Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
az "eladó lenne" kezdetű meséknek mi értelme? : )
vagy eladó vagy nem_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Trailblazer
veterán
válasz homerhamm #95046 üzenetére
Ja, hogy erre gondolsz. Alufóliacsákó reprezent...
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
Gyuri27
félisten
válasz Armagedown #95043 üzenetére
24 hó gari.
Egyébként én se adtam volna.
De nem volt olcsóbban sajna.
Nyilván a reális ára valahol 41-50k körül kellene lenni állapot és gari függvényében.
Ettől "rosszabbak" (gyengébb hardver, nem üzleti) mennek a fent emlitett árakon.Amd - Radeon - Ryzen
-
-
-
koby11h
őstag
válasz fatpingvin #95036 üzenetére
Az egész család 100 éves piszkavasakat használ, mindet dédapám csinálta én pedig szétosztogattam. Ha bárkihez megyünk szülinapozni és mondjuk főzünk, mindig szóba kerül.
Rossz érzés volt eladni az üllőjét, szerszámait, maradék patkókat, félkész dolgokat. Nagyapám őrizgette, de én már nem tudtam volna használni és tárolni sem, másnak pedig még jól jött. De ami ház körül használható, azt megtartottuk. Kisebb kalapácsokat is, egy fogót, szüleim házában a garázskapu pántjai konkrétan az Ő házából valók, az istálló ajtókon voltak.
Nem ismertem személyesen, csak nagyszüleimtől, de sokszor gondolunk rá is."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
fatpingvin
addikt
válasz koby11h #95035 üzenetére
szívemből beszélsz nekem satupadom van hasonló, bár az nem családi örökség. mindenki azt mondta hogy aprítsam fel tüzelőnek, de én csakazértsem, jó lesz munkaasztalnak, csak lábakat kell rá szerelni és lehet is használni. ha kell asztalnak, ha kell satupadnak
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
koby11h
őstag
Na ez az amit sosem értettem.
Milyen ember már az, aki megvesz egy telefont és használja?
Megveszed, berakod vitrinbe, csak tölteni és frissíteni veszed ki, akkor is kesztyűben és amikor 8 éves lesz, akkor bagóért eladod! Na ez életszerű...
Nem tudom az ilyen ember mit gondol és azt sem, hogy miért nem olvas!Nekem viszont sikerélmény!
Dédapám patkolókovács volt, több olyan dolog is volt nagymamám házában, amit Ő készített.
Volt pl. három kapupánt, ami a kamraajtót tartotta.
Amikor eladtuk nagymamám házát, a vevő mondta, hogy bontják ezeket a melléképületeket. Akkor ezeket levettem, mert nem volt szívem otthagyni. A legalsó már korrodált volt, el is tört de a középső és a felső még teljesen ép. Felraktam hirdetni, olyannak, aki újra használná és ma elvitték. Nem is az 1200 Ft, hanem az, hogy jó helyre kerül és nem a méhben végzi!"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
Gyuri27
félisten
Értem, hogy békésben vagyunk és itt felára van mindennek, de tényleg mindennek.
Meg, hogy 20 éves suhancoknak nem adunk annyi garit. De 1000 éves arcoknak se?
Mondta volna, hogy + 5k és még fél év (mert úgy már azt mondom oké). Ez sem történt meg.
Nincs semmi bajom az eladóval. Csak nem értem.koby11h: ez se volt olcsó (nekem), de a szándékot köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
válasz fatpingvin #95032 üzenetére
Akár.
ON.
Csóka hogy megvenné a telefont. Milyen a kijelző.
Mondom jó, zsebkarcos, nem törött.
Elviszem-e neki.
Mivel úgyis arra mentem, mondom OK. Elég gáznak tűnt az arc, de paff, ezt a sz@rt nem veszi meg más.
Odajön, meglepetésre normál ember, nem ork, mint a Fb. képén.
Mondom hirdetést olvastad? Nem olvasta.
OK... Nézegeti, azt mondja, ez karcos, nem kell neki.
...8 éves telefon. Karcos. Mik vannak!
(A hirdetésben szerepelt, hogy kissé karcos.)
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
-
Gyuri27
félisten
Elöször egy h710 lett volna I7 2720QM, 16 GB DDR3, 512 SSD, Nvidia Quadro 1000M 15'6 fhd.
Itt helyben csabán. 85k. Bill matrica ingyen.
Első ajánlat 3 hó, második 6 (szervizgari).
Aki kicsit ismer az ismeri a helyzetem, ennek ellenére alkudozni nemigen szoktam. Csak a gari idejét keveseltem.
Meg is irtam az embernek, meg hogy ha több garit ad vagyok annyira patrióta, hogy ezt a nem kevés pénzt ebben a csóró megyében költsem el.
Az ember meg köszönte és ennyi.Egy Úr árul itt egy Dell Latitude 6530-at. Ráirtam. Maga a vas 79.190. Ez még úgy hagyján. De 3m matrica, felragasztás (nem röhög ha én ragasztom mint ha Picasso festette volna), posta. Így meg sok lett volna.
Maga a vas: 15,6" fhd, i7-3740QM, 8GB DDR3, 256 SSD, NVS5200M.
Szóval irtam neki és ennyi.Aztán ő irt korrekten, hogy mizu. Elmondtam a bánatom. Erre 80 lett az egész cókmók.
Mert hát azért vannak Emberek is még és Emberség is.
Ami a legfontosabb, hogy a garancia 24 hónap.
Igazából nekem ez a legfontosabb (már egy év szerviz garival is kiegyeztem volna). Mert ugye aki csóró az nem tud másikat venni 3-6 hónap múlva ha valami elromlik.
Ennyi a történet.Lehetett volna olcsóbb, nimandoktól 0, próba, egy hét stb garival (50-60k). De azt nem akartam.
Húzós ez a 80k nagyon (50-60 jobb lett volna) csak hát nem mindig az az olcsóbb ami most kevesebbe kerül.
Ma itt is a gép. GLS már küldött sms-t.
Aztán lehet nyúzni. Virtulbox, gns3 meg minden jóság is.Itt is megköszönöm a kollégának a hozzáállását.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
Apropó. Jön ma noti.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Chaser
legenda
válasz koko52 #94999 üzenetére
a bevétel alapján fizetnek adót, kapitalizmus van
az új gázár miatt ez borítékolható volt - most legalább tényleg tudják mire fogni : ) -
lesznek itt lopások a boltokban, de műszaki cikk helyett élelmiszer, megadóztatja a szegény nép a boltokat extra adó nélkül is_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
BiP
nagyúr
Amikor kellett 5. és 6. SATA, akkor így oldottam meg. Talán még megvan a kártya, szóval workaroundnak jó lenne.
De anno a J3160 esetében ez döntött az Asrock mellett.#95014 Ciccuka : Ilyen "ipari" megoldásokban nem gondolkodtam eddig, de külön köszi a linkeket. Rájuk néztem, 1-2 van újabb procival is. (viszont se több sata, se PCI-e a legtöbbön, úgyhogy eléggé leszűkül a kínálat)
[ Szerkesztve ]
-
-
Astroboy
őstag
válasz Armagedown #95015 üzenetére
Múltkor - lehet ezen a csatornán már nem emlékszem - egy alma víz alatti 365 napját lehetett végignézni gyorsítva.
Azt eddig is tudtam, hogy az alma rendelkezik egy viasz-réteggel ami megóvja a nedvességtől, de hogy ez akár HÓNAPOKIG megvédi, na azt nem.
Magyarul az első pár hónapban lényegében semmi de tényleg semmi nem történt, ránézésre is ehetőnek és frissnek tűnt. Aztán - valószínűleg a leggyengébb ponton a csumánál - bejutott a víz és rombolni kezdett.
A videó végén pedig pont úgy nézett ki mint az anyósom. -
szebe
addikt
válasz #24845312 #94998 üzenetére
Mert most van pár kifogás, amire rá lehet fogni, hogy miért adja duplájáért. Valójában meg jó ha 10%-ot drágult a cucc. De a júzer megveszi így is...
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Armagedown
őstag
Miket nem ajánl ez a Youtube
Banana After 180 Days In Epoxy Resin | What Happened?
Gondolom nem nehéz kitalálni, hogy nem lesz túl guszta[ Szerkesztve ]
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
-
BiP
nagyúr
-
Ciccuka
veterán
válasz Trailblazer #95005 üzenetére
rosszul javított a hejesírásellenőrző
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
koby11h
őstag
-
Ciccuka
veterán
Lehet később megjelennek majd (elfogadható árban vagy sem)
Celeron N5105
At last, a Mini-ITX board with Intel Jasper Lake SoCs. And it is fanless[ Szerkesztve ]
-
Ciccuka
veterán
Ma már olyan világot érünk, hogy a marketing osztály szinte bármire rámondja, hogy üzleti laptop, arra is amire, amúgy alapból nem kéne, de hát a profit a nagy úr, mert a potenciális vásárlók amúgy is/már hülyék (vagy legalábbis annak nézik ezek gonosz kis gyártók)
A jelenlegi laptopok járdasziget gombjait a a mai napig nem tudtam megszokni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Automobilista 2
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- Autós topik
- Kuponkunyeráló
- Apple notebookok
- Interactive Brokers társalgó
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest