Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
koby11h
őstag
Na ez az amit sosem értettem.
Milyen ember már az, aki megvesz egy telefont és használja?
Megveszed, berakod vitrinbe, csak tölteni és frissíteni veszed ki, akkor is kesztyűben és amikor 8 éves lesz, akkor bagóért eladod! Na ez életszerű...
Nem tudom az ilyen ember mit gondol és azt sem, hogy miért nem olvas!Nekem viszont sikerélmény!
Dédapám patkolókovács volt, több olyan dolog is volt nagymamám házában, amit Ő készített.
Volt pl. három kapupánt, ami a kamraajtót tartotta.
Amikor eladtuk nagymamám házát, a vevő mondta, hogy bontják ezeket a melléképületeket. Akkor ezeket levettem, mert nem volt szívem otthagyni. A legalsó már korrodált volt, el is tört de a középső és a felső még teljesen ép. Felraktam hirdetni, olyannak, aki újra használná és ma elvitték. Nem is az 1200 Ft, hanem az, hogy jó helyre kerül és nem a méhben végzi!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- Okos Otthon / Smart Home
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 1 / 2
- Gyúrósok ide!
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fegyencedzés - calisthenics - street-workout
- Ennyibe kerülhetnek Európában a Xiaomi Pad 7 tabletek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB // 98% akku // Telekom garancia 2027.04.18.
- Eladó Gigabyst M34WQ - Ultrawide 3440x1440 144hz Gaming monitor!
- Új Lenovo Ideapad 5 Pro Ultrabook -35% 14" Bivaly RYZEN 7 6800HS 16/1TB 2,2K Radeon 680M 2GB
- DELL Latitude 7400 - Prémium üzleti / I7-8665U / 16GB / 256GB SSD / 14" FHD Szép állapot, jó akku
- Hp Elitebook 840 G6 - I7 - 8665U - 32GB RAM - 256GB NVME SSD - FHD - Prémium Üzleti laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest