-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PTM
aktív tag
válasz light1994012 #184291 üzenetére
Nem tudtam, hogy más benne a boot, de ez jópofa.
-
fausto
addikt
válasz light1994012 #184279 üzenetére
Hát ez marha jó Kiírta, hogy frissíteni kell, újraindítottam a gépet és a PS1-es boot fogad, csak pislogtam! Lehet választani témát, PS1-2-3 vagy 4-eset.
Azt kicsit sajnálom, hogy csak PS1-es boot animáció van, azt hittem, hogy ha pl PS2-es témát kiválasztom, akkor az jön be.
Ha jól olvastam (gyorsan elnyomtam) nem végleges feature, pedig maradhatna! -
nincsnév007
őstag
aha, írta hogy lett egy frissités le frissitettem újraindítottam és a ps1 lógóval jelentkezett be mondom mi a f... és van minden téma
-
még nem jött de ha hazaérek meglesem, köszi az infót
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
GEIL
addikt
válasz light1994012 #183999 üzenetére
Hala Madrid ?
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Peat76
őstag
válasz light1994012 #183997 üzenetére
Pont ma láttam a Vinted-en 100k-ért
LG 65" OLED EVO C4 + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro 2, csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Phobion
őstag
válasz light1994012 #183997 üzenetére
A nálunk az hol van?
#183996 - köszönöm!
-
TrishtanAG
senior tag
válasz light1994012 #183690 üzenetére
Persze, semmiben nem különbözik bármilyen más megvett játéktól. Ps2-es (többé kevésbé akkor még eléggé bénán emulált) játékokat már azelőtt lehetett venni Ps4-re, hogy létezett volna a Premium előfizetés.
[ Szerkesztve ]
www.adventuregames.hu
-
Wlac
Ármester
válasz light1994012 #183567 üzenetére
Ja, hogy nem a kosárba kellett tenni a SM2-t, hanem a fizetés előtt extrában hozzápakolni, mintha csak csomagolás lenne. Fura megoldás, eddig nem találkoztam ilyennel (friss Alzás vagyok).
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Wlac
Ármester
válasz light1994012 #183550 üzenetére
Én 15490-ért látom a Spider-Man 2-t.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
TrishtanAG
senior tag
válasz light1994012 #179970 üzenetére
Kiírja majd, hogy csak Pro-n megy
Viccet félretéve, amit a Store enged megvenni, azt már nem veszik el tőled.www.adventuregames.hu
-
MODERÁTOR
válasz light1994012 #179967 üzenetére
Persze. Ha felajánlja upgrade áron, akkor vásárlás után le is fogod tudni tölteni, és menni fog.
-
MODERÁTOR
válasz light1994012 #179662 üzenetére
A lemezeken ugyanúgy ott van a CUSA szám, azt kell nézni. PS5-ös játékok esetén pedig PPSA van feltüntetve.
-
MODERÁTOR
válasz light1994012 #179657 üzenetére
A CUSA számot, az adott régió Store-jában pedig megnézed az adatlapon a nyelvi támogatást. Mondjuk ezeket már nem fogod megtalálni, de ha egyezik a hazai (táblázatban feltüntetett) változattal, akkor jó.
-
MODERÁTOR
válasz light1994012 #166407 üzenetére
Sajnos egyik részében sincs magyar nyelv, se szöveges, szinkron meg pláne nem. De ezt írja is a játék adatlapján.
A páramentesítéstől nem lesz semmi baja, a szárazabb levegő pedig csak jót tesz neki. A folyékony fém amúgy sem tud be-, illetve kiszáradni.
-
LeventeV
senior tag
válasz light1994012 #149953 üzenetére
Igen, a G29 kompatibilis.
A G920 nem, az az Xbox verzió, a G923-nál pedig figyelni kell, hogy PS kompatibilisat vegyél.[ Szerkesztve ]
-
Frod
addikt
válasz light1994012 #149231 üzenetére
Nem tudom hol nézed, egyáltalán nem akciósak a dlc-k, ellenben a season pass már kapott (és valószínűleg még fog) -50%ot, amivel pont annyiba kerül, mint külön csak a Final Transmission.
F-ECT$: végig ilyen, szóval ha unod már most, akkor engedd el.
[ Szerkesztve ]
Do you see the white shadow?
-
MODERÁTOR
válasz light1994012 #149231 üzenetére
A Final Transmission az egyedüli sztori DLC.
-
KaitouP
nagyúr
válasz light1994012 #129453 üzenetére
A világon semmi baja nem lesz, a raktárban is áramtalanítva áll. Csak ne rest mode-ba állítsd, hanem teljesen kapcsold ki, és azt követően húzd ki.
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
YikeSS
tag
-
Sliderxy
senior tag
válasz light1994012 #128267 üzenetére
Returnal !!!
-
penge111
addikt
Kena, Yakuza 0 (ha bejön, akkor darálhatod a többi részt is, baromi jó story alapú sorozat), Witcher 3 Complete ( szerintem a legjobb sztorival rendelkező RPG, ami valaha megjelent) , Nier:Automata (többször kell végigvinni, úgy áll össze a sztori, minden végigjátszás különbözik szinte) Hellblade (kizárólag fülessel, hatalmas élmény lesz) The Order 1886, Ghost of Tshushima ( gyönyörű ow játék, story nem olyan erős). Kis indi címek, amik szerintem zseniálisak, de nem a story miatt főleg: Child of light, Hades, Hollow Knight, Steamworld Dig 1-2, Darkest Dungeon...
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
cactuar
aktív tag
Persona 5 Royal és Dragon Quest XI.
Az előző generáció 2 legjobb jrpg-je, remek történettel és karakterekkel. -
Frod
addikt
Control.
Ha lehetőséged van, akkor a nextgen verziót játszd.Do you see the white shadow?
-
Én meg mondom a Dying Light 1-2-t. Szerintem marha jó játék, ha a kissé furcsa irányítást megszokod.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
itldj
aktív tag
Ha bejönnek a szuperhősös játékok, akkor tetszeni fog a Spiderman és a Spiderman: Miles Morales is, a másik oldalról meg sztoriban nagyon erős az Arkham Knight is.
Horizonból érdekes lehet az első rész is, Horizon: Tero Dawn.
Ha nem zavar a 30fps akkor Plague Tale: Requiem.Ha van PS Extrád akkor a Plague Tale kivételével minden benne is van.
-
balazs025
senior tag
Mafia 1 remake, Control, Spider-Man, Spider-Man MM, Red Dead Redemption 2, Cyberpunk 2077, Ghost of Tsushima.
-
nagyúr
AC Odyssey, Valhalla?
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
opr
nagyúr
Ha nem zavar az elavult grafika: Heavy Rain. Mar nem mai, meg az iranyitasa is fos, de a tortenet az nagyon durva. Ugyanazok csinaltak, mint a Detroitot, minosegre is hasonlo, csak eredetileg meg PS3-ra jott, de van neki nativ PS4 verzioja.
Ha nem banod, hogy platformer: Sackboy. Zsenialis. Ok, a sztori nem annyira mely es sokretu, de nagyon jo a jatek es nagyon hangulatos felnotteknek es gyerekeknek is.
Kicsit dragabb, de mar azert boven ment le az ara, plusz meg lehet csipni kodot olcson: Horizon: Forbidden West. Szerintem meg job lett, mint a Zero Dawn volt.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Xaels
félisten
Guardians Of The Galaxy, Psychonauts 2
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
nagyúr
válasz light1994012 #125524 üzenetére
Nem fog menni wireless egyszerre a 2db headset. Amint csatlakoztatod a 2.-at disconnectelni fog az első. A megoldás, hogy 1 wireless, a másik meg a kontrollerbe van dugva jack csatlakozóval.
-
nagyúr
válasz light1994012 #125364 üzenetére
Köszönöm szépen az infót .
-
ozzyxx78
csendes tag
válasz light1994012 #94133 üzenetére
Üzletben 12e./Nyíregyháza/
Rákérdeztem, vettem is. -
elder troll
őstag
válasz light1994012 #79223 üzenetére
Itt még él a link és raktáron is van a gép.
MM raktáron.szerk.: jó volt a link, csak kattintani kellett egyet.
Megtévesztő a felkiáltójeles háromszög.szerk.: akkor el is fogyott. Dilemmáztam rajta, de most switch-re próbálok "ráfüggni".
[ Szerkesztve ]
-
TomFace
tag
válasz light1994012 #79223 üzenetére
Atyaég, KÖSZÖNÖM! Reggel óta kapom az értesítéseket, miszerint legalább egy tucat felvonásban jöttek a drop-ok a német MM-hez és Saturnhoz, de mivel továbbra is másodpercek alatt tűnnek el a készletek, gondoltam a kis hazánkba nem is allokálnak még egy darabig, erre tessék, még 2 órával később is volt! Ezennel vége a több hónapos keresgélésnek!
-
MODERÁTOR
válasz light1994012 #78852 üzenetére
Ezt írtam én is, igen. Viszont baromi nagy a felára neki, szóval igazából érdemesebb a hűtőborda nélkülit venni, és külön beszerezve rakni rá egyet.
-
Jakesz
addikt
válasz light1994012 #77981 üzenetére
És akkor mi lesz a PS VR 2-vel? Kiadnak hozzá egy új kamerát?
-
Moby
veterán
válasz light1994012 #77984 üzenetére
Mindkettő egy kutyaközönséges dual webkamera. Egyébként nincs is rá szükség, a PS5 tudja kezelni a PS4 kamerát is, amihez csak egy sony által ingyen adott átalakító szükséges(nekem is van). Mármint tudja kezelni a rendszer. A játékok nem tudják kezelni, mert...erről már írtam.
/azért a sony volt olyan fifikás, hogy a ps4 kamerát már nem óhajtja eladni a ps5 tulajoknak, mert kamerához nem igényelhető az átalakító, csak a PSVR tulajoknak adja ingyen. Ettől függetlenül a kínai másolóüzemek már gyártják, ha valaki venni szeretne, tud.
[ Szerkesztve ]
-
-
Moby
veterán
válasz light1994012 #77981 üzenetére
Arra próbáltam utalni, hogy az ok-okozati összefüggés fordított A PS5 kamerát nem tudják a játékok használni, nem része az SDK-nak, mert a sony úgy döntött, hogy nem lesz kamerás játék PS5-re. Ez nem a kamerán múlik, a kamera tökugyanazt tudja, mint a PS4 kamera.
-
Moby
veterán
válasz light1994012 #77977 üzenetére
Mozgásérzékelő a PS4 kamerában sincs, azt a szoftver valósítja meg.
-
Fernet
senior tag
válasz light1994012 #77974 üzenetére
Köszi, az lesz. Közben keresgéltem a neten és azt írják (metacritic), hogy a PS5 verzió nem támogatja a PS5 kamerát (mondjuk az nincs is otthon) meg valami mobilos appot kell letölteni hozzá és a mobillal használni...
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
-
opr
nagyúr
válasz light1994012 #75250 üzenetére
Talaltam vegul 2020 ps4 verziot hasonlo aron, levadasztam inkabb azt, a 2021-es playlist igy a yt alapjan ugyis fortelmes, tele van ilyen pin@hajlitgatos seggrazos valamikkel, amiket igy hetero csavokent annyira nem eroltetnek szerintem.
Sokkal inkabb a fitness+fun egyszerre resze izgat a dolognak, a sok ugralos zenevel, asszony is inkabb azokat szereti, szoval nem hiszem, hogy sokat vesztettunk, hogy 2020-as verzio, nem a 2021-es.
Az addonos streaminges sok zenes valamit meg ugyis meg lehet venni a 2020-as verziohoz is ha jol tevedek, es ugyis arra lovunk elsosorban."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
3L1T3
addikt
válasz light1994012 #65197 üzenetére
Megjött a RE8, így péntekre megy mindenkinek aki ezt a céget választotta.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
JiMN
tag
válasz light1994012 #64659 üzenetére
Az a baj, hogy már nem csak azzal csinálta...
-
syler123
veterán
válasz light1994012 #63486 üzenetére
A controller demója? Az még jó, de talán fontosabb, hogy más játékban is megjelenik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen széket vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Wuthering Waves
- Gaming notebook topik
- Kompakt vízhűtés
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok