-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
válasz markknight #164018 üzenetére
Csak magamat tudom ismételni, kérlek benneteket, próbáljátok meg értelmezni amit leírtam.
"Eltelt majdnem 3 és fél év a konzol megjelenése óta, és egy kézen meg lehet számolni hány darab olyan játék érkezett, ami kifejezetten a PS5 széria miatt készült el, nem remake, nem remaster és nem multiplatform."
Megpróbálom jobban körbeírni, hátha... arról beszélek, hogy olyan játék ami kifejezetten azért készül, hogy megmutassa mi az a maximum, amit ki lehet sajtolni a PS5 hardveréből, abból a fentebb említett 2 játékot tudtam csak mondani (Ratchet & Clank - Rift Apart, és a Horizon Forbidden West), mert nem nagyon van más. Még így 3 és fél év eltelte után sem.
Próbáljuk meg kihúzni erről a képzeletbeli listáról az olyan címeket, amik megjelennek más platformokra is, illetve remake vagy remaster címek. Akármilyen irányból próbálom ezt megközelíteni, rettentően vérszegény a felhozatal. Az általam elvárt kritériumok alapján, miszerint PS5-öt megizzasztó és elsősorban PS5-re fejlesztett játékokat szeretnék látni, a felhozatal a sor legvégén kullog, lemaradva, valahol a kanyar mögött.
Ezt a Stellar Blade-t se hozzuk már fel légyszi, ahhoz képest hogy PS5-re készült, egyszerűen kevés amit ad, ismét csak a kedvenc példám, Horizon F. D., hasonlítsuk már össze a kettőt, a Horizon ahogy kinéz, az úgy hozza ki a maximumot a gépből, mint ahogy a PS4-el tette a Last of Us 2. Na ilyen játékokat szeretnék látni egy jelenkori "állítólag" csúcskonzoltól.
Nem tudom ez kinek a sara, a fejlesztőké vagy a Sony fáradt bele az egészbe, de valami nagyon nem stimmel.
Jim Ryan hálistennek áprilisban lelép és otthagyja a Sonyt, remélhetőleg egy olyasvalaki jön utána aki érti is, hogy mit várnának el a játékosok egy célorientált hardvertől.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Home server / házi szerver építése
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- BONTATLAN PS5 Slim Disc Edition (CFI-2016)
- Nintendo Switch Lite Animal Crossing EDITION 32+256GB CFW Tinfoil Hekate RP2040 Picofly chip
- Steam Deck Oled 512 GB + 1TB Sandisk Extreme SD kártya (két napos az eszköz)
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest