-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
"...viszont mára rengeteg patch érkezett a játékhoz."
Te mondasz vmit....Többiek,letezhet ez??
Ugye a lemezes verziò fix! verziò,a digitàlis meg vàltoztathatò.
Ha jön egy jàtékhoz patch akkor azt a lemezes jàtékhoz ugye telepíteni kell,a digitàlisnàl meg lecserélik a store-ban lévőt egy màr jò,patchelt "példànyra"?A lemez cserélős dologgal egyetértek mindazokkal akik azt mondjàk,hogy kényelmesebb viszont azzal nem,hogy biztonsàgosabb.A lemezessel akkor is jàtszik az ember ha véletlenül a store-t feltörik/megszűnik és bukik minden biztonsàgi mentés,hogy kinek mi volt. De tudom,ez örök vita marad. ;-)
Szerk.:
Birno: Tegla ssd-vel hasznàlja a gépet.256gb-os van neki és azt mondja,hogy ha nem is sokkal gyorsabb,de észrevehető a különbség.
Én is nézegettem a ssd-ket,de annyira iszonyat dràa,hogy nem éri meg a különbség.Bőven jò a 7200rpm-es winchester abbòl is egy jobb wd bpkt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- PlayStation 4 500GB + 10 Lemez
- Eladó Új Steam Deck OLED 1TB, 3 év jótállásal
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest