Hirdetés
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile 2
- Bestbuy játékok
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Túl az 5 millión az Octopath Traveler franchise
- GTA VI
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpo
veterán
Sajnos hiánycikk az önkritika.
Nemcsak nála, hanem az énekeseknél, sportolóknál, celebeknél is.Ha érted, akkor már elavult.
-
De neki joga van rosszul írni, meg te vagy a szemét, amiért tanultál, meg minek kellene neki jól írnia, amikor ő csak egy ....... (bármi ami pl. a végzettsége) .
Az sem esik le az ilyeneknek, hogy azt a szakmát degradálja, hiszen miért le lehetnének olyan szakemberek, akik igényesek...
Mutogatni való hater díszpinty
-
-
olle
senior tag
válasz norbert1998 #72191 üzenetére
Fogadok csont nélkül elsőre megkapta a jogsit. Másolni meg ez sem tud.
ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC
-
Migráns
tag
válasz norbert1998 #72191 üzenetére
Nincs itt semmi látnivaló, ez így teljesen egyértelmű és példaértékű.
" Eladó egy kocsi, mely gané! "Ilyen egy korrekt, becsületes eladó hirdetése.
-
Ciccuka
veterán
válasz Astroboy #72177 üzenetére
Azt most áztatja Hidrogén-peroxidban
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
válasz norbert1998 #72187 üzenetére
Ez az egy jó az elektronikai, és nem gamer számítógépalkatrészek eladásában is Lidércek nem foglalkoznak ilyesmivel, van néhány 90-es évekből ragadt vevő, de a többség normális
Wifi antennát, SMA aljzatot adtam el mostanában, hibás routerből bontva, mindegyiket 0-1 nap alatt vitték
[ Szerkesztve ]
-
válasz Chaser #72164 üzenetére
Reménytelen... és még az internet a rossz
@qnadam : Használt 256-osokat 5-10 között látok, hát nekem annyiért megéri letesztelni De ennyiért tényleg nem kapni 256GB-os (és ilyen gyors) pendrive-t.
@koby11h : Úgy vette már ő is... És hibásnak adta el, vagy működőnek?
[ Szerkesztve ]
-
koby11h
őstag
válasz Ciccuka #72169 üzenetére
Na ilyet láttam már élőben!
A gép össze volt rakva, meg nem mondanád első ránézésre, hogy valami nem ok vele.
DE, csak össze volt dugdosva a gép: a hdd rossz volt, az IDE kábel nem is volt rendesen rádugva, a videokártya venti nem volt rádugva a nyákra, az alaplapi csatlakozókat találomra dugták rá a lapra (speaker pl. usb-re volt dugva), NEM volt proci a hűtő alatt!
Ismerős vette egy roma sráctól, aki már így vette... ez még 11-12 éve volt, elsőre megpróbáltuk életre kelteni, de kb. a procinál leesett, hogy ez nem lehet véletlen.
Volt nagy vitatkozás, meg veszekedés, meg rendőrség de végül lett még egy sértett és így 3 hét után visszakapta az ismerős is a pénzt, hogy ne legyen feljelentés."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
envagyok
veterán
válasz Trailblazer #72180 üzenetére
Majd ha elküldi a lakcímkártyáját, lehet hogy meglátogatom.
Nem értem, hogy a mikor és hol vehetem át kérdésre miért egyből előreutalásos postát ajánlott.?.?
Jófogáson keresztül én posta esetén eleve csak háztól házig szolgáltatással mernék vásárolni, és akkor is csak úgy, ha fizetés előtt kibontom a csomagot a futár előtt. Úgy is átverik az embert néha, csomó esetben hibásat küldenek. Újabban a jófogás küld emailt, hogy töltsek ki kérdőívet, mennyire vagyok elégedett a termékkel.
De értékelési rendszert nem látok még. -
válasz qnadam #72166 üzenetére
Talán eladni se érdemes?
WTF, nálam az még elég jó pénz használtan is
Mondjuk külső házban valóban hasznosabb lehet, mint eladni. Nekem külső is egy 32-es van, bootolható Debian + sok szabad hellyel.Felhő meg, én meglehetősen kevéssé bízok abban, hogy az adat tárolója nem fér ahhoz hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Ciccuka
veterán
Szójáték egy rozsdás, lepukkant szárítógépnél
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Chaser
legenda
erről nem is beszélve
másik ilyen a szuper nyeremény amikor felhívnak valakit, csak előtte kicsit fizetnie kell
egyik ilyennél rendesen pár qrvaanyázás' után összespannolt a két emberke :d a hívó elmondta rengetegen bedőlnek neki, nem csak idősek_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
Chaser
legenda
igen, ez a kérdés, miből von le valaki ilyet, amikor tele az újság, média, minden a csalókkal? ezt valahogy nem értem meg
azt viszont számtalanszor láttam, hogy bőven piaci ár alatt is utalnak, megcsinálják az év businessét, mert az csak őket kereste eddig, jah nem_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz tserrof77 #72158 üzenetére
másik oldalról mért utal el referencia nélküli emberkének valaki pénzt, mert "bemutatta" a személyijét? ps-sel rajzolok egyet lassan :d
ezt valahogy nem tudom megérteni
lehet eleinte csak gondolt egyet, rápróbál lesz-e rá madár, és kapásból rárepült egy raj, aztán kedvet kapott madarászni
ezzel nem védem, csak a másik oldalt sem értem
egy szó kell a netes businesshez:
referencia_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Astroboy #72149 üzenetére
először egy fehér a téma ( :
envagyok
van fenn egy 40-45e ft-os 1070ti strix
kis hibája van, amúgy jó, csak 15-30 perc után lekapcsol vele a gép
ezért nem akaródzik gar nélküli vga-t venni, hamarabb veszek 3070-et mint ilyeneket 80-90e-ért gar nélkül
a bánáti gyereket nem lecsapták már?_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Top cat
addikt
Ezt nem értem én se.
#72153 koby11h
Szerintem eltaláltad, erőst akart írni. De inkább felejtős ez. -
Cs1csó
félisten
válasz Mecy_Lacee #72147 üzenetére
Na itt még a COVID is meghátrálna!
-
-
koko52
nagyúr
válasz Mecy_Lacee #72147 üzenetére
Mennyi fincsiség lehet benne
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
-
Gyuri27
félisten
válasz Chaser #72144 üzenetére
Indulásnak elég egy olcsóbb quadro, fire pro. Nem kell megvenni belőle az 500k-s verziót.
Tanulgatni az is elég és bukó sincs. Ha meg úgy van (bár miért lenne) 20-30k nem vág földhöz. Annyit bármi másra elbaccnál (és bacctál is). Tedd a szivedre a kezed.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Chaser
legenda
válasz Gyuri27 #72143 üzenetére
csak az új gyárinál nem bukom be az árát ha gond van? ( :
1080p-nél a 1650s is elmegy, fejlett az encodere, vram kevés, max lassabban dolgozik mint combos/nagyobb vramos vga
egy zen 3600+1660s már jó beugró kombó 1080p-hez, illetve lenne , egyelőre nem hálivud' szinten tolnám nyilván, de a notebookom ahhoz is kevés hogy fél perces videón tanulgassak_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Gyuri27
félisten
válasz Chaser #72142 üzenetére
Használtból is van jó meg szar. Úgy ahogy új gyáriból.
Na rám eshetsz. Nem járok ilyen helyeken. De ha mégis én toleráns vagyok. Némi pénzért cserébe még hallgatok is és a készitett képeket nem rakom ki sehová.
Azok a vga-k videó basztatáshoz? Végülis biztos lehet. Mondjuk egy 7600gt-vel is biztos lehet.Amd - Radeon - Ryzen
-
Chaser
legenda
válasz Gyuri27 #72141 üzenetére
és rád fogok esni
használt rizikózást meghagyom másoknak, és a gépbe nem jön semmi ami hangos
jó lenne ide 1660s, de még 1650s is elmegy kategória, árban legjobb lenne egy 1070ti, majdnem 2080ti szintet hoz a sw-ben, de ugye nincs újan - nem mintha más lenne ( : -
úgy nézett ki jó lesz az új mac m1, de esélyesen annyira mégsem az én dolgaimhoz_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Gyuri27 #72134 üzenetére
dehogy akarok játszani már pc-n, pénztemető, annak vége, arra ott az xss és cloud apróért
vágásra kell, 5600xt-vel nem sokra mentem volna ha meg is tartom - ha akkor még tudom is hogy majd ilyet akarok csinálni ( : -, 1660s jobb benne mint az 5700xt azzal a sw-rel amivel használni akarom
emellett persze szeretem kipróbálni az új dolgokat_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
TaaT
nagyúr
Give them hell Ukraine!
-
-
Gyuri27
félisten
válasz Chaser #72125 üzenetére
Tapasztalat tá zsákosok királya. Amit mondtam a 100%-ban bejött és igaz volt. Nem. Te veszed megnézed magad. Konstatálod, hogy igazam van bár le nem irod aztán eladod.
Aztán bekattan, hogy jáccanál. Megint vásárlás. Majd eladás. Aztán megint rád jön stb-stb.
Igazából túl sok lóvéd van és unatkozol. Így shopingolsz. Tiszta asszony.Amd - Radeon - Ryzen
-
-
koby11h
őstag
Nekem 4, 3 menthető, 1 Maxtor 40GB ami tökhalott. De ez 450-500-ból. Ez az UV400 nem nyerő típus, de 9 év alatt ez az első halott SSD amit látok, kb 70 darabból különböző típusokból.
De ismeretségi körben is volt már 3-4, szóval töredéke darabból több hibás.
Rendszernek ok, de adat nekem még HDD."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
Csupingo
veterán
válasz balinlin #72129 üzenetére
Mikor még csak éledezett az ssd topik, engem is riogattak az OCZ-vel, de még mindig teszi a dolgát. Persze akkoriban még nem volt sok infó, meg több éves tapasztalat, így nehéz volt jósolni, hogy vajon melyik hány évet bír majd.
Viszont az utolsó 10-15 évben merevlemezem se ment tönkre. Igaz, hogy az internetnek hála, 3 évente cserélgettem is őket helyhiány miatt, de ténylegesen utoljára nálam csak a 8-20 GB-os maxtor korszakban volt halálozás.
[ Szerkesztve ]
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
balinlin
senior tag
válasz koby11h #72124 üzenetére
szűkebb pátriámban több megdöglött HDD-vel futottam össze, mint SSD-vel.
Konkrétan az 1000 éves OCZ Vertex is még megy, pedig 32GB-os és már sok-sok TB írás van benne.
Sajnos szerintem ma már egyikben sem lehet megbízni.
Na a pát mb-os Caviar a 286-os gépből még mindig hibátlan -
Cs1csó
félisten
Csak simán drága, bízni egyik adattárban sem szabad. Ahogy az Orákulum mondja a Matrix trilógiában: „Minden, aminek kezdete van, véget is ér”
Az adatok duplikálása amiben már bizalom csíráját el lehet vetni, és ha esetleg van egy 3. hely is ami fizikailag is máshol van akkor az már közel 100%-os biztonság. -
Én simán megbízok az SSD-kben (pláne RAID-ben), csak ami elég nagy, az elég drága is
Rendszernek jó, pláne hogy egy bármilyen Linux elvan 16GB-n úgy, hogy hely is marad
Asszonynak vettem egy 256-ost, kerekedett a szemem az árától.[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz envagyok #72115 üzenetére
van itt pénz lóvéra ( : - egy szűk rétegnek, ami kártya mennyiség volt, egy kisebb falunak jutott volna talán -
Gyuri27
mindkettő
amit nem használok eladom
ha leragadnék valaminél nem lenne új tapasztalat ( : - igazából ezekből a sz@rokból már csak ennyi érdekel -
azt is megtudtam nemrég hogy a fractal tápom sz@r
de ha nem veszek, soha nem tudom meg, csak úgy hogy leközli valami nagyon hozzáértőhcl
nem komoJ volt ( : 1-2 db-ot hagytam backupnak, talán azon kívül van még 1-2 amit majd eladok ha kitör egy árvíz a hdd gyárak mellett_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
koby11h
őstag
válasz Cs1csó #72123 üzenetére
De az már nem menő, aszongyák
Rám is furán néztek mikor 2TB HDD-t vettem adattárolásra. De miért nem SSD-t?
Mert drága és még mindig nem bízom meg bennük teljesen.
Most is egy teljesen olvashatatlan NAND hibás Kingston SUV400 van előttem, semmit nem lehet menteni róla. Este kikapcsolták és reggel nem volt csak a vezérlő."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
válasz Cs1csó #72120 üzenetére
Nem kell akkora. Most 5x320 van benne (az egyik 500-as, csak 320GB használok belőle), 1,3TB, és 900Gb van használva. (Van még vagy 300GB a saját gépemen, amit át kéne másolni, de azt előbb rendbe kéne tenni.)
4x1TB is elég lenne, igazából az a lényeg, hogy megbízható legyen.
[ Szerkesztve ]
-
-
envagyok
veterán
Borsodban nagyobb biznic már az új videókártya mint a herbál. Már mindenki felvásárlásból majd szürke eladásból próbálja beszerezni karácsonyra a fa alá valót.
Xbox?? Ps5?? Új videókártya???
Az amúgy se olcsó bolti új ár duplájáért
Csak azon csodálkozom kis csóri országunkban honnan került elő az a sok marha, aki ezeket megveszi... -
Chaser
legenda
vitzen' kívül ha a másik vonal nem jön be és kénytelen leszek mégis pc/desktopra visszakanyarodni egy 1030 lesz a saját kártyám egy darabig
alzán úgyis különleges ajánlatban ideadják 28400-ért ami egyébként 28e volt eddig
500-asak? húúúú már nézem is a fiókot ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
válasz Chaser #72104 üzenetére
Igen, mindig az marad drága, ami kell Egyszer akartam monitort venni, azóta nem volt felesleges 50 ezrem.
Aztán gondoltam (pár évvel később), veszek RAM-ot a gépbe. Felmentek a RAM árak
Amikor winyó kell, akkor a winyó árai mennek fel... marad a NAS-ba az 5db kicsi winyó, RAID5-benMutogatni való hater díszpinty
-
törölt tag
válasz Chaser #72107 üzenetére
Majdnem egy tízessel volt olcsóbb pár hónapja ez a kit:
https://www.arukereso.hu/memoria-modul-c3577/g-skill/aegis-16gb-2x8gb-ddr4-3200mhz-f4-3200c16d-16gis-p505099300/[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz #24845312 #72105 üzenetére
előrejelzést nem olvastam, csak láttam az elmúlt 1-2 hónapban mi volt - pontosabban mi nem és mik lettek "kifutók" -, és hát nem úgy látom hogy bármelyik sarki boltban lehetne konzolt venni, addig meg amd sok mindent nem fog tudni gyártani
hogy a bányászoknak mikor lesz elég, lehet csak ha kilövik őket :d
sok érdemi változásnak a közeljövőben nem látom esélyétszerk:
láttam az áramszünetet ( : túl olcsó volt már[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Cs1csó #72100 üzenetére
nem mostanában lesz
ez a hónap ilyen szempontból már kb lefutott
januárban mulat a kínai, nem dolgozik ( :
nem véletlen vannak már a konzol előrendelések is februárra legközelebb
feb-márciusban utolérik a januári állástenvagyok
nv elvileg most is terít, csak a bányászok elviszik majdnem az egészet, nekik meg oly mindegy ki veszi meg
amd meg pöröghet is a fején, amíg a bevállalt soc-okat nem teljesítette nem érdekli se ms-t, se a sonyt hogy ő mit akar
náluk nem a hamarabb a kérdés, hanem a mit, mert 3xxx cpu-ból kezdenek kifogyni a korábban legyártott készletek, 5xxx-ből meg sose volt készlet ( :hcl
ha venni akarsz valamit nézegetni kell mindent IS :d:
használtam, közben csökkent az ára, az nem téma, bármikor rendelkezésre álltak ha kellttek volna
de! arra nem számítottam, hogy pont ezeknek megy le az ára, a "szokásos" a cpu és vga ilyen téren, és már nagyon úgy volt hogy a bányászda is lecsengett_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
norbert1998
nagyúr
válasz quailstorm #72067 üzenetére
És én a 60-at sajnáltam rá nyáron
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.