Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
polgcsabi
aktív tag
Hali!
Kellene 1 kis HELP!
Van nekem egy TX-42X50E tv-m. Az a gond, hogy nem látja a digitális adásokat, pedig elméletileg van benne c-s tuner. Mi lehet a gond?
-
polgcsabi
aktív tag
BASSZUS!!!!!
Úgy látom, hogy már nem lehet új pana plazmát venni
Most már lassan be kell érni a foss lcdvel vagy kuva drága oleddel
SZOMORÚ VAGYOK!!
-
polgcsabi
aktív tag
Hali!
Érdekelne, hogy a TX-P42X50E plazmának mekkora lehet a táp zaja?
Halk hangerőnél hallom a zizergést. A PV80-am nem csinált ilyet. -
polgcsabi
aktív tag
Hali!
Az uj tv-mbe (x50) nem találom azt a funkciót, hogy a digitális tuner és az analóg tuner programlistáját összekeverjem. Ezalatt azt értem, hogy a mi szolgáltatónk küld analóg és digitális csatornákat is és természetesen lehetőleg a program listában pl. az RTL had legyen már digitális de ezt csak úgy érem el, hogy átkapcsolom a tv tunerjét dvb-t-re és ilyenkor csak a digitális csatornák közül lehet válogatni az analógon nem. A samukban állítólag egyben hozza fel az összes csatornát a tv de ezt csak hallottam nem vagyok benne biztos.
Az a kérdés, hogy meg lehet-e oldani valahogy, hogy ha megnyomom az 1-es gobot akkor a rtl digitalis legyen de ha megnyomom a 2-est akkor az analóg minimax legyen?
-
polgcsabi
aktív tag
válasz DM-Fan #34847 üzenetére
Még bekapcsolás pillanatában se látszik rajta semmi.
Elindítottam 1 fehér mosást is de az is csak a képen látszódó felületet használja azt a pár pixel részt nem!
További ötlet?
Van valakinek x50-ese? Lehet, hogy neki is ilyen.
Amúgy a tv szerintem képminőségben, súlyban, ghostban sokkal jobb mint a pv80-as de a tápja egy kicsit zajosabb de nem zavaró és a hangja az 1 foss.
[ Szerkesztve ]
-
polgcsabi
aktív tag
Úgy döntöttem, hogy nem kockáztatok és nem veszem meg a st50-et a gyerkőcök miatt!
Lett belőle 1 x50 +30k-ért a pv80-am helyet! ( majd ha idősebbek lesznek a gyerekek akkor veszek majd valami hasonló minőségű tv-t mint az st)A problémám következő:
Akárhogy nagyítom a képet akkor se megy ki a kép a kijelző szélére mindig elmarad alul felül kb. 3-3 sor jobbról balról pedig kb. 7-7. A 16:9-es túlpásztázás be van kapcsolva.
Tudok-e még valamit állítani a tv-n vagy a szerviz menübe, hogy a képernyő 100%-ban ki legyen használva?
-
polgcsabi
aktív tag
válasz DM-Fan #33486 üzenetére
Mondjuk azt érdekesnek tartom, hogy 2d-ből 3d-be konvertálás csont nélkül működik (meg hagy ne soroljam) és ilyen alapvető funkció nincs a tévékbe, hogy mondjuk a minimax logó 2 óraig ott virít a képernyőn és nem változtatja meg az elektronika a logó színét vagy valami mást? Érdekes nem?
-
polgcsabi
aktív tag
Amúgy az LG plazmáival mi van? Jók?
-
polgcsabi
aktív tag
Hali!
Úgy döntöttem ,hogy ha már van vevőm a tvmre akkor eladom. Csak azt nem tudom, hogy mit vegyek helyette?
Két típust néztem mindkettőnek hasonló az ára. Néztem volna drágább tv-t is de kettő 2 és fél éves gyerek apukája vagyok e-miat nem veszek drágább tv-t (biztos megőrülnék ha mondjuk a játékautó távirányítója berepülne a tv képernyőjébe!)
A két típus:
Samsung PS-43E490 B1W
Panasonic TX-P42X50EMelyiket ajánljátok és miért?
A régi tv-m Panasonic TH-42PV80
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik