Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutitibi
senior tag
válasz Oldfighter #75898 üzenetére
És igen!
Kikapcsoltam ezt a faszságot és nem kattog
Köszi.Ma néztem egy nagy üzletben a TV-ket mind LCD volt, hát ezek mind ipari hulladékok
TV nézésre szinte alkalmatlanok. Talán az egyik SONY-nak volt még valamilyen képe.
Éljen az EU jeah, lehet nekik megköszönni, egy a PANA nem fog 4K plazmát gyártani. -
drnet
aktív tag
válasz monroe8609 #75896 üzenetére
Nekem ez van, és a plazmák legalja ugyan, de ledesek akkora méretben 4-500 felett vannak, amik jobbak.
Ár/érték arányban jó. -
Oldfighter
senior tag
válasz tutitibi #75897 üzenetére
"De az P42S30-am is azt csinálja, hogy távval kikapcsolom és még utána percekig van hogy kattan vagy 4-5-t gyorsan egymásután. A haveromé is ezt csinálja az is S30."
Azért a szezont ne keverjük a fazonnal. Áramellátás alatt lévő készülék, kikapcsolás után akkor kattan sorozatosan, ha be van kapcsolva az automatikus szoftverfrissítés. Tessék megnézni a menüben a beállítást.
Süket szomszéd a jó szomszéd!
-
tutitibi
senior tag
Nem húzom ki gyakran de néha muszáj. Pl. villámlás van vagy a HDMI kábelekkel variálok.
Amúgy a házimoziban is van ilyen kattogás akkor mikor HDMI-n keresztül kapcsol be pl.De az P42S30-am is azt csinálja, hogy távval kikapcsolom és még utána percekig van hogy kattan vagy 4-5-t gyorsan egymásután. A haveromé is ezt csinálja az is S30.
Nekem a VT60 már a 4. plazmám először volt 37PV70 (2007-es modell) aztán 37PV80 na azok nem csinálták.
[ Szerkesztve ]
-
monroe8609
aktív tag
sziasztok
mi a velemenyetek errol http://www.220volt.hu/LG+Electronics+60PB660V a tvrol? gondolkodom ezen vagy egy samsung led tv n.. ugye ez 152 es lg plazma..kicsit olcsonak talalom a meretehez kepest..ledek ilyen arban csak max 138 asok vannak..vagy ha esetleg tudtok jo vetelt 240 ezer korul szivesen meghallgatlak titeket..nem kell 3d se smart,egy kitetel lenne a 3 hdmi csatlakozo..
-
Kernel
nagyúr
válasz Kernel #75892 üzenetére
Most látom, gratulálok magamnak az angol rövidítéshez, ha nem a Google-keresőből másolom (de csak azért, hogy biztosan jó legyen), szerintem le tudtam volna írni egyedül is: "characteristics".
Így meg bemásoltam a hülyeséget, agyrém...
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Kernel
nagyúr
válasz M_AND_Ms #75890 üzenetére
Nincs ilyen, hogy 5 percenként kattintgat, vagy félpercenként kattan még hármat, áramtalanítás után.
A primer oldali pufferben tárolt töltést az áramtalanítás pillanatában kiszipkázza a készülék. A relék tápkörében lévő kondi is elég hamar kisül, vagy csak minimális ideig tart valamit.
Indulási kattanásoknak is más oka van. Bekapcsoláskor a tápegység tekintélyes áramimpulzussal indulna, a nagykapacitású puffer miatt. Ennek korlátozására beiktatnak egy soros NTC ellenállást, aminek hidegen nagy az ellenállása, áram hatására gyorsan felfűt, emiatt az ellenállás lecsökken (Negative Thermal Charasteric). Ez eddig megegyezik a PC-tápoknál is alkalmazott megoldással.
Plazmatápoknál azonban bekapcsolás után az NTC-t (ami a feladatát akkorra már elvégezte) egy relé késleltetve rövidre zárja, így az NTC nem termeli folyamatosan a hőt, nem esik rajta feszültség, üzem közben.
Vagyis két reléről beszélünk:
1. relé: tápot bekapcsolja (azonnal).
2. relé: NTC-t kiiktatja (késleltetve).Kikapcsoláskor mindkét relé elenged.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz M_AND_Ms #75890 üzenetére
Hát, én már a harmadik Panasonic plazmámat koptatom, plusz láttam már az enyémeken kívül is pártízet, de egyiknél sem tapasztaltam olyat, hogy bármelyik is kattanna a konnektorból való kihúzást követően.
Feszültség alá helyezéskor automatikusan nyitnak a relék és engedik a kraftot az elektronikára, de ezt követően röviddel le is zárnak. Ha kinyomod a főkapcsolót, akkor is kattan a relé. De kihúzás után már soha!
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Kernel
nagyúr
válasz tutitibi #75884 üzenetére
Konnektorból kihúzás után nem kattanhat a relé, legfeljebb a hőtágulás utáni összehúzódás miatti reccsenésekre szoktak panaszkodni ügyfelek. De ilyen panaszok már a képcsöves TV-knél is voltak, káva illesztések, rögzítési pontok, akármi pattoghat.
-
tutitibi
senior tag
Tudja valaki mi kattog a PANA plazmákban azután hogy ki lett húzva a konnektorból ???
A Pana S30-as is ezt csinálta saját távval lekapcsolva 5 percenként kattingatott.
Zavaró tud lenni ez. Ki lehet ezt kapcsolni ? -
DM-Fan
Topikgazda
válasz Mezga Aladár #75863 üzenetére
Többször leírtam magam is, hogy valóban létező jelenség, hogy a hideg panelen kis idő alatt is tud ghost képződni, a bemelegedetten pedig jóval nehezebben. Szóval igen, nyitott kapukat döngetsz.
Get Moded!
-
Dexar007
veterán
válasz flash- #75878 üzenetére
Haver ledes csodaja 2 ev utan tart 13000 oranal. ( Lehet nem ujat kapott ajandekba a Samsungtol,ez mar nem derül ki). Mindenesetre ez napi atlag 18 orara jon ki,es meg mindig hibatlan.
Ha napi atlag 3 orat megy,ami szinten nem keves, akkor is 12 ev mire elered a 13ezret,addigra pedig ketszer is lecsereled oled-re.(Remelhetoleg)
Give me your cum,bull!
-
geucsa
tag
válasz flash- #75878 üzenetére
Én is azt mondom, hogy az elektronika hamarabb tönkremegy.
A kijelzők is néha tönkremennek idő előtt, de az általában nagyon kis arányban és nem a teljes kijelzőt szokta érinteni, hanem pixelt, vagy sávot..
Nekem van egy 6 éves PS50B430-am és majdnem ugyanolyan a képe, mint új állapotában, pedig azért átlag napi 4 órát megy.
Szerintem valamelyik csatlakozóban elmozdult a szalagkábel, azért alul egy 10 cm-es sávban néha szemcsék látszanak. Nincs kedvem szétszedni, megigazítani. -
flash-
veterán
kérdezném hogy mennyi év van egy plazmába?(pana s50 es sorozat pl..)
vesz az ember egy használt 2-3 éves plazmát, mi lehet az az élettartam amit kibir?
melyik része szokott elhalni?
ha elhal érdemes javítani ill. ebayról alkatrészeket rendelni hozzá pl alaplap.. -
Kernel
nagyúr
Plazma-sajátosság, hogy a hideg kijelző így viselkedik, LG-nél is van ilyen jelenség. Bemelegszik, hamar elmúlik.
Egyébként én is alkalmazom a profilváltást, de nem emiatt. Számítógépről megy a mozi, két epizód között néha benézek a netre is, akár feliratot, letöltést keresni, indítani, akár fórumra benézni, vagy IMDB, akármi.
Ilyenkor nem mindig váltok vissza a monitorra, de azért a plazmát sem akarnám szétégetni, inkább átváltok egy másik profilra, ami le van szabályozva. Vagy rövid időre még azt sem, mint például egy felirat átnevezése stb.
Az érdekesség kedvéért, van egy plazmabarát fájlkezelőm is, fekete háttérrel, egy átszabott TC.
-
Tizedes1
aktív tag
A g20 is ilyen nálam.
Egy megoldást találtam.
Azaz kettőt.
Ha tudom, hogy mit akarok nézni, akkor a dune kijelzőjén keresztül simán elnavigálok már csukott szemmel is, hogy melyik meghajtón , hol van a film és csak akkor kapcsolok át, amikor már elindul a film.vagy....
Állítsd át a HDMI bemeneted képi beállítását valami cinema módba,ahol minimumra teszed a fényerőt és a kontrasztot és amikor elindul a film, beállítod a prof1- üzemmódot
remélem tudtam segíteni.
Zoom + ghost témához:
AZ, hogy fél órán keresztül nézem a híradót vagy a sport1-en a meccset 45 percig, még nem tesz semmilyen kárt benne....
No de kérem, háttértévézést plazmával???
Letörném a nejem derekát!
Akkor már kapcsold ki a panelt és a hangot hallgasd és ha valami érdekes megy, egy gomb a távpiszkán és már látod is....Ilyenkor elgondolkodtam -amikor ilyet csináltam anno - hogy ha már csak hallgatni tudom, biztos hogy azt akarom hallgatni?
tv kikapcs és szóljon valami az Onkyoból[ Szerkesztve ]
-
nemisfontos
csendes tag
Sziasztok!
Bátyámat nyúzom, hogy a 60PB660 plazmájához vegyen médialejátszót.
Úgy gondolom ennek a tv-nek a kiszolgálására (NAS-ról nézne filmeket) egy használt 15.000 körüli lejátszó is megfelelő lenne, nem?
Hardveraprón néztem, s van WD TV LIVE és Egreat R6s Pro is ebben az árban kb.
Szerintetek melyiket lenne célszerűbb venni? vagy van egyéb tanácsotokm tippetek mi lenne jó az adott plazmához?Előre is köszi minden választ!
-
Dexar007
veterán
válasz geucsa #75862 üzenetére
,,Ezzel egyáltalán nem értek egyet. Tévézéshez mit vegyen, aki azt is jó minőségben szeretné nézni? "
Vicces dolog az rtl-t es a minoseget majdnem egy mondatban latni.
Itt csak arrol van szo,hogy folosleges azert penzt aldozni,hogy megtudd hany db szorszal van a ,,villalakok" seggen.
Erre a celra egyaltalan nem erdemes a regi crt-t sem lecserelni,ha mar itt tartunk.Give me your cum,bull!
-
Kernel
nagyúr
válasz geucsa #75858 üzenetére
Próbáltam én is zoomolással nézni a Híradót, de eléggé minősíthetetlen volt, lelógó fejek, hiányos felirat. Főleg a MinDigTV SD adásán, az amúgy is alacsony minőséget tovább rontani? (Ennél a szolgáltatónál ugyebár nem csak a felbontás alacsony, de még a bitsebesség is.) Tehát ez már nem csak egyszerűen visszalépés az időben, hanem még annál is rosszabb, hiszen egy képcsöves TV+box kimondottan szép képet ad, még a MinDigTV-vel is.
Nem látom ennek értelmét, akkor már inkább nézem számítógépen, USB-tunerrel, vagy legyen plazma, de lejjebb veszem a kontrasztot, kibírja. Ha új TV-t vásárolnék, bizonyára jobban félteném, de nálam speciális a helyzet, a szervizszakmában nem nagyon érdemes új készülékben gondolkodni.
Mostani plazmámon is van egy kis RTL-kár, de már fel szinte sem tűnik, csak világos felületen látszik, nem olyan vészes. Ahhoz képest, hogy ez is a leginkább kártékony, dinamikus módba volt állítva, amikor hozzám került, túl nagy baja nem lett.
-
őstag
válasz Mezga Aladár #75867 üzenetére
Egyébként szerintem a Popi olyan szürkeárnyalatú indítási képernyővel rendelkezik, ami nagyon kihozza ezt a minimális ghost-ot.
-
őstag
A VT60 is ilyen bekapcsoláskor.
-
nagyúr
Persze.
-
Mezga Aladár
veterán
Tapasztalta valaki azt hidegen jobban ghostol a tv mint melegen?
Amikor bekapcsolom a popi a400-ast és a tv-t, a tv kép bevillan egy pillanatra, átkapcsol a hdmi kimenet, és gyönyörűen ott van a szürke képen, a teljes képernyős ghost.
Melegen nem csinálja. Pana 42g30 -
geucsa
tag
Félreértés ne essék, nem vagyok RTL fan. Igazából semmilyen tévét nem nézek, de amikor otthon vagyok, a háttérben általában megy valami. Mesecsatorna, természetfilmes csatorna, vagy RTL Klub.
Leginkább esti filmnézésre használom a tévéimet.
Amúgy meg nem gondolok semmit az RTL fanokról."Azt is számtalanszor leírtuk, hogy a plazmatévé elsősorban házimozis képmegjelenítő, sokkal inkább, mint klasszikus értelemben vett TV."
Ezzel egyáltalán nem értek egyet. Tévézéshez mit vegyen, aki azt is jó minőségben szeretné nézni? Pláne a CRT-ről áttérők. Nekik egy csapás lenne az LCD.
Szóval szerintem a fenti kijelentés egy hülyeség. Vagy vegyen két tévét mindenki, aki pl. fele -fele arányban mozizik és tévézik és a mozihoz a plazmát, a tévéhez a másikat használja?
A beégéssel fölösleges vigyázni, úgysem lehet elkerülni csak kompromisszumok árán, de azokat általában nem éri meg.
Mi több száz, vagy inkább ezer beégett plazmát dobtunk a kukába és ez így van jól. Ha nagyon beég, venni kell egy másikat és kész. Mindenki tudja a kockázatokat, amikor megveszi... -
BBéci
legenda
válasz geucsa #75859 üzenetére
Ebben a topikban többen, többször kifejtették azt az álláspontjukat, hogy az RTL egy olyan csatorna, amihez még LCD tévét is felesleges venni, pláne plazmát. Ha valaki 90 %-ban azt nézi, az olyan feltételezéseket, ébreszt a másképp gondolkozó emberekben, mint az igénytelenség. Nem értek ezzel teljes mértében egyet, de van benne valami.
Azt is számtalanszor leírtuk, hogy a plazmatévé elsősorban házimozis képmegjelenítő, sokkal inkább, mint klasszikus értelemben vett TV. Odafigyelést igényel, éppen a szóban forgó képvisszamaradás (beégés) elkerülése érdekében. Az RTL fanok biztosan nem fognak effélével foglalkozni, ahogy a példa is igazolja.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
geucsa
tag
Miért lenne felesleges? Szerintem a plazma mindenhez jobb, mint bármi más.
Pláne azoknak, akik CRT-ről váltanak.
Na jó most már ott van nekünk az OLED is, de az még kicsit drága.
De mire tönkremennek a plazmáim, addigra remélhetően olcsóbbak lesznek.
Nagyon sajnálom, hogy leálltak a plazmával.
Talán egy-két raktári darabot még sikerülhet valahogy szereznem.
Berakom a sarokba, aztán előveszem, ha új tévé kell. -
geucsa
tag
Akkor a zoomolás egy baromság azért, hogy ne égjen be. Inkább égjen be, ha akar.
Kit zavar, ha a logó helyén beég? Beégéssel csak az az A4 méretű terület lesz kicsit más, de ha zoomolok, akkor meg fél négyzetméternyi képet veszítek el teljesen. Hülye kompromisszum lenne. :-/
Az én tévém 2 év alatt kb. napi 4 óra nézéssel szerzett egy nagyon halvány RTL klub logót, ami csak tiszta fehér képnél látszik, de ki néz tiszta fehér képet?
Amúgy meg factory menübe lépve le lehet futtatni a helyreállító programot, ami kicsit halványítja, vagy el is tünteti. -
psg5
veterán
válasz Hsanyika1 #75802 üzenetére
Köszi. Hálózatos topikban írták, hogy ez kizárt. Nincs olyan hogy azért mert más megy nem elsődleges. Más lesz a hiba.
#75800): Köszi. Minden vezetékezve van már építkezéskor mindenhova utp-t húztam, de a tv nél a media lejátszó van kábelre kötve ezért a tv wifis. Nem mókolnék kábel elosztást ott , szerintem wifin is ki kell hogy szolgálja a tv-t.[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
BBéci
legenda
válasz Dexar007 #75851 üzenetére
Pontosan erről van szó.
Egyrészt RTL-hez felesleges plazmatévét venni, másrészt észre sem vették a képvisszamaradást, tehát felesleges foglalkoznunk vele.(#75852) cotag
Ha már LCD, akkor Sony és nem Hyundai. De nem belépő, hanem legalább 700-as sorozatú.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
tutitibi
senior tag
Sziasztok!
A Pana 50VT60-ben lévő DVB-S2 vevő felől érdeklődöm. Van aki használja ezt ?
Hogyan lehet bemenni a csatornaszerkesztőjébe ?
Műholdas csatornalistát hogy lehet szerkeszteni ? -
spln
tag
Sziasztok!
Olvastam itt a topikban, hogy LG 50PB5600 nagyon low-budget plazma.
Viszont az lenne a kérdésem, hogy a közép kategóriás LED-es LCD-khez képest is gyengébb a képe? vagy csak plazmás viszonylatban gyenge?
( Ez a Sony lcd lenne a másik opcióm: KDL-46R470 )Köszi!
[ Szerkesztve ]
"Danger! Avoid death!"
-
Dexar007
veterán
válasz hunspikey #75831 üzenetére
Mindent meg lehet szokni az a baj.
Ma reggel mar nem volt olyan mellbevago ez az 51",de tegnap mikor elvittek a 65"-ost,es ra 15 percre a helyere került,akkor tenyleg majdnem hoztam a meroszalagot,mert mondom tuti valaki atcimkezte.Meg kuzdunk egyebkent az rtl logoval,de mint mondtam,nem sok eselyt latok ra,hogy kijonne.6000 (!) ora került a tv-be 2 ev alatt,ami napi 8 ora hasznalat. Termeszetesen mikor rakerdeztem,hogy zoomoltak-e,akkor visszakerdeztek,hogy ,,azt,hogy kell?". Elmagyaraztam. Erre.: ,,Hat de ezekben van beegevedelem nem?"
Raadasul ez a 6000 ora is termeszetesen vegig ,,kiemelt" modban,ugy ahogy azt kell.Give me your cum,bull!
-
BBéci
legenda
válasz somi55 #75842 üzenetére
Soha nem használtam tévéhez billentyűzetet, mert nem érzem szükségét. Olyannyira nem, hogy 9 hónapja várja egy Rapoo, hogy kipróbáljam, de még nem szántam rá magamat. Filmeket és tévéműsorokat nézek a GT60-on, minden másra itt a laptopom.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz somi55 #75833 üzenetére
Minimum 2, de inkább 3 TB-os merevlemezt érdemes venni, a gyártmánya nem lényeges, de a WD-ket javaslom, abból is a RED típust.
-
v2
senior tag
Sziasztok. Tavaly vettem egy új 42-es pana plazmát, már 1000+ órás. Ma észre vettem egy nagyon éles fehér pontot a kép közepén fölül, kb 2-3 mm. Kikapcsolt állapotban is látszik Csináltam fehér mosást de nem történt semmi. Áramtalanítottam és halványodni kezdet,már alig látszik. Bekapcsolt készüléken most nem látom. Mi ez? Aggódjak?
MSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb
-
somi55
csendes tag
WD TV média player kiszolgálására 1tb-os külső tápos tárolót vennék.
Melyik típusban bízhatok? -
hunspikey
őstag
válasz Dexar007 #75830 üzenetére
55 colig tablet nálam is
Én már nagyon várom a 80-90 colos rendes képminőségű OLED-et- mert a 65 colos is nagyon kicsi. Vazz.
Be fogok falaztatni egy ablakot - és építek egy frankó mozi sarkot magamnak. Full rákaptam a házi mozizásra - annyira tetszik a képe a VT60-nak, már nem is megyek moziba. Minek? Itthon sokkal kényelmesebb - a kép döbbenetes - a popcorn friss - és whisky is van - lol
A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3
-
Dexar007
veterán
Jelentem.: Elkelt a 65ST50.
Kozben pedig visszavettem a kis kedvencemet.: E530-as Samsung 51"-osan 6000 uzemoraval,2 evesen,rtl klub logoval es karikaval beegve (vagy csak makacs ghost,de nem hinnem).Viszont csak 90 volt,annyit meger ha nem megy tonkre holnap,a logokat pedig ugyis csak vilagos hatternel lehet latni nagyon minimalisan.
Apropo,hogy tudtok ilyen kicsi tv-t nezni? Komolyan mondom majdnem elovettem a meroszalagot,mert a cimkenek nem akartam hinni.Give me your cum,bull!
-
Lajos1966
tag
Segítség kellene!Egy kollégám (aki az én rábeszélésem alapján vett plazmát ) kérdezte,hogy a saját Pana 42S30-asán miként lehet megnézni az üzemidőt.Nem tudtam válaszolni neki,sajnos.
DM Fan,Liszi70 segítsetek. Mástól is elfogadom. -
somi55
csendes tag
Már többször volt téma a billentyűzet de az ajánlott Mx 5500 már kifutott.
Nem igazán találtam korrekt véleményt a K 400-ról vagy a DT MK 330-ról hogyan viselkednek a Panákkal használva? Ezek jóval olcsóbbak is. -
oil120
senior tag
válasz Pazini #75816 üzenetére
Köszi a választ!
Öt évet használtam a G20-at CI modullal a T.home kábel tv hálózatán probléma mentesen.
Sajnos tönkre ment a CI és vennem kellett újat ezzel egy kicsit problémásabbnak tűnt már a program újság betöltése. De fagyás sohasem volt.
Most a GT60-ba tettem át a CI-t a szolgáltatói kártyával.
Abban az esetben, ha Németországot választok telepítési helyként és a nyelvet magyarra állítom, így a az újság ékezetes karrakterei jól jelennek meg.
Ha frissítem a DVB-C csatornákat és mielőtt a végére érne kiszállok belőle, esetleg több alkalommal, akkor azt úgy tölt rá, hogy felplusszolja a csatornákat, a régit nem törli és így többször ismétlődnek a csatornák.
Ebben az esetben van olyan csatorna, melynél első esetben nem tudja betölteni a Guide-ot de mésodik vagy harmadik esetben már jó, HD adásoknál is. Ezeket kiválasztva és rendezve valamint a szükségteleneket kikapcsolva tökéletesen áll össze a program rendszer.
Fagyást eddig a GT60-nál sem tapasztaltam.Remélem mások is tudják ily módon használni T-home-mal használni a készüléket, és bocsi, ha hosszú és esetleg off voltam.
-
btomi9
aktív tag
Meg tudjátok mondani, mi a különbség a P65VTW60 és P65VT60E között?
-
Pazini
csendes tag
válasz oil120 #75794 üzenetére
T-home-al nem is lesz jó a műsorújság, bármit is próbálsz csinálni. Nekem sem jó. Anyám új Samsung lcd-jével sem működik jól, de az legalább nem fagy le, mint a Panasonic.
Egyszerűen összeférhetetlen a szolgáltató jelfolyama a tv-kkel. Nem is támogatják a CI kártya használatot!
Az STB-vel persze tökéletes, nem fagy, minden csatornához jó a műsorújság. A T-home-os szerelő szerint ahhoz van optimalizálva a szoftver.Tehát hiába azt tanácsolja itt minden hozzáértő, hogy ne használj stb-t, sajnos van az a szolgáltató, ahol muszáj. És nem a műsorújság miatt, - bár felettébb bosszantó - de a lefagyás megengedhetetlen. A tv-nek sem haszon ha állandóan ki-be kapcsolgatod (és kattogtatod a reléjét). Ez a hiba nálad még nem jelentkezett?
Ugyanakkor hamarosan okafogyott lesz ez az egész kínlódás. Kötelezően terelnek az IPTV felé. Én is kértem másik stb-t (és kártyát) a mami tv-jéhez, már nem adnak. Még 1 stb-t lehetne tovább használni, de már csak emelt összegért, nincs rá hűségkedvezmény. Az IPTV-hez meg nem lesz már kártya.
Ja, és még egy dolog. Másik GT60-ast is kipróbáltam, az is lefagyott. Tehát nem konkrétan az enyém rossz, ezek "ilyenek". T-home-al.
-
hunspikey
őstag
válasz yankoo #75811 üzenetére
Jó, én csak arra adtam igazából választ, hogy itt nem a TV nyeli le a részleteidet - ez onnan lehet tudni, hogy nyomsz egy pause-t és akkor is homály minden. Ez a motion blur - a film része.
A fals kontúr tud néha rontani a mozgó részleteken, de itt most nem ez a helyzet.
A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3
-
gaborcsu
tag
Hétvégén láttam az Aréna médiában 60" LG plazmát. Tudom, hogy a legalja, de legalább plazma és új.
250e volt az ára, ha valaki rámozdulna.Ha OAKLEY szemüveg érdekel, nézz be ide: http://o-planet.hu
-
flash-
veterán
Sziasztok
Erdeklodnek hogy egy st50 es plazma képe mennyivel jobb egy 2014es 160ezres 50'es lg led tvhez kepest??
Lg ub820? -
yankoo
tag
válasz hunspikey #75809 üzenetére
Mi számít normálisnak azt nem tudom nem látom a tied te sem az enyémet Levideózni nem tudom van e értelme, hogy mégis milyen az olyan. Az a baj, hogy ha pcről játszunk le filmet millió hiba becsúszhat. Tvnél nincs mosodás filmnél van. Ilyen kis mikroakadásos az egész vagy nem tudom.
-
milszab
senior tag
válasz blakey #75807 üzenetére
Ugye látja a routert. Meg bizonyos mappákat rákötött vinyóról. A többit akkor miért nem? Akkor miért van benne ilyen lehetőség? Ez a dlna pontosan nem tudom micsoda de a megosztáshoz van köze azt tudom. Nah majd utánajárok valahol mit hol mire kell állítani hogy jó legyen.
-
blakey
titán
válasz milszab #75806 üzenetére
MI lehet a gond?
A pana nem számítógép. Max. DLNA-n kommunikál de azt sem olyan magas szinten.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
szgaborsz
tag
válasz yankoo #75740 üzenetére
Azt hittem, hogy csak nekem tűnik úgy, hogy a samu plazmám (p51e6500) tv üzemmódban (mediacard, upc kábel) nem villog, viszont ha filmet nézek (eredeti blu-ray, pana bmp500 lejátszó) akkor látható minimális villogás, főleg, ha nagy kiterjedésű a fehér. Az 50 Hertzes villogáshoz nem hasonlítanám, annál jóval kisebb mértékű, de van. A tv adásnál pedig semmilyen villogás nem látható. Ez igaz volt a tv kalibrálása előtt és utána is, vagyis a villogás/nem villogás mértékén nem változtatott a kalibrálás. Volt pana 50st50 tévém is, ezen a tévén viszont a tv üzemmódban is ugyanaz a villogás volt látható mint amikor blu-rayt néztem.
Érdekes... -
FhRossi
tag
Szabolcs megyében már ketten várjuk Jánost kalibrálni, csatlakozni kíván vki!?
Panasonic 50G30, PS4 1TB CUH-1216, iPhone 11Pro 256GB, MacBook Pro 2020, Watch 6 Series, PSN: FhRossi1908
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Egy pár gránit hangfal alátét lap eladó, 34x30x2 cm, csiszolt, leélezve, gyönyörűek
- Google Pixel Buds Pro 2 - Bontatlan
- Sennheiser G4ME ONE minőségi Gamer fejhallgató minden tartozékával, kifogástalan állapotban.
- Édes kis semmiség dvd eladó (Cameron Diaz)!
- Dallas dvd-sorozat (2012) 1. évadja eladó (magyar vonatkozás nélkül)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest