Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mekker
őstag
-
Trailblazer
veterán
válasz MK VII #36689 üzenetére
Nagyon helyes a tendencia! Mondjuk más kérdés, mit tartanak majd be ebből a gyártók, a hazai sporadikus ellenőrzés mellett. És amiről már korábban beszéltünk, hogy amúgy sem mindenkire vonatkoznak a szabályok...
[ Szerkesztve ]
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
Trailblazer
veterán
válasz MK VII #36681 üzenetére
Nem a Hír TV-s Panaszkönyv? Egyébként pedig vélhetően ezen termékek gyártói politikaközeliek/a politika zsebében vannak, már csak ezért nem tudnak/akarnak tenni semmit ellenük, illetve a spórolási gyakorlat ellen. Pl. tej, az egyik legnagyobb vállalkozóé már minden. Hint: ő az MLSZ elnöke is...
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz MK VII #36673 üzenetére
Köteles ráírni a töltőtömeget vagy töltőtérfogatot. Valamint köteles annak az értékét egy bizonyos szóráson belül tartani.
Kétféle cég van, ami a tűrés közepét tartja, és amelyik geci és a tűrés alját veszi alapnak eleve... papírzsepinél is van ilyen. Ott volt az hogy a 100+-5 az 95 volt mindig.[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz MK VII #36670 üzenetére
Az embereknek van x egység pénze, aminél nem akar drágábban venni egy terméket. Emiatt árat így tud könnyebben emelni, mert ha maradna a kapacitás és úgy emelne árat, kevesebben vennék.
Persze ettől én még jobban szeretném a normális kapacitásokat... Így csak a szemetet termelik. Nemrég a WC papír szélességét is megvágta a SPAR.
-
snecy20
nagyúr
válasz MK VII #36437 üzenetére
Helyes a meglátás.
Én bár pesti vagyok, de ugyanígy vagyok a külfölddel. Itt a saját komfortzónámban viszonylag jól elvagyok, és tudok kalkulálni a magyar átlagbérrel. Hol -10%, hol +10% ahhoz képest, de legalább nem ér negatív meglepetés.Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
Trailblazer
veterán
-
Trailblazer
veterán
válasz MK VII #36011 üzenetére
Igen, ez megkapó, hogy valaki feltesz egy hirdetést, élesítés előtt sem futja át tisztességesen, és akkor még pluszban tesz egy ilyen kijelentést, amit idéztél. És egyik alkalommal sem tűnik fel neki, hogy a hiba az ő készülékében van, ahogy mondani szokás.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz MK VII #35394 üzenetére
Arról már nem is beszélve, hogy párszor bepróbálták már "önbíráskodás" miatt elkaszálni a projektet, de persze sikertelenül, úgyhogy erről a lóról eleve illene leszállni.
Értsük meg nem jó az senkinek ha azt látja a paraszt, hogy állj ki magadért, ne fosd le a bokád ha valaki hangosan szól hozzád. Valami gond van? Befáradsz a kapitányságra, bejelented, megjár 3 fiókot, majd egy hónap múlva jön az értesítés hogy ismeretlen tettes ellen megszűnt a nyomozás. Ebben a mi a bonyolult? Az ilyen felforgató csoportok a társadalomra károsak
Mint a máv féle compliance osztály, amit megcsináltak mert hát a kommunikációs osztály szenvedett, majd szerencsétlenségükre nem a haverokat tették oda, azok a mocskok meg elkezdtek dolgozni. Ahogy elkezdtek kihullani a csontvázak a szekrényből és a nagy kutyák nokiás doboza került veszélybe egyből el is kellett kaszálni, mert drágán működik
Az egyik legnagyobb közbeszerzésekkel foglalkozó államközeli cég nehogy már egy mondatban szerepeljen átláthatósággal, meg felügyelettel. A hideg ráz tőle
-
Trailblazer
veterán
Sehol nem írtam, még csak nem is utaltam rá, hogy idézem: inkább hiszel te is egy bűnözőnek és tartod Tomcatékat jogtalannak minthogy a megkárosítottak mellé állnál és elismernéd ezeknek a remek embereknek a munkáját. Ezt mégis hogyan olvastad ki az előzőekben általam leírottakból?
De nem is kell válaszolni, hiszen besorolódtam a "balliberális agy mosottak" (sic, megint az indokolatlan különírás!) közé. Szerintem hagyjuk a témát és vissza kéne ugranunk az ontopic vágányra, addig legalább nincs árokásás, civakodás és a másik minősítgetése...
[ Szerkesztve ]
-
opr
nagyúr
válasz MK VII #35396 üzenetére
Akkor meg egyszer, utoljara: amit irsz, az nem liberalis. Az a szelso-balos agymosott idiota.
Liberalis pl. En vagyok.Mondok egy peldat, erre a Tomcat-sztorira, En, mint liberalis hogy gondolom:
En konkretan odaalltam volna a srac ele, es azt mondtam volna, hogy:
Latom, nagyon megy neked ez a fajta gondolkodas, tesztjelleggel kapsz egy jofajta osztagot, meg egy embert, aki nagyon ert a joghoz, hogy biztos lehess benne, hogy tamadhatatlan vagy. Kapsz ket evet. Aztan megnezzuk a statisztikakat/szamokat. Ha volt a dolognak ertelme (marpedig nagyon ugy nez ki, mert ennel sokkal szarabb korulmenyek kozott is nagyon jo eredmenyeket ertek el), akkor kiterjesztjuk a dolgot szep fokozatosan az egesz orszagra.
Az egyetlen kikotes, hogy mivel a media eleg ocsmanyul bant veled, az elfogoakciokban szemelyesen nem veszel reszt, csak az iranyitas/tervezes reszben, hogy ne legyen tamadhato a dolog a sikitozo szelsobalos SJW-barmok altal sem.Kezded erteni, mirol beszelek? Az, hogy ujabban a szelsobal-ra hasznaljak a liberalis szot, az egy hiba. Az a szelsobal, nem a liberalis.
Mashogy mondva: a liberalis az nem balos, nem is jobbos, leginkabb valahol a ketto kozott helyezkedik el, latja mindket oldal hibait es erenyeit, es ugy probal mozogni, hogy mindkettobol a jot hozza ki. Ilyen modon a szelsobalos majdnem annyira tavol all a liberalistol, mint a szelsojobbos. Szerintem se a szelsobalos, se a szelsojobbos emberek nem normalisak, sot, konkretan veszelyesek.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
Akkor ertelmezd ujra, amit leirtam, legyszives, mert az, amit irtal, az nem a liberalis, hanem a szelsoseges SJW.
Azt irtani kell, mint a csotanyt, a XXI. szazad egyik legnagyobb problemajava noheti ki magat a mozgalom (ha nem tette meg maris).Soronkent:
"A liberális eszme pont az, hogy elfogadni mindent úgy ahogy"
Nem, ez az SJW. A liberalis az, hogy tenyekre tamaszkodva mondjuk szepen ki a probelmakat, es aktivan tegyunk ellenuk."Rohadtul nem egyenlő minden ember.."
Lasd, amit irtam feljebb. Az SJW-k szerint egyenlo minden ember. A liberalis szerint torekedni kell arra, hogy minden ember egyenlo eselyekkel induljon, aztan jut, ahova jut. Pl pont azert, hogy ne lehessen a korulmenyekre fogni semmit, hanem egy rohadt bunozonek is meg lehessen mondani, hogy baszki, megvolt a lehetoseged neked is, szartal ra, nem eltel vele, elvezd a sittet, oda valo vagy.[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
válasz MK VII #35390 üzenetére
Konyorgom, nezz utana, mit jelent a liberalis szo...
Amit mondtal, kb igy hangzik/ennyi ertelme van:
Az a baj a gyerek bilijevel, hogy a biciklije is kek, pedig a bilije is voros!Mondok mast:
Pl az, hogy ha betornek hozzad es veszelyeztetnek, buntetlenul agyonloheted a parasztot, es ez jogos onvedelmkent van elkonyvelve, az liberalis. Az, hogy megtamadnak az utcan, es nincs elvarva, hogy merlegeld a tamadas sulyossagat, es maximum annak megfelelo ellenreakciot adj, hanem el van fogadva, hogy felmegy az adrenalin es szetkened a hulyegyerek fejet a legkozelebbi betonkockan, az szinten liberalis.
Az, hogy bejonnek hozzad, es fel kell kinalnod az asszonyt nemi eroszakra, es meg lehet igy is feljelentenek, mert nem mondtad eleg szepen, es kozben nem kinaltad meg kaveval sem az nem liberalis, az szelsoseges elfajzott primitiv SJW.Liberalis eredeti jelentese roviden, tomoren: mindenkinek lehet velemenye, mindenki elmondhatja, amit gondol, es mindenkinek joga van ezt kritizalni, kirohogni, gunyt uzni belole, es nagy ivben leszarni.
Az egyenloseg se azt jelenti eredetileg, amit ma beleeroszakolnak, hogy midnenki egyenlo (mert ez egy netto baromsag), hanem azt, hogy mindenki egyenlo helyrol indul (erre probalna torekedni), aztan jut ahova jut. Na, ebbol lett az, hogy a nobel-dijast es az analfabeta fegyveres eroszaktevo-betorot is ugyanugy kell kezelni. Agyrem.Szoval, nem, a liberalis tarsadalom az, ami nagyon jo lenne, ha lenne. De nincs, sehol, es a sok primitiv barom meg kepes volt ezt is eltolni a szelsosegekig, es lett belole SJW iranyzat, ami pedig meg talan karosabb, mint az az elottiek.
Na mindegy, nagyon OFF a tema, elnezest, csak mint olyan ember, aki liberalisnak gondolja magat
(olyan eredeti, igazi liberalisnak, nem annak a jelentesnek, mint amit az orban-propaganda meg a hulye szelsosegesek probalnak adni a szonak)mindig rohadtul faj latni azt, hogy igen, propaganda jeles, sikerult, az a szo, ami kb a jozan paraszti esz, es a minden szemszogbol gondolkodas, plusz a (neha kegyetlen) tenyek nyers kimondasanak (es ezen nem megsertodesnek) szinonimaja volt valaha, azt mara sikerult szitokszova tenni.[ Szerkesztve ]
-
Trailblazer
veterán
válasz MK VII #35390 üzenetére
A magam köreiben én is ilyen úgymond "liberális hangadó" vagyok. Várom a köpködést.
A rendőrök nem díjazzák azt, ha valaki más akarja végezni a munkájukat (az más kérdés, hogy ők sem végzik rendesen, de ugye hierarchikus szervezet lévén felülről rohad az egész), és az önkényeskedést/önbíráskodást/vigilantizmust sem. De mondom, szerintem sem kielégítő a hatóságok működése. Főleg annak fényében, hogy a jelenlegiek főembere tett egy hangzatos kijelentést az uralkodásuk kezdetekor, hogy "két hét alatt rend lesz". Nos, nem lett.
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz MK VII #35386 üzenetére
Ha gondolod mesélek. Hiába a rendőr.
Egy: nem ő hozza a szabályokat. Ezekkel pedig alapjában véve bajok vannak.
Kettő: a bírók annyira a minden felett (és a valóság felett állnak), hogy azok amiket osztogatnak az nem ítélet.
Sima emberölésből (nincs semmilyen minősítő körülmény) egy laza 7-8 év után lehet szabadulni (vagy még kevesebb).
Három: nincs elég és jól képzett rendőr. Ami van elmegy propaganda célra (határ, rendezvények stb-stb, meg nagy a vizfej is aka katonaság).
Négy: a rendőr alul fizetett, akinek az anyja a sarkon áll, tele a zsákja, hogy mindenki köpködi (ezt is sorolhatnánk hosszan) stb-stb. Persze, hogy nem úgy dolgozik.
Öt: a romákkal nem szabad szigorúnak lenni (mert a nyuggerek mellett ők a másik nagy szavazóbázis akit meg kell nyerni ha választásokat akarsz nyerni).
Még mielőtt jön valaki: ez nem politika. Közélet, társadalom ismeret.
Tényekkel, történetekkel tudom igazolni a mondókám. Mert voltam az is. Illetve a származásom is enged rálátni az említett dolgokra.Amd - Radeon - Ryzen
-
törölt tag
-
opr
nagyúr
válasz MK VII #35377 üzenetére
Hat, a csalos topik alapjan heti 2-3 embert meg igy is atver sajnos, plusz ugye azok, akik nem szolnak rola, mert szegyellik, hogy bedoltek neki, vagy nem is tudjak, hogy van ilyen vagy valami.
Szerintem igy is megvan neki a napi atlag 1 ember.Teljesen hihetetlen szamomra, hogy van nem is egy ilyen ember, akirol konkretan mindent lehet tudni, plusz minden egyes ugy utan vannak uj bizonyitekok, es evek ota zavartalanul tudnak mukodni, az irgalmatlan mennyisegu rendorsegi feljelentes ellenere. Regen a sitten kene rohadnia mindnek, lehetoleg napi szintu meglepi-analszex elofizetessel.
-
Chaser
legenda
válasz MK VII #35231 üzenetére
vakerán regelni se tudsz számla nélkül, lényegtelen h csak személyes átvét lenne nálad
ha az üzemeltető azt mondja innentőla regisztrációhoz kell számla neki minden joga megvan hozzá, h utólag kérheti-e az már bonyolultabb, de sztem minden jogi alapja megvan hozzá_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
opr
nagyúr
válasz MK VII #35231 üzenetére
"Ha én csak személyesen árulok ahhoz jogom van és nem kell hozzá bankszámla sem."
Mar ne haragudj, de lof@szt. Mi az, hogy jogod van?
Ez egy ingyenes szolgaltatas, neked ahhoz van jogod, hogy ha elfogadod az aszf-et, akkor az altaluk megadott, illetve a torvenyes keretek kozott hasznald.
Nekik meg kb barmihez, amig torvenyt nem sertenek. Ha az az elvaras, hogy csak az hirdethet, aki rozsaszin miniszoknyas t-rex jelmezben eljarja a bantu esotancot teliholdkor es kozvetiti nekik youtube live-ban, akkor az. Mas kerdes, hogy uzletileg mennyire allja meg a helyet a dolog.A tobbi resszel teljesen egyetertek.
[ Szerkesztve ]
-
Weareus
addikt
válasz MK VII #34835 üzenetére
Így van, szvsz ő is vga-t akar venni, csak még folytatja az imát.
Ki mondta, hogy az ima nem működik?
Úgy látszik, jó lesz vigyáznom, ezek szerint az átkom is fog.
[ Szerkesztve ]
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Silεncε
őstag
válasz MK VII #34721 üzenetére
Azért ez nem teljesen igaz. Azok az egyetemisták fizetnek ki bármit, akiknek a szüleik megfinanszírozzák, de ez azért közel sem általános (már amit itt a környezetemben látok). Én is úgy gondoltam, hogy majd albérlet, aha, jo lesz az kolinak is (vidéki egyetemi város, egy apró lyuk albérlet 60-80k+rezsi!!!).
-
Chaser
legenda
válasz MK VII #34721 üzenetére
Aki popot csinal a szajabol az olyan is, oruljon h nem tole fog berelni
Kmeten a merci gyar miatt mentek nagyon fel az arak, meg a gamfhoz epitenek valami csodat, fosulikat atnvezetek egyetemre es maris egyetem varos ( :
9. Kerben meg nem szezonfuggoek az arak, miota nezegetem konstans magasan vannak haller utcatol befele, visszafele nepligetig mar joval alacsonyabbak, nepliget elott meg meg inkabb, ott mar sorhazat lehet venni 12-13mert, erre 25nmes lakast is ki kell fogni annyiert, kiepult szepen a kornyek es kisoportek a nagy gettokat_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
zolee5016
őstag
válasz MK VII #34295 üzenetére
hja kivagyok a..éjjel kettőkor kezdtem..és most végzek......ezért is olvasok tagoltan..és elég volt a mondatod eleje is,hogy értsem....
[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
zolee5016
őstag
-
madgie
titán
válasz MK VII #33910 üzenetére
17 éve dolgozom ugyanott, az első tíz évben sokat jártam gyalog, bónuszban a város másik végébe jártam udvarolni, nekem is megvolt akkoriban a napi 10-12 km. Egy ideje már inkább bringázom, hamarabb megjárom (csúcsidőben talán hamarabb is, mint autóval), de kétségtelen, hogy a gyaloglásnak megvan a maga bája: ki tud kapcsolni egy húzós nap után.
-
madgie
titán
válasz MK VII #33905 üzenetére
Kevesebbet, mint kéne, de ja, általában bringával járok. Plusz még a futás mellé néha beesik egy-egy bringakör is (tegnap estére is 20 km).
Szóval ja, igyekszem, de amint hűvösebb idő lesz, gyakrabban kifogást találok és beülök az autóba
Én nem azt mondom, hogy senki ne autózzon. Azt mondom, hogy két sarokkal odébb ne azzal menjen már, ha nem muszáj. Másfél kilométer gyaloglásba, biciklizésbe még nem halt bele senki. Az a kedvencem, mikor az iskolák előtt látom, hogy anyuka, apuka megy a gyerkőcért ótóval (nem hogy parkolni, elhaladni lehetetlen három utcás körzetben), miközben a nagy részük egy kilométeren belül lakik amúgy is. Belehalna az a gyerek egy kis sétába, még a végén egy jót beszélgetnének útközben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Asszociációs játék. :)
- Nyaralás topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest