Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
2000Ft-os termékre köszönés nélkül rám ír, hogy 1200Ft-os ajánlat érdekel-e...
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Top cat
addikt
válasz flintnovik #74045 üzenetére
Azért kerül csak 192 608Ft-ba.
-
koby11h
őstag
válasz flintnovik #74045 üzenetére
De, mondtam Neki, lehet ezért adja el
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
opr
nagyúr
válasz KROK640 #74039 üzenetére
Ne hülyéskedj, az egyik legszebb szám az informatikában.
0x10000
2^16
256^2Kevés hozzá hasonló van.
Plusz, ha úgy vesszük, hex-ben nézve igazából teljesen korrekt az ár, annyit azért ér a vas.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
KROK640
nagyúr
Itt a gépem hirdetése ami a HW apróra nem fért ki :
Szept 2-ai hirdetés a topic tapasztalat alapján.
[ Szerkesztve ]
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
opr
nagyúr
válasz KROK640 #74030 üzenetére
Ez jó, tetszik. A hirdetés szövege külön jó, viszont kíváncsi leszek rá, hány idióta fog írni. Jah, az ár külön tetszik, szeretjük az "informatikai" négyzetszámokat.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
KROK640
nagyúr
válasz Armagedown #74033 üzenetére
Revolut : ezt abszolút nem tapasztaltam az évek alatt, de figyelemmel tartom, köszi
-
KROK640
nagyúr
Köszi
Igazából megtettem volna az egész gépet is, csak nem fért ki de itt van :
https://kepkuldes.com/images/a7bf83871ac9aeeea1f10d37045a5f74.pngcsak azt használtam fel, amit itt a topicban tanultam a hirdetésekről
Rendesen olvasgattam a szabályzatot, és igyekeztem annak megfelelően hirdetni, semmi szabályszegés nincs szándékomban
[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
Ha valaki Gigabyte GTX950 OC Windforce - különleges! -t keresne, ne tartsa magába szenvedélyét, csapjon le rá, míg van!
-
TaaT
nagyúr
Szerintem fellelt állapotot akart írni, vagy pajta állapotot.
hcl: Ehhez is kéne az "indul, jön, megy" szlogen, csak kicsit recseg olyankor.
oriic: Annál talán többet érhet, anyáméknak pont ilyen van a melóhelyen, évekkel ezelőtt aszem 3e-ért vettem.
csicso82: A bontószökevény autók legfőbb ismérve ez a kifejezés.
Give them hell Ukraine!
-
-
KROK640
nagyúr
-
Top cat
addikt
válasz berek21 #74006 üzenetére
Röno szem
héjpilla. -
válasz Cs1csó #74008 üzenetére
Teleszemeteli magát, ha nem figyel oda az ember. Elvileg törli a visszaállítási pontokat, gyakorlatilag meg rendszeresen takarítok embereknek több gigás update szemeteket.
Itthon ezt az izét kéne használni, már a zártosztályon lennék.
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Cs1csó
félisten
válasz KROK640 #74002 üzenetére
Ez a "hízás" relatív, mert jön egy update akkor ugye letölti csinál esetleg valami mentést stb. de ha 1-2 hét letelik hiba nélkül akkor fogja magát és a rendszeres karbantartás keretein belül törli amit kell.
Nekem most van a gépben egy 120GB-os SSD KIZÁRÓLAG a Windows 10 számára, ezen garázdálkodhat, és van egy 1TB-os SSD amin adatok, zenék, torrent is erről fut és a játékokat is ide telepítem, jelenleg csak egy játékot: PES 21Ahhoz, hogy egy 120GB-os SSD-n elfogyjon a hely amikor csak a Windows 10 (és persze a programok mint böngésző, filmlejátszó, zenelejátszó, fájlkezelő stb.) oda kell azért a felhasználó ügyeskedése is.
-
törölt tag
válasz KROK640 #74002 üzenetére
Ha már Win10 frissítések, azt nem tudja valaki, hogyan lehet azt megakadályozni, hogy automatikusan újraindítsa a gépet a frissítések érvénybe léptetéséhez? A beállítások között ki van kapcsolva, mégis újraindítja magát ilyenkor. Teljesen mindegy neki, hogy fut egy vagy több program, teljesen mindegy, hogy mentetlen dokumentumok vannak használatban, nem érdekli ezt a sz@rt semmi sem!
-
KROK640
nagyúr
válasz Cs1csó #73963 üzenetére
"Nagyon sokan - ahogy olvasom - szinte csak a frissítések elodázásának a hosszabb távú lehetősége miatt választja a PRO-t." köszi, mostmár tudom, hogy mindenképp a PRO-t kell használjam
(vagy még jobb lenne ha tudnék Win7nél maradni)A Win10-el az egyik legnagyobb bajom a folyamatos frissítgetések (lassabb leállás, elindulás, folyton hízó Windows, kevésbé reszponzív rendszer stb. ), hogy a Windowsom viselkedése megváltozhat a frissítések nyomán. És ki tudja miért, de ahogy olvasom szinte csak rosszabb irányba... olyan ez mint a War Thunder, még azt is elcseszik ami jó volt. Egyre nagyobb ellenérzésem van ezekkel a folyamatosan frissülő (viselkedés és esetleg külső váltó) rendszerekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam topic
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Ukrajnai háború
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Parfüm topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- További aktív témák...
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest