Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 4
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Path of Exile 2
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
válasz Cs1csó #121348 üzenetére
Itt az a lenyeg,hogy negymagosnak hirdeti a hatmagos procit
Mas oka nem volt annak, hogy megosztottam.Szerintem itt a tesztelt annyit jelent, hogy nem sajat hasznalatban volt, ezert tobb evnyi tapasztalata nincs vele. Viszont nem is ugy adja tovabb,hogy be se kapcsolta. Megnezte, hogy bebootol,megy a youtube,esetleg meg valamelyik benchmarkot is lefuttatta.
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
-
cidalain
veterán
válasz Cs1csó #121182 üzenetére
Én mindig megyek szavazni. Lehet hogy nem nyitáskor érek oda, de megyek.
Azt vallom, hogy aki nem megy szavazni, az ne ríjon hogy ez nem jó, az nem jó. Így én ki szoktam fejezni a véleményemet. Az már más kérdés, hogy a többi szavazó véleménye egybeesik-e az én véleményemmel.[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
-
cidalain
veterán
válasz Cs1csó #121141 üzenetére
Így ahogy te írtad, helyesen, sosenemis lesz benne.
Tesziadolgàt, kölcségmentes, azonnal használható ezek még a hívószók.
Nálunk helyi FB-ban van egy csóka, szerintem zugautókereskedő, mert minden héten más kocsit hirdet. Nála a zörenés mentes futómű a kulcsszöveg. És nem elgépelés, mert az összes autónál 1 r-rel írja.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
koko52
nagyúr
-
veterán
válasz Cs1csó #121074 üzenetére
Ha konkrétan a dolgozni járót szopatjuk bucira, annak semmi haszna nem lesz, sem rövid- sem hosszútávon.
Valahogy át kell terelni a tömegközlekedés felé, de mint mondtam, ez csak akkor lehet ha az egy normális alternatíva. Pl az autós dugóban araszolás helyett 80-100-120-szal haladna a vonat, stb. (ha lenne hozzá pálya és haladna) -
morcosharcos
őstag
válasz Cs1csó #120965 üzenetére
Nyilván röhejesen drága.
Na mondjuk ez se normális ár, újonnan ezért az ósdi, elaggott szarértKennedy: “Democracy is not perfect, but we have never had to put a wall up to keep our people in.”
-
Pikari
addikt
válasz Cs1csó #120965 üzenetére
Ezt én már 50 fölött adnám, brutál árak vannak.
Persze ha nem transzparens az eladó, hanem ködösít a gép képességeiről, az már más kérdés.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
cidalain
veterán
válasz Cs1csó #120708 üzenetére
Azt még érteném.
Azt nem értem, hogy milyen gumis az, aki felteszi neki felnire, és nem szedi le. Szerinted milyen tapadási együtthatója van a matricának az aszfalton? Szerintem ez hasonlóan "remek" ötlet, mint beolajozni a féktárcsát, hogy ne nyikorogjon fékezéskor.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
opr
nagyúr
válasz Cs1csó #120656 üzenetére
Ah, fb marketplace-en kb ez a normális elköszönés, ha nem ő kapja a szerinte jó biznict, már fel se veszem.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
KROK640
nagyúr
válasz Cs1csó #120489 üzenetére
Persze, az sem biztos, hogy az a baja.
Sőt, nagy eséllyel azért nem vág bele, mert ő sem biztos benne, hogy csak annyi lesz a javítás vége mint amennyit ő írt rá.
Lehet mondtak neki egy TÓL -IG árat, amire odaböki a TÓL-t (akár csökkentve kicsit) aztán hagy menjen.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
cidalain
veterán
válasz Cs1csó #120489 üzenetére
Próbálja ki, hogy tényleg az-e a baja.
Most egy szorulós objektív egyértelmű. Ha nincs törve azt látod, ha felteszed a vázra, akkor kipróbálható hogy szorul.
Ez nem olyan, mint a "klíma jó, csak fel kell tölteni", mert azt nem tudod vételkor ellenőrizni.Én adtam el úgy laptop alkatrészt, hogy nem tudtam tesztelni, de volt rá esély hogy nem műkszik. Elküldtem a vásárlónak (egyéb cucc mellett) grátiszba, hogy tesztelje ő. Ha jó utaljon még x forintot, ha nem dobja ki. A cucc értéke 3-4x lett volna hibátlanul, tesztelve. Jó lett, fizetett utólag. Itt meg nekem kellett bizalom a vevő irányába.
Aki eleve bizalmatlan típusú ember, az inkább hanyagolja a használt bizniszt mert idegrohamot fog kapni.
-
KROK640
nagyúr
válasz Cs1csó #120473 üzenetére
A lustábbja ilyenkor azt írja, hogy "nem akar foglalkozni vele", a kreatívabbja meg elmondja, hogy nincs rá eszeköze, ismerőse, pénze. Esetleg fél, hogy mégjobban elb*sszák, vagy más hibvákra is fény derül (pl autónál) és még többe lesz.
De egyébként egyetértek veled, hogy ez kerül igazán sokba.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
válasz Cs1csó #120473 üzenetére
Ebben az esetben, van egy objektív, amiben a bajonett alól az idióta, aki összerakta, kihagyta a hézagoló lemezeket (már így kaptam). Ha meghúzod a bajonettet, akkor nem működik az autofókusz, mert szorul.
Ez nem "javítható", hanem javítható. Pont. Csak kéne hozzá egy működő fényképezőgép, amim nincs. (Saját Canon obijaimmal kellett már ilyet csinálnom, macera, de nem nehéz.)
Szóval nem az az eset, amikor valami orbitális szívás hiba áll fent, mint a legtöbb esetben (bár inkább ki se szokás írni, hogy hibás valami, teszteletlen, ugye).[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
KROK640
nagyúr
válasz Cs1csó #120419 üzenetére
Jah, lehet, hogy ezt is beleszámolta
Mondjuk, ha ebből indulok ki, akkor van nálam egy 10400F, 32GB RAM, RTX3060 12GB, 1TB Samsung 980Pro, 4TB HDD-s gép Corsair CX550F-el, és egy egyedi házzal. Megközelítőleg 14 ezer órát lett tesztelve, az elmúlt 4,5 év alatt, vagyis 5000ft-os rezsi óradíjjal már akár ingyen is adhatnám, úgyis megérné, de ha hozzá veszem az értékét 70,25 Millára elcserélem
Szeretem nagyon ezt a gépet, de hogy 70Millió ft-ért még masnival is átkötöm az tuti Még 7,25 Milláért is
Egye fene, még 1,7 Milláért is[ Szerkesztve ]
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
-
-
BiP
nagyúr
válasz Cs1csó #120165 üzenetére
pedig csak a "műveleti sorrend"-et kell tudni.
A kedvencem az, amikor beírnak egy téves eredményt, és büszkén vállalják, hogy bizony az a jó, mert így és így jön ki. És persze tök egyszerű, a hülye is tudja.
(csak neki valahogy mégse jött össze, csak nem tud róla, hiszen jónak hiszi)#120166 gyulaszu : Hatványjelet sem írt ki. És ha nincs ott jel és egy sorban van, az default szorzás.
-
cidalain
veterán
válasz Cs1csó #120165 üzenetére
mondjuk ez egy level nulla szint volt, ezt a hozzászólók kb 10%-a cseszi el.
node ez már hard fokozat, kb a fele válasz rossz 8:2(1+3)@120166 gyulaszu
minden egy magasságban van, nincs hatványozás.
direkt nem írtam szorzásjelet, mert megtehetem.[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
válasz Cs1csó #119969 üzenetére
Akkor gondolom az hobbi autó, és a játszós pénzét önti bele. Egyébként valahogy sosem voltam BMW párti, a Merci vagy az Audi mindig sokkal jobban tetszett. A BMW nekem valahogy mindig a hülyegyerek autó. Manapság meg ízléstelen kínai giccsekre emlékeztet. Debrecen most tele van vadi új BMW-kkel, szinte komikusnak hatnak az eltúlzott részletekkel. Bár már lassan jó lesz, tovább nőnek a vesék, és olyanok lesznek mint a II VH előtti autók álló hűtői.
#119967 szebe : W123, W124 Mercik örökélet + 1 nap. Pl Cipruson (meg a közelkeleten) mai napig e két tipus adja az utcakép felét, pedig már az újabbak is OT-s korban vannak.
-
KROK640
nagyúr
válasz Cs1csó #119947 üzenetére
Van egy ismerősöm (már sokéve nem találkoztam vele) aki 4 évet volt közel-keleten a sivatagban. Nagyon élvezte mert végig valami bázison billiárdoztak, meg TVztek, meg néha kimentek pár Jeeppel egy karikára. Mikor hazajött, két lakást(!) vett Debrecenben, meg egy egész jó használtautót, és még hónapokig nem dolgozott, mert volt úgyis simán megélt.
-
KROK640
nagyúr
válasz Cs1csó #119927 üzenetére
Amikor ki kell pengetni egy jogsi árát, akkor gondolom azt főleg, hogy milyen jó lett volna katonának lenni, és ott megszerezni a jogsit.
Végig úgy voltam vele, ha menni kell, megyek. Sorozáson én is voltam, de akkor A-E-ig volt és csak az E volt az alkalmatlan.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
koko52
nagyúr
Ja, hát úgy bármi bírja persze. Szerelő is megmondta, gari után azonnal eladni!!! Én is 3x megvettem mindkét VW fosfágenem. Soha nem volt gond, csak 8-10 misi rápattant mindegyikre 20 év alatt. Vicc kategóriák. Német ipari hulladék a BMW, Merci, VW...
Már csak e-autóim vannak. Meguntam ezeket a moslékokat meg a szervíz lehúzásokat. Oldalakat tudnék írni. Egy fertő. Itthon és külföldön is.
[ Szerkesztve ]
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
De mennyi idő alatt ment az bele?
~3M volt az előző autóm TCO-ja is, kb. 2001-2016 között tulajdonolva. 10 évesen vásárolva. 2 összetörés, rakás alőző tulajos kókányolás, kereskedő általi megszívatás. Na most ezt ha 2001-ben el tudom költeni (nem volt ugye ennyi) akkor lett volna egy olyasmim, csak új. És akkor azt még fenn kell tartani 16 évig.
Ha meg 2010-ben veszek valamit, akkor ugye elköltöm az addig spórolt pénzt, és veszek valami olyan használtat, amiben ugyanúgy van időzített bomba...Mutogatni való hater díszpinty
-
morcosharcos
őstag
válasz Cs1csó #119947 üzenetére
Igen, nekem már 2008-ból vannak emlékeim, hogy akkoriban! egymillió feletti bruttó fizetésért mentek ki a tiszthelyettesek, legalábbis ismerősnek sikerült, a NATO afganisztáni missziójában volt pontosan.
Kennedy: “Democracy is not perfect, but we have never had to put a wall up to keep our people in.”
-
morcosharcos
őstag
válasz Cs1csó #119904 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=HtGX_7BsLBk
Én az ilyen férfiakat csípem (teljesen plátói értelemben persze, nohomo)
(akinek nincs energiája végignézni, csináltak egy line-of-sight mikrohullámú fegyvert egy szétkapott mikrosütőből meg egy konzervdobozból)Kennedy: “Democracy is not perfect, but we have never had to put a wall up to keep our people in.”
-
válasz Cs1csó #119715 üzenetére
Aztán a kettőt együtt vitték Lefingott TV-t is autószerelő műhelybe vettek meg, fékpad kijelzőnek
Amúgy nem is egy olyan szakember használ 16:9 monitort állítva, aki sok szöveggel dolgozik. Fejlesztők, sokat gépelők. És akkor van pl. a Rawtherapee, ami meg 1280-as felbontáson használhatatlan, de lassan 1600-on is, mert nem férnek ki a kezelőelemek
[ Szerkesztve ]
-
-
senior tag
válasz Cs1csó #119657 üzenetére
Balatonfüreden éppen egy tyúkól miatt megy balhé. A fenti rész nem véletlenül fut Ófalu városrész néven, de mindig van valaki aki nem érti meg, hogyha ő a beköltöző, akkor érdemes lenne neki alkalmazkodnia.
[ Szerkesztve ]
No money, no honey.
-
-
koko52
nagyúr
válasz Cs1csó #119364 üzenetére
Úgy ketten lopnak meg. A fővállalkozó és fizetett embered összedolgoznak. Ez még mindig Magyarország.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
KROK640
nagyúr
válasz Cs1csó #119322 üzenetére
+ USB töltő
+ Wifi
+ Utastájékoztató rendszer- Ha hátul állítva van a motor, akkor a hátsó üléssor kb használhatatlan, a motor mellett nagyon meleg van.
#119320-#119321 qnadam : Legalább van minek örülnöm
-
KROK640
nagyúr
válasz Cs1csó #119317 üzenetére
Igen, ezt tudom, de mondjuk egy Debrecen-Ebes távon ez nem vígasztal.
Az emeletes buszon meg (szoktam néha azzal is utazni) annyira csomaghely nincs, se a fej feletti kalaptartó polc nem jellemző, és hát a nagy csomagtér helyett van a "földszinti emelet".#119315 MasterDeeJay : THX
-
KROK640
nagyúr
válasz Cs1csó #119261 üzenetére
De egyébként gyengébbek is (lóerőre) a környezetvédelmi előírások miatt, ugyanakkor a több extra meg elektronika miatt nehezebbek is, és igen az alacsonypadló is hátrány. Most ez nyilván az üzemeltetési oldal baja, az utasnak csak az számít, hogy nem kell lépcsőt másznia (nem volt azzal baj semmikor)
Amúgy amit nehezen értek meg az a "magasított busz" konstrukció, amikor olyan magas a busz mintha emeletes lenne, csak éppen csak "emelet" van. Ilyennel egész gyakran utazok, na ott meredeken sok lépcsőt kell megmászni kis hely alatt.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
veterán
válasz Cs1csó #119261 üzenetére
és ha gyengébbek, az jellemzően azért van, mert olyat rendeltek, ld első volvók bp-n. mondta a gyártó (importőr, mittoménki), hogy erre a terhelésre ne a legkisebb motorral vegyék... azzal vették. aztán ki hitte volna, pár év után mindegyik megállóból indulás egy sikertelen pápaválasztás.
és amúgy értem, hogy bezzeg az ikarus 260 milyen jó, mert ahhoz elég egy kalapács, egy kerékkulcs meg három csavarhúzó, én nem szeretnék ilyen hangos, kényelmetlen, 50 évvel ezelőtti színvonalú buszokon utazni.
és idővel a közlekedési cégek is meg fogják tanulni, hogy egy korszerű buszt másképp kell karbantartani, ráadásul a tolócsuklós nem megy fel olyan egyszerűen a havas dombra.hanyas vagy, te disznó?
-
válasz Cs1csó #119279 üzenetére
Nekem pl. mellény nincs, télen melóba járni tök elég anélkül, nem kell sötét helyekre mennem. Ha kellene, akkor jobban felszerelkeznék
@koby11h : Inkább hazatolom, vagy hazamegyek busszal, és vissza autóval a bringáért, nem állok neki szerelni ott helyben
@Pikari : Igen lakott területen kívül muszáj látszani magadtól is, az igaz.
@koby11h : Csak nálad ilyen szar az automata, vagy te generálod? Nekem ilyenek több évente vannak 1-1 alkalommal... Pedig rendszeresen (de nem gyakran) küldök.
Nekem az üfsz.-el nem volt még bajom. Persze lehetne... Nem a Vinted-es túlterhelés idején volt ez legutóbb?
"Kosár helyett nekem csomagtartó, nem csöves, hanem tömör fém és engem is elbír, "
Ráültél?@hintalow : Autószerelőnél ez az összeg egy látogatás...
[ Szerkesztve ]
-
Hintalow
senior tag
válasz Cs1csó #119287 üzenetére
Merida crossway 40, annyira nem drága cucc. Csak szerintem az én tempómnál és váltókezelésemnél azért darálódik rendesen.
Pedálból is már évekkel ezelött fullfém szöges platformpedál kellett, mert egy műanyag 3-4 hónap alatt esett szét atomjaira alattamHa a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Pikari
addikt
válasz Cs1csó #119279 üzenetére
Nekem agydinamós, de tartalékba mindig felteszek rá előre és hátra egy nagy ceruzaelemes világítást. Mert nem szeretem, ha sötétben meglepetés ér, és úgy dönt a világítás kábele, hogy egy bukkanó után megadja magát. Volt olyan, hogy letámasztottam a bicajt 10 másodpercre, hát pont a 10 másodperc alatt jött egy hatalmas széllökés, eldöntötte a bicajt, a tartalék lámpák az eséstől letörtek, és tessék 2 ezer ft minusz. Város helyen jó a villogó is, de faluhelyen olyan a közvilágítás, hogy nincs, települések közötti utakon meg értelemszerűen koromsötét van, úgyhogy mindenképp rendes világítás kell, ráadásul az én esetemben ott az igény a redundanciára is. És ezek nem különleges igények, hanem még mindig csak ott tartunk, hogy A-ból eljussak B-be úgy, hogy életben maradok.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
válasz Cs1csó #119259 üzenetére
Igen. Egy podcastben úgy fogalmazták meg, hogy a Futurama épül mindennhol még mindig. Az pedig a 30-as évek, amit azóta már ötször túlhaladtak
@Pikari : Egy normális állapotban levő bringával nem sok dolog van. Az enyém egy roncs, azzal van állandóan
Nem high-end cuccokra kell gondolni. Átlagos városban járós cuccokra évente 1-2 alkalommal ha rá kell nézni.Mutogatni való hater díszpinty
-
-
F.E.K..
senior tag
válasz Cs1csó #119185 üzenetére
Legalább lemosta (de persze nem várta meg amíg megszárad teljesen, mert akkor jobban néz ki szerinte...)
Az, hogy még a forgalmiból se tudja lemásolni a típus... hát..
(egybként használtan ~4-9 millió körül már kapható a használtautó piacon ha eltalátam a típus)
[ Szerkesztve ]
Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!
-
cidalain
veterán
válasz Cs1csó #119185 üzenetére
erre a kocsira nincs kiírva a márkanév hátulra, csak a 300C.
annyi esze nem volt hogy a forgalmiból kilesse, vagy kiguglizza.
(én sem tudnám hirtelen helyesen leírni a krájzlert, de legalább fonetikusan igen, mondjuk nincs is ilyen kocsim amit éppen hirdetnem kéne...)[ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz Cs1csó #119146 üzenetére
Nem a gyárak csak a felelősek. Bőven felsőbb körök döntik el, hogy mi hova megy. Jobb helyeken azért gondolkodnak előre, hatástanulmány, tudástranszfer, stb., de itt a banánköztársaságban minek.
@opr : Nemtom, a Netflix csinál hülyeségeket, de nekem nincs egy szinten vállalhatatlanságban a Facebookkal Apple, Amazon, szintén. Gugli, hát, az már nagyon határeset...
-
-
BiP
nagyúr
válasz Cs1csó #118984 üzenetére
Szerintem ez a 90-es, 2000-es években volt "divat", ma már egyáltalán nem számít extrának, divatnak. Ma már csak egyik megoldás a sok közül. Szerintem.
(ami a divat része az amerikai konyhából, az a középső sziget, ami az amcsi filmekben szokott lenni, de ezt csak a gazdagok tudják megtenni, akinek baszott nagy konyhája van. Meg ők amúgyis fogékonyabbak a trendekre.
Ja, meg az óriási, kétajtós hűtő és a 6 helyes széles főzőlap.)- hát, nem tudom, nekem jó az orrom, de nem érzem, hogy a szagok annyira beivódnának a bútorokba. Igaz, nem is sütünk olajban minden nap.
De pl. ha bundáskenyeret csinálok, az emeleten is érzem még este is, szóval ahol naponta főznek/sütnek, ott ez valós probléma lehet.
- Hát, ezt sose éreztem, meg hát szellőztetés kérdés. Meg persze elosztás is.
A nappaliban nálunk nincs hatása.
- szellőztetés + kihűl a ház. Ezt se éreztem sose. Meg ugye ez évente kb. 2 hónapban necces. De mivel a nappalit is érdemes néha átszellőztetni, össze kell kötni a kettőt. Problem solvedÖsszességében én szeretem. Nekünk egy ideig le volt választva (egy légtér, de le volt választva egy pulttal). Amikor felújítottuk, összenyitottuk azt is, hogy könnyebb legyen a járás a konyha és az étkezőasztal meg a nappali között. Így valahogy egységesebb, nyitottabb, tágasabb. Nem bántuk meg.
[ Szerkesztve ]
-
koby11h
őstag
válasz Cs1csó #118976 üzenetére
Helyi volt a dobáló, másnap össze is söpörte szépen.
hcl: Nem nagyon tudnak velük mit csinálni, kis utcák, sokszor bérelt motorok/quad-ok, ellépnek a rendőr elől... meg sokan vannak.
Én meg nem hívogatom külföldön a rendőröket, nem hiányzik."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
Alusky
aktív tag
válasz Cs1csó #118924 üzenetére
Zaj mindenhol van, csak másféle. Aki városból azért költözik falura, mert az csendes meg nyugodt, az ki..szott tapasztalatlan ember.
Szőlőhegyen is lesz zaj, mert a szőlőt művelni kell, permetezni hajnalban lehet mert leég a levele, fűnyírást, damilozást stb. is hajnalban lehet amíg nincs 40 fok, minden más munkához is zajongani kell traktorral, teherautóval. Ez van amikor a Tiktokról meg valami prospektusból tájékozódva lila ködben élve nekiindul a világnak a nejlonparaszt megtömött zsebbel költözni vagy nyaralót venni.Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
opr
nagyúr
válasz Cs1csó #118922 üzenetére
"de mennyi lyuk kell a falba"
Régi, paneles alsó szomszédom szerint erre a kérdésre a válasz az, hogy:
"az összes".20-30db lyukat fúrt ki... egy átlag hétvégén. Aztán mikor mondtam neki, hogy lassan nem vagyok benne biztos, hogy statikailag tart még egyáltalán bármit a szitára fúrt szarja, még neki állt feljebb, hogy mit pattogok, ő lakása, azt csinál, amit akar.
Szerk: Illetve, bocsánat, nem fúrt ki annyi lyukat, csak a hangja volt olyan. Ez a tipikus 1-5 percenként fúr 1-2mp-ig figura volt. Zaja volt, haszna biztos nem, mert ennyi idő alatt a világ legdurvább fúrója is kb egy tizedmm-t halad betonban.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
KROK640
nagyúr
válasz Cs1csó #118854 üzenetére
A War Thunder ugyanezt csinálja. Ha valaki HC-ban tolja, sok repcsiért meg mindenért, akkor mikor hazajön a melóhelyről beül a második munkahelyére (főleg event időszakban), és ha tényleg haladni akar, akkor nem árt ha még fizet is mellé.
Ezért kezdem lassan elengedni ott az új dolgokat, és örülni annak ami van.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
homerhamm
addikt
válasz Cs1csó #118856 üzenetére
Félreértesz, a lejatszás minősege pocsék, hiába teszem 1080p-re, legtöbbször at se akar váltani 720p-ről, pedig át lehstne váltani, csak ez a foshalmaz yt nem akar. Ugyanattól a felhasznalótól egy másik videó már 1080p-be indul el.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
homerhamm
addikt
-
válasz Cs1csó #118839 üzenetére
Igen
@blp85 : Igen, ez némi szerencse+keresett cucc+jó ár esetén simán megy így.
"Mondjuk azt nem értem, hogyha valaki felad egy csomagot, amiről a címzett értesítést is kap, akkor miért reklamál, hogy nem kapta meg időben"
Meg hogy mi az "időben"
Gondolom azért hektikus, mert mikor, hányan küldenek, ki hogy veszi át, ezeket nem lehet előre tudni.Mutogatni való hater díszpinty
-
-
-
BiP
nagyúr
válasz Cs1csó #118561 üzenetére
Alapfilozófiám: Amire nem tudsz hatással lenni, felesleges aggódni miatta. Amire hatással vagy, amivel kapcsolatban tudsz tenni valamit, azért meg amiatt nem érdemes aggódni.
(persze más kérdés, hogy mennyire nem tudom ezt tartani én sem, és csomót stresszelek én is). -
veterán
válasz Cs1csó #118561 üzenetére
Ismerek én is olyat aki szinte mindig "búvalbaxott" na ha ő egy ilyen kúrától kb. "normál" szintet érne el kvázi egy kicsit "vidámabb" vagy oldottabb lenne már előny a társas érintkezésben.
ha jól adagolják, akkor valóban, de figyelni kellene arra, hogy ne alakuljon ki függőség.
hanyas vagy, te disznó?
-
szebe
addikt
válasz Cs1csó #118511 üzenetére
De amúgy szerintem szépen lassan BP is megtapasztalja ezt. A rozsdaövezeteknek (Újbuda/Kelenföld, Vizafogó) hiába van papíron jó infrastruktúrája a korábbi ipari dolgok miatt, azok vajon milyen állapotban lehetnek, közben épülnek fel rá a luxi lakóparkok.
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
szebe
addikt
válasz Cs1csó #118372 üzenetére
Nekem ezek a hajtogatós telefonok továbbra is nagy talányok. Na jó, a z-flip még csak-csak, de a többi? Tabletnek kicsi ha kinyitod, és akkor ottvagy egy négyzettel, miközben minden tartalomfogyasztást "szélesvászonra" optimalizáltak
Persze ha azonnal eladod, akkor nem szóltam"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
-
cidalain
veterán
válasz Cs1csó #118305 üzenetére
Sose felejtem el a helyi FB csopiból a szaki hirdetését:
Wordben szépen megírt névjegykártya, majd lefotózva a képernyőt (látszott a kurzor, és a helyesírás/szintaktikai hullámvonalak, majd ez a fotó kinyomtatva, körbevágva, és visszafotózva facebookra a dohányzóasztalon, amin még a csipketerítő is rajta van.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
szebe
addikt
válasz Cs1csó #118305 üzenetére
A bekért ajánlat pedig egy sajtpapírra kézzel felkarcolt "anyag" és "munkadíj", majd ez lefényképezve és becsatolva?
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
-
-
KROK640
nagyúr
válasz Cs1csó #117874 üzenetére
És plusz árnyalatnak odatenném, hogy van aki hitelből megy nyaralni (erről nenmrég láttam egy összeállítást), és ott van még a SZÉP KÁRTYA cucc is, ami torzítja a képet, hiszen sokan így használják fel.
Ismerősei megy részénél is kiderül, hogy azért van nyaralás mert "nekem meg a páromnak is van szép kártya, aztán így használjuk el". Persze ez bekorlátozza belföldre a nyaralást, ami valamelyest tovább emeli a belföldi árakat.Egyébként érzetre valóban nem nehéz, úgy tűnnie, mert amikor egy kisebb fesztiválon is an pár ezer ember, egy nagyobbon meg több tízezer, akkor úgy tűnik, milyen sok embernek van pénze eljönni... csak egyrészt ez az ország lakosságának kis része, másrészt ki tudja, hogy ki mennyit spórolt máson, máshol, hogy ott legyen.
-
cidalain
veterán
válasz Cs1csó #117874 üzenetére
A fiatalok általában nem erőn felül járnak, hanem elbulizzák a jövőjüket:
Otthon laknak, és a fizetésüket fullra felélik, max minimált raknak kajába, rezsibe a szülőknek, félre nem tesznek...[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest