Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
-
viktor82
őstag
üdv,valakinek felesleges aliexpres kuponja esetleg elfekvőben nem lenne?
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
Siriusb
veterán
válasz Real_Necro #12293 üzenetére
Az előző évezredben én is azt használtam, tavaly akartam venni, de amikor megláttam az árát...
Vettem egy sz@r Somogyist, de nem tudtam megforrasztani vele a LED szalagot. Bah.Arra gondoltam, hogy az egy évben egyszer előveszem kategóriában van esélye...
-
Real_Necro
veterán
válasz Siriusb #12291 üzenetére
Wellerem van otthon, így lehet elfogult vagyok, de ennyi pénzért sok jóra nem számítanék a helyedben.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Jofi81 #12288 üzenetére
Kolleganak van tapasztalata vele: [link] En hiszek neki, inkabb ne.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Jofi81
őstag
Nem eBay, de a Lidlben lesz forrasztóállomás 3333-ért. Ennyiért jó vétel lehet szerintetek? Ritkán lenne rá szükségem, de akkor nagyon.
-
petipetya
nagyúr
-
bbandi
tag
válasz Blaise #12285 üzenetére
Krimpelőt igen, ilyet.
Nem vagyok vele igazán megelégedve, egyrészt a csatlakozón lévő műanyag bigyót is úgy megnyomja, hogy nem győzöm visszahajlítani, hogy benne maradjon az aljzatban, másrészt az egyik szélső pint néha félrenyomja. Ugyanakkor ez lehet mindkettő a szintén ebayes rj45 hibája. De amennyiszer nekem kell, arra elfogadható.
-
Blaise
veterán
Krimpelő fogót és kábeltesztert vásárolt már valaki eBayen? Melyik az ajánlott típus?
-
veterán
Azzal rögtön case-t nyitsz, én az elsőre szoktam.
I have a question about using my item or I want to send the seller a message.
Ezzel csak levelezel vele. Legtöbb estben nem kell ügyet nyitni, így is visszaadják a pénzt.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
-
twine
veterán
Sziasztok!
Segítséget (és egyben türelmet) szeretnék kérni tőletek!
Soha semmilyen problémám nem volt még az ebay-es vásárlással...
Most viszont már kezdek nagyon tűkön ülni...
Dec.5.-én rendeltük havernak az iphone kijelzőt...
Mindent amit utána rendelgettem magamnak, már megkaptam,,csak ezt a nyomorult kijelzőt nem...Szóval a kérdés, hogy mennyi idő után, és mit csináljak?
Ahogy mondtam, soha nem volt még ilyen történetem,,,eddig csak a rendeléssel kellet foglalkoznom, és az áru átvételével...szóval teljesen hülye vagyok a probléma megoldáshoz az e-bayen...és bár olvasom tőletek az össze hozzászólást,,sajnos fejből nem megy hol is kellene kezdenem,,,mit nyitni, mit írni, hova? stb...
Ha valaki megtenné hogy segít,és szájbarágósan leírja, akár itt akár privátban...azt nagyon megköszönöm... -
petipetya
nagyúr
válasz zoltan6 #12270 üzenetére
Először nekem is szaggatott a tükrözés során lejátszott videók esetében, ezért félreraktam. Aztán közt rá egy frissítés és azóta ezek is prímán futnak. A hangot a tévé biztosítja, úgyhogy abba nincs beleszólásom. Az EZCast saját menüjéből indítva minden remekül fut: YouTube, 720p, 1080p stb. Csak egy bajom van ezzel, hogy ilyenkor a felirat nem az általam megszokott beállításokkal látszik.
Egyébként a laptopról indítom a filmeket, mivel az HDMI-n van összekötve a tévével. Az EZCast-ra csak kíváncsi voltam, meg is hirdetem majd valamikor, csak várom az új HDMI kábelt, mivel a régit megrántottam és tönkrement.
Minstrel: a mobilaréna tévé adása késett pár másodpercet.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
zoltan6
őstag
válasz petipetya #12269 üzenetére
én megvettem ezt az extreme digitalban Measy A2W Miracast HDMI stick amikor 6000ft-ért akciózták.
megmondom őszintén,én nagyot csalódtam ebbe az eszközbe,rettentő körülményes a használata,lassú,késik a hang,gagyi egy cucc ez.[ Módosította: mukibuci ]
-
Blaise
veterán
Szerintetek ez ennyi kamu?
-
szjoci
őstag
-
xigris
őstag
sziasztok!
Ez mennyire lehet valós? ennyiért nagyon megérné. vagy esetleg ez[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
Megjött a rendelt Samsung kártya:
Azért 23 GB-ot ír, mert a többi az ext4 és nem látszik.
Természetesen h2testw-vel tesztelve és hibátlan. Legjobb eladó. -
ratobi
senior tag
Sziasztok!
Valaki aki jobban tud angolul, tudna segíteni?
Van teendőm, vagy most csak várjak ?"
Hello ....,
We're writing to let you know that we've removed an item you recently won:
.Brand NEW Sealed Google Chromecast Digital HD Media Streamer H2G2-42Since you've already paid for the item, you don't need to do anything else. If your item hasn't arrived yet, it should arrive soon. If it doesn't, then you'll want to open a case in our Resolution Center. You can learn how to do this, plus find timelines for opening cases, at:
We wish you all the best on eBay and hope your future experiences are pleasant and successful. If you have questions, please click "Help & Contact" at the top of most eBay pages.
If you have already filed an eBay Money Back Guarantee case for this item, the case has been decided in your favor and your payment has been refunded.
eBay still has lots of other great deals. Go to http://www.ebay.com to shop. We hope to see you soon.
Thanks,"
-
nagyúr
3,5mm -es jack fülhallgatókábel hosszabbítót keresek, kb 5 méter hoszzút
nem gagyit és nem auidófil változatot, hanem normálisatlátott valaki ilyent?
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
RBJ
addikt
dealsmachine ről rendelt már valaki? Pár webshopon akarok lenne de úgy látom lassan nem lesz olyan ahonnan ne rendeltem volna. mindig máshol olcsóbb valami.
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Siriusb
veterán
válasz Real_Necro #12249 üzenetére
...vagy az csak zárolás, és a pontos összeg néhány nap múlva kerül a számlatörténetbe.
-
-
RBJ
addikt
Megrendeltem a micro sd az ajánlott helyről. Érdekes vásárláskor 1800 akárhányforint megvéve a listámon meg 1660Ft. Na akkor most melyik az érvényes? Bank váltásra van állítva.
[ Szerkesztve ]
-
pcgamer01
senior tag
Sziasztok!
Aerocool Strike-x lcd-s venti szabályzóhoz keresek érintő részt,tehát ami veszi az érintést.(asszem touchpanel)
Van valami külföldi hely ahol tudnák hozzá szerezni?Köszönöm üdv,Pcg01
Samsung Galaxy S10+
-
RBJ
addikt
válasz szakalistvan #12242 üzenetére
Köszi. utána járok.
-
Zirowe
nagyúr
válasz havri1 #12232 üzenetére
Öööö.. Ok.
Ezzel mérve, árban majdnem annyi a méretéhez viszonyítva.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz havri1 #12232 üzenetére
QUMOX 64GB - 80MB/s 28$...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
TommyX_
őstag
válasz Avicularia #12239 üzenetére
Kösz a választ, tényleg jó vétel volt annyiért, a 64 Gb-os verziója pont jó lenne egy Win8-as tabletba.
Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
TommyX_
őstag
válasz Avicularia #12235 üzenetére
Ha nem titok, hol vetted 4.4k-ért ezt a kártyát?
Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
havri1
félisten
válasz Avicularia #12235 üzenetére
Belemegy, csak kissé nehezen
Ilyen eszközökbe felesleges ekkora írás sztem, de biztosan mások a felhasználási szokások.
Én is kintről rendelem amúgy, félárba van minden, igaz csak az áfa meg az fiszfasz adók miatt..havri
-
havri1
félisten
válasz Avicularia #12233 üzenetére
Köszi, 10x annyi mint a linkelt darab.
Én inkább akkor ennyiért egy 60gb-os ssd-t vennék már. Az is pont annyi. Kicsit nehezebb usbra kötni, de sebességben és árban jobb.havri
-
RBJ
addikt
Tud valaki ajánlani ótsó led szalagot. Konyhába pont a munkapadnál lehet megvakulni. Konyhai menyezeti lámpa pont az ember hátánál van, az étkező fénye meg kevés odáig. Munka pad két szintes és a felső szint aljára tennék szalagot. Erős, ótsó 1-2méter kellene.
-
RBJ
addikt
[link]
ez a kártya, eladó ajánlott? vagy gyorsabb 16 gb os? 30 Mb/sec az írási vagy olvasási sebesség?[ Szerkesztve ]
-
spidersoft
senior tag
Megérkezett a dec.23-án rendelt patronkészlet, működő trackinggel, szokásos, de aláírós szemetes zsákban. Eddig nem ismertem ezt az oldalt, de ezt elküldték rendben...
-
Nestor16
senior tag
Hm. Feltűnt, hogy mostanában a filléres dolgokhoz is kapok követési számot. Más is tapasztal hasonlókat?
Egyébként hidegen hagy, attól hogy nézegetem - a lehet hamis TN számot - attól nem jön meg hamarabb.Üdv, Dávid
-
gergom91
tag
válasz gergom91 #12209 üzenetére
Na írtam az eladónak, hogy mégis megjött a termék, ajánlottam neki hogy megveszem mégegyszer ugyanezt, de nem kell küldenie semmit, így feedbacket is tudok neki adni. Várom a válaszát.
Más:
December 20.-án rendeltem ebből a táskából egy sötét barnát és egy feketét. Ugyettől az eladótól, de külön fizettem őket, mert egyben bőven meghaladja az áruk a 20eurót, és pontosan nem tudom hogy kellett volna-e fizetni érte. Postás autó hozta, jó nagy csomagban 36x38x10cm (kb) egyben a kettőt, a címkén ez áll: LED Light, Value 6$
Nagyon gyorsan megérkezett, és a táskák minősége egész jó. -
NORBl
aktív tag
válasz Avicularia #12178 üzenetére
+ (#12179) kmarci25, köszönöm.
Más.: Xiaomi Power Bank eBay-ről ? Megbízható eladó ? Láttam mostanság, hogy kolléga nem a 10400 - asról kérdezett, hanem egy nagyobb kapacitásúról, azzal mi a helyzet ?
-
törölt tag
Listázom én is a mostanában jött cuccokat, ajánlott eladók:
Fényvisszaverős "mellény" ami nem lóg mint a gatya
LG G3 tok, hát ez kva jó minőség, ajánlom más tipushoz is ugyanettől az eladótól, korrekt
-
szjoci
őstag
Nem ebay, de most elég jó áron van gruppin a világító teknős. Régebben (1-2 hónapja) keresett valaki ilyet, ha jól emlékszem.
-
kmarci25
veterán
válasz Matykoh #12181 üzenetére
Mert ebay-en nem találsz semmi kamut, ugye? Egyébként meg nem írják bele a termék nevébe pontosan a márkanevet, gondolom így maradhat fenn a hirdetés az oldalon. Keress rá bármelyik nevesebb gyártó termékére, már a nevéből kitűnik, hogy melyik a kamu. Szerintem, aki ilyet rendel, az tisztában van vele, hogy kamut/replikát vesz.
Tegnap jött egy alis rendelésem, széleslátószögű lencse telefonhoz. Szerintem rekord, 31-én adta fel, tegnap bedobta a postás (ld. screenshot). Maga a cucc egész jó, a csatolt képen látszik, hogy eléggé megnöveli a látószöget, bár a kép szélei homályosak lesznek, meg az illesztéssel is ügyeskedni kell, de működik, és 1,5 dollárt megért. Itt vannak képek.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
nagyúr
válasz spidersoft #12212 üzenetére
Na hogy nyaljon meg! Gép újraindít, most már pöpec!
-
petipetya
nagyúr
válasz nelsonmanian #12197 üzenetére
Biztosan beesett egy szekrény mögé és most találták meg.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
spidersoft
senior tag
válasz ittakary #12210 üzenetére
Fent van az USB3 driver? Más USB3-as izék jól szuperálnak *ugyanabban* az aljzatban? Nincs hosszabbító kábelbe dugva? Próbáltad kihúzni-bedugni?
Eddig legjobb penna-vételem egy randa bumszli gumigyugó, igaz nem nála.
Az ilyet tud:
...azért ez már elég...
(a 16 gigásokban állítólag eggyel lassabb a vezérlő)
-
nagyúr
-
gergom91
tag
válasz trebrona #12208 üzenetére
Úgy látom egyértelmű a válasz, holnap felveszem az eladóval a kapcsolatot és megbeszélem vele hogyan legyen. Mondjuk eléggé határidő után érkezett meg persze az ünnepek miatt összesen 9 munkanap késéssel. Még szerencse hogy ezt fontban rendeltem, ha dollár lenne egy bő 100assal többet kéne azóta ráfizetni.
Korábbról volt még egy bajos rendelésem, a lézeres hátsó bicikli lámpával úgy jártam hogy az eladó annyira kitolta a határidőt, hogy mire az lejárt, már értékelni sem lehetett a terméket, az eladót sem lehetett elérni ezután. Aug 18.-án lett rendelve, a határidőt pedig november 23-ig tolta ki, addig pedig nem is lehet case-t nyitni amíg az el nem múlik.... buktam egy ezrest.
-
Saccco
nagyúr
válasz Predator2 #12194 üzenetére
Én valami ilyesmit vennék.
(#12195) Matykoh:
Nem tudom, sose rendeltem innen.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
gergom91
tag
Ezt a tokot rendeltem még régebben, december 23. volt a határidő, de nem jött meg. Vártam pár munkanapot még, de január 3.-áig sem jött még semmi, kértem a refundot, amit azonnal meg is kaptam minden gond nélkül. A postás pedig ma beállított vele
Ilyenkor mi a teendő? Írjak neki hogy mégis megjött és utaljam vissza neki a pénzt, vagy mivel nem jött időben így a pénz is az enyém meg a tok is?
Másik kérdés, hogy vajon hányszor lehet eljátszani ezt az ebayen hogy írom hogy nem jön meg valami, közben mégis, csak később, aztán egyszer meg azt veszem észre hogy nem jön meg a termék de hiába reklamálok mert túl sokszor csináltam és azt hiszik hogy én vagyok a csaló? -
Siriusb
veterán
válasz nelsonmanian #12201 üzenetére
Te nyertél!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest