Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szebe
addikt
válasz KROK640 #80489 üzenetére
Ebben az a legszebb, hogy elpancsol 50 gurigányi papírt a gyerek jelmezére(?), és utána fillérbaszóskodik a gurigákkal. Az otthoni barkácsoláson meg DIY cuccokon kívül mire jó amúgy ez, hogy (ennyi) pénzt kérjen érte valaki? (az általad említett pirománkodáson kívül)
Arról nem is beszélve, hogy 50 guriga jó sokáig ki tud tartani, nettó pazarlás. Csinálta volna fásliból a jelmezt, azt később még tudja használni.
/rant
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
koko52
nagyúr
Igen, mély tartalmat sejtek mögötte.
(az ott az off akart lenni-autocorrect)
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
-
koko52
nagyúr
válasz Trailblazer #80492 üzenetére
Szalvéta gyűrűt készítenek belőle.
Az idegburkolós csávó elbukott az első képpel. Azonos méretű lap és csempe fugája nem fut.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
válasz berek21 #80481 üzenetére
Röhögni fogsz előző melóhelyen (multicég nagy telephelye) a kommunikációs-PR-os fel szokta díszíteni az épületet, őz, tavasz, stb. témákban. Tavasszal volt gurigából nyúl
Neki jól jött volna ilyen 50 guriga, amit nem kell gyűjteni
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
KROK640
nagyúr
válasz berek21 #80481 üzenetére
A WC papír guriga tök jó a tűzre... a gond csak az h nekem 100+ van, és azért nem lenne pofám 650ft-ot kérni.
De ha így állunk, akkor tudom, hogy ez is érték.
Vajon mekkora gyerekre ment el 50 tekercs papír?Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
BiP
nagyúr
-
válasz koby11h #80472 üzenetére
Én ezért veszem ezeket használtan, hibásan, és javítom meg magamnak Vagy helyből gyártom le magamnak.
Asszonytól nem kértél magyarázatot az ő cuccaira?
ON (alaplapot keresek Syxalag Tab4-hez) :
Ő :
Helllo
Tudok adniÉn : Mit?
HelloŐ : Panekt
Panelt
TabhozÉn :
OK
Képet pls., sajnos többféle alaplappal szerelték, és nem mind jó bele.Ez volt 2 napja. Nem tudom, mit gondolt, hogy azonnal utalok, és meggazdagodik?
[ Szerkesztve ]
-
koby11h
őstag
válasz FireShadow #80470 üzenetére
Tudod mennyi mindent kipróbálnék amit látok, de sajnos nem bírnám a "ha még sem jön be akkor 1 hét után eladom -20/30% áron" veszteséget mivel magyarázni az asszonynak...
Így marad a valaki vesz és elkunyerálom kipróbálni dolgok, ha én veszek akkor meg szívesen kölcsön adom. Csak így ugye rövid az idő és mivel másé úgy kell kezelni mint a hímes tojást, szóval azért nem lehet mindent kipróbálni.
Ahhoz meg nincs pofám, hogy mindent rendelgetek és ha nem jó akkor 14 napon belül vissza. Meg is unnák a cégek és ott van a postaköltség vissza is.
Pl. külső házak, dokkolók, csőkamera, infra kamera, vad kamera, drónok, proci hűtők, különböző mérőműszerek, szerszámok. Csomó minden érdekel, csak csóró vagyok hozzá...
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
Cs1csó
félisten
válasz FireShadow #80470 üzenetére
Vettem már én is ilyet. De olyan is volt, hogy tudtam, sokan nem is értik mi a funkciója de én elégedetten fogom használni és már 6 éve használom is:
Razer Bungee (egér kábel vezető)
Az asztalom túloldala kicsit "sorjás" nincs élfóliázva, és a kábel mindig nehezen csúszott meg el is mászott valamerre azóta nincs gond, nem volt olcsó kb. 7k de megérte mert mint írtam már 6 éve nyűvöm. -
FireShadow
senior tag
Én attól kapok hülyét hogy én hülye képes vagyok mindenféle egzotikus/drága dolgot beszerezni, aztán rájövök hogy mégsem kell, de aztán meg nem tudok megszabadulni tőle mert annyira niche termék.
Keeping secrets away from everyone Staring out into another world .. Ocean city girl
-
Top cat
addikt
válasz Trailblazer #80466 üzenetére
HEVC -ből viszi a 10 bitest? FormatProfile@Level szint meddig megy?
-
válasz Trailblazer #80466 üzenetére
Elhiszem én, hogy megfelel, csak személyesen szimpatikusabbak azok a dolgok, amik fenntarthatóbbak, mert egy részegység elavulása esetén nem kell cserélni az egészet.
-
Hintalow
senior tag
Nem olyan vészesek ezek a TV-k, 2015-ben vettem az LG-met (43LF630V) most is simán használható rajta a rendszer, a plex és a netflix is gond nélkül fut rajta, bármit átjátszok rá a szoba túlsó felében lévő pc-ről (1080p-ig) szépen elvan a wifin.
Nekem több nem kell[ Szerkesztve ]
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Trailblazer
veterán
Én értem a viszolygásodat az okostévéktől, de. Jómagam át se gondoltam először, a terv az volt, hogy szeretnék az eddigi 22" tévétől egy nagyobbat, ha már egyszer futja. Az előzetes kívánalom az volt, hogy full hd legyen és tudjon usb-n át HEVC médialejátszást. Szűkítve a keresési eredményeket eme LG okostévé volt a legszimpatikusabb mind közül, a tudása pedig kellemes meglepetés volt utólag. A fix Netflix és Amazon dedikált gombok nem tetszenek csak, viszont kapható (és vettem) hozzá mozgásérzékelős távirányítót és bluetooth-on át csatlakoztatható, márkán belüli mini music centert is a silány dobozhang elkerülése érdekében.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
Silverboy
aktív tag
válasz envagyok #80462 üzenetére
pisztácia, dió, mogyoró, mandula, kesudió, törökmogyoró?
Ugyanit eladó 2600 sempron, 200 magvas (le is számolhatod!) 100db pisztoly orrú Mátyássért!
Ready? Be Ready!„Nem lehet csak úgy hiperűrsebességre váltani. Ha nincsenek pontos koordinátáink, a végén még nekimegyünk egy bolygónak vagy egy szupernóvának! Aztán akkor jóccakát!”
-
envagyok
veterán
Helyi helyesírási gyöngyszem
"Intel 8 magvas netes konfig eladó - Számla Ready !!!" -
-
válasz icemad #80459 üzenetére
Alapvetően pont azt mondom, hogy én nem akarok okostévét, mivel úgyis valami számítógépet kötnék rá (ami már van amúgy is), akkor feleslegesen van a TV-ben saját intelligencia. (És feleslegesen fizetem ki.)
Nem mellesleg bármi külső cucc többet is tudhat, mint ami a TV-ben van. A modularitás/szabványosság jó dolog."Nem nagyon van már buta TV. Legalábbis olyan, aminek jó a képminősége is." -> igaz, de nem tartom jó iránynak.
@Tírailblazer : OK, de milyen életciklusokkal dolgozik a LG? Mert az egy dolog, hogy a WebOS 2014 óta létezik.
A https hibákat azért mondom, mert ha már nincs frissítve a trust store, akkor egy idő után már nem fogadja el hitelesnek az időközben megújuló certeket a weboldalakon. Mondjuk ez sok idő. Némely olcsóbb Samsung telefonon már szívtunk ilyet melóhelyen, amit már csak belső hálón használnak mindenféle belsős webes alkalmazásokkal, de volt, ami amiatt nem működött, hogy a beszállító certje lejárt, és megújították az egész chaint. Ugyanez történik a baromi régi OS verziókkal is...[ Szerkesztve ]
-
Tv-nél miért annyira fontos ez?
Én sem értem miért kellene egy külön kütyü egy okostévé mellé. Minek? Most is működik a tévén minden, aminek kell. Ha 5 év múlva már nem kap pl Netflix támogatást, akkor majd veszek 5 év múlva valami média boxot. Ha most vennék, akkor az is kuka lesz 5 év múlva.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Trailblazer
veterán
Almát hasonlítunk körtéhez, és egyébként is elbeszélünk egymás mellett. Ezek a webOS appok a gyártó olcsóbb (mint az enyém) és csúcskészülékein ugyanúgy működnek és fognak is. (Eleve nem egy új dolog, ha jól láttam, már talán 2014 óta fejlesztgetik a rendszert - csak nekem újdonság, mert idén januártól rendelkezek a tévével.) Saját app store van, ami van rá, az letölthető és onnantól frissülget. A https hibák és oldalak felhozását sem értem ebben a kontextusban.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Trailblazer #80456 üzenetére
A support nem ennyiből áll, nem ezt jelenti...
Elsősorban arra gondolok, hogy nincsenek biztonsági javítások, hibajavítások, illetve pl. nem kap certificate frissítéseket valami, aztán egy idő után elkezdenek jönni az oldalakon a https hibák, stb. Pl. a Samsung egész eddig 24+4 hónapot adott a telefonjaira, míg a Google az adott verziót még évekig támogatta.
[ Szerkesztve ]
-
Trailblazer
veterán
Pont az Android esetében nem tudok olyan appról, ami verziószámokon, készülékeken átívelően egyszer csak használhatatlan lett volna. (Már amennyiben nem valamilyen -amúgy is hivatalosan unsupported- rootos móka volt, pl. Xposed.) Úgyhogy szerintem ez az érvelés nem állja meg a helyét.
-
válasz Trailblazer #80454 üzenetére
Egy darabig frissül Pont az Android olyan, hogy ugyan a Google elég sokáig supportálja az egyes verziókat, de a gyártók nem.
-
Trailblazer
veterán
válasz KROK640 #80446 üzenetére
Nem "jöttem azzal", hanem pont arról írtam, hogy okostévén kínzás a YT nézése az adblock hiánya miatt. (És YT-előfizetés nélkül.) Azt is leírtam másik hozzászólásban, hogy az appjai nem avulnak el, mert szabványos, folyamatosan fejlesztett platform (pont úgy, mint az Android, csak ez webOS esetemben), állandóan frissül minden.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz quailstorm #80444 üzenetére
biztos vagyok benne, hogy kitér a szerződés mindenre is bár szerintem ez a mondat nem igazán erről szól. meg hülyeség is lenne accountot törölni a reklámok meg nem nézéséért, mert olyat account nélkül is tudok, cserébe nem generálok nézettséget a videóimmal.
oké, amúgy se, általában ügyfeleknek mutogatok félkész videókat unlistedként, az meg nem túl viable commercially
szóval ez valószínűleg arra vonatkozik, hogy valaki mókából halomra tölti fel a sokórás videókat.hanyas vagy, te disznó?
-
Smiley
addikt
válasz KROK640 #80446 üzenetére
Nalam android TV-n megy a legtobbet a youtube, de fel is tudnam hackolni a TV-re a reklammentes cuccott... sot van mellette 1 pc meg egy mac is. Raadasul hasznalok adblock-ot is bongeszeshez, de ott is vannak oldalak ahol engedelyezve van a reklam, mint peldaul a ph!... ok ugyanis ebbol tudjak biztositani a technikai hatteret ahhoz, hogy ez a beszelgetes mukodjon. Ez a jo ebben, hogy mindenki eldontheti hogyan akarja hasznalni.
Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...
-
KROK640
nagyúr
Az Indexen nagyon látszott az a pont, amikor felállt a régi banda és elment, és megjöttek az újak. Gyakorlatilag minden rovat színvonal hatalmasat esett, különösen a "mindeközben ma" és a "ma is tanultam valamit". Lassan egy éve volt, hogy felállt Duli Szabolcs, és az Index színvonala azóta sem sikerült visszakapaszkodjon...
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz Smiley #80428 üzenetére
Én ezt az egészet nem értem. Offline mode : mégis hogyan tölti be a videót net nélkül? mert ha korábban le kell tölteni, akkor korlátozottan van értelme. Ha van pénzem előfizura talán akad normális netre is.
Reklámok?? kit érdekelnek! Egy adblock és kész.
Aki pedig azzal jön, hogy smart TV-n nézi a YT-t annak az a rossz hírem van, hogy kidobta a pénzét, mert ezek amellett h alapból csak TVzni (halott műfaj) jók, jók még monitornak is, ellenben 2-3 év alatt elévülnek a szoftvereik stb. Sokkal jobban megéri venni egy TV-t és mellé egy olcsó kis cserélhető PC-t ami alkalmas youtubera (sőt, még sok más dologra is ha kell), és van adblocker is. Aki meg mobilon nézi a YT-t azzal úgy vagyok, hogy szerintem annak a kisebb gondja a reklám...
-
quailstorm
nagyúr
válasz qnadam #80442 üzenetére
Van egy olyan passzus a felhasználói licencszerződésben, hogy ha nem tudnak belőled bevételt csinálni, akkor ki leszel bannolva. "YouTube may terminate your access. Or your Google account’s access to all or part of the Service if YouTube believes, in its sole discretion, that provision of the Service to you is no longer commercially viable."
De ez nincs megerősítve, hogy azt jelenti, hogy YT adblock = bannnn. Elég nagy bizonyossággal kijelenthető, hogy nem ezt jelenti.
-
-
válasz Trailblazer #80440 üzenetére
Meg úgy amúgy, a Karotta-Winkler-pár jó arc TC szintjét nem fogja sokáig megütni semmi. (Ahogyan az egész Indexét sem, mert azért ott nem csak az újság volt a nagy dolog, hanem a rengeteg szolgáltatás mellé, pl. a blog.hu tök megdöglött, stb.)
@qnadam : De ha fel is töltesz YT-ra, akkor megszívhatod a blokkolót.
[ Szerkesztve ]
-
Persze, de egy akármilyen influenszerhez képest ezek azért még mindig újságírók, ha nem is a legjobbak. Szivárognak el? A Csikós volt az utolsó, akit érdemes volt ott olvasni, aki jól tudott írni, és értett az autókhoz. A többi csak iparos.
[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
Ebben lehet nem mond hülyeséget, több gyártónál (nem csak autó) a következő év hamarabb kezdődik mint a naptárban.
BiP: Valószínűleg azt hiszik ha csak ennyi van benne akkor nem kell majd rá költeni sokáig. 2006-ban amikor négyesgolfokat nézegettem, a dízelekben már akkor meg volt a 170e+ kilométer.
Give them hell Ukraine!
-
-
-
válasz Smiley #80428 üzenetére
Nekem inkább az a bajom, hogy minden csak ott van, pedig sokkal kényelmesebb egy információt szövegben keresni, vagy normális képeken megnézni, hogy valamit hogy kell csinálni, mint végignézni az idiótának a videóit, hogy ne derüljön ki, amit keresek.
Amúgy meg a Google vesztesége engem pl. nem érdekel Őt se érdekli az enyém.
[ Szerkesztve ]
-
Smiley
addikt
válasz envagyok #80416 üzenetére
Rosszul latod... a youtube 10+ evig full veszteseges volt. Tehat a google csak rakta bele a penzt folyamatosan, azert hogy erre a szintre eljusson ahol most van. Itt nem par ezer $-rol volt szo. Most, hogy mar mindenkinek ez egy alap platform most elkezdi visszaszedni azt a penzt amit eddig beleoltek. Ez nem non-profit szervezet, ezt hivjak befektetesnek. Nekem mas kicsit a vilaglatasom, ha van egy szolgaltatas amit szeretnek hasznalni akkor termeszetes, hogy fizetni kell erte. Ingyen semmi nincs. 2 fele keppen tudsz fizetni a google-nek es az osszes ezen a modellen alakulo szolgaltatonak... vagy az idoddel (nezed a reklamokat) vagy direktbe fizetsz erte.
#80417: TV-ben filmet nezni? A szinkron nem erdekel, annak a minosege ugyis a beka segge alatt van, tisztelet a par kivetelnek. Ugy meg nem szeretek filmet nezni, hogy a kormany fizetett hirdeteset hallgassam 5 percenkent a TV2-n.
#80420: Igen szarul ertelmezheto... annak orulok, hogy egy ekkora platform lett ami motivalja a kreativ embereket, hogy minosegi tartalmakat csinalhassanak, es ebbol meg is tudjanak elni.
-
BiP
nagyúr
válasz Top cat #80423 üzenetére
másik bmw-n is láttam már ezt a böszme orrot. Aztán lehet, hogy az pont az említett tanulmányautó volt.
"tervező szerint kellett valami, ami összetéveszthetetlenül BMW"
Nem sikerült. Megnézem oldalról, és ha valaki azt mondja, ez egy Mazda, azonnal elhiszem neki.
és elég provokatív, hogy felfigyeljenek rá.
Ez a része sikerült, csak nem biztos, hogy jól fog elsülni. -
BiP
nagyúr
Az utastér nem szakadt, de ezek szerint a kormány nem az utastér része
#80398 Top cat : ez a brutálnagy hűtőrács annyira bazári.
Nem kínai véletlenül a tervezője?#80403 Trailblazer : az okostévé funkcióit felejtsd el. Egyszerűbb egy pártízezres androidos médiacucc, amire bármit fel tudsz tenni, míg a tévé gyártója hamar feladja a supportot.
Meg sokszor bővebb funkciói vannak, mint bármilyen tévének, ráadásul frissíthető.#80407 Smiley : Ja, csak ez havi 1800, google drive, dropbox, netflix csak havi x ezer, hbo go + havi x ezer stb.stb.
Ugyanígy játékoknál is Origin csak havi párezer, Game Pass is tök olcsó, stb.stb.
Szóval minden apróságért lehet havi párezreket költeni, aztán ott vagyunk, hogy elmegy havi 20ezer csak azért, hogy életben tartsuk az online shopokat, hogy "hátha" kell belőle valami.Én pont ezért kerülöm is ezeket, mert egyenként tényleg olcsóak, sokat kínálnak, de mivel nem fednek le mindent, jó eséllyel több is kéne, és akkor már egy komoly összegnél tartunk. Minden hónapban.
De az igaz, hogy egy túlárazott tévéelőfizetéshez képest (ahol sok csatorna van, kétes tartalommal, sok reklámmal) bármi nagyságrendekkel jobb ajánlat.#80414 Trailblazer : Én sem dohányzom, így ha már megspóroltam azt az összeget, nem költeném el másra , így ez számomra nem érv.
De valóban nem halmozódik, vagy legalábbis nem látványos.
Szoktak még "csak egy mozijegy ára" elvvel hivatkozni. Amióta gyerekek vannak, moziban se nagyon voltam, így ez sem szempont#80410 Smiley : En nagyon orulok, hogy ide jutott a youtube, en nagyon sokat hasznalom.
Mármint hogy fizetni kell érte, hogy használható legyen ?
Amúgy tényleg rengeteg tartalom van rajta, ez igaz. -
-
koko52
nagyúr
válasz Smiley #80410 üzenetére
Legújabb filmeket, sorozatokat is magyarul, minimum HD-ben?
-
KROK640
nagyúr
Helyben i7-2700k GTX 970 mindössze 155 ezerért, 8GB RAMmal és 64GB SSDvel meg 1TB HDDvel.
-
Trailblazer
veterán
válasz Smiley #80410 üzenetére
Nem dohányzom már közel 20 éve (és akkor is csak rövid időre kapott el a hülyeség), de azt nem mondanám, hogy az el nem szívott paklik ára megmaradna és tudna halmozódni. Elfogadom azt is, hogy van, akinek értékes ez az üzleti modell, bár a techcégek pénzéhsége egyre prevalensebb...
-
Smiley
addikt
válasz Trailblazer #80409 üzenetére
Igazad van, de a youtube pont az a platform ahol tenyleg azt nezel amit szeretsz es akkor amikor akarod... mindez havonta 1 doboz cigi araert. Egy sima tv elofizetes 5000ft es ott azert fizetsz hogy a reklamok meg legyen szakitva valami reality szarral esetleg szar minosegu szinkronos filmekkel. En nagyon orulok, hogy ide jutott a youtube, en nagyon sokat hasznalom.
-
Smiley
addikt
válasz Trailblazer #80403 üzenetére
Az a durva, hogy havi 1800ft-ert eltunik az osszes reklam mindenfele trukkozes nelkul. Sot, ebbol a penzbol a tartalomgyarto is reszesul.
-
Trailblazer
veterán
A böngészője nem volt téma, azt csak néha használom online rádióhallgatásra. A tévé médialejátszó része se rossz, x265 (HEVC) dekódolást is tud, ilyen filmeket/sorozatokat gyűjtök egy bődületes méretű (5TB) külső WD-re. A fele sincs tele...
-
válasz Trailblazer #80403 üzenetére
Ezért nem vagyok oda az okostévéért. Amíg van support rá, addig elmegy, aztán elkezdenek hiányozni a böngészőből a featurek, biztonság sem lesz, teljesítmény sem lesz elég...
Akkor már egy kiváló minőségű képet adó buta TV, és mellé valami olyan mini PC-szerű feldolgozó, ami cserélhető.Mutogatni való hater díszpinty
-
Trailblazer
veterán
Mintegy fél éve vettem potom áron okostv-t, amire van YT kliens alapból, de egy kínzás a használata. Mert hát ugye adblock az nincs, és a kormányzati propaganda-agymosást is végig kell "élvezni", ezt eleve elnyomhatatlanul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest