Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulazsolti
senior tag
-
Mr.Csizmás
titán
összegyömöszölős bevásárlószatyor 0,99$ Promotional Price Coupon Code: FREE0828ALL03
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Degeczi
nagyúr
válasz zsolti72837 #131395 üzenetére
Mondjuk ez legalább becsületesen be is mutatja az egyik képen, h csak 4.5 mm-es sodrony az egész...
-
fradi81
veterán
válasz zsolti72837 #131395 üzenetére
Lehet, de én pl. nagyon ritkán fogom csak használni akkor is csak pár percre hagyom ott majd a biciklit, nappal valami bolt előtt.
moto g72, Ninebot d28e
-
fradi81
veterán
válasz gyulazsolti #131329 üzenetére
Hali
Most ezt a bicikli zárat néztem ki, ez hosszabb/olcsóbb, biciklire szerelhető tartóval.
[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
Degeczi
nagyúr
válasz #92006144 #131391 üzenetére
Sehol nem is írják, h RGB lenne... (sőt, ott a termékoldalon, h "Backlight Type: Monochromatic light")
Nincs szoftvere (mihez legyen rajta?)
Ez egy legalsó kategóriás mechanikus billentyűzet.Szerk: ja, érthető. Az egyetlen valós nyűg vele inkább az, h áramtalanítás után nem őrzi meg a világítás utoljára beállított szintjét, pedig az azért elvárható lenne ebben a kategóriában is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nyaralás alatt megérkeztek az említett mecha billentyűzetek, szerencsére át tudták venni itthon, így fölöslegesen aggódtam ezért. Viszont gyors guglizással nem találtam a gyártó honlapját. Honnan lehet leszedni hozzá a saját szoftverét? Kolléganőnek nem tetszik a piros világítás.
Hsz írás közben nézegettem a gearbestes leírásokat, és egy olyan panaszt is olvastam, hogy csak piros világítás van, és csak pár bill világít kéken (alapból nálunk is így van). Nem rajongok az rgb témakörért, de szerintem nem ezt jelenti ez a 3 betű.szerk.:
Tippre többen is vettek ilyet, bár most belegondolva a szaktopikba kellett volna írni ezt.[ Szerkesztve ]
-
olddog
tag
válasz AlyrArkhon #131387 üzenetére
Értem én, ennek ellenére GB-n is kapható. [link]
Xiaomi Note 10, Xiaomi Mi Band 6/ Egyéb cuccok: 1 Feleség, 2 Macska, 1 Baldwin, 1 Skinny
-
olddog
tag
Üdv Urak!
Tud valaki Ennél jobb ajánlatot MiBand 3 Globalra?
Előre is köszönöm!Xiaomi Note 10, Xiaomi Mi Band 6/ Egyéb cuccok: 1 Feleség, 2 Macska, 1 Baldwin, 1 Skinny
-
őstag
válasz hodostamas #131382 üzenetére
-
DJGABI
addikt
válasz gojko.m #131370 üzenetére
én is ajánlok egyet [szürke] [fekete] fém, zoomolós. de ugye 18650-nel megy, az meg nem minden háztartásban van. töltést mondjuk simán megoldanám egy ilyennel ha a 10$ a cél
de amúgy meg a borjú beépített töltős most jut eszembe [link]
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
csuzda
aktív tag
Sziasztok!
Power bankot honnan érdemes rendelni? Havernak rendelnék és a Xiaomi power bankok beváltak így azt gondoltam venni, pontosabban a 2. generációsat. Tudtok jobb ajánlatot vagy esetleg kupont hozzá?
Előre is köszönöm!
-
hentes555
senior tag
válasz tonyrulez #131368 üzenetére
Én is egyetértek, GB-n vettem new user akcióban 1$-ért egy hátulra valót, de nagyon szeretem. Általában villogó módban használom, még nem vártam meg sosem, hogy 0-ra merüljön, de annyi biztos, hogy barátnőmmel ilyen 1 órás tekerésekre szoktunk menni, 3 után még nem merült le, utána a biztonság kedvéért töltöttem. Mentem már vele jó esőben is nem volt semmi baja, a fényereje is jó szerintem. Pluszban tetszik, hogy nincs konzolja, így nem lopják le, mint az előzőt, gyorsan le-fel szerelhető. Én ajánlom még ennyiért is
"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
jjeahh
nagyúr
válasz Degeczi #131378 üzenetére
Convoyra létezik lencse amivel elvileg nem vakít. Mondjuk én nem használom mert nagyrészt terepen megyek... Amúgy meg össze sem tudnám számolni engem hány autós vakított már el úgy, hogy lesodródtam az útról és majdnem esés lett a vége
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
MittuDomain_
őstag
Én csak tavaly kezdtem el táblázatozni, abban bízva, ez majd visszafogja a hobbimat, de hiába.
2017-et 205 sorral zártam, 2018 most 171 sornál tart, és az idei összeg már 40e meghaladta a teljes tavalyi évet.
Persze, benne van amit kollágék-barátok-családtagok kértek, de akkor is k sok.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
-cobra-
aktív tag
Köszi mindenkinek a kerékpár lámpa ajánlást, megnézném az asszony arcát amikor felakasztom a here alakút a nyerge alá
Szétnézek az ajánlottak között.[ Szerkesztve ]
-
zsiz
őstag
válasz hentes555 #131340 üzenetére
Ha látnád az excell táblámat.. Közel 300 sor van benne (mind árral, linkkel, rendelési-érkezési dátumokkal), és még nincs 3 éve hogy elkezdtem vezetni a rendeléseimet. Az első 4-5 év rendelései (nem tudom már pontosan mikor kezdtem rendelgetni, de 2010-2011 körül) nincsenek dokumentálva. Mondjuk vannak itt olyanok, akikhez képes még mindig kispályás vagyok
Én aliról vettem 2,49-ért (akkor kb 720 Ft volt), de már nincs annál az eladónál. Leejteni nem szabad, meg a vízkő tudja tönkretenni. Nálunk mondjuk nem szokott gond lenni a vízzel, mióta megvan 1x kellett vízkőoldózni, mert eldugultak a kis lyukak és oldalra nyomta a vizet minden irányba
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
zsiz
őstag
Nem egy kategória a kettő. Nem sok értelme van összehasonlítgatni. Használtál már Convoy-t? Egy darabig én is használtam SK68-ast biciklin. Amíg nem használtam jobbat, nekem is teljesen jó volt. Van is itthon vagy 3-4 darab biztosan Ár-érték arányban teljesen jó kis lámpák. Plusz mégse sajnálja annyira az ember ha elhagyja/ellopják/akármi.. mint egy 3ezer forintos lámpát az 1ezer forintos akkuval együtt.
[ Szerkesztve ]
-
Timyyy
őstag
válasz BlackDevil #131366 üzenetére
Jelenleg nincs rá kupon.
De a flash sale sosem zárja ki azt, hogy van-e hozzá.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Vertigo18
addikt
Miért vennék a fejedet? Én imádom a Convoy lámpákat, szinte mindenfélét. Ez az Sk74-es lámpa nagyon jó a maga nemében, bár ennyiért nagyon drágállom, lehet ezt olcsóbban is kapni. A kistestvére, SK-68as szerintem minden háztartás kelléke lehet, párszáz lumen ki is jöhet belőle, AA-akkuval megy, ráadásul nagyon olcsón, olyan másfél dollár körül megvehető.
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Beni2360
félisten
válasz BlackDevil #131366 üzenetére
Flash eladásra nincs kupon én úgy tudom.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
BlackDevil
aktív tag
Erre valaki tud kupont?
Tesla Wye 200W»OΛKΞN« √ ツ Toborzás: https://goo.gl/bO5GhH <--- Star Citizen ---> https://goo.gl/ptspnT ¤ Steam ---> shorturl.at/NSVW1 | Social Club ---> http://goo.gl/nPIu51 | Hackthat: http://goo.gl/kAJnpV
-
Beni2360
félisten
válasz Flashback #131361 üzenetére
Én simán Aliexpress-t írtam a nyomkövetés szám miatt úgysem tudják keverni.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
8
senior tag
update hogy feladták postaköltség nélkül is az említett csomagokat, szóval bátran alkalmazzátok a módszert amelyik terméknél működik
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Flashback
addikt
Aliexpresses csomagomat vámkezelik. Mit írjak a feladóhoz? aliexpress.com?
[ Szerkesztve ]
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
dugesz77
őstag
Nem tudja valaki,hogy ez az Ugreen BT autós kihangosító/vevő beszél bekapcsoláskor?
Vettem egy ilyen Onever típusút ami jó is lenne , mert bár halk egy kicsit de jól működik a telefon kihangosítás szép a hangja is csak megőrjít a szokásos"döblútúsz divájsz isz könnektide szöxeszfulé"... -
Ferike81
senior tag
válasz -cobra- #131318 üzenetére
Én ilyet vettem. Tök jó fénye van, állítható erősségű. Elég jól bírja az akksi, és vízálló is valamennyire. Sajnos a sok fel-levételtől kikopik a fül, így beleragasztottam.A konzollal együtt meg nem vettem le róla, aminek az eredménye az volt, hogy egy tetű lelopta a gyerek rózsaszín bringájáról az ovi udvarán. Kislánybicikliről lámpát lopni????? Egyébként hibátlan.
Majd olyat veszek, ha a mostaninak is lába kelne, ami fölcsavarozható.(#131348) BB9000
Az S2-höz lehet kapni bringára szerelhető tartót? Érdekelne, ha van linked.
Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
kmarci25
veterán
válasz kigyi_23 #131354 üzenetére
Vásárolj mellé egy ilyet is, és teljes lesz a kép. Már tavaly sem értettem Horvátországban, hogy ez miért kell, de biztos van rá igény, ha gyártják.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
kigyi_23
addikt
válasz KamuMazsola #131349 üzenetére
Jelzem nagyon jól működik amióta ez van hátul azóta az autósok lassítanak és megbámulják, ha másért nem ezért már megérte hisz így kisebb sebességgel fognak elcsapni
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
retesz147
addikt
válasz dugesz77 #130827 üzenetére
Nekem tegnap jutott el erre a státuszra, ma jött az sms:
2018.08.27. | 11:51Küldemény kiválasztása hatósági eljárásra, postai árubejelentés / Under postal customs procedure
Ritka lassan érkezik, a TN már 1,5 hete megérkezett.
#Bluedio T6
[ Szerkesztve ]
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
jjeahh
nagyúr
válasz -cobra- #131318 üzenetére
$10 alatt csak villogót kapsz szerintem, olyant nem igazán, amivel látni is lehet. Villogóra meg ennyit én valszeg nem költenék, bármelyik 0.75-1 dolláros szilikon megteszi. Néhányukból van tölthető verzió is 3-4x-es áron, de szerintem annyit nem érnek, mert pont az akku fogja megadni magát bennük és ha útközben lemerülnek (ami lehetséges, mert kevesebbet bírják, mint az elemes társaik), akkor nem tudsz elemet cserélni bennük. Emiatt nekem a gombelemes villogók váltak be, 5-10db elem $1, ami nagyon sokáig elég és kb. semmi helyet nem foglalnak, szal nem nagy dolog magaddal vinni egyet tartalékba.
Más: amúgy a COB mit jelent a bringalámpáknál, nem tudja valaki?
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
BB9000
senior tag
-
alázógyík
addikt
válasz Mr.Csizmás #131343 üzenetére
-
-
Mr.Csizmás
titán
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
hentes555
senior tag
Köszönöm ezt a sok mindent neked is éd a többieknek is akik válaszoltak
Egy kérdésem lenne, ezt a zuhanyfejet hol, mennyiért vetted? Nézegettem máskor is, mert az albérleti lakásban elég gyengécske a vízsugár, átfolyós vízmelegítő van, hátha jobb lenne. Gearbesten lepontozva kb. 900 forint a gocomma, de látom itt vannak olcsóbbak is alin.
"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
zsiz
őstag
válasz hentes555 #131323 üzenetére
Leghasznosabb? Olyat nem tudok, de sok hasznos cuccot rendeltem, ami napi használatban van.
Fogkefe fejeket mindig kintről veszek. [link]
Csodaszivacsot is rendszeresen használok [link]
Csomó USB és audió kábelt (hosszabbító/átalakító/elosztó..) rendeltem már 1-2 dollárokért. Üvegfóliák, tokok telefonra. Az asztalon ebben tartom a telefonomat: [link] A PC-be SSD-hez keret: [link].Volt régen, talán 1$-ért lehet egyedi fényképes egérpadot csináltatni.. Na én azóta is azt használom és még mindig tökéletes. Telefonhoz tripod, már nem használom, mert leszoktam a kicsomagolós videókról, már csak akkor videózok, ha valami drága jön.. De régen minden csomagot videóztam, ahhoz jól jött.
Ez az igazolvány tartó is marha jó vétel volt szerintem, 2 éve van használatban. Ez a műanyag feszítő cucc is sokszor jól jön a kocsiban [link]. Az elárazott 2$-os 5 usb-s BW töltő is megérte az árát, 2 van szintén napi használatban. SK68-as zseblámpákból is van pár itthon, igaz mióta van S2+, azóta nem használom őket. A 300 lyukas zuhanyrózsa is már másfél éve megvan. Xiaomi MiFan ventilátorokat is 1$ körül vettem, nyáron sokat használtam őket. Körömcsipesz, szintén vagy két éve használom (nem pont ez, de így néz ki): [link]
Konyhába zöldséghámozót, habkártyát, 20 centis kanalat is kintről vettem.
Műhelybe a polcra LED szalagot USB ki/be kapcsolóval, 3 féle műszerész csavarhúzó készletet, dugókulcshoz adaptert, így minden méretet rá tudok rakni az akkus csavarozóra...
Biztos voltak még, de ezt is sokáig tartott összeszedni..
-
Degeczi
nagyúr
válasz erdey_a #131332 üzenetére
két összefordított edénnyel a legegyszerűbb
-
erdey_a
addikt
válasz Siriusb #131327 üzenetére
fogod a hagymát, kiveszel belőle gerezdeket, aztán 1-3 gerezdet úgy ahogy van, héjastól, mindenestől belerakod ennek a hengernek a közepébe és kisebb nyomást gyakorolva (az erőt ki kell tapasztalni, de másodikra meglesz) sodorgatod ide-oda 4x-5x, aztán kiöntöd a pucolt gerezdeket.
nem vagyok a "mindenre egy konyhai kütyüt" vonal híve, de ez nekem pl. nagyon bejött
[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
Dr.Zoo
őstag
[link]
Linkelt pendrive márkával van valakinek tapasztalata?
Ára jónak tűnik, csak nekem ez a márka nem mond semmit...Köszönöm szépen.
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
gyulazsolti
senior tag
Sziasztok!
Van ezzel a lakattal valakinek tapasztalata? [link] Vagy valamilyen javaslat, esetleg jobb, 10-12 $ körül.
[ Szerkesztve ]
-
-
hentes555
senior tag
Szép napot mindenkinek!
Csak egy kis közvélemény-kutatás: Eddig nektek mik voltak a leghasznosabb 1-2$-os kínai rendelések?
Lehet bármilyen területen, csak úgy eszembe jutott, hogy megkérdezlek titeket és ha megtetszik valami akkor berendelem én is"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
-
HoTaZo
addikt
Széles tépőzárra nincs ötletetek?
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
-cobra-
aktív tag
BB tölthető kerékpárlámpa szettet (első+hátsó) tud valaki? Nem szánnék rá sokat, max 10 dodó.
[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
Xiaomi Mi Box 3 !K-ra tud valaki most akciós árat?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Real_Necro
veterán
válasz GIJoe #131314 üzenetére
Én egy Vosonic hordozható média tankot használok erre. Nem mai darab, talán aprón még találni valahol.
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
GIJoe
addikt
válasz Real_Necro #131312 üzenetére
de jó, ha hddre klónoz, talán még jobb is... látsz vhol ilyet?
a lényeg hogy az SDről, legyen 1 biztonsági PCmentesen mentve vhová...
látok ilyen hdd dokkolókat, de olyat nem amiben van sd card olvasó, és klónoz hddre...[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
válasz dugesz77 #131311 üzenetére
Yihua 908-ból ez a jobb kit. rosszat linkeltem.
-
GIJoe
addikt
Srácok, akad olyan kütyü, ami sd kártyát másol (klónoz le) offline? Most nem GPS kártya klónozó arany árú dologra gondolok, vmi egyszerűbbre, mint pl az Orico hdd bay-re ami hdd-t klónoz...
-
Saccco
nagyúr
-
DJGABI
addikt
válasz AndrewBlase #128919 üzenetére
megjött a fenti miband2 koppincs. igazából ennyit se ér.... 1 napig mondom kipróbálom, mobil szinkronizálás nélkül (annyira fontos ember nem vagyok hogy 0-24 a BT be legyen kapcsolva) olyan 10 perc késést szedett össze. párosítva persze egyből a pontos időt mutatta, csak na... ja meg leírása szerint nem vízálló (ne ússz, ne is zuhanyozz vele az van benn)
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
lac14548
aktív tag
Volt itt a fórumban régebben egy ajánlott forrasztó páka.
Melyik volt az, mennyire vált be?
Valami mustek, mustool, vagy musthave volt a neve ha jól emlékszem...
Lehet még ilyet kapni?[ Szerkesztve ]
/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
dugesz77
őstag
Xiaomi Mija 3D elektromos borotva 30,8$ Ali-n.
w.miki semmi gond, használd akkor azt. Szomszédomnak 5000 Forintos Panasonic van ,ő meg arra esküszik
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Ennél a kábelnél van 1/1.01$ kupon
Store Promotion: Get Seller Coupons fülön lehet elérni a kupont
[link]Micr USB kábel már nincs , csak a fej erre figyeljetek
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- Apple notebookok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest