Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
Igyekszem!
-
x_o_n
veterán
válasz #81733120 #44083 üzenetére
Nagy az esélye,mivel ezek konténerböl vannak "kiszedve"...Itt nem messze is láttam sajnos már példát hogy kedves honfitársaink belognak is szedegetik ki a laptopokat,tvket.majd felkerül ilyen olyan oldalakra,,kamu szöveggel ..vannak ilyen lerakatok(Német .o) konténerek teledobálva külön tv,külön notebook stb.....99% ram és hdd nélkül...de van hogy minden mentesek,sérültek mert bedobálják és hideg ,eső stb....tehát ezt veszegetik kifele ...mivel a haztartási gépek azok ugye nehezek
-
-
TaaT
nagyúr
Ránézésre (külső állapot) ezek kukázott laposok. Az lenne a csoda ha valamelyik működne.
Give them hell Ukraine!
-
törölt tag
Nekem volt olyan esetem, hogy fél év után próbáltam egy notit bekapcsolni, felraktam tölteni, hosszas töltés után se kapcsolt be. Végül már nem foglalkoztam vele, mert már nem érte meg az időm rászánni. De a lényeg, hogy gondolom ilyen gépekkel van tele, amik szerintem még pár ezer forintot se érnek.
Ez kb. olyan mint a LuckyPack, csak rosszabb.[ Szerkesztve ]
-
opr
nagyúr
válasz #81733120 #44083 üzenetére
Hat, ezek a "teszteletlen" termekek szerintem altalaban azok, amik nem kapcsoltak be, amikor megnyomta a gombot/nem villant fel a toltes led, amikor bedugta a falba, igy hat emberunk ugy dontott, hogy nem erdemes veluk szivni minimalisat sem.
El nem tudom kepzelni, hogy 5000ft/db ar felett ki veszi meg ezeket. Plane, ha regi fosok, meg kannibalizalni is szivas oket, mert valszeg az egyetlen alkatreszuk, ami talan meg er is valamit az a ram, de azt meg pont a legnagyobb szivas (legtobb ido) tesztelni, es meg akkor se lehet az ember biztos a dolgaban.Plusz valahogy abban is biztos vagyok, hogy 1db modulnal tobb egyik "teszteletlen" gepben sincs.
oriic #44085 : Na igen, ez meg meg valoszinubb. Esetleg a lopottak kozul az eleve szarok kibelezve?
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Vakegérke
félisten
válasz aprokaroka87 #44079 üzenetére
Azt nem mondta, hogy társat keres. Neki olyan kicsi, szőrös meleg kell, aminek (vagy akinek) farka van.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
aprokaroka87
nagyúr
-
zolee5016
őstag
válasz Trailblazer #44071 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
seniman
veterán
válasz aprokaroka87 #44068 üzenetére
Nem kell neki annyi,szerintem már szállítás,kiemelés közben széthullik. Vagy kapsz egy jóképű tifuszt vagy egyéb fertőzést ott abban a szép rendezett környezetben és nem lesz aki elindítsa.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
zolee5016
őstag
válasz aprokaroka87 #44056 üzenetére
azt azért tudjátok,hogy sok helyen ez elfogadott szalonképesség....
egy hajdú keverőtárcsás után ez valakinek lehet még megváltás is....
Marha sokat röhögök ,meg sokszor kiakadok ezeken a portékákon,tudatlan embereken,aztán rá kell sajna jönnöm a környezetemben is van belőlük jópár ,pedig Börs nem egy szegénykerület ugye...[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
Cs1csó
félisten
válasz aprokaroka87 #44056 üzenetére
Kizárt, hogy el tudja adni.
-
seniman
veterán
válasz Kalandor #44053 üzenetére
A retkes olajos melósruhámat se raknám bele. Ingyen kaptam egy csapágyhibás két éves Whirlpool-t a kollégámtól,pár ezerből vettem bele csapágyakat,ketté fűrészeltem az üstöt,majd kábé harminc önzáró csavarral újra össze lett húzatva.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
-
Zolás
addikt
válasz patomi #44045 üzenetére
Ha úgy forgatod a házban, kiszívja a meleg levegőt, át a tápon keresztül. Jót tesz neki.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
pikszel
addikt
válasz Astroboy #44042 üzenetére
Mi idén sajnos nem jutottunk el, mert ütközött a nyaralással, de ott voltunk 2014-ben. Nem volt gyenge a buli. Viszont valamiért úgy rémlett, hogy két éve volt...tényleg könyörtelenül megy az idő Ezt ismered?
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
Astroboy
őstag
-
Depression
veterán
A héten 2 dolgot is vettem volna, írtam is nekik, hogy alku nélkül megyek érte. Az egyik megkérdezte, hogy honnan mennék, utána semmi válasz, a másik le sem sz@rt. Persze azóta is upolja mind a kettő.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
pikszel
addikt
válasz Astroboy #44035 üzenetére
píszíkompjútör DJ Hi-Tek like this.
[ Szerkesztve ]
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
-
TaaT
nagyúr
Give them hell Ukraine!
-
Gyuri27
félisten
Amd - Radeon - Ryzen
-
Chaser
legenda
válasz Cs1csó #43806 üzenetére
ezt nem láttam, nem kukázom őket, vannak dolgok amit a ublock nem tud - hadd ne mondjam melyik fórumut tudtam úgy beállítani, h se reklám, se "cikkek", "hírek" fejlécek stb és amik nem érdekelnek ne legyenek, és van még pár oldal ahol mindhárom kell hozzá h "tökéletes" legyen, van amire csak az adguard hatékony, de van olyan is amire az adp v ghostery -
kiegészítő védelem az évenkénti reinstall, de mondom előtte át szoktam nézni általában nortonnal, és nincs gond_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Cs1csó
félisten
válasz Trailblazer #44009 üzenetére
24"-ban hajlított monitornak annyi értelme van mint 4K HDR-ben nézni egy Szomszédok epizódot.
Azt nem értem, hogy miért nem elég egyszerűen megadni a típusát és mivel aki ezt olvassa valószínűleg egy netre kötött eszközről nézi simán rákeres és mindent megtud az adott monitorról, még azt is hogy kb. mikori vásárlás lehetett - hazudni bármit lehet de ha az árukeresőn látszik pl. 2015-2016 között forgalmazták akkor hiába kamuzza hogy nincs egy éves.Abban bízom, hogy annyiért NEM tudja majd ezt sem eladni.
-
mpo
veterán
Nem a voksoláskor gondoltam, hanem ez egy igazolás (igazolvány), hogy ilyen téren beszámítható, jogosult szavazni. Mint a jogosítvány, vezethet autót.
Le tudná-e tenni az állampolgári vizsgát? Nem ismerem a kérdéseket, de lehet, hogy én sem, mert nem érdekel , hogy ki volt 1948-ban a mezőgazdasági miniszter.Ha érted, akkor már elavult.
-
opr
nagyúr
Ilyen, hogy minimum 8 altalanos, meg par kerdesre helyes valasz, kulonben ervenytelen voks szvsz soha nem lesz bevezetve, mert ez azzal janra, hogy a jelenlegi "nagy" partok mindegyike elveszitene a tamogatoinak ugy kb a 99%-at.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
mpo
veterán
válasz snecy20 #43999 üzenetére
Bizonyos munkakörökben van előírt szakképzettség vagy iskolai végzettség esetleg még pár év gyakorlat is.
Ez nem demokráciaellenes?
Az analfabéták hirdetéseit nézve, (meg valaki írta, hogy számokat nem tudnak átmásolni), mit lehet rájuk bízni?
A választást, ami 4 évre szól? Azt se tudja mi ez az egész.Ha érted, akkor már elavult.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest