Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
koby11h
őstag
Az természetes, utánvéttel én is csak úgy, ha a postaköltséget elutalja. Az én vevőjelöltem nem járt máshová, nem is akart senkit megkérni, így nem is lett üzlet.
Ő legalább nem lepődött meg az utánvét és posta költségén"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
válasz koby11h #80796 üzenetére
Ez konkrétan a közeli városba jár dolgozni -> van posta -> van bank, stb. Meg az a 2500Ft körüli utánvét is új volt neki. Ha feladom, biztos átvette volna, amikor közli vele a postás, hogy mennyit adjon
Meg értem én a kínját, de attól még nem fogok utánvétezni.[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
koby11h
őstag
Nincs posta = nem tudja befizetni a pénzt.
Én is jártam már így, egyszerűen 30 km-t kellett volna utaznia azért, hogy azt az 1300 Ft utánvétes postaköltséget befizesse a legközelebbi postán. Nincs számlája, netbankja sem...[ Szerkesztve ]
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
Bagóért árult alaplap, rám ír, hogy kéne. Nézem, átlagos arcnak tűnik, OK.
Postázom-e. Jaja, ott van a hirdetésben is...
Bevág egy címet. Mondom OK, és erre hogyan küldöm? Hogyan fizeted?
Utánvét.
Aha, akkor előre fizesd ki azt a kb. 2500Ft, mert nem akarom bebukni.
Ja, az nem jó neki, mert ahol lakik, nincs posta.
WTF (Hogy függ össze )[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
válasz koby11h #80789 üzenetére
Hát jah... és akkor megkapom a bányászoktól, hogy bárki belevághat ebbe, maximum gyökér vagy mert nem mersz kockáztatni, pedig ugye ez az új arany, amivel csak nyerni lehet.
Magyar viszonylatban jól keresek de én nem mernék ilyen összegeket kockáztatni. Persze, ha nekem is apuci venné, akkor simán lehetnék okos(kodó) a fórumon...Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
-
koby11h
őstag
Vidéki város, külső kerület, utolsó utca... Édesanyám háza, Édesapám halálakor 11-re becsülték. Most fél éve 16-ra. Nem egyetlen az utcában. Pedig gáz+vegyes tüzelés, külön fürdőszoba, wc, kis kert, rendben tartva, nem fúj áta rajta a szél, nem ázik be. Igaz nincs műanyag ablak, rezsi kicsit drága, meg fa a garázs kapu, de lakható 4 főnek simán. Nem muszáj 70-80 misiért házat venni, főleg ha nem telik rá
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
-
ColdMan
tag
Nem mintha érintene, de hogy egy k...a VGA-t, 620.000-ért 3 perc alatt elvigyenek...
-
Astroboy
őstag
De rég láttam íly magos embert...
-
-
koby11h
őstag
Megint nem lesz aprón olcsóbb proci
256 processzort találtak a lebukott csempész testén"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
-
veterán
-
válasz this is life #80761 üzenetére
Ja, nekem mindegy, miért ír valaki hülyeségeket Windows meg nincs itthon.
-
koko52
nagyúr
válasz Trailblazer #80767 üzenetére
A Kingstone egy márka [link] más kérdés, hogy a számtechhez semmi köze.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
KROK640
nagyúr
válasz Trailblazer #80767 üzenetére
Igen, szerintem az értelemes szót keresik benne
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz Trailblazer #80765 üzenetére
nem ismerem a Tiszaújvárosi árakat, de ha a szoba tulajdonjoga is végleg a miénk ennyiért (540 ezer) akkor mindneképp megéri, hiába a gép csak :
merevlemez: MSI Z170-A PRO
processzor: Intelcore i7-6700
memória: Kingstone HyperX Fury 2x8GB DDr4 2400Mhz
videókártya: Gigabyte GTX 1060 6GB GDDR5
SSD: Kingstone 240 GB / Samsung 860 EVO 500 GB
merevlemez: Western Digital 1 TB
tápegység: Aerocool 650 W Xpredator Gold
Hűtőventillátor: CoolerMaster Hyper 212Mellesleg az alaplapot is merevlemeznek hívni remek húzás, végül egy MEREV LEMEZ.
-
Trailblazer
veterán
Helyi hirdető "komplett gaming szobát" árul, nem túl friss konfiggal. Megér ez annyit?
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
KROK640
nagyúr
válasz this is life #80763 üzenetére
Kösz, majd holnap még megnézem
-
this is life
Ármester
-
KROK640
nagyúr
válasz this is life #80761 üzenetére
-
this is life
Ármester
Igy ahogy mondod , az legyen a vigasz , hogy a betűvetést , vésést kevésbé ismerők ritkán birtokolnak pc-t . Céges , de otthoni gépeken is kikapcsolható ez funkció (amúgy már a w10 is tudja , bár ott néha köhögősen működik ez a funkció ).
Krok640
Helyesírás segéd ,nyelvi eszköztár és a hozzá kapcsolódó funkciók is le vannak hozzá töltve ?[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
válasz this is life #80756 üzenetére
Ja, ez a 11?
Mondjuk akkor végre számítógépen írt szövegekbe is jöhetnek a javítási hibákMutogatni való hater díszpinty
-
szebe
addikt
Ma reggeli kutyasétáltatás alkalmával a lakótepeli parkolóban láttunk egy hasonlót, de azon még rajta volt az elkövető, egy fa személyében. Pedig még vihar se volt, lehet a meleg miatt döntött úgy, hogy egy kicsit ledől...
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
this is life
Ármester
Os szinten , pl az ide gépeléskor is vagy javít ,vagy felajánlja a találatokat , de működik email , jegyzet írás közben is . Az új win kicsit android,kicsit osx , csipetnyi ubuntu és persze windows alapok.
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
-
this is life
Ármester
Ráesett egy helikopter, repülőgép esetleg fa vagy egy oszlop. 😂
Hcl
Le van töltve a nyelvi eszköztár , automatikus hibajavítás bekapcsolva , kb úgy működik mint androidon ,w11 alatt pedig elvileg az ai is segít.
No nem azon aki az idézet posztot írta .Ham_
Inkább KalambóAmikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
KROK640
nagyúr
A második mondat : "Kis Zolika nekuk meg a kutyak ugatassat nem hajuk ha fat akatnak sem mer nornalisaknka agyuk oda"
kis Zolika (gondolom ez valami haverja lehet) nem halljuk meg a kutyák ugatását, akkor sem ha fát akarnak, majd a normálisaknak adjuk oda.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Dr.NX
addikt
válasz this is life #80745 üzenetére
Karambolozott.
Ha esetleg a képről nem derült volna ki.Elfogadom a sütiket.
-
válasz this is life #80745 üzenetére
Karambolozott (De joálapotú.)
Van ilyen a windózban?
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
A windows gépelés hibajavítója egész érthetővé teszi a kissé talányos nyelven alkotott betűk halmazát szia😁 . Kipróbáltam és működik , ellenben a Google,Bing translator elhasalt és elkedte a gép alá hasogatni a fát .
Taat
Vajh mire gondolhatott a költő ? A végét nem tudom dekódolni ...🙄😏Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
-
-
gban
veterán
Eladó egy ASUS PC konfig, ehhez képest az alaplapon kívül semmi sem ASUS
Postázást nem vállalok.
-
válasz this is life #80732 üzenetére
Szerintem a nyelvet se találná ki
-
this is life
Ármester
Erre a siri csak kiirná hogy system error ,overload , services off , és egy csippanás után felgyújtaná a telefont .
Amúgy nem értem , hogy miért ne használják a hang alapú gépelést . Bár lehet , hogy az a funkció , szolgáltatás a harmadik szó után fatal error hibával leáll 😂.
Győzike a fenti idézethez képest már - már Grétsy László.Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Syl
nagyúr
válasz koby11h #80726 üzenetére
Kézírás??? Én az ilyenből nem nézem ki, hogy egyetlen szót is kézzel le tudna írni.
Telefonon nyomkodja a betűket össze-vissza, hisz azokból sem ismeri mindet. Főleg nem az olyan agyafúrt kapcsolatokat, mint az ly vagy a dzs...Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
koby11h
őstag
Nem túl közeli ismerős, csak egy településen/majdnem egy utcában lakunk... és hát házalnak mindennel.
Manapság könnyebb a rokonokat megválogatni mint az ismerősöket.Syl: meg kézírás felismerőt...
-
opr
nagyúr
Lehet nem veletlen, hogy a tipusnal altalanosan elofordulo keszulek a torott iphone, "de a mukod eset nem foJa sollya be!"
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
válasz koby11h #80721 üzenetére
En ugy vagyok vele, hogy inkabb keruljon minden tobb penzbe, de ilyen ismerosom ne legyen.
Syl: Jogos, inkabb az. Szinte latom magam elott, ahogy horogve/betunkent felmordulva, az agyi eroklodestol osszehuzott szemoldokkel "gepel".
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
koby11h
őstag
Van pár hasonszőrű ismerősöm... cseréltem már velük régi hordókat, ruhát és edényeket tűzifára, kerítés lécre, szóval nem hangzik olyan idegenül.
Egy ismerősöm Huttoknak hívja őket, hájasak, zsírosak, félmeztelenek és minden simlisségben benne van a mancsuk"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
-
opr
nagyúr
Nagyon profik vagytok, ez mar nem is szimpla halado ork, ez mar a mesterszint ezt dekodolni. Es nem csak a szavakat, hanem meg a mogottes jelentest is sikerult leforditani, le a kalappal!
-
koby11h
őstag
-
Facen az eladónak beszóltak, hogy értelmetlenül ír.
"Nem unyatok meg ppszzjat elerte celhat meglet normalis urtoo a fa ti meg tollunk vsszitek majd mer sok van de a sok karrogo nevet nem felejrem😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉 Kis Zolika nekuk meg a kutyak ugatassat nem hajuk ha fat akatnak sem mer nornalisaknka agyuk oda😉😉😉😉😉😉"
-
-
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
Ugyan OFF, de ez a komment szekció, úgy érzem, valahogy ide kívánkozott
Az "agyal szál feléd HOZAD szál szíveket visz hozzád szép álmokat kívánok 💋🌹💕❤️💯💜😘" kommentnél is érdekelne, hogy mit fogyasztott a kommentelő
A másiknál meg meg is írtam véleményem[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest