Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vince
őstag
válasz Krogoth #101385 üzenetére
Zanflare F1 (mind a természetes fehér, mind a hideg fehér fényű) flash sale-ben 19.75 EUR, de még lejjebb pontozható, én ezt venném. Kupont most nem tudok rá.
[ Szerkesztve ]
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Imy
veterán
Lázmérő elég jó értékelésekkel, pontozva 1.47$.
-
DJGABI
addikt
válasz Devil Smile #101395 üzenetére
bocsánat, pontozva. linket fentebb írtam. mobil appból + pontokkal ennyi
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
AtiSnatch
aktív tag
válasz alex devil #101392 üzenetére
Nekem ilyen van. Meg vagyok vele elégedve. Banggoodon pedig a Blitzwolf tripodját dícsérik.
C35i, 8210, V300, 6280, F480, 5800, N97, ArcS, Z1C, Z3C, XZ, Mate20pro --> X13
-
alex devil
senior tag
Szevasztok, kedvenc unokahúgomnak szeretnék venni egy állványos szelfibotot. Tud valaki ajánlani valami jobb fajtát ebből a nagyon hasznos termékből?
S23
-
Kernel
nagyúr
válasz tomazin #101378 üzenetére
Pedig megvan annak is a célterülete, ahol működik, amellett power bankról is használható. De nem 5V / 500 mA-ben kell gondolkodni, kicsit több kell neki:
Viszont a GB vagy más oldalak akcióit nem árt kontrollálni, mert sok esetben az Aliexpressen akció nélkül is olcsóbb lehet ugyanaz (itt persze nem a párcentes ügyekre gondolok, amit nehéz alulmúlni).
https://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=usb+soldering+iron&isFreeShip=y&SortType=price_asc
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
sepsi0
őstag
válasz KamuMazsola #101373 üzenetére
Én meg inkább ezt ajánlanám, mert megy minden rendszerrel. [link]
Nekem most egy Megogo MXV boxban van LE alatt, simán felismerte és működik, hangot továbbít a micro hifinek.
Ha megnézed több Orico van, de nem működnek minden Oprendszer alatt. Ez igen.Még valami. Akkora térereje van, hogy az emeleten lévő, fiam gépéhez (MSI Z87 MPower) az alaplapi Bluetoothoz simán kapcsolódik és nincs jelromlás. A box a konyhában van a főldszinten a gép pedig az emeleten, vasbeton ház. Igaz az alaplapnak van külső antennája, de egyik telefon sem látja a jelét, de ez a stick igen és csatlakozik is....
[ Szerkesztve ]
-
Dr.NX
addikt
válasz Krogoth #101385 üzenetére
https://prohardver.hu/tema/elemlampa_zseblampa/friss.html
Ha van most kupon Zanflare F1-re, akkor azt.Elfogadom a sütiket.
-
Krogoth
senior tag
Hali.
Kellene egy zseblámpa. Legalább 1000 lumenes és lehetőleg ne lépje át a 22 ojrós határt.
Mik az ajánlottak?Köszi
A másik: digitális képkeret.
[ Szerkesztve ]
-
agroman
senior tag
orico bt-403 jo cucc..en linux alol is hasznalom a BT hangszoromhoz.
------
-
HXY
addikt
Bluetooth és WiFi USB adapternél soha ne a márkát nézzétek, hanem a benne lévő chipsetet!
A noname alis, ebay-es adapter ugyanolyan jó, vagy még jobb is lehet mint a márkás Ugreen, Xiaomi, Orico....
Persze sok eladó az eBay-en és az Ali-n nem tünteti fel a chipsetet, de az Alin a felhasználók értékeléseikből megtudható. -
Endless
aktív tag
válasz bertokl #100762 üzenetére
Valaki vásárolt Tigernu T - B3164 21L Water-resistant Backpack - GRAY táskát?
Nálam november 13 óta "Packed" státuszban van...On October 6th the planet blacked out for two minutes and seventeen seconds. ***I12***
-
DJGABI
addikt
[link] ja, orico, nem ugreen. 3,9$ért márkás van, ha nagyon gb-ről akarsz akkor inkább ez.
(#101378) tomazin én szeretem. vékony kábelekhez, kisebb alkatrészekhez tökéletes
[ Szerkesztve ]
-
FingR86
őstag
az orico-hoz kerestem vissza, hogy él e még a kód, mert a napokban volt 1$-os kupon hozzá, de sajna már expired.
-
DJGABI
addikt
válasz jagert76 #101367 üzenetére
rohadjanak meg, hogy a 9 dodósat nem törölték jó cucc, de azt nem tudom [link] ez az alis mennyivel lehet rosszabb (azon túl hogy 3db AAA-ssal megy)
(#101373) KamuMazsola legolcsóbb alis tökéletes, nekem is ilyen csr 4.0-s van, gb-ről valaki talán az ugreen-re volt ráizgulva innen
[ Szerkesztve ]
-
KamuMazsola
őstag
válasz ollie #101371 üzenetére
Oké, de mire tudom használni? A PC nem csinál vele semmit.
Tudsz ajánlani konkrét eszközt nekem? Illetve bárki mástól is szívesen veszem az ajánlatot, akinek van és tudja, hogy az működik.Szerk: Ez jó lehet nekem? A hozzászólók azt írják, hogy megy win 10 alatt is, attól függetlenül, hogy a terméklapon nem szerepel.
Szerk 2: (#101375) tboy93 Köszönöm! gondolom a GB-n ez ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
azbest
félisten
válasz ollie #101371 üzenetére
Ha jól sejtem abból van a félreértés, hogy ez csak egy hang átvevő pécétől független vevő, ahogy írod. Az usb csak a tápellátásra szolgál. Azért van rajta jack aljzat. Power bankba, autóba, bámilyen usb áramforrásba bedugva, a telefonról pécéről át lehet küldeni rá a hangot
A többiek meg azt hiszik, hogy ez egy normális pécés usb periféria. De nem
(#101373) KamuMazsola
bármelyik jó, ami tényleg bluetooth dongle. Amin nincs jack aljzat és audio kábel sem lóg belőle [link] (itt is van közéjük keveredve olyan, ami nem az)(#101374) smc
például a hagyományos hangrendszer kibővíthető így bluetooth átjátszási képességgel. A telefonról rá tudod küldeni a hangot vezeték nélkül.[ Szerkesztve ]
-
válasz KamuMazsola #101368 üzenetére
Ez BT vevő, neked meg adó kell.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
nagyúr
Nekem hasonló 1.5$-os bt dongle van otthon, működik tökéletesen win10-el. eszközkezelő felismeri?
-
addikt
Eszközkezelőben nem jelenik meg?
5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
KamuMazsola
őstag
Olyan USB-s Bluetooth eszközt keresek amivel buetooth-szos headsetet tudok használni olyan asztali PC-vel ami nem rendelkezik semmilyen Bluetooth képességgel. Egy ilyet vettem, de ez semmire nem jó, bedugtam pc-be (win10), laptopba (win7), de nem látja semmilyen BT-s eszköz sem. Amúgy amikor bedugom az eszköz először halványan kéken világít, majd ugyanilyen halványan villog, de kb ennyi.
Update: Nem jelenik meg az eszközkezelőben.
[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
jagert76
csendes tag
Ha valakit érdekel még ez a lámpa
3 db-ig adja , de kifizetés után megint vehetőXiaomi MiJIA IR Sensor and Photosensitive Night Light
[link]
$5.11 kód GBHM1111.9 -
DJGABI
addikt
zöldbe vettem egyet valami 5$ körül anno. jó batár egy cucc.. mondjuk itthon egy elemcsere drágább, szóval akinek tetszik vegye
melóba kellett egy pluszba, gondolom kuponozva se lenne olcsóbb: appból 4.99$ az usb-s páka [link]
(#101363) -secret- erős vagyok, nem veszek több szemet... de ennyiért. egye fene beugrott a kosárba
-
Ha ennyi szopás van ezzel a routerrel, akkor miért olyan jó vétel? Ezt a Xiaomi Aqara Temperature Humidity Sensor-t lehet használni valahogy a gateway nélkül?
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
-
Arcképgyáros
-
retesz147
addikt
Xiaomi router 3G-nek az erő megszelídítéséhez egy ifjú Padavanra van szüksége!
Mindenben javult, jelerősség, gyorsaság, kezelhetőség, milliárdnyi beállítással. Gyári fw-vel a TP link 841-et nem lépte meg, azt hittem sírni fogok, de aztán jött az egyensúly az erőben
Volt vele gondom egy kis TV box miatt még így is, de azt is sikerült megoldani.[ Szerkesztve ]
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
dugesz77
őstag
válasz bandigyerek #101356 üzenetére
A gondom ott kezdődött,hogy számítógép felől lan-on keresztül nem akart csatlakozni a routerhez. Már azt hittem rossz. Viszont az app-on keresztül nyögve nyelősen sikerült éltre kelteni.
A másik meg ,hogy akinek kicsit komolyabb Lan hálózata van annak kelleni fog hozzá egy switch,mert a két kimenet kevés. Nálam is kell 6 kimenet épphogy elég lett a meglévő 5-ös switch-el. Ez nem hiba,mert benne van a leírásban csak én is átsiklottam felette.[ Szerkesztve ]
-
bandigyerek
senior tag
válasz dugesz77 #101349 üzenetére
Nekem a Mini verzió volt. Nem bonyolult a beállítása. Az app meg nem kell hozzá feltétlenül. A tyúklábazás izgi, de egy chrome fordító megoldotta. Egyszer kell beállítani. Az egyetlen gondom a sávszéllel volt 10/100-as és direkbe 100 ra kellett állítani. De egyébként hasznos kis darab. (meg a wifi erősségét feltoltam maxra)
[ Szerkesztve ]
-
AtiSnatch
aktív tag
válasz FingR86 #101352 üzenetére
Nem ,mert nem vagyok biztos, hogy gigabites a gépben a hálókártyám A napokban tesztelem
A jelerősségtől sem vagyok hanyattesve, az 5g nem ér be a hálószobába a 2.4 meg max eggyel több pálcika. Hiába van fent az app, küzdesz majd te is a csirkelábakkaldugesz77: a vezetékes kapcsolatot nekem is lassan építi fel. Keep calm and tojáshosrihzs
bandigyerek még nincs net, addig nem fordítod le chrome-mal
[ Szerkesztve ]
C35i, 8210, V300, 6280, F480, 5800, N97, ArcS, Z1C, Z3C, XZ, Mate20pro --> X13
-
Ra3
őstag
Skmei 1068 titanium grey 1285ft, pontokkal 900-ra le lehet vinni, véletlen találtam, az ukránoknál volt fenn egy kupon ami a military zöldet leviszi 7 dollárra, ez meg kb 5 dollár alapból és pontozható. Alin a legolcsóbb is 7 felett van, én behúztam egyet.
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
dugesz77
őstag
válasz AtiSnatch #101350 üzenetére
Majd hétvégén lesz kis időm,megpróbálom megint. Wifit viszonylag hamar sikerült rá varázsolni de vezetékes nagyon nehezen indult el,gép felől nem is láttam a routert pedig már cseréltem kábelt mindent. Vagy az 5. újra indítás után elindult... Mindegy biztos volt benne username error is,de felhúzott. Köszi a videót rálesek
[ Szerkesztve ]
-
FingR86
őstag
válasz AtiSnatch #101350 üzenetére
nekem már alapból fent van az app, a kis fehér stick-et már azzal kellett belőni, az egyáltalán nem volt bonyolult. A router megjött tegnap, jelezte is a tracking, de csak ma megyek haza érte kis szülőfalumba.
Tömbösítve járok haza érte, meg jobban megbízok a kis falusi postásunkban mint itt a városban, ezért is nem írtam át a címet ide.engem főleg a jelerősség érdekelne most így hirtelen, az legalább döfi neki ?
a digi sebességét egy PC-vel nem tudod letesztelni kábelen keresztül ?
akkor csak kibukna, h a net kevés vagy a router vagy esetleg a céleszköz[ Szerkesztve ]
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok
Digitális hőmérőbe melyiket ajánljátok,amelyik órát is mutat és nem csipog.
Ja és lehet háttérvilágitást kapcsolni
Amit most vettem kis htc ketyere,az sajnos óránként csipog. Ez szobába azért elég idegesitő. -
dugesz77
őstag
válasz AtiSnatch #101348 üzenetére
Én tegnap majdnem a falhoz b-ztem. Francért kellett ennyire megbonyolítani a beállítást. Minek hozzá az a plusz app. Miért nem jó ahogy a többinél,hogy kábelt be,ipt beírni és csókolom. Ràadásul nálam minden csirkelábas... Majd ha lesz kedvem molyolni megint nekiugrok. Ment vissza a dobozában,maradt még egy ideig az Asus.
[ Szerkesztve ]
-
AtiSnatch
aktív tag
válasz FingR86 #101346 üzenetére
Na milyen a router? Én kifizettem rá az áfát, 2500 volt a Médiában az átalakító Akartak küldeni egy átalakítót, mondom az nekem már késő. Írtam nekik adjak 250 pontot oszt kalap.
Még egyelőre nem tudom, hogy a digit küldöm-e el a pitsába vagy a xiaomit, mert nagy sebességkülönbséget nem vettem észre, de ez még tesztelésre szorul. A beállítás se volt leányálom, de sikeresen megküzdöttem a köles széklábaival.C35i, 8210, V300, 6280, F480, 5800, N97, ArcS, Z1C, Z3C, XZ, Mate20pro --> X13
-
Timyyy
őstag
English Version Xiaomi Mi WiFi Router 3
09:00-kor kezdődik az akció!
Kupon: Bfriday058
Ár: 25,99$SCISHION V88 plus Smart TV HD Box Android System
09:00-kor kezdődik az akció!
Kupon: Bfriday059
Ár: 25,99$Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
bul07
nagyúr
String Light for Patio Micro 50 Warm White Ray LEDs 5M - WARM WHITE LIGHT
[link] (Email Only Price link)
(3db AA elemel működik)
$0.99 pontozva $0.71( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Slownz
senior tag
Ez mennyire számít most jó vételnek? Szokott olcsóbb lenni?
Original Xiaomi Mi Speaker Bluetooth 4.1
$25.99[ Szerkesztve ]
-
Watcher45
tag
Vászonra printelt/festett faliképekhez esetleg van-e ajánlott eladó, aki sérülésvédetten csomagol és a kép minősége is megfelelő?
-
veterán
-
veterán
-
HXY
addikt
KZ-ATE 3.5mm In-Ear Earphones with Mic HiFi Stereo Headphones Super Bass Sport Headset for iPhone / Samsung - BLACK
[link]Ez milyen füles?
4 dollár ezzel: GB11.11DEAL73
-
mexel
veterán
Valami filléres áron nem szokott lenni 1,5m-es usb 3 kábel? ( hosszabbító kábel)
-
8
senior tag
Tudtok olyan bluetooth v4+ usb adaptert ajánlani, ami mac-kel működik?
(vagy mindegyik működik?)52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
petipetya
nagyúr
válasz CHIPman #101327 üzenetére
Köszi. Ha már szóba került, lassan meg kell érkeznie a 4 darabos cimbi szettnek is. Hasonlóm van hosszú évek óta, csak már kezd elhasználódni, így gondoltam megérett a csere.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
CHIPman
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
Megérkezett a laposüveg, egyszerű gyártósori munka mindenféle sallang nélkül, és 150 ml folyadék fér bele. Komoly társaitól eltérően nem vastag és alig van súlya, de azért tökéletesen alkalmas arra, amire a jóisten megteremtette.
"nincs rá lezsóidő"
-
Timyyy
őstag
Xiaomi Aqara Temperature Humidity Sensor
Kupon: GBAT1027
Ár: 5.99.$Samsung UHS-3 64GB Micro SDXC Memory Card
Kupon: GBSN1011
Ár: 16.99$SanDisk CZ73 32GB USB 3.0 Flash Memory Drive
Ár: 11.99$MJX B3 Bugs 3 brushless drón
19:00-kor, 100db!
Kupon: Bfriday052
Ár: 69,99$ZTE AXON 7 4G Phablet
20:00-kor, csak 100db!
Kupon: Bfriday054
Ár: 229.99$[ Szerkesztve ]
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
petipetya
nagyúr
Megjött a key organizer a képen látható színben. Amint lesz időm, beleköltözök és jelentem a használhatóságát.
A keményebb kartondobozban a cipősdobozokból ismert külön nedvesség elvonó kis zacskó is volt, a cucc pedig külön szövet tasakban és zacskóban utazott a Selyemúton idáig, látszólag teljes megelégedéssel. A csomagolás előtt le a kalappal, és a mellékelt alkatrészek is minőséginek tűnnek.
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
Nekem is ma jött meg ez az akciósan vásárolt manikűr készlet.
A kisolló valóban hitvány minőségű, de legalább funkcionál. A körömcsipeszek egy próba után rendben vannak, a szemöldökcsipesz jó lesz kis dolgokat megfogni, a többi cucc pedig úgysem lesz használva belőle. Azt nem gondoltam volna, hogy ennyire mini az egész. Akciós ár nélkül nem érte volna meg a készlet.
"nincs rá lezsóidő"
-
anorche1
őstag
Erre nem tud valaki kupont?
ZOYO Stag Beetle Module Puzzle - STAG BEETLE SILVER"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
zsiz
őstag
Szívesen. Annyi mindent vettem már miattatok, költsétek csak ti is a pénzeteket
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
Imy
veterán
Ma megjött a gearbestes körömvágó szett. Ennyit max megér a dobozért, de ami benne van gyenge minőség.
-
őstag
Idén melyik péntek lesz a fekete? (Avagy mikor lesz idén a "fekete péntek"?)
-
anadroid
senior tag
-
Kernel
nagyúr
válasz Teplic #101246 üzenetére
ha a szalagot óvni akarjuk, akkor áramgenerátoros meghajtást adunk.
Pontosabban áramgenerátoros meghajtással tudjuk tönkretenni, hadd ne ismételjem magam: [link] [link] [link]
12 V-os LED-szalag, benne van a nevében is, hogy pontosan 12 V feszültséggenerátoros táplálásra készült. Az egyes LED-ek áramgenerátoros jellegű meghajtását a szalagra integrált ellenállások biztosítják. Ellenvéleményeket majd ide kérném:
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
zsiz
őstag
válasz Vtibike496 #101302 üzenetére
Sorry, csak gyors bemásoltam, nehogy lejárjon/elfogyjon..
-
zsiz
őstag
Ha valaki a múltkor lemaradt volna, ismét van Lii-100 töltö 0.99$-ért:
GB11.11DEAL76
[link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok