Hirdetés
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- GTA V
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PS Vita / PlayStation TV
- The Division 2 - Jövő hónapban jön a Battle for Brooklyn DLC
- Old Skies teszt
-
GAMEPOD
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
Nem úgy volt, hogy már nem jár Stars pont előfizetések vásárlása után?
Mert nekem megadta a 338 pontot, meg is lepődtem.#184031 Rigormortiis
Sajnos már csak olyan kupon van, ami a service fee egy részét negálja csak - legalábbis 30-e feltöltő esetében kb a felét. -
vonSux
őstag
válasz
chris0000 #184025 üzenetére
Nekem a vendéghálózat sem segített. Az lett a megoldás, hogy a telekomos wifis modem és a konzol közé betettem egy asus routert (egy ideje már nem használtam, mert eddig minden konzol, telefon, laptop, etc. ment hiba nélkül) és így már oké 5ghz-n. Kipróbáltam lan kábellel is, úgy is gyalázat volt a net sebesség. Valamit elkúrált a sony ezzel kapcsolatban.
-
LÁZ
addikt
válasz
Rhino82 #184036 üzenetére
a fatbe volt még anyag, a hűtőbordák/hőleadó felületek is nagyobbak, ha arra van még gari, én biztos azt választanám, de itt senki sem fog helyetted dönteni, neked kell eldöntened, hogy melyik legyen...
az egyikhez kevesebb a gari, de olcsóbb, sztem jobb konstrukció
a másikhoz több a gari, több pénzért, de abból akár kiárulhatod a dvd meghajtót pluszban (igaz ez lehet offolja a garit, ntom), ha sátánsátán használtan olcsóbban megvenni lemezesen az adott játékot...
-
proly01
őstag
Tudnátok jó metroidvania-t ajánlani a prince of persia megjelenését követően?
-
Rhino82
aktív tag
Most nézem egyébként, hogy amiket árulnak 150-160 között meghajtósból, az a régebbi fat ps5.
Az új akcióban 190-ért meg a slim verziója.
Így már akkor annyira nem is jó deal, nem?
Van bármi különbség a fat meg a slim között? Azon kívül,hogy kisebb a slim? -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
oriic #183911 üzenetére
Na jön PS5-re is, jött némi gameplay is.
Light of Motiram - 16 Minutes of Gameplay
Szóval tényleg ilyen tipik kraftolós túlélős cucc lesz inkább.
-
peternac
tag
válasz
Rigormortiis #184031 üzenetére
pl. itt vannak: https://gg.deals/vouchers/
-
Rigormortiis
veterán
Enebára van valami kupon, hogy ne számítsa fel a szolgáltatási díjat?
-
PTM
aktív tag
válasz
chris0000 #184025 üzenetére
Az IPv4-re állítást a szolgáltatón keresztül lehet, de írták utána a vendéghálózatot, ami segíthet.
-
chris0000
őstag
hi. ezt csak így lehet megoldani az ipv4-el? csak azért kérdem, h melyik irányba induljak el.. tehát mindenképp csak a szolgáltató tudja megoldani? nekem is hiába a gigabites net, kábel rendben, de max 20Megával tudok tölteni kb. mindent... GT7 36gb-os patchet szedem épp.. thx. üdv.
-
-
balintka
addikt
válasz
F-ECT$ #184017 üzenetére
Szerencséd volt a PS4 Pro eladással. Nekem egy Series X eladással volt, 1 hónap használtan vettem 150-ért és többért tudtam eladni 2 hónaposan.
Valószínűleg a Pro lenyomta az árakat, meg hogy sokan váltanak most akár Slim-re, akár Pro-ra. Én sem értem bizonyos termék indokolatlanul magas használt árát.
Rigormortiis: PS-nél így van igen. Nekem az Xbox 360 maradt meg rossz példaként, ahogy a korai szériák RROD-dal pusztultak sorban. Abból csak az utolsó E szériából mertem venni, mikor már kifutó volt.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
balintka #184016 üzenetére
Miért, Apple termékeknél nem ugyanez van? A piac áraz. Ha el tudja adni 150ért, miért ne adná annyiért?
Plusz a saját tapasztalatom az, hogy a premier közeli gépek sokkal jobban bírják, mint a "költségoptinalizált" későbbi kiadások. Psp, Vita, ps4...egyik sem kotlott meg, pedig nagyon sokat kaptak.
-
F-ECT$
titán
válasz
balintka #184016 üzenetére
A PS4 Promat akcióban 100e Ft-ért vettem (azt hiszem 135e volt a listaára), 2 évvel később gari nélkül a PS5 megjelenésekor (ami lefelé vitte az árakat) 85e Ft-ért ment el.
A PS5 185e volt megjelenéskor, most már 115e-ért látom a lemezes használtak kezdőárát, miközben a listaára 225e (akcióban 190e). Szóval továbbra is azt mondom, hogy a PS5 kevésbé tartja az árát, mint ahogy pl a PS4 tartotta.
A legtöbb elektronikai eszköz rohamosan veszít az árából, de van pár ami (indokolatlanul?) sokat ér használtan is, a konzolok mellett ilyen pl az iPhone is.
-
balintka
addikt
válasz
F-ECT$ #184012 üzenetére
Leginkább a fat gépeknél van az általam írt tendencia, amit megfigyeltem. Majdnem annyiért akarják eladni 2-3 évesen, mint a pár hónapos slim-eket. De a működési zajt leszámítva semmilyen érvet nem tudok felsorakoztatni a fat-ek megvásárlása mellett... Egy szerencsés ventis slim nem hiszem hogy hangosabb a fat-nél.
Jam: azért egy 2 éves gép nehogy már annyit érjen majdnem, mint amennyiért megvették. x100 vagy 1000 üzemórával.
Más szegmensben nem így működik egy műszaki cikk. Vagy akár egy autó pl.
Sanyi.mTs : ott van előnynek a méret és az 1 TB tárhely és a 0 üzemóra egy új Slim javára. Mindenki azt vesz amit akar. Nekem biztos, hogy nem kellene ennyiért. Inkább spórolok és veszek újat. Ha nem kell lemezmeghajtó, van már 140-ért is új Slim digital. Best buy.
-
legjoe69
csendes tag
válasz
bordi10 #183683 üzenetére
Neked minden rendben volt a csomaggal? Én is innen rendeltem, nekem is a Magnew volt az eladó. Azonban nagy csalódás, mert sérült volt a PS Portal doboza és látszódik hogy bontott és vissza lett ragasztva. A külső barna doboz sértetlen volt, így nem a futár bontotta fel, hanem eleve ezt csomagolták. Ajándék lenne, ilyen állapotban ez nem elfogadható. Persze eladó elérhetetlen telefonon, írtam nekik, remélem válaszolnak.
-
Rhino82
aktív tag
Szerintetek 150-et megérhet egy 2 éves PS5 lemezes változat?
Van még rá elvileg 1 év 2 hónap gari.
Nem tudom 2 év használat már mennyit számít egy mai konzol esetében. -
Rhino82
aktív tag
Akkor ha már X, itt pont lehet kapni még 1-2 bontatlant 2 év garival 240-ért.
De akkor már szerintem most jobban megéri 190-ért a lemezes ps5 pl Euronicsból vagy MM-ből. Persze ez is olyan, hogy kinek melyik éri meg...aki boxot akar annak nyílván mindegy, hogy most olcsóbb a ps5.Nekem meg egyébként teljesen mindegy. Volt régen ps1,ps2, ps4 és a pro is.Box vonalon is volt a 360,one s és series s is már. Csak szeretek körülnézni mielőtt vennék valamit.
Most leginkább az előfizetés ami érdekelt még, mert azt is szeretném a gép mellé behúzni így télire, hogy több időm van. -
GEIL
addikt
válasz
light1994012 #183999 üzenetére
Hala Madrid ?
-
Peat76
őstag
válasz
light1994012 #183997 üzenetére
Pont ma láttam a Vinted-en 100k-ért
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- További aktív témák...
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Slim lemezes dobozos 2026.11.08 gyártói jótállás
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Elite series v2 komplett ( fülekkel, töltővel, tartóval ) - újszerű - 15 hó alza garral FÉLÁR ALATT
- Series X - két hónapos - karcmentes + Xbox wireless headset ( 22 hó garancia )
- JSAUX 6-in-1 Docking Station (Steam Deck, ASUS ROG)
- Asus Rog Ally X !!!Megapack!!! Újszerű, Összes tartozékkal, 28 hónap Garancia + rengeteg extra!!!
- Xbox One S all digital.
- Apple iPhone 12 Mini 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest