Új hozzászólás Aktív témák

  • Smiley

    őstag

    válasz envagyok #80416 üzenetére

    Rosszul latod... a youtube 10+ evig full veszteseges volt. Tehat a google csak rakta bele a penzt folyamatosan, azert hogy erre a szintre eljusson ahol most van. Itt nem par ezer $-rol volt szo. Most, hogy mar mindenkinek ez egy alap platform most elkezdi visszaszedni azt a penzt amit eddig beleoltek. Ez nem non-profit szervezet, ezt hivjak befektetesnek. Nekem mas kicsit a vilaglatasom, ha van egy szolgaltatas amit szeretnek hasznalni akkor termeszetes, hogy fizetni kell erte. Ingyen semmi nincs. 2 fele keppen tudsz fizetni a google-nek es az osszes ezen a modellen alakulo szolgaltatonak... vagy az idoddel (nezed a reklamokat) vagy direktbe fizetsz erte.

    #80417: TV-ben filmet nezni? A szinkron nem erdekel, annak a minosege ugyis a beka segge alatt van, tisztelet a par kivetelnek. Ugy meg nem szeretek filmet nezni, hogy a kormany fizetett hirdeteset hallgassam 5 percenkent a TV2-n.

    #80420: Igen szarul ertelmezheto... annak orulok, hogy egy ekkora platform lett ami motivalja a kreativ embereket, hogy minosegi tartalmakat csinalhassanak, es ebbol meg is tudjanak elni.

    Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...

Új hozzászólás Aktív témák