Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
polgcsabi
aktív tag
BASSZUS!!!!!
Úgy látom, hogy már nem lehet új pana plazmát venni
Most már lassan be kell érni a foss lcdvel vagy kuva drága oleddel
SZOMORÚ VAGYOK!!
-
lemmy9
őstag
Hi all?
[ Szerkesztve ]
Szerintem!
-
veterán
Hi all
Van egy Samsung plazma tv-énk és egy érdekes jelenség vele. Minden nap délután 13 órakor és hajnal 1-kor bekapcsol a TV 1 perc erejéig , majd utána kikapcsol.
Tudna valaki infot adni, mitől lehet ez ?
THX!!3njoy the Lif3
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz spiritex #77593 üzenetére
"Gondolom az ezzel a céljuk, hogy hátha ráun a tulaj a herce-hurcára, és megússzák a tényleges javítást."
Vagy csak adott esetben tényleg értetlenül állnak az eset előtt, mivel náluk nem jelentkezik a probléma és ugyanakkor gondolom megunták a hazai ügyeskedést - nem rendelnek blinkre cserealkatrészt, ami adott esetben önmagában is magával a készülék árával vetekszik. Valahol érthető. Elég csak megnézni, hogyan trükköznek itthon pl. az iPhone-okkal, kihasználva az Apple cserepolitikáját. De pl. a Homárt olvasgatva elég érdekes sztorikat lehet találni pl. olyanokról, hogy miképp lakja le valaki folyton fél év alatt a cipőjét és cserélteti gyártási hibára hivatkozva már vagy hatodszor - miközben ő maga is elismeri, hogy semmilyen ilyen hiba nem történt, de kényelmesebb neki egyszer kifizetni egy cipő árát, ami kapcsán aztán elhord hat párat. Szánalom! Ezek után ne csodálkozzunk, hogy silányodik a szervizellátottság és húzzák a szájukat mindenre.
Nyilván itt most másról van szó, a fentiektől eltérően Dudee-t sajnálom, pláne, hogy dokumentálva meg is küldte nekik a hibát. Szerintem nemes egyszerűséggel nem jó panelt cseréltek ki, vagy szimplán csak most nem azzal volt a hiba mégse, amire Dudee felhívta a figyelmüket. Biztos ütném még egy kicsit a vasat még most, amíg van hozzáférhető alkatrész, mert pár év múlva már esélytelen a dolog - max. törött panelű készülékek alkatrészeinek felvásárlása jöhet akkor már csak szóba. Ha második körben sem lesz eredmény, akkor pedig súlyozni kell, hogy van-e ez olyan mértékű hiba, amivel ne lehetne mégiscsak együttélni. Ha van, akkor el kell adni olyannak, aki ezt fel tudja vállalni, felhívva rá a figyelmet.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
spiritex
veterán
Amikor írtad, hogy visszakaptad megmondom őszintén, hogy az volt az első gondolatom, hogy csak nehogy az legyen, mint az esetemben egy furcsa és szerviz körülmények között szinte produkálhatatlan tablet hibánál. Mivel hogy 1.5 hónap után én ugyanúgy kaptam vissza a cuccot, mint ahogy elküldtem, és ott is azt állították, hogy rendben van, megjavították. Gondolom az ezzel a céljuk, hogy hátha ráun a tulaj a herce-hurcára, és megússzák a tényleges javítást.
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Dudee
senior tag
válasz oil120 #77587 üzenetére
Szia!
Igen, kb 3-4 órával nőtt meg az üzemidő a számláló szerint.
Illetve teljesen le volt resetelve minden, mintha most jött volna a boltból. Bár gondolom ezt én is el tudom érni menüből.
Elhiszem, hogy adott esetben egy szerviz trükközik, de ilyen esetben mi érdeke lenne ebben? A vevő hamar jelezni fogja, hogy bizony nem sikerült megoldani a problémát. Mehetnek el érte újra, jegyzőkönyvezés, valamit megint csinálniuk kell vele. Vagy megint beteszik a sarokba, és 1 hónap múlva kihozzák anélkül, hogy bármit csináltak volna?
Nem értem miért lépnének meg egy ilyet.. -
balisz
senior tag
válasz realmadrid92 #77589 üzenetére
Nem hiszem hogy sokan plazmáról LCD-re váltottak volna innen. Az a kérdés téged mennyire zavarna a dolog.
Nekem néha van "szerencsém" LCD tévékhez ismerősöknél, nem mondom azt hogy ipari hulladékok, de nagyon szembeötlő pl. a háttérvilágitás egyenlőtlensége akár világosabb jeleneteknél is, a feketeszint pedig gondolom magától értetődő.
Ha csak néha néznék rajta tevéadásokat vagy pár sorozat részt hetente, akkor valószínüleg én is meglennék vele, de komoly filmezésnél számomra elviselhetetlenné válnak az LCD-k.Te mire használod a tévéd?
(#77590) kokobe:
Sajnos nagyobb méretű, újabb (50-es szériától) pana plazmák már nagyon ritkák a használtpiacon. Arra várni hogy megjelenjen egy (ha egyáltalán lesz) akár több hónapba is telhet, ha már most mindenképp nagyobbat akar akkor az rengeteg idő.
[ Szerkesztve ]
-
kokobe
őstag
válasz realmadrid92 #77589 üzenetére
Várj még egy picit mindenképp visszalépés lenne a sony még ha lcd-k közt jó is...
<---AMD___ATi--->
-
realmadrid92
tag
Sziasztok,
Jelenlegi 42st60-as plazmámat szeretném lecserélni nagyobbra.
Első körben természetesen plazmák között gondolkoztam,elsősorban 50st60, mivel nagyon elégedett vagyok a mostanival is, azonban újan ugye már nem kapni, és használtan se, hiába figyelem hetek óta a plazma tv hirdetéseket.
Ezért gondolkoztam el egy Sony W828-as tv-n, ugyanis sok jót hallottam, olvastam róla.
Tudom hogy feketében főleg közelébe sem lesz a plazmának, és ugye ez egy plazma topik, azonban a véleményeteket szeretném kérni, ha volt esetleg aki plazma után lcd-re váltott.
Oled tv-k jelenleg elérhetetlen áron vannak, és a közeljövőben mindenképp szeretnék 50"-ra váltani, kb 250e ft-os kereten belül. -
oil120
senior tag
Szia, Te azt írtad, hogy az üzemidő nem nőtt meg jelentősen az idő alatt, míg a szervizben volt. Erre én azt írtam, hogy szerintem meg nem cseréltek maint.
Én egész biztosan megreklamálnám a javítást befenyegetve a fogyasztóvédelemmel.Heffi, szerinted át írható az üzemidő? Gondolod, hogy van gyártó és szerviz amelyik ezzel foglalkozna?
Meg kell kérdezni a Pana szervizt, hogyan van az, hogy main csere után közel ugyanazt mutatja a számláló?
[ Szerkesztve ]
-
Dudee
senior tag
válasz liszi70 #77538 üzenetére
Jelentem nem javult meg a VT60, hogy *szódna meg
Azt mondják kicsérélték a main boardot. Lehet, de akkor nem azon van a hibaforrás.
Az is érdekes, hogy hogyan maradt meg az üzemidő, miért egy más panel tárolná az ilyen infókat? De ok, ez még akár lehet is.Kérdés mitévő legyek? Fogalmam sincs. Megint ott fog állni 2 hónapot a semmiért? Elkeserítő
-
b.lajos
tag
válasz fi:zi'k #77580 üzenetére
Néztem a rajzot, láttam is, hogy hajlított hátú tévékhez van a távtartó, de gondoltam nem árthat ha picit még ez is távolítsa a falttól, vagy jobb a tartása ha a konzol felfekszik a tévé hátuljára?
Méricskéltem és valóban körülbelül 100 cm ami jónak tűnik, picit döntve tökéletes lesz (remélem), de még egy-két nap és kiderül.
b.lajos
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz Gabor970 #77575 üzenetére
Ennek a konzolnak elég nagy a mélysége. A távtartó akkor kell, ha íves a tv hátsó borítása, mert arra nyilván nem tudod rögzíteni az egyenes akasztókat.
(#77576) b.lajos
Nekem az előző konzollal 140 cm-en volt teteje, amivel kb 110 a közepe és szerintem is magasan volt úgy.
Most 130-ra tettem, így 100 cm-en van kb a középvonal és jónak tűnik.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Gabor970
addikt
válasz b.lajos #77576 üzenetére
kanapé vagy fotel magasságától -ok, szóval az ülőalkalmatosság- is függ. Az enyim is mintha 110cm körül lenne, de ez ugye nem a TV aljának a vonala kell legyen, hanem a középvonalának. 50"-es TV kb 72 cm magas, vagyis kb 110-36=84cm a TV alsó vonalának magassága. Nem vagyok alacsony (192cm) szóval ha alacsonyabb a közönség, ez lemegy 75cm körül, persze tényleg azt is kell nézni, amin ültök, ott mi a szemmagasság.
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
DVlad
őstag
-
Gabor970
addikt
válasz b.lajos #77574 üzenetére
olyan magasra, hogy amikor nézed, akkor a kép közepe szemmagasságban legyen. Mikor én raktam fel, akkor ott állva a falnál alacsonynak tűnt, de ez akkor is így a legjobb. Szóval bátran rakjad elég alacsonyra, hogy ne kelljen felfelé nézned egyáltalán. Ha felfelé kell nézni, elfárad a nyak, ha lefelé, elálmosodás jön. Legyen szemmagasságban a középvonala! Az enyémhez többféle távtartó volt, egy viszonylag hosszabbat tettem be, hogy ne törjenek a vezetékek a készülék mögött. Illetve szellőzés szempontjából is az a jobb.
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
b.lajos
tag
Sziasztok,
Vásároltam egy [Stell] fali tartót, és lenne két kérdésem. Általában milyen magasra szokásos tenni a tévét, illetve a mellékelt távtartókat érdemes használni?
Biztosan volt már ilyesmiről szó a forumba, bocs, hogy nem keresek vissza, ja és egy 50"-os GT60-ról lenne szó.b.lajos
-
senior tag
válasz fi:zi'k #77566 üzenetére
Én határozottan emlékszem, hogy "át lehet lőni" képet és videót a Viera Remote használatával telóról a TV-re. Mondjuk itt lehet ott bukik el a dolog, hogy ilyen esetben csak a TV által támogatott formátumokat lehet - ebben nem vagyok biztos.
A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.
-
dzsóbácsi
aktív tag
Jó estét!
Kis segítséget kérnék abban, hogy ST60-on hol találom a fehérmosás funkciót??
Köszönöm!
-
senior tag
válasz fi:zi'k #77564 üzenetére
Akkor elvileg működnie kell, ha azonos alhálózatban van a két eszköz, akkor a teló "észreveszi" a TV-t. De ha mégsem, akkor telepítsd fel Viera Remote alkalmazást a telóra, ez ugyanazt tudja (plusz még pár más dolgot: távirányító, stb.).
A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.
-
nagyúr
Van rá gyárilag megoldás, hogy a telefon képét tükrözzem a tv-re vagy marad a chromecast és hasonlók?
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Chrys_
addikt
VT50-n akartam a Youtube app-n keresztül egy live közvetítést nézni, de azt írta, hogy az adott formátum nem támogatott. Ez azért lehet, mert a YT átállt HTML5-re, és ezek a TV-k meg már nem kapnak frissítést, így csak a flash-t támogatják a beépített programok?
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz fi:zi'k #77557 üzenetére
Néha célszerű előrébb helyezni a praktikumot az esztétikumhoz képest. Meghálálja a készülék! Nem kétfilléres beruházás egy TV, jó, ha hosszabb élettartamot ér meg.
De ha nagyon zavar, hogy kiáll a fal síkjából, akkor kis kreativitással kezelhető a dolog: tegyél mellé kétoldalra mondjuk egy-egy állványt a lemezeknek, vagy esetleg más bútort, kiegészítőt! Nekem egy időben ilyenek voltak a TV két oldalánál - úgy 10-10 cm-t elhagyva köztük és a TV között - és nagyon jól keretbe foglalták az egészet, így nem látott be senki a készülék mögé. Most már nincsenek ott, mivel a 65VT60 miatt át kellett rendezni és így már nem férnek oda, de ez a készülék meg olyan vékony, hogy egyáltalán nem zavaró, hogy 8 cm-re kilóg a fal síkjából.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
nagyúr
válasz DM-Fan #77551 üzenetére
Nem baj ha dönthető, csak nem feltétel.
Tudom, hogy jók ezek, csak rémlik vmi 5-6 cm-es mélységű is.Holnap szerintem meg is veszem a Stell-t, mert érte is tudok menni személyesen, még a másiknál csak webshop van futárral.
(#77552) Mezga Aladár
Az én linkemen is megtalálható a méretezett rajz.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
DM-Fan
Topikgazda
-
nagyúr
válasz Mezga Aladár #77549 üzenetére
Ugyanezt linkeltem én is, csak 2e-rel olcsóbban.
[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Gabor970
addikt
hát, jelenleg jellemzően crt tévéket raknak kuka mellé, sajna azokat szerintem már gombokért javítva sem nagyon érdemes menteni. (elsősorban a képméret miatt nem)
A 17 éves fiam is vett már meg LCD monitort bolhán 1000Ft áron, mivel rossz volt. Gondolta próba-szerencse, elég régi, hogy esetleg kondibaja legyen, bejött neki, mert kapásból láthatóan volt pár darab púpos elkó, amit cserélve meg is javult a monitor. Zongorához használja azóta "kottakijelzőnek"Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
Fürkésző
tag
válasz MasterMark #77542 üzenetére
1. A Panára pedig nem jellemző, hogy ilyen kényelmetlenséget okozzon.
2. Ez viszont már nagyon dühítő. Használhatatlanság határát súrolja. Pedig nem olcsókategóriásak a gépeik.Muszájna meggyújtani a tüzet. / Tilosna meggyújtani a tüzet. Ugye, milyen idegenül hangzik? Ne erőszakoljuk meg szép magyar nyelvünket! Használjuk a régóta bevált "NEM LENNE SZABAD", "NEM LETT VOLNA SZABAD" fordulatot!
-
Fürkésző
tag
Sziasztok!
Adottak: kábeles DigiTV és HBO előfizetés, SMART kártya és modul, Panasonic G30-as tévé. Ezeknek köszönhetően végre normális minőségben és végre box nélkül tévézhetünk. Érdekelne, hogy - akár ilyen, akár egyéb típusú, márkájú készülékeknél - másnál is jelentkeznek-e a következők és van-e megoldás rájuk:1. A kódolt csatornákon az EPG-ből kilépve a Nincs hozzáférése a csatornához. Vegye fel a kapcsolatot a szolgáltatójával. üzenet jelenik meg, ebből kilépve pedig a Kódolt csatorna felirat. Ez nem is tűnik el, nem is oldódik fel a tiltás, csak a csatornáról elkapcsolva, majd visszakapcsolva. Normális ez a fajta működés?
Ugyanez a helyzet Internet/SD/USB tárról való visszalépés után is.2. A nem kódolt digitális csatornákról SCART-kábelen keresztül készíthető merevlemezes asztali DVD-felvevőre felvétel a TV tuneréről, az EPG-ből időzítve. A kódolt csatornáknál azonban a TV-ről vezérelt felvétel elindulásakor azonnal kódolttá válik a műsor, Kódolt csatorna felirat jelenik meg. (A TV-n éppen látható kikódolt csatorna műsora SCART-on keresztül rögzíthető a felvételt a DVD-felvevőről indítva, de nem szívesen hagyom több órára/napra emiatt bekapcsolva a TV-t. )
3. USB-s HDD-re való rögzítés esetén is kódoltra váltanának az HBO-k?
4. És CI+ -os DVB-C asztali felvevő esetén?
Muszájna meggyújtani a tüzet. / Tilosna meggyújtani a tüzet. Ugye, milyen idegenül hangzik? Ne erőszakoljuk meg szép magyar nyelvünket! Használjuk a régóta bevált "NEM LENNE SZABAD", "NEM LETT VOLNA SZABAD" fordulatot!
-
DVlad
őstag
válasz Gabor970 #77539 üzenetére
Ez teljesen sztenderd, ez az ügymenet mindenhol.
Én épp most vagyok túl egy hűtőszekrény javításon. A gyári szerviz szerint csak egyben az egész lapot cserélik, aminek az ára kb. 25k. Kicseréltettem rajta egy barátommal a kutya közönséges indító relét (5 forrasztás), ami 600.- forintos tétel. Megjavult. -
Gabor970
addikt
válasz liszi70 #77538 üzenetére
Szerencsére van egy villamosmérnök munkatársam, aki eddig bármilyen elektronikai eszköz meghibásodása esetén megtalálta a hibás alkatrészt. Szegényem szinte hetente jut neki (nagy a cég ) valami TV, mosógép, cirkofűtő, mosogatógép paneljavitás. Párszáz forintnál nem kell drágább alkatrész, és volt olyan fűtőkészülék, amire a szerviz azt mondta, 40e Ft lesz a panelcsere. 270Ft volt az alkatrész, amit ki kellett cserélni a panelen.
-
nagyúr
"Egyedül a hibakeresés volt kicsit problémás (nem is találták meg ugye)"
Nem is fontos, meg sokszor kideríthetetlen is, hogy mi megy konkrétan tönkre az alaplapon, A-board-on. Ezeket nem javítják, kompletten cserélik, ha valami gond van. Az én egyik vadi új, de hibás tévémnél is így volt, A-boar-ot cseréltek volna rajta. (Ha nem kértem volna inkább egy új készüléket.) Nem keresgetik a konkrét hibás alkatrészt, az drágább lenne, mint a komplett paneleket sorozatban legyártani. De ugyanez van például mosogatógéppel is, erősítőkkel is, tehát ez nem tv-specifikus. Így megy ez már.
Na de a lényeget nem mondtad, megjavult a készülék?
[ Szerkesztve ]
-
Dudee
senior tag
válasz Petykó78 #77535 üzenetére
Köszönöm!
Készségesek voltak. Egyedül a hibakeresés volt kicsit problémás (nem is találták meg ugye), illetve az ügyintézés időtartama.Amúgy megnéztem, összesen 4 órát tettek bele a panelbe a másfél hónap alatt. Magyarul ott állt a sarokban, kikapcsolva. De legalább nem is lett semmilyen IR vagy ghost.
[ Szerkesztve ]
-
Petykó78
tag
Gratula! Ez könnyen ment, mintha nem is ugyanarról a szervizről beszélnénk
Köszi az infót, használd egészséggel.@efi99
Elhiszem, ez esetben elnézést az általánosításért. Csak saját példámból indultam ki, nálam a másik TV sokkal gyorsabban kezeli a CI+ kártyát, mint a Panasonic.[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
válasz digikábeles #77532 üzenetére
Van plazma tévé is, az enyém meg olyan. Isten hozott a halott technológiák klubjában
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
spiritex
veterán
válasz Pro Koryak #77529 üzenetére
Ok, köszi!
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
blakey
titán
válasz lemmy9 #77526 üzenetére
Régen igaz volt, már erős, tavaly óta ott van a szeren, ráadásul a legjobb homogénítással, egyre több VA -panellel, stb.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Dudee
senior tag
Sziasztok!
Jelentem mai napon megjött a szervizből a VT60-as! Nem tudom mikor vitték el pontosan, de azthiszem valamikor 1.5-2 hónapja.
Azóta mi elköltöztünk, úgyhogy már vidékre kellett kihozzák, de nem problémáztak.
Egyelőre nem tudom, hogy megszűnt-e a zöld villanás, illetve lett-e esetleg valami komolyabb IR, még nem volt időm megnézni.
A szerelés ugye úgy történt, hogy kb 3 hét után szóltak, hogy nem tudják mi lehet a baj, nem tudják mit cseréljenek. Ekkor azt mondtam, hogy két USA srácnak main boardot cseréltek -egy fórumos bejegyezsés alapján- úgyhogy végül rendeltek ők is olyat, hátha bejönSzóval ma megjött a cucc, de még nem volt időm kipróbálni, remélem megoldódott a kérdés.
A külföldi -ráadásul nem EU-s- garipapírral nem volt semmi probléma, pan-european garancia keretében ment az egész.Hurrá!
[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
Sok éve Pana plazma tulajok és fanok vagyunk párommal és most új tv-t kell venni idős anyjának (korábban már említettem). Mivel van egy márka iránti bizalmunk, maradnánk a Panánál. A Pana LED tv-i is jók? Konkrétan a TX-42AS600E-t néztem ki, ami még 120e Ft-on belül van. Vagy inkább más márkát javasoltok? Köszi!
-
Dave567
addikt
válasz liszi70 #77520 üzenetére
Ohhh én már hallotam olyat, azt hiszem valamelyik Led topicban, turkáltak a szervízmenüben, aztán haza vágták vele a tévét, meg javítani nem tudom hogy sikerűlt-e.
(77521) MasterMark: Ilyesztegetni is szokott a tévé, még hozzá amikor magától bekapcsól, mert ilyenre is volt példa, na ez éjszaka milyen para lehet..
Más: Most kezdtem el nyomni az Alien Isolation játékot, hát mit mondjak, az se semmi..
[ Szerkesztve ]
-
efi99
őstag
válasz Petykó78 #77499 üzenetére
Ezt cáfolnám.
Nálam DVB-C (Vidanet) Conax CI+ kártyával, nincs kép felirat kizárólag bekapcsolás után az első adó megjelenítésekor kb 2 mp-ig. A csatornaváltás persze nem olyan gyors mint analógon, de ez meg általában a digitális tévézés (tunerek) sajátossága.Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
-
nagyúr
válasz Csöves #77519 üzenetére
"De milyen károkat okoz azonkívül, hogy elcseszi a képet?"
Egy képmegjelenítő esetén milyen károkat kell még okozni azon kívül, hogy elcseszi a képet?
Persze értem a kérdésed, de szerintem tudsz olyan károkat okozni, amit csak szerviz, és műszerek segítségével lehet visszaállítani (így sok pénzbe kerül), tehát senki ne turkáljon a szervizmenüben, aki nem tudja vagy akarja megérteni, meddig mehet el.
-
mayday00
őstag
válasz Csöves #77517 üzenetére
Nem áll vissza. Óvatosan a szervízmenüvel. Én régebben elnyomtam ott valamit..Csak János tudta megjavítani. Műszerekkel. Visszafordíthatatlan károkat lehet okozni, ha elállítasz valamit.
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
Csöves
őstag
Szervízmenübe, ha odamegyek ahová nem akartam és kikapcsolom a tv-t, akkor visszaáll?
Aquila non captat muscas.
-
oncsi
őstag
válasz Mezga Aladár #77514 üzenetére
Én is 1 éve keresem erre a megoldást, sikertelenül.
Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
Mezga Aladár
veterán
Szaktársak!
Adott egy 42g30-as.
Be van állítva a kedvencek csatornalista, tökéletes.
Csatlakoztatva van egy usb hdd amire a felvételeket rögzítem
Abban a pillanatban amikor lejátszok egy felvételt a hdd-ről a csatorna lista vissza áll az összes csatornára.
Van valami beállítás ami ezt a váltás fixálja? -
törölt tag
válasz MasterMark #77508 üzenetére
Nem tudom, amikor volt kint UPC szerelő ő azt mondta, hogy jobban tenném, ha box-on nézném, mert a kártyával csak gondok vannak.
A beállítások azonosak mindenhol. -
Kernel
nagyúr
válasz MasterMark #77508 üzenetére
Eddig HDMI-n is jelentkezett a hiba?
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
törölt tag
válasz Dorian #77501 üzenetére
Na, próbálgattam a kicsikét és most már semmit sem értek.
Kivettem belőle a UPC kártyát és most csak Analóg vétellel használom, a képet nem is bántottam és most nem vezérli túl a fehéret (vagy legalábbis jóval kevésbé, mint DVB-C alatt).
Néztem blu-ray-t is vele hdmi-n keresztül, de ott sem volt gond.Valakinek valami ötlete?
-
amadeus11
senior tag
Ti milyen képernyő beállításokat használtok 16:9-es anyagnál? Legtöbb akkor látszik a képből, ha a képernyőhöz igazítást választom, de akkor nem működik a pixeleltolás, menüben is szürke lesz. Ha így használom nagyobb az esély a beégésre? Nem mintha ilyen problémám lenne, csak érdekel ( Samsung PS51D550 ).
There is a star
-
kpal
nagyúr
Tegnap megnéztem a WTCC-t és ugyan úgy imádom a plazmát ,mint mikor megvettem . Nálam az autósportok,természetfilmek amik kedvencek.
-
tom_tol
addikt
Sziasztok!
Kezd nagyon zavaró lenni a TV ventilátorok hangja. 55VT50.
Létezik megoldás, illetve ezeket lehet garanciában cseréltetni ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Spl decibelmérő eladó és egy 6darabos lifepo4 akku pakk
- Egy pár gránit hangfal alátét lap eladó, 34x30x2 cm, csiszolt, leélezve, gyönyörűek
- Google Pixel Buds Pro 2 - Bontatlan
- Sennheiser G4ME ONE minőségi Gamer fejhallgató minden tartozékával, kifogástalan állapotban.
- Édes kis semmiség dvd eladó (Cameron Diaz)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest