Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz zolee5016 #64849 üzenetére
köszi.
Lehet, hogy az én gépházam is érdekes lenne?Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
-
válasz zolee5016 #64688 üzenetére
Nem tanultak meg jobban. Elég könnyen le lehet mérni akár egy postán a sorszámhúzónál, akár ha buszon beszélgetéseket hallgatsz, hogy az idősebb generációk között is borzalmas sok a fogalmatlan hülye. (Meg a fb-n hirdetésekre jelentkezők között is, nincs különbség az értelmesen írni nem tudók korában - ugyanúgy nem tud fogalmazni a 18 éves, mint a 48, 58.)
Amúgy a fenét volt jobb régen minden. Pár dolog lehet, de ugyanúgy tudsz mellé sorolni még több olyat, ami nem volt jobb. Nem mellesleg szerintem is nagyon sok téren rossz irányba megy a világ, de attól még nagyon sok mindent könnyebb ma megoldani.
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
zsolt_64
senior tag
válasz zolee5016 #64686 üzenetére
akkó sorjába:
"most se rossz, de régen jobb volt" igen ez az érzés munkál az emberben, de olyan őrületes a változás és exponenciálisan nő a sebessége hogy lehetetlen érzelmi /erkölcsi alapon összehasonlítani akár 20 év történéseit.
"Most sem több a hülye.." szerintem sincs több, de 30 évvel ezelőtt max a kocsmában a fröccse mellett tudta a hülyeségeit felbüfögni, ma erre itt van a facbúk.És ez azért veszedelmes , mert megtalálják egymást tetszőleges távolságból(lásd oltás ellenesek)"Most sem több a hülye,csak többet mutatkoznak" mindig voltak ilyenenek, csak nem ilyesformán nyomatták, hanem pl az "úri" kaszinóban egy este elkártyázták az évszádados családi birtokot. szánalmas képmutatás ez is az is-...
[ Szerkesztve ]
-
zsolt_64
senior tag
válasz zolee5016 #64683 üzenetére
Háát szóval eljutottunk ide: nosztalgia
Pedig ifjúkoromban hogy útáltam azokat a megjegyzéseket hogy:
Bezzeg régen minden jobb/szebb volt stb...
Na persze: 40 éve 3.60 volt a kenyér 5 a benzin , meg a p@cs@m is állt...
akkor megfogadtam hogy én sose nosztalgiázok, de az ember gyarló.. (meg öregszik)De nálad a labda mesélj valamit (fekete lyuk stb...)
[ Szerkesztve ]
-
zsolt_64
senior tag
válasz zolee5016 #64679 üzenetére
ezek csak ilyen kiragadott példák voltak, én sem járok ilyen helyekre.
1-2 alkalommal belesodródtam ilyenbe, bár nem okoz gondot kifizetni, azért undorodom ettől az egész pesti vendéglátó-maffiától...
Csak 1 péda, legalább a pálinka lenne jó , ha már aranyárban van, de nem !
megiszom, és érezni a mesterséges adalékot...[ Szerkesztve ]
-
koko52
nagyúr
-
törölt tag
válasz zolee5016 #60607 üzenetére
Nem bukta. Műszakin feltétel az 1.6mm feletti profilmélység a felület egészén és szemmel láthatóan nem lehet sérült, huplis, repedezett. Azon kívül törvény sincs rá, hogy mi fán terem. Csak ha balesetet okoz vagy résztvevője annak akkor lesz figyelembe véve a gumi kora is.
-
zolee5016
őstag
válasz zolee5016 #54951 üzenetére
Másik esetem
...vettem anno egy arogm gtx 580-at....ritka kivitel volt viszonylag,és nem olcsó....2 év után 780 váltotta....
Volt egy koma aki megtalálta azt a hirdetést ami után én vettem meg...és megkérdezte az eladót kinek adta el....ő megadta a nickem....így spontán kaptam a privit,nem -e adom el...eladtam neki....vannak fura menetek ...Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
seniman
veterán
válasz zolee5016 #54945 üzenetére
Írtam már rá én is archivált hirdetésre,egy hét után válaszolt is az eladó,hogy megvan,nem sikerült eladnia.Lebeszéltem vele mindent,kértem számlaszámot,aztán többet nem hallottam felőle.Többszöri cseszegetésre csak annyit árult el,hogy nagyon elfoglalt volt,ezért nem küldött számlaszámot.Meg is lett az oka miért nem sikerült eddig eladni.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
koko52
nagyúr
válasz zolee5016 #54426 üzenetére
Az. hogy a kategória sem stimmel nem meglepő.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Lord Myn
senior tag
válasz zolee5016 #52685 üzenetére
Látod, pedig árulhattad volna ezek szerint 800-ért is (mégiscsak SLI)...
Igen, jól olvastad, árulhattad volna, de te inkább eladtad...
Egyébként a profilomon szereplő gépet, sokkal olcsóbban vettem újonnan és ok, hogy nincs vízhűtés meg gamer monitor, viszont maga a gép alkalmazás függően kb. 40%-kal gyorsabb + több memória és tárhely.
"War does not determine who is right - only who is left."
-
koko52
nagyúr
válasz zolee5016 #51161 üzenetére
Elfogyott de lesz Kb 40 liter saját fogyasztásra hisz nem akarok én jövedéki adót csalni. Még a barátaimat sem kínálom meg
cbmfan: elkerülöm mindíg[ Szerkesztve ]
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Trailblazer
veterán
válasz zolee5016 #45680 üzenetére
Hát amíg az ilyen kigyúrt kopaszok (mint a másik Ricsi, a gyurmás, aki gyorshajtva halálos balesetet okozott, és a politikai kapcsolatai miatt nem igazán ott tart az ügye, ahol kellene) uralják az utcát, addig ez a hasonlat nagyon is helyénvaló...
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
emre
veterán
válasz zolee5016 #45288 üzenetére
Igen, ez lemaradt.
Ha valaki megfejetné a képrejtvény kérem közölje hogy mit ábrázol.
Lehet a lavórnyi víz az értékesítési szándék tárgya, a kép közepén álló tárgy csak balanszként funkcionál.
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Gyuri27
félisten
válasz zolee5016 #44622 üzenetére
Oké. Békés megye. A semmi után még jössz. Ott lesz a halál f@sza. Na ott balra. Aztán még jössz egy kicsit. Na mielőtt vége az univerzumnak megállhatsz.
Pénz nincs tesa. De valamit kiokoskodunk.
Nyugi. Pálesz lesz rendesen. Közbe jobban megy a meeting.
Holnap itthon vagyok.Amd - Radeon - Ryzen
-
FoLey-v
addikt
válasz zolee5016 #44143 üzenetére
Az egész csoportja egy vicc nemcsak ő és 14 modi van a csoportjában egyik semtudja az igazi árakat,de azért elvárják xxx szakmai tudást.
Pár héttel ezelőtt ráírtam,hogy egy gép túllett árazva és ne basszon már át senkit,szóljon rá. Semmi válasz tőle ennyit róla.Még egy képet belövetek és befejezem. A nemrégiben feltett híres Turbo Titán hírdetése és szintén ebben a csoportban található és ezt is átengedték ilyen árral! Persze nulla kilométeres alkatrészek amikor használva voltak!
[ Szerkesztve ]
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
kenwood
veterán
válasz zolee5016 #43358 üzenetére
akkor szerencsed volt, nekem egy 55ks hirdetesre tett egy 45os ajanlatot.
egy sor volt a valaszom :
nem alkukepes az ar.Az ove picit hosszabb lett
" Ird a hirdetesbe, h. Balfasz kerestetik!
Miert hardveraprora teszed fel?
Tedd fel a sok fogyatekos koze jofogasra...."Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
seniman
veterán
válasz zolee5016 #42287 üzenetére
Annak idején amikor csatornázták a falut,az árokásó droidok minden háznál kerek egy napig ásták azt a kemény egy méteres árkot a gerinc rákötéshez.Nálunk olyan zenei aláfestést toltam nekik,hogy egy fél délelőtt végeztek,csak már hadd szabaduljanak.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
Chaser
legenda
válasz zolee5016 #39508 üzenetére
Ott voltam kikepzesen, jo hely volt akkor - 2000-ben -, azota nem jartam arra, de milyeneket kocsmaztunk ott ( :
Ha siket hallo sajnos realis a fogalmazas, es ilyennel azert nem szorakozik senki_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
kenwood
veterán
válasz zolee5016 #39489 üzenetére
mi a baj vele ? olyan,mint a gardrobvaz ajto nelkul. megveszed,raksz bele egy akarmilyen vgat,es kesz a gamer gep.
felteve,hogy nem celeron,codegen tappal.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest