Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcsa
veterán
Ez is zseniális
Vannak benne arany mondatok.
-
SunyaMacs
aktív tag
Vériszonyosok ne nézzék!
[kép]
Kemény a csávó -
szaszyka
senior tag
-
patomi
őstag
válasz
Vangelis #27022 üzenetére
Mert az van, hogy tegyél ajánlatot... Ha a bolti ár másfélszeresét kínálod akkor nagy eséllyel tiéd a cucc. Ha reális árat kínálsz akkor örülj ha választ kapsz egyáltalán.
Én is belementem egy ilyenbe nem rég, (ezer éves fórumtag(őstag)) 1Ft.- Tegyek ajánlatot. .. Tettem .. 2 nap múlva jött válasz Az kevés lesz. Akkor mondom ennyi. Lehet azt hitte majd magammal fogok alkudozni vagy mi.. -
Balinov
titán
Mondom megnezem, van-e publikus profilja. Van. Nezem,csoport tagja-e? Az. Randomra bokok az "Adok-veszek-csere-bere" csoportjara.
Elso ad: Szarvas agancs vétel!! 1Ft-ert budapestenorszagosan
Masodik ad: Mózeskosár ruhák...negyezerer....Mozeskosarat miota oltoztetunk fel?
Harmadik: Bébiszitter OKJ-n kívüli tanfolyam Salgótarjánban - 25kHUF!!
Hatodik: Ford mondó 1.6.1999 muszaki 2017.08, ingyerCsomo mindent 1ft-ert vagy ingye hirdetnek, istenbiz, gondolkozom, hogy csatlakozom, hatha kitermel a csoport par forumbejegyzest ide!
-
Simi37
őstag
Miazisten
-
-
válasz
Trailblazer #27005 üzenetére
Szerintem nem poénból tették bele, hanem a veszélyes hulladék mivolta miatt - akkut nem engednének be hivatalosan az eu-ba díj nélkül.
A mobil szervizben mi is néztünk nagyot amikor a Alcatel átment franciából csíkszeműbe amikor megvette a tcl.
Ugyanez volt a Siemens - BenQ váltáskor is, az addig jól működő alkatrész-rendelés és beszállítás azonnal kaotikus lett a vámos dolgok miatt. -
Papooo
senior tag
"nemhazudós fotókkal"
Van aki annyit jár ide a topicba, hogy már megfertőzte az ide belapátolt (anti) kultúra.
Jobbulást kívánok neki! -
unravel
őstag
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat"
szar lett a topik...menjünk máshova ahol lehet nevetni az aprón.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megjelenési dátumot kapott a MindsEye
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- EAFC 25
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Apple Watch 9 45mm LTE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T570 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gar
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest