Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
"Korábban hirdettem a gépet, 799000 forintért, ennyiért nem ment el, attol tartok, túl olcsó volt így most 849000 az irányár. "
Dehülyevagyistenem...
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
-
-
-
-
"Sutuki szélterelő intruder 20 ezer forint"
Széjesfehérváron .
Mondjuk a képen legalább a cucc van, és éles.[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
-
-
Nekem du. 3 körül volt egy érdeklődő az iPhone-ra. Végigkérdezte a hirdetést, aztán mikor jöhet? Mondom 7 után (addigra tuti itthon vagyok).
Lehet találgatni, hogy eladó-e még a telefonMutogatni való hater díszpinty
-
Guitar14
senior tag
Azért írta, hogy adok érte 30-at mert annyiért van kint. 30 ért hirdetem ami szerintem nem rossz de emiatt nem is engedek belőle.
Az árakról pedig: Egy sima Xbox One (ami a 360-nál egyel újabb generáció) 50 körül mozog játék nélkül, egy sima alap 360 játék nélkül 20-25 aztán vannak az okoska konzolok azokért meg elkérik a csillagos eget is. 40-50-60 sőt még 80!! is ha van hozzá minden.
Enyém sajnos az utóbbi de szerintem én adom a legolcsóbban a 30-as árammal.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
-
szebe
addikt
-
-
Guitar14
senior tag
-
Cs1csó
félisten
válasz koby11h #82750 üzenetére
Amúgy ez a hivatalos hátránya bérbeadásnak, hogy ha elromlik - és nem a nem megfelelő használat miatt - akkor azt bizony a BÉRBEADÓNAK kell megcsináltatni, hiszen az az ÖVÉ.
Ez az általános szabály bérbeadásnál. Ezt sokszor mint ha elfelejtenék a bérbeadók.
Főleg, hogy a gépesítve bérbevett lakásnál ami tele van ki tudja milyen régi és milyen állapotú eszközökkel pl.: 10 éves villanysütő, 8 éves klíma, 10 éves csaptelepek, stb.
Ezeknek az eszközöknek az állapotáról az esetleges karbantartásáról (pl. klíma) a bérbeadónak kell foglalkoznia.Persze ha aláírott szerződés amiben más van megfogalmazva akkor aszerint. Bár én tuti nem írnék alá semmi ilyet még akkor sem ha ott az orrom előtt szerelnének be mindent vadi új eszközként.
A bérlésnek a bérlő szempontjából ez az egyik pozitív hozadéka. Ha már sokan úgy emlegetik a lakásbérlést mint a pénz " elégetése" ahelyett, hogy pl. saját lakást törlesztené stb.Nekem van egy régi tévém ami mellé béreltem a szolgáltatótól egy STB-t, meg is vehettem volna de nem vettem így a hátránya az, hogy ameddig használom havonta pár száz forintot fizetnem kell a használatért de vannak pozitívumai is:
- ha elromlik egy telefon és ingyen kicserélik
- amint nem lesz szükségem az STB-re egyszerűen fogom és visszaadom (pl. ha az új tévé már tudja a DVB-C-t és ezért nem kell STB.[ Szerkesztve ]
-
Legtöbben azt, hogy sehogyan (Megtalálja az orgiák és a BDSM kellékeit... )
"Ahogy az albérlőtől meg az, hogy rendeltetésszerűen használja a dolgokat, ne lakja le."
Szintén alap@szebe : " megkérdezte hol a fő vízcsap. A saját lakásában...." Az szép
@Smiley : " Most is van egy ceg amit atvettunk ott is raid 5 megy backup nelkul. "
Ja, a RAID nem helyettesíti a backupot Gondolom a 3 diszkes is úgy ment, hogy meghalt egy, azt' megy az még, majd amikor már javítottad, akkor a következő winyó is a végét járta
Ezért kell SMART monitorozás, meg pl. én saját használatú tömböt direkt mindenféle winyóból rakok össze.[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
Hallottam ismerőstől hogy olyankor is kötődik szerződés, amikor a bérbeadó nem szándékozik adózni (ami szvsz hülyeség, 15% az adó és nyugodtan alszik, nem jelenti fel a bérlő stb.). Max. szívességi lakáshasználatról szól, attól még ezeket a kérdéseket (és sok mást) lehet benne tisztázni
szerk: Persze nem tudom máshol, más környezetben mi a helyzet, szerencsére mi mindig tudtunk ismerőstől bérelni. Lehet van olyan kiszolgáltatott helyzet amikor a bérbeadó olyan szinten diktál, hogy kirívó szemétségeket is muszáj a bérlőnek eltűrni, de én ha tehetném, nem bérelnék olyantól aki ezeket az egyébként maximálisan korrekt és senkit semmi extra teherre nem kötelező feltételeket nem akarja elfogadni, mert ott borítékolható hogy pokoli lesz a viszony.
[ Szerkesztve ]
-
Smiley
addikt
En mar szivatam be tobb ilyen 3 disk-es raid5-el... volt olyan, hogy amikor kikapcsoltam hogy kicsereljem mar csak 1 indult el, termeszetesen 0 backup. Most is van egy ceg amit atvettunk ott is raid 5 megy backup nelkul.
Nalam ahol nagy tarhelyet akarnak ott raid6 + hot spare. Jah meg normalis backup.
Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...
-
BiP
nagyúr
válasz DeFranco #82757 üzenetére
így lenne korrekt, de ne felejtsük el, Magyarországon vagyunk.
Ha készül szerződés, akkor illene adózni belőle, azt meg nem sokan szeretnek. úgyhogy marad a kiszolgáltatott helyzeben lévő kihasználása, vagy a "pult alól", "okosban megoldjuk", aztán ha vitás ügy van, akkor jogorvoslat helyett lehet elmenni másik albit keresni. -
DeFranco
nagyúr
ezeket egyszerűen rögzíteni kell a szerződésben (ami nyilván készül, feltételezem).
nálunk legalább is mindig kitért a szerződés arra, hogy a javítás a bérbeadó feladata, a haladéktalan értesítés a bérlő feladata, amennyiben a hiba kijavításának sürgőssége indokolja (élet- vagyonveszély, stb.) úgy a bérlő haladéktalanul intézkedhet, indokolt költséget bérbeadó téríti stb. a lakásba bérbeadó egyeztetett időpontban léphet be óraleolvasási (vagy akár ellenőrzési) célból, bérbeadó a lakás kulcsainak saját példányát közösen szignózott lezárt borítékban tartja, indokolt esetben (élet- vagyonveszély, szerződésszegés, stb.) bontja
-
BiP
nagyúr
"mert ugye elvárjuk, hogy a főbérlő ne mászkáljon be."
Hivatlanul semmiképp, a többi megegyezés kérdése.Szerintem (nem vagyok jogász) a főbérlő feladata lenne a lakás kondíciójának szinten tartása. Hát pont ezért kap pénzt. És manapság nem is keveset, szóval ez elvárható lenne.
Ahogy az albérlőtől meg az, hogy rendeltetésszerűen használja a dolgokat, ne lakja le.
Más kérdés, hogy nyilván meg lehet egyezni, hogy ha úgy kényelmesebb, akkor az albérlő hív egy szerelőt, a javítást meg a főbérlő fizeti vagy a költségét meg levonják az albidíjból.
Normálisék megoldják, paraszték meg követelőznek. -
szebe
addikt
"a főbérlő ne mászkáljon be"
Még anno BP-n voltam albiban, szóltam a tulajnak, hogy a konyhai csap a végét járja, nehéz elzárni, stb. Hétvégére hazajártunk, szóval üres volt a lakás, akkor hívott, hogy átment megnézni (előre amúgy nem jelentette be), tényleg nehéz elzárni, nem is sikerült neki, és megkérdezte hol a fő vízcsap. A saját lakásában....
Ezen kívül mondjuk nem volt baj, 3-4 év alatt akkor találkoztam csak vele, ha postai értesítője jött a címre.
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
-
koby11h
őstag
Főiskolás a lány, 1 szobás az albérlet, szerződésben ki van kötve, hogy 1 fő a max. így nem tud spórolni az albérleten bérlőtárssal sem. Az, hogy megelőlegezzen egy nem is tudja mekkora összeget, hogy fél napig otthon várja suli és munka mellett a szerelőt Neki most nem fér bele. Nem is az Ő dolga lenne. Szóval nem sok lehetősége van. 9 hónapja bérli, eddig nem volt gond, most keres másikat, már ha talál.
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
válasz KROK640 #82747 üzenetére
Ja, de véd winyóhalál ellen. Az bosszantó tud lenni, ha nem letöltött filmekről van szó, hanem olyasmiről, ami kell is
@koby11h : Ilyen idiótákat is random kifog az ember, az eddigi 2-3 albérletemben nem volt ilyen gáz. Valami behalt, általában én fizettem, és akkor annyival kevesebb a következő havi díj A mostaniban a fal repedezik (panel) azt meg simán megoldom, ha kiköltözünk.
[ Szerkesztve ]
-
koby11h
őstag
válasz nullpoint #82749 üzenetére
Tegnapi sztori, ismerősömnek azért kell kiköltöznie, mert jelezte a főbérlőnek, hogy rossz a vízmelegítő a fürdőszobában. A főbérlő közölte vele, hogy:
- amikor kiadta 9 hónapja még jó volt,
- hívjon szerelőt és csináltassa meg,
- rendesen bánjon a lakással és örüljön, hogy ott lakhat!
Mindezt olyan hangnemben, hogy a kocsmában részegen szolidabbak a dühöngő őrültek. Mondjuk ehhez az is kellett, hogy a lány a második jelzést két nap eltelte után, mikor már a szomszédban zuhanyozott, este 11-kor küldte el, és a pasi azonnal reagált rá, lehet álmából felébresztve...
Na itt kb. betelt a lánynál is a pohár, közölte, hogy vigyáz a lakásra, tisztább mint amikor beköltözött és
- a törött tükröt is megcsináltatta, a kilincset is, letakarította a tűzhelyet, mert nem volt használható állapotban, szóval fogja be
- nem érdekli a 9 hónappal ezelőtti állapot, nem miatta ment tönkre a 12 éves vízmelegítő
- a tulajdonos dolga szerelőt hívni és javíttatni, a saját szerződésében is benne van!!!
Ráadásul amíg várt, az édesapja segítségével az őrlángon is állítottak, de így sem tartja meg, belobban és kialszik, Ő mást nem tud vele csinálni. Napközben nincs otthon, este 8-kor ér haza, és három napja semmi változás.
Akkor költözzön el. Ok, akkor elköltözik. Most a kaución megy a vita, hogy abból kell-e a vízmelegítőt megjavíttatni. Egy frászt! Amiből akarja, abból csináltatja.
Most kb. ott tart, hogy odahívta 4 nagydarab osztálytársát, találkoznak a főbérlővel és elmagyarázzák Neki, hogy a kaució visszajár, mert mindent fizetett időben, a lakás szebb mint volt, a vízmelegítővel meg azt csinál amit akar. És kiköltözik."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
nullpoint
őstag
válasz KROK640 #82748 üzenetére
Tökmindegy. lehetne ezer euoró is, vagy egy nagymamától örökölt arangyűrű.
A lényeg gondolom átment. Bérelt autónál se jönnek random beücsörögni a kocsiba.
Mindenhol a világon ráfér egy szigorú szabályzás az albérletpiacra, nagyon elpofátlanodott a kiadói oldal.
kdvsdmnkrvndttrlgsdnhzzszlsmt
-
KROK640
nagyúr
válasz nullpoint #82746 üzenetére
És mire mentem volna vele?
Egyrészt vágó volt, hogy nem azok a 20 ezer eur-t asztalon hagyó arcok vagyunk, mivel nincs is annyink, másrészt kérheti, hogy bizonyítsuk be. Ami elég nehézkes lett volna egy nem létező pénzről.
Ezzel semmire nem mentünk volna, max pár kellemetlen neki okozott perc után nézhettünk volna új helyet, amihez se időnk, se kapacitásunk, se türelmünk, se extra pénzünk (kaució, amit nyilván az előző hely ezekután ha rendőrig jutunk tuti benyel) nem lett volna.Ez így poénak elmegy, de oltári nagy baromság lett volna.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
BiP
nagyúr
válasz KROK640 #82738 üzenetére
Azért az kemény, hogy te fizetsz, ő meg szarik a magánszférádra. Amikor mi albérletben voltunk az asszonnyal, a főbérlőt 3x láttuk az 4.5 év alatt. Igaz, ez is szélsőséges példa.
De ez a hetente ellenőrzés is csak ilyen rossz tapasztalatú beidegződés lehet, félelem, nehogy lelakják a házát. -
válasz Smiley #82741 üzenetére
Én már párszor cseréltem diszkeket az itthoni tömbömben, nem lett baja. (250-esekkel kezdte, 320-asokra lettek cserélve, és most 500-asokból van, persze adat nem veszett - közben néha megpusztult egy-egy, vagy a SMART jelezte, hogy meg fog, olyankor cserélődött adott méretű is.)
Amikor szervereket üzemeltettem, akkor is előfordultak diszkhalálok, és akkor sem volt az, hogy csere után másik halt volna meg (csak ott hardveres RAID vezérlők voltak a gépekben).
Az itthoni amúgy direkt emiatt különböző diszkekből van, a cégesek azonosakból voltak, de ott sem volt jellemző, hogy egyszerre döglöttek volna.[ Szerkesztve ]
-
Smiley
addikt
Aha, csak azok hasznalnak raid5-ot akik meg nem szopattak meg magukat. Amikor kihullik az egyik disk a tombbol, es kicsereled egy ujra... az ugy megterhelo a masik 2-t, hogy rohadt nagy az esely arra, hogy azok kozul is kidol egy.
Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...
-
-
KROK640
nagyúr
Úgy látom, volt már némi tapasztalata a kedves albérlőkkel. Sok helyen igaza van.
Azt nem, értem a szomszédokkal miért nem lehet beszélgetni és ezt hogyan ellenőrizné (ahogy a 9 utáni égő villanyt sem) de a többi szerintem rendben van. Mikor kint németben béreltünk barátnőmmel házat, akkor a tulaj teljesen random időközönként jelent meg, - sokszor mikor dolgoztunk - és szépen bement a kulcsával, és ha valami nem tetszett neki akkor német nyelvű üzeneteket hagyott, hogy mi az ami ad-hoc nem teszik neki és oldjuk meg másnapra, mert első körben +60 eur, második körben pedig kitesz minket.
Szóval ha ezt nézem, akkor ez az egész nem is olyan durva.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz Cs1csó #82710 üzenetére
Kifelejtetted a "gélymer" mellett azt is, hogy ő ezt már összerakta, letesztelte, és jó eséllyel szerette is
"Van a gépben 2db 500GB-os SSD hogy milyen típus passz és egy 2TB-os (persze úgy írva, hogy "terrás" gondolom leesett a földre és olyan lett)
Én ma már nem tennék egy PC-be sem HDD-t, hangos, lassú." - én szerintem meg bölcs döntés, hogy van benne még 2TB HDD is, mert azt ha nem akarod kiszerelheted, de a mai játékok helyigénye vagy 1-1 FHD/4K film, miatt az 500GB az nem sok mindenre elég.Ha egy HDD hangos, akkor szerintem ott baj van! A régi HDD-k tényleg hangosak voltak, de legalább 7-8 éve olyan HDD-im vannak amiknek hangjukat se nagyon hallani, a CPU hűtő hangosabb.
Egyébként nálam a folyamatos HDD állomány (tehát ami a gépben van) 4-6TB (a rendszer SSD-n felül), tehát ha én ezt SSDből akarnám megoldani (számolok mindent új áron) akkor nagy lenne a difi (árak az iponról, a legolcsóbbakat néztem) :
6TB HDD : ez értelmesen három módon oldható meg : 2TB Seagate Barracuda 7200 16990ft, + Toshiba P300 32300ft (49290ft) VAGY 2× Toshiba P300 3TB 2×25690ft (51380ft) VAGY Toshiba P300 6TB (45790ft)
6TB SSD : Samsung 2TB 870QVO 62990ft + Samsung 4TB 870QVO 144399ft (207389ft) VAGY 3× Samsung 2TB 870QVO 3× 62990ft (188970ft).
Tehát 45790-51380ft VS 188970-207389ft. Mondhatjuk, hogy durván négyszeres ár, vagy, hogy a kettőnek a különbségéből kijön egy mai szemmel bőven jónak tekinthető alaplap + proci (6C/12T) vagy akár jobb + és 16-32GB DDR4-es RAM. Vagy egy nem túl elszállt árú VGA.
Nem tudom, te hogy vagy vele, én még mindig nem vagyok ft-ban sem milliárdos, szóval nekem egy ekkora eltérés igencsak észrevehető, szóval szerintem jó ideig még van létjogosultsága a HDDnek, és fogok rakni a gépeimbe.
-
veterán
válasz KROK640 #82735 üzenetére
korábban úgy tűnt, hogy az edirol inkább a videós/multimédiás dolgaiknak a neve, a roland meg inkább zene, de a mostani videókeverőik megint roland néven futnak...
szerk: közben megtaláltam, az edirol nevet kivezették, már csak pár kósza holmi van ezen a néven.
[ Szerkesztve ]
hanyas vagy, te disznó?
-
KROK640
nagyúr
válasz qnadam #82707 üzenetére
Na igen, olyasmi ez, mint amikor a Cadillac Escalade alatt megjelenik a Chevrolet Suburban is, hasonló "optimalizálás" miatt. (ok, a két auto technikailag majdnem azonos, de teljesen más a presztízse, és ebből kifolyólag más árkategóriában is mozognak - aki Escalade-ot keres nem fog Suburban venni "mer' mitszólnakaszomszédok" aki meg Suburbant keres annak nemigen telik Escalade-re).
-
-
opr
nagyúr
Ez tok kreativ, nekem tetszik.
Plusz igy kb ki is hagyja a funkcionalis analfabeta, agyilag zokni "ugyfeleket" is, mert azok eselytelen, hogy ertelmezni tudjak, mirol van szo."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
-
-
válasz qnadam #82719 üzenetére
De ezek nem olyan cuccok, amik úgy pörögnek mint állat, mert pénzt lehet vele keresni
A 100D-re lehet be is jelentkeztem volna, mert a nyáron találtam ki, hogy veszek valami jobbféle vázat - 750D lett, meg nem bántam, de a lakásfelújítás + albérlet + sokminden mellett nem voltam boldog attól a 140 ropitól, amibe fájt@KROK640 : Troll, de az tuti hogy megnézték a hirdetést
-
veterán
néhány hónapja eladásra vár egy 5d mark iii, egy 100d, egy sigma art 35mm, egy canon 85mm, egy lítiumos meg egy aa-s godox rendszervaku + kioldó... oké, az 5d-t most kölcsönadtam ismerősnek, hátha megveszi, de alapvetően jövő héten lefotózom és meghirdetem őket... meg van egy dell e6230, de azt lehet megtartom, néha jól jön. nagyon néha
hanyas vagy, te disznó?
-
-
-
envagyok
veterán
Nekem olyan furcsa, hogy sok videókártyát hirdető tag nem tud tesztképet küldeni, mert:
Laptopja van
Ipadja van
Telefonja van.
És nem tudja kipróbálni
És akkor a hogy került hozzád kérdésre régen volt pc, csak el lett adogatva belőle minden, ez meg a szekrényben, pincében, fiókban maradt...
Értem -
Cs1csó
félisten
Na egy újabb versenyző! Két hetes reg nulla hozzászólás gélymer gép: gagyi trust egér, gagyi Hama bill, gagyi tápegység (CM) egy nem túl nagy ívelt monitor (típust már nem bírta odaírni pedig nem mindegy hogy egy újonnan 40k-s vagy 80k-s monitor, amúgy ívelt monitor még nem nagyon tetszett senkinek abból max az extrém nagy a jó ami vagy 34"-os)
Van a gépben 2db 500GB-os SSD hogy milyen típus passz és egy 2TB-os (persze úgy írva, hogy "terrás" gondolom leesett a földre és olyan lett)
Én ma már nem tennék egy PC-be sem HDD-t, hangos, lassú.
A proci nem rossz, a RAM sem a VGA sem rossz bár egy GTX 1070 is már egy 5(!) éves VGA igaz garis tehát nem vehette olyan régen talán 1 év vagy fél év van még rá.Azt állítja, hogy bótban 480k de ő csak 380k-ért árulja, számolgattam talán ha az egész 250k-t de 300k alatt.
-
válasz Gyuri27 #82693 üzenetére
"Szavatartó embernek tartom magam. Ismerősök is. És mégis van hogy nem sikerül."
Ja, de nem azzal kell elütni, hogy ja jó van ez így. Előbb-utóbb menne, ha az emberiség akarna valamit kezdeni magával.
Meg kulturális különbségek - kevés helyen nem gáz, ha egy adott szót nem tartasz be. Ennyiről van szó.@koby11h : Mások magánéletével hasonlóképp. Ha akarja, mondja.
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz MasterDeeJay #82704 üzenetére
Nem, ez a "berek21egyidejenemposztoltúgyhogyaddigbeleférnémimoralizálósoffolásis" topik
-
Ez most akkor a Nagy "félrekefélekazapróktól" topik?
-
BiP
nagyúr
Azta, érdekes emberek vesznek körül.
Mondjuk biztos az én környezetemben is van ilyen, csak vagy nem veszem észre vagy nem derül ki. Mert biztos, hogy a te példáid közelebb vannak az átlaghoz, mint amikkel én találkozom. (pontosabban nem találkozom)#82698 envagyok: hááááát.
Nyilván, az alap, hogy nem hagyja magára a családot, ez nem kérdés. Gyáva az, aki ilyet tesz.
Viszont nálam a magára hagyásban nem csak az anyagi, hanem az érzelmi magára hagyást is jelenti. Ha néha-néha belógatom másnak is, és az asszony egy utolsó patkánynak tart onnantól, akkor én magára hagytam vagy nem? Végülis továbbra is otthon laknék, eltartanám őket, stb. csak hát az onnantól mégsem család vagy mi. Csak egy szimpla vagyonközösség.[ Szerkesztve ]
-
koby11h
őstag
válasz Gyuri27 #82699 üzenetére
50+ évem alatt még nem kaptam annyit
"úgy gondolom tartani kellene" tehát csak kellene, nem csak ez a helyes út, sok körülmény befolyásolja. Elfogadom, hogy mindenki más, és minden más és folyamatosan változik. Ezzel nincs gond. A svédeket is és a jemenieket, angolokat és ausztrálokat is kedvelem, van sok eltérő országból származó ismerősöm. Bár én szinte mindenkit kedvelek és nincs olyan akit utálnék
Én is törölközőben megyek a szaunába de nem nézem ki azt, aki máshogy. De meg sem dugom ha felajánlja. Kivéve ha a felségem.
Zárhatjuk.[ Szerkesztve ]
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest