Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz Yutani #18099 üzenetére
aki tud, az tud....
én pl nem fb-zek, ennek legalább némi értelme is van azzal ellentétben, nagyon sok mindent itt tanultam meg, és ez a mai napig így van, kell a melómhoz, meg a kis agyamnak kell a folyamatos info, szeret tanulni
egyébként meg sokat pofázok a kinti világban is...szóval_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
kenwood
veterán
válasz customer114 #18094 üzenetére
szoritok nekik,de teljesen hiteltelenek.
Az utobbi evekben minden amd bejelentes durva hazugsag volt.
Ha a tesztekben az jon ki,hogy jobb az ar/ertek aranya,mint egy nvidia kartyanak,akkor fejet hajtok.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
ViZion
félisten
Nyilván eltelt pár év... Meg segítettem a PS és FX topikban is, ha tudtam.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Chaser
legenda
válasz kenwood #18092 üzenetére
de ugyanígy még mindig van 15x k-ért "hozzám szól" garival...
én szeretem módosítani, ha nem kell hozzá feszemelés +10-15% gpu órajel ajándék, persze ilyen kategóriában már nem feltétlen kell, ahova nem elég alapon oda a következő játékosra van szükség_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
kenwood
veterán
válasz Chaser #18091 üzenetére
Tele van 150-165k-saron 980 ti-vel az apro.
A 1070 nagyjabol egy szinten van vele,es 1-2 honapon belul 130-140 lesz az ara 8 giga vrammal.
Egyedul a tuning tunik fosnak a pascalban,de a legtobb ember nem szereti a vga orajeleit modositani..
En sem.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Chaser
legenda
gtx 980 ti
Ár: 150 000 Ft
Üdv,
Eladó egy januárban vásárolt kártya kihasználatlanság miatt.
A kártya természetesen garanciális és makulátlan esztétikai és műszaki állapotban van. Csere és beszámítás nem érdekel köszönöm!
A futár költségét belföldön állom. (GLS) másnap ott van.
Fizetés: Utalással.
Garancia: 2019.01.03
Rendes hivatalos kisker garanciát adok a kártyához,ami nálam van,nem második vagy harmadik embernél.....nézd már, van aki nem bolti bruttó -10%-ért akarja adni papír nélkül
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
kenwood
veterán
válasz Májkii #18079 üzenetére
Mondjuk az egy eleg komoly lap.
Maximus VII szint,vagy felette.
Azt nem mindenki tudja,hogy tilos topicban hirdetni.
Top lapot viszont csak sok kisker garival erdemes venni,mert olyan,mint a luxusautok : tul sok minden romolhat el rajta.
Persze nem mindegy,hogy 45 ,vagy 100k ...[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
ViZion
félisten
válasz Trailblazer #18085 üzenetére
Van, aki tényleg olvasni jár ide. Nekem is sok idő eltelt, mire elkezdtem a PS topikban aktívkodni. Regelni meg HA vásárlás miatt regeltem én is, ha jól emléXem.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Bird
addikt
válasz -=RelakS=- #18081 üzenetére
Szakmai topikban nem hirdetünk, mert az perma bann. Különben meg kammer gyanús a kis 0 napos kiscsibe.
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
MK VII
veterán
Itteni.
"Keresek: HD7950 kártyákat, hibásat is!"
"Ezekből a kártyákból sosem elég. Következő gépbe kellene."Jól meglehet élni ezekből a kártyákból valóban. Kicsit sütögetni aztán mehet jófogásra..
-
seniman
veterán
"Sziasztok Kupvasat keresek vagy. Hajgondorito képet árat üzibe. köszi"
FB csoport,no comment.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
gban
veterán
válasz quailstorm #18072 üzenetére
Mondom, tudom mi az a swap
Ott is azt írják amit én mondok, hogy fődarab amit a régi helyett adnak ki, de nem addig míg javítják a másikat, hanem erre cserélik le a másikat, végleg.Postázást nem vállalok.
-
gban
veterán
válasz quailstorm #18067 üzenetére
Mindez 2010 után, miután központosítottak - a mi javításunkkal mindenki elégedett volt, olyannyira, hogy az egyik szolgáltató kiharcolt nekünk még fél évet, lényegében kiverték a balhét hogy hozzánk küldhessék a telefonokat.
Amit a szolgáltató ad míg javítják az a csere készülék, a swap pedig a cserélt fődarab - ez lehet panel is meg egybe készülék is. Utóbbit nem engedte elvileg a Nokia, mégis lehetett rendelni swapnak ilyet is, de főként egy-egy modell kijövetelekor rendeltünk ilyet csak, azt elnézték.Postázást nem vállalok.
-
quailstorm
nagyúr
alighanem ez inkább a szolgáltatóknál volt szokás mert ha jól emlékszem Nokiás garanciáztatás során nem volt épp kellemes élménye senkinek
semmit nem javítottak de hónapokig húzták és nem volt telefonszóval a swap készülék az, amit a szolgáltató ad a problémás telefonja helyett az ügyfélnek addig amíg meg nem javítják/nem érkezik meg a másik
ebből ami sose volt használva na az pokoli drága -
seniman
veterán
Megint belefutottam egy napi egy privátos emberkébe Ráadásul 1500 postaköltséggel akarna legombolni egy alaplapért CM690-nek alig volt több a küldése,pedig az 11kiló
-
gban
veterán
válasz quailstorm #18064 üzenetére
Mi az a swap készülék?
Illetve, a Nokia rég nem készüléket cserél hanem elvileg panelt, illetve ez az előírása a szervizek felé.
Már 2010 előtt is így volt rég, de tény hogy volt mód egyben rendelni a készüléket, nem csak panelt.
De nem nagyon játszottunk ilyet, nem szerették. (szervizvezető voltam sok évig gyártói Nokia szervizben, tehát nem "hallott" infók)[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
seniman
veterán
válasz Yutani #18046 üzenetére
Jó neked,én negatív tapasztalattal gyarapodtam ma.
Jófogásos f@szkalap egy hónapja hirdet egy adidas táskát,öt ropiról indult,lett három,most már kettő.Felhívom,mindent megbeszélünk,max. fél óra és ott vagyok.Még jó,hogy volt még egy köröm egy vaterás eladóval,közben hív,hogy épp most írtak rá,hogy háromért vinnék.Persze,hülye meg én vagyok.Ha igaz a sztori akkor a csókának ezer forintot ér a becsülete,ha kamu akkor még annyit sem.
-
törölt tag
válasz quailstorm #18061 üzenetére
Erre nem is gondoltam....
-
MK VII
veterán
válasz #21346560 #18058 üzenetére
Na igen.. Bla-bla-bla.
Az a telefon amit árul ilyen állapotban, reálisan max 15-18 ezret ér...
De hát ugye most vett bele 7000 ezerért akkut.. 7000 ezer. Te jó ég.. Egy Iphone-ban olcsóbban cserélik..
Komolyan. Az ilyen ember máson akarja visszaszedni a saját hülyeségét, hogy képes volt költeni egy nulla értékű telefonra annyi pénzt..
Szívesen találkoznék vele személyesen és megnézném az arcát amikor ezeket a sorokat mondja.. Hogy mégis ő egyáltalán elhiszi azt amit mond?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Vangelis #18051 üzenetére
"Üdvözlöm! Köszönöm a tanácsot, nem kellett külön elvinni használt boltba, már ajánlatot tettek rá Nokia szervizben (a hirdetés feladása előtt), hogy átvennék. Az ár innen ered és valós, nem elírás! Van, akinek megér még többet is, hiszen kifogástalan és a mai napig az egyik legstabilabb készülék (a Nokia 6310i-vel együtt, amit szintén felbecsülhetetlen áron értékesítenek). Ön használjon más, új androidos készüléket bátran (aztán nevettesse ki magát vele), ez a telefon nem Önnek lett ajánlva."
ui. Azért megkérdeztem tőle, milyen készülékre vált ezután...
[ Szerkesztve ]
-
Yutani
nagyúr
válasz customer114 #18055 üzenetére
Az első egy hónap hosszabbítás igen, a többiért fizetni kell. Vagy csak nekem kell tejelnem a hosszabbításért a HA-n?
#tarcsad
-
MK VII
veterán
válasz customer114 #18055 üzenetére
3x, ha jól tudom. Nekem is volt, hogy már pénzért kellett volna hosszabbítanom, mert az ingyeneseket ellőttem, de ilyenkor csinálok egy új hirdetést aztán annyi.
[ Szerkesztve ]
-
Yutani
nagyúr
válasz customer114 #18053 üzenetére
És szerinted 1 éve havonta fizet a hosszabbításért? Vagy ez is egy HA motor bug miatt nem jár le?
#tarcsad
-
Bird
addikt
Ne ezen befost@m.
A képeket is érdemes megszemlélni.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
ViZion
félisten
válasz Vangelis #18043 üzenetére
Miért linkelsz 10 éves hirdetést? Ez tutira nem friss...
-
Yutani
nagyúr
Hogy jó tapasztalatot is megosszunk:
0 napos újoncnak 10k értékű cuccot utánvéttel küldtem, és minden rendben ment, átvette és megkaptam a pénzt is a postától, valamint megtörtént az értékelés is.
#tarcsad
-
Vangelis
félisten
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Yutani
nagyúr
-
kenwood
veterán
Miert gondoljak azt az emberek,hogy mig a postai uton torteno vasarlasnal teljesen alap,hogy a vevo fizeti a postat,beszamitasnal az egyiket az elado fogja ?
Lehet,hogy az lenne az egyszerubb,ha mindig rakerdeznek beszamitasnal,hogy pesti-e,es ha nem,akkor egy ezressel kevesebbert szamitom be,majd jofej modon bevallalom a feladast ?
Durva,de sokan egesz uzleti modellt epitenek arra,hogy a szart (jelen esetben 'te fizeted mindket postat') szepen becsomagoljak.
Lasd : mobilszolgaltatok : megkapod kamatmentes reszletre a telot,kapsz 30 ezer kedvezmenyt,viszont radtukmalunk egy olyan csomagot,ami 7-8000 forinttal kerul tobbe havonta,ket evig,mint ami eleg lenne neked
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Rimuru
veterán
Wifi kártya elado keres ha kel
Vigyázat, csalok!
-
seniman
veterán
Asus B85M-G,helyi,egy hónap próbagarival,bolti új ár felett egy ezressel.
Még jó hogy nem egy kipusztulós széria. Rengeteg döglött volt belőlük.
-
unravel
őstag
istenem. nagyon hüjék vagytok.
¯\_(ツ)_/¯
-
ViZion
félisten
válasz MK VII #18029 üzenetére
Hagyd már! Átnevezhetjük ezt lassan "nagy üzletrontó topik"-nak...
Látod, az androidos áJJfón sem tetszik nekik, meg a pendrájv + végtelen tárhely szinte ingyen: ez sem volt jó, de még anyúlonkákán is csomót keresnek...[ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
Hirdetőtábla:
"Nyúlak eladó ketrecel eggyüt"
Mire gondolhatott a költő#KeepFightingMichael
-
Enzolord
addikt
Valaki 15k-ért használt ramokat? Corsair, 8Gb, boltban 13k..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Speed® #18025 üzenetére
Az a durva egyébként ezekkel a klónokkal, hogy vannak hardveresen kifejezetten jól összerekott példányok. (4mag, 1-2GB RAM, 8-32 Rom, HD, fullHD kijelző, jó akksi, IPS stb. ) És megfelelő helyről véve simán annyiba kerülnek mint a hasonló kínai készülékek. (Zopo, Oppo, Huawei, Lenovo, stb) Csak ugye iPhone kinézetük van.
szerk:
Persze ott a másik véglet amit te is említesz, vagy amit nekem akartak pár éve eladni. Abban még kihúzható antenna is volt.[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz shteer #18021 üzenetére
Szomszédnak ilyet adtak el 40ért, a fiának akart meglepit..sikerült :S
1 magvas 1.2GHz proci, 128!MB RAM, amiből ~40 szabad, 64GB "háttér", ami csak szoftveresen van jelen a rendszerinfónál, almásított GUI, Play áruházzal, ami nem megy, ahogy semmi más sem, kamerák VGAk, kijelző ótvar 800x480 TN, akksi 1200mAh csájna edísön, hátlapi alma ragasztott matrica..azt hittem elsírom magam, mikor megtudtam mennyi volt
Az eladó persze eltűnt..a telót megkapta a 8 éves hugica Youtube kliensnek. -
kenwood
veterán
Ha az elso 1-2 uziben kiderul,akkor nincs gond,mert megvan ra a sablon valasz :
"szia.jegelni max. 1 napig tudom,keress meg penteken,es megbeszeljuk a reszleteket,ha meg meglesz"
A gond az,amikor szetszivat a hulye kerdeseivel,majd a legvegen kozli,hogy felaron elviszi,vagy tizediken kap fizetest (es mondjuk tizenhatodika van).[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
szerintem jónak tűnik..
-
-
kenwood
veterán
válasz Erdei88 #18010 üzenetére
Mondjuk attol en is idegbajt kapok,amikor meg a ramot,tapot is lefenykepzteti az arc,majd a huszadik uzenet vegen kozli,hogy "2 honap mulva szerintem meglesz a penz,addig rakd mar felre legyszives"
-
Erdei88
veterán
Helyi: Noctua NH-D15 mindent lehűtő hűtő
"UI: Belső tesztekkel ne szívassatok, inkább olvassatok utána.
Nincs jobb érzés annál, ha egy órás bechmark és fotózkodás után bedobnak egy "mennyit engedsz a felébül"... inkább főzessél anyáddal... ha nem tudod mi ez akkor jó neked az intel gyári " -
kenwood
veterán
Ez volt az elso tomegsiker a samsungtol az erintkepernyos telok kozott.
Mi tobbet adtunk el belole,mint az osszes tobbi erintosbol egyutt.
A rezisztiv kijelzoje miatt egy hitvany szemet egyebkent.[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
válasz Vangelis #18004 üzenetére
Bakker ebben a pillanatban akartam írni, hogy vajon ez a koma mit kavar itt ...
http://hardverapro.hu/tag/lafemme
Mondjuk a jófogáson is fent vannak a cuccai ... lehet mégse kamureg.
http://www.jofogas.hu/magyarorszag?account_list_id=74a58c134bb26f37ee0e9ad9c503b952
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
gban
veterán
válasz customer114 #18002 üzenetére
Én jobban szeretem kiírva, akkor másolható a szöveg és könnyebb rákeresni a rendes, becsületes eladóra.
Postázást nem vállalok.
-
unravel
őstag
¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest