
DeFranco
nagyúr
válasz macilaci78 #131639 üzenetére
tudsz helyette megbízható alternatívát ajánlani (ezt is ajánlás alapján kerestem)
-
Breki
veterán
válasz Vagany #131636 üzenetére
Én nem töltöttem ki, hanem elküldtem nekik levélben ezt
Ez az összeg alatta marad a 2017 évi CLII. törvény az uniós vámjog végrehajtásáról szóló törvény alapján számított vámteher mentességi határnak, mely 2018 szeptemberben a vámhivatal tájékoztatása szerint (augusztusi értékkel is gondolom tisztában vannak)
A 2018. szeptemberi vám- és áfamentes felső limit
USD 42,85 (EUR 37)
A hivatkozott jogszabály 162.§. (5) bekezdése kimondja:
....
A fentiek alapján kérem, hogy a postai azonosítószámú csomag vámkezelését, vámteher felszámítását mellőzni szíveskedjenek!
A második képen látható képen lévő fülhallgató külön csomagban már rég megérkezett, de a két fülhallgató értéke egyben se éri-el az e havi vámhatárt!
és mellékeltem az aliplayos fizetésről képet
[ Szerkesztve ]
-
Vagany
őstag
válasz Breki #131632 üzenetére
Én is elküldtem a papírokat. Amugy nincs ebben semmi különös, az a cucc jóval vámhatár felett lenne, és van is mindig, ez egy kivételes akció volt. Remélem a papírokkal (Alis visszaigazolás, nyilatkozat, vámmentesség kérelem) vámmentes marad.
-
Spancho
senior tag
Köszi Saccco.
Szállítással már ez is 7$ körűl van.
Akkor nézegetem a gb-t hátha lesz akciós.[ Szerkesztve ]
A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
Breki
veterán
válasz tupacamaru #130708 üzenetére
Van friss fejlemény Bluedio T6 ügyben?
Nekem most érkezett postán a vámkezelési nyilatkozat
Nem normálisak ezek
-
farkas-j
őstag
válasz Sanyesz. #131625 üzenetére
Mert nálad vélhetően nincs alapértelmezetten bejelölve a kéretlen alkalmazások és/vagy a veszélyes alkalmazások keresése. Azt neked kell engedélyezni ha úgy gondolod, hogy szükséges. Nelkem szükséges. Kb. 5 éve használom az ESET mobilverziót (a Windows-ost jóval régebben) és eddig ilyen riasztást csak két esetben kaptam. Vírusriasztást már többször. Utóbb ki is derült, hogy a Play-ra valóban vírusos, vagy vírust közvetítő appok kerültek fel.
Másfél éve vettem a SonOff-ot, azóta kb. 6-7-szer próbáltam telepíteni az újabb eWeLink verziókat. Mindegyikre riasztás jött, hiszen az adatkezelésben semmi sem változott.[ Szerkesztve ]
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
farkas-j
őstag
válasz szabi__memo #131609 üzenetére
Szerinted...
Szóval a lényeg. A SonOff egy Kínai szerveren keresztül kommunikál, ott van a Dyn DNS szervere. Telepítéskor megadtatok neki mindenféle jogosultságot, amit az bőszen meg is osztott a Kínai szerver üzemeltetőjével. Névjegyek, elmentett jelszavak, bankkártya adatok, mindenféle statisztikai adatok stb. Mindenki döntse el, hogy ez normális e.[ Szerkesztve ]
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
rushty
őstag
Analóg kábel csatlakozású monitor ( nem mai) meg valamilyen HDMI (a box) átalakítóval lehet boxozni? Milyen bevált átalakító van?
Revolut meghívó pü-ben
-
osztraksajt
őstag
válasz Pubi78 #131607 üzenetére
10USD a legolcsóbb helyeken is az angol verzió, edigitalban 3,5K, nem éri meg külföldről.
-
bertokl
tag
válasz Pubi78 #131607 üzenetére
A Zapalson szállítással $5.36, bár én az első és egyetlen (meg nem érkező) rendelésem óta nem szoktam innen vásárolni.
Joybuyon $6.90.
Szerk.: most látom, hogy valószínűleg mindkettő nem angol, hanem kínai verzió, azt nem tudom, hogy az a gyakorlatban mit jelent.
[ Szerkesztve ]
-
Truman
senior tag
válasz Minstrel #131606 üzenetére
Nekem is sikerült végül az Android TV BOX -os kupont érvényesíteni. Ennyiért best buy (ha kihozzák).
Érdekes hogy egy órával korában is elfogadta. Csak variáltam a szállítási opciókkal, és a következő lépésnél már a duplája lett az ár.
A következő alkalommal már nem variáltam, hagytam azt a szállítást amit alapból felajánlott (hát persze hogy a drágábbik volt ). Összesen 5472 ft lett a vége. De így sikerült. Köszönöm TheMiller fórumtársnak a kupont.[ Szerkesztve ]
Az élet egy sz*r játék, de azért a grafikája nagyon ott van…
-
Arcképgyáros
Xiaomi Redmi S2 4/64GB Global - GRAY
Kupon: GB$MPS2ABT
Ár: 125.99$ (35.200Ft)Itthon 50 a legolcsóbb ÁK-n.
Még 9 darab!!!
szerk.: 8 darab!!!
7 darab!!!
[ Szerkesztve ]
-
ktommy91
addikt
-
farkas-j
őstag
válasz ANOka #131542 üzenetére
Az eWeLinkkel az a bajom, hogy az Eset kártevőként észleli.
Próbáltam már több verzióját, az elmúlt 1,5 évben, de a riasztást mindig megkapom. Emiatt nem használom, így a SonOff készülékem a fiókban hever. Helyette ha jól emlékszem valami Orvibo nevű eszközöket vettem, ezeket használom.Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
Pubi78
csendes tag
Sziasztok. Erre wifi jel erősítő re nincs valami jó kupon? Köszönöm
[link] -
Beni2360
félisten
Remington borosta vágóm van elemes vagyis aksi megy bele. Keress rá itthon vettem.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
gojko.m
senior tag
válasz Mr.Csizmás #131602 üzenetére
Akkor legközelebb a telefonom ébresztési listájához hozzáadom a promó kezdés időpontját.
(#131603) Truman: ...vagyis nem sok esély van ígyse-úgyse?
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Új Magneplanar 1.7i hangsugárzó-pár. Csak kibontva volt. Gyári csomagolással! Végállomás is lehet!
- Apple iPad 9 gen. 10.2 2021 Wi/fi 64 GB Space Grey üvegfóliával és tokkal
- 1013 Eladó Dell Latitude 5590 15" i7-8650U/16GB/256GB Gyári Magyar bill patika állapotban
- Corsair 16GB KIT DDR4 2800MHz CL14
- Kingston Hyperx 2x16 5600MHZ DDR5 RAM
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest