Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
"mert ugye elvárjuk, hogy a főbérlő ne mászkáljon be."
Hivatlanul semmiképp, a többi megegyezés kérdése.Szerintem (nem vagyok jogász) a főbérlő feladata lenne a lakás kondíciójának szinten tartása. Hát pont ezért kap pénzt. És manapság nem is keveset, szóval ez elvárható lenne.
Ahogy az albérlőtől meg az, hogy rendeltetésszerűen használja a dolgokat, ne lakja le.
Más kérdés, hogy nyilván meg lehet egyezni, hogy ha úgy kényelmesebb, akkor az albérlő hív egy szerelőt, a javítást meg a főbérlő fizeti vagy a költségét meg levonják az albidíjból.
Normálisék megoldják, paraszték meg követelőznek. -
szebe
addikt
"a főbérlő ne mászkáljon be"
Még anno BP-n voltam albiban, szóltam a tulajnak, hogy a konyhai csap a végét járja, nehéz elzárni, stb. Hétvégére hazajártunk, szóval üres volt a lakás, akkor hívott, hogy átment megnézni (előre amúgy nem jelentette be), tényleg nehéz elzárni, nem is sikerült neki, és megkérdezte hol a fő vízcsap. A saját lakásában....
Ezen kívül mondjuk nem volt baj, 3-4 év alatt akkor találkoztam csak vele, ha postai értesítője jött a címre.
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest