Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz DeFranco #82757 üzenetére
így lenne korrekt, de ne felejtsük el, Magyarországon vagyunk.
Ha készül szerződés, akkor illene adózni belőle, azt meg nem sokan szeretnek. úgyhogy marad a kiszolgáltatott helyzeben lévő kihasználása, vagy a "pult alól", "okosban megoldjuk", aztán ha vitás ügy van, akkor jogorvoslat helyett lehet elmenni másik albit keresni. -
BiP
nagyúr
válasz DeFranco #82263 üzenetére
Diákként én is dolgoztam ilyen helyen (gyorskölcsön/hiteles cég, és nem a Provident ), ott ügyfeleket kellett felhívni, hogy közeleg a havi befizetési határidő.
Néha meg promóció miatt kellett hívni. Ott is volt mindenféle ügyfél, de bunkó szerencsére kevés, inkább szörnyű sorsok.
A munka uncsi és lelkileg kimerítő volt, de a társaság meg a közeg jó volt, sok másik fiatal. -
törölt tag
válasz DeFranco #80110 üzenetére
Ez oké, ha szükséged van 2 óránként kávéra, cigire, wc-re, stb., akkor jogos, ha megállsz, de nekem viszont nincs rá szükségem. Se nem kávézok, se nem cigizek, illetve enni és inni se szoktam 2 óránként. De egyébként munkahelyem sem volt olyan soha, ahol 2 óránként fél óra pihenő járt volna, bár nekem igazából szükségem sem lett volna rá. Ha az idősebb korosztályba tartozol már, és csak így tudsz rendesen koncentrálni a vezetésre, akkor jól is teszed, hogy megállsz ilyen sűrűn, első a biztonság.
-
mpo
veterán
válasz DeFranco #74198 üzenetére
Nem vagyok a gépek ellen (van egy csomó a lakásban), de akinek nincs, az is tud kenyeret sütni és nem kell a bolti vacakot drágán megvenni.
A Bernard Tomic barátnője hisztizik a karanténban (Austral Open), hogy koszos a haja, de még soha nem mosta meg a haját.
HP nagybetűvel.[ Szerkesztve ]
Ha érted, akkor már elavult.
-
BiP
nagyúr
válasz DeFranco #73757 üzenetére
De jó, nem kell ugyanazt leírnom, hasonlóképp vagyok vele én is.
Bizonyos kérdéseket nem azért teszek fel, mert hülye vagyok vagy unatkozom, esetleg társaságra vágyom, hanem 1.mert érdekel az adott termékkel kapcsolatban, mielőtt kiadnám a pénzem 2. a válaszból le tudom szűrni, hogy a másik kellően értelmes-e ahhoz, hogy üzletelni akarjak-e vele.
Itt a fórumban biztos mindenki tökéletes eladó, tökéletes írja meg a hirdetéseit, de vevőként sokféle eladóba beleszalad az ember, valahogy szűrni kell. Eladóként persze az ideális vevő nem kérdez, csak utal és viszi a cuccot. Vevőként viszont az ember óvatosabb.
Persze volt már olyan hirdetés, ami úgy volt megírva, hogy nem aggódtam miatta, és tényleg csak az átvétel részleteit kellett megbeszélni, de azért a topik is ékes példája annak, hogy ez nem minden hirdetésre igaz -
Gyuri27
félisten
válasz DeFranco #73757 üzenetére
Így igaz. Jó üzleteket szeretek jó emberkkel. Egy parasztól, ostobától én vagyok az eladó (semmit nem jelent) majmokkal nem boltolok. Ugyanúgy ahogy szar boltból se vásárolok. Vagy ahol szar a kiszolgálás. Nem egy kiló kenyeret vesz az ember. Hanem olyan holmit ami hosszabb távon vele marad. Szóval nem árt a körültekintés.
Amd - Radeon - Ryzen
-
-
-
koby11h
őstag
válasz DeFranco #72087 üzenetére
Hát itt falun nem nagyon, mindenkinek van...
Nekem volt vagy 7 darab (örököltem a javát), de 1000 Ft/darab sem tudtam eladni, így volt amit elajándékoztam, van 2 amit megtartottam, 2 nagyon régi pedig fém hulladék lett."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
-
gban
veterán
válasz DeFranco #55198 üzenetére
Van arra is megoldás, nem kell feltétlenül a csavaros fémet beletenni.
Vannak mindenféle méretű műanyag távtartóim, ilyen esetekre, végső megoldás pedig (neked is simán beválhat) egy db radír megfelelő vastagságúra vágva. Abból annyit teszel be a szükséges helyekre a lap alá ahányat akarsz, a lapod meg nem fog hajolgatni.Postázást nem vállalok.
-
Csupingo
veterán
válasz DeFranco #55198 üzenetére
Mindig mikor gépeket raktam össze, maradt pár darab. Azóta már egy szép zsacsival van. A közeli boltba nem tudnál kérni pár darabot? Persze tényleg csak akkor hiányzik, ha az ember havonta piszkálja pl. a memóriákat.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
-
-
Ringman
nagyúr
válasz DeFranco #1132 üzenetére
Innen egy valószínűleg szarrá húzott, valami kókány ramhűtőragasztóval összebarmolt szétkopott csatlakozós mocsoknak tűnik.
innen is.
amire ráragad a (jobb esetben csak) kosz/por
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
-
Marci79
senior tag
-
Yutani
nagyúr
válasz DeFranco #985 üzenetére
Most találtam:
[Sapphire 3870, hibás, 3000 Ft]
Kék nyákos,egy slotos. Auras fridge hűtő volt rajta, de a ramsünik rosszul lettek rátéve , lepotyogtak, túl melegedett. gyárihűtő ventilátor nélkül megvan hozzá,doboza is.Mi ebben 3000 Ft? Valószínűleg végleg kalkukk, javítani sem lehet.
#tarcsad
-
Ringman
nagyúr
válasz DeFranco #849 üzenetére
szerintem az ellen nem véd majd az új HA sem, a mostani szabályzatban is ez van.
egyébként sem az üzemeltetők dolga, elvileg nav hatáskör lenne, ha jól tévedek.elég beszédes egyébként, hogy a legjobban pörgő bazár 0 céginformációt közöl magáról.
ugyanez a webshopoknál is bosszant, ha nem találok céginfót, akkor biztosan nem rendelek tőlük.[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
válasz DeFranco #844 üzenetére
sokmindenki, tekintve, hogy tele van ilyen hirdetésekkel az oldal
+ 6hó garival oem, nettó ár felett.
ha lehetne felhasználó szerint sorolni a hirdetéseket, elég beszédes lenne, hogy hányan csinálják ezt üzletszerűen.
-
Marci79
senior tag
válasz DeFranco #846 üzenetére
Végtére igazad van.
Ennyi erővel a cég nevére vehettem volna...... Mindegy. Legalább nyugodtabban alszok.
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
Marci79
senior tag
válasz DeFranco #844 üzenetére
Azt néztem én is. A gari miatt nemis foglalkoztam vele.
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest