Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neoteric
addikt
Kíváncsi lennék a fejükre, mikor kiderül, hogy ebből mennyi lesz a tényleges vásárló. Bár már az is vicces, hogy egy xboneon preferált és kedvezményezett játékon ismét a ps4 dominál.
[link][ Szerkesztve ]
PSN: ne0teric_sAN
-
delibab
senior tag
Azért majd aki kipróbálja a division-t ne tartsa magába a tapasztalatait!
" Csak a puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot... “
-
Chereiose
addikt
Division béta hány giga kb? Valamint ha előrendelem küldenek kulcsot egyből?
-
andro93
aktív tag
-
crue
őstag
Annyira megy itt a Division téma, hogy úgy döntöttem, ezt nekem is ki kell próbálnom. Úgyhogy a linked alapján szereztem is egy kulcsot és már jön is lefelé. Szóval köszönöm az infót és egyúttal megerősítem, hogy az nvidia tényleg ad kulcsot, ami PS4-en, magyar accal működik.
-
vonSux
őstag
-
addikt
Milyen jó szimulátor(oka)t tudtok ajánlani? Be akarok újítani egy kormányra, de kéne hozzá játék is.
Project Cars eddig a befutó nálam, nem tudom, van-e még valami érdekesebb.
-
kiki22
senior tag
Ejjfel utan mar nyomhato lesz a beta?:-)
-
xenom0rph
őstag
-
Beri78
őstag
En is neztem a zoldeknel par kozvetitest, es szerintem rendben van a jatek....mindenkinek felhivnam a figyelmet ra, hogy ez meg csak beta.
Igazabol a szerverektol felek en is...jo lenne azert holnap este jatszani egy par orat"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
N@idia
őstag
válasz kevepapa #75673 üzenetére
A baj az, hogy én már nem lelkesedem érte főleg azért nem, mert láttam az élőközvetítést a zöldeknél és hát brutálisan le van butítva a játék egy az egyben, mint a watch dogs esetében.... A matchmaking az meg elég rosszul működik, de ezt tudjuk be a béta tesztnek a Rainbow-nál is ez volt
(#75672) szasanyi Alig várom, már hogy végre megérkezzen az új DLC a játékhoz, így legalább végre volt értelme season pass-t venni hozzá, mert amit eddig adtak az semmi se volt
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
cross56
senior tag
Ma megjött az új nfs, nem olyan rossz ez srácok!
Igaz még nem sokat nyomtam vele de egész kis játszható játék. Az autó hangok pl nagyon bejönnek nekem. -
kevepapa
aktív tag
Elkepeszto mennyire rá van mindenki mozdulva a kétnapos division betara. Számomra érthetetlen. Sztm egyébként nagyobb a játék füstje, mint a lángja lesz majd...de ne legyen igazam. Az ubisoft nagyon ért a marketinghez, de a játékaik közül azért kevés a 10/9-10 pontos.
-
szasanyi
félisten
-
Adam_Shepard
addikt
Van valakinek egy divíziós kulcsa? Kiprobalnam psen is.
.
-
danih
veterán
Sikerült beregelni egy TC Divison béta kulcsot (innen) - 28 giga a download elvileg, akinek be van aktiválva: tölti már?
-
szasanyi
félisten
válasz gyuribácsi88 #75666 üzenetére
Nem olyan rossza helyzet, úgy nem lehet több 2nél.
-
addikt
Azt lehet tudni úgy hozzávetőlegesen/nagyjából hogy a 2 napos béta alatt hány napig nem lesznek elérhetőek a szerverek ubiéknál?
szasanyi; zöldeknél már megy elvileg, szóval oric mondhatna valamit hogy mi a helyzet
[ Szerkesztve ]
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
A`rpi
addikt
válasz Adam_Shepard #75662 üzenetére
Alaptartozék PS4-hez a vertical stand?
A dobozon kicsiben oda van írva,
opcionális, mint minden PS4-nél."vertical stand sold separately"
[ Szerkesztve ]
-
stickles
tag
válasz Adam_Shepard #75662 üzenetére
Jól látod a képen
Én is reménykedtem , h lesz benne , de kispórolták ... -
Sefter
veterán
-
stickles
tag
válasz Adam_Shepard #75660 üzenetére
Nem adtak hozzá
Kar-gép+kiegészítők-játék , ez a tartalma a csomagnak
-
stickles
tag
válasz Adam_Shepard #75657 üzenetére
Én olyat vettem
Legszebb a piacon ( sztem )2 nap alatt felhúztam a karakterem lvl 55-re Bloodborne-ben
Egyszerűen nem lehet abba hagyni , eszméletlen jó játék
Igaz ,közre játszik , h itthon beteg szabin van időm tolni[ Szerkesztve ]
-
Adam_Shepard
addikt
Jelentkezzen legyen kedves az akinek limited ed. destiny kiadasu ps4-e van.
.
-
-
N@idia
őstag
válasz marilllyo #75646 üzenetére
Sajnos sok hír portál lehozta, hogy glitch-csel elérhető a béta (még a gamestar is lehozta egy cikkben azt hiszem), amit ma már orvosoltak... Én még szerencsés voltam, így nekem már csak indítani kell
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
james001
veterán
Driveclub-ban furcsálltam,hogy az első verseny után adott vagy 8 trófeát,mint kiderült a Driveclub Bikes-ban gyűjtött szintjeim átmentek ugye a sima verzióba is,úgyhogy mivel már 36-os szinten vagyok ezért sorban odaadogatta a szintekért járó trófeákat Tetszik hogy már 40%-on van a lista,pedig még csak most kezdtem a játékot
https://psnprofiles.com/kazama001
-
EczkE
veterán
Vegre megkaptam a kulcsot. Aztan most hol kell aktivalni?
Asszem mindenféleképpen!
-
marilllyo
veterán
Division béta már nem oldható meg pre order glitch -csel? Már not available for purchase....
Esetleg nem maradt valakinek beta kulcsa?
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Sirandrish
legenda
Ezen egy laptophűtő segít egyébként? Ettől teljesen függetlenül is akartam venni, de most már úgy érzem hogy szinte kötelező lehet.
Nekem tényleg nem fér állítva úgyhogy nálam az totál kilőve.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Wlac
Ármester
válasz Sirandrish #75637 üzenetére
Alapvető fizika emberek, ennyire ne legyünk már technikai analfabéták! Nem lesz semmi baja, ha megfelelő figyelmet szenteltek neki. Roppants két tojást a tetejére, és ahelyett, hogy felforrna a gép, leadja a hőt, és megsüti őket. A Sony pont ezen nyerészkedik, mivel tudja, hogy lusták a játékosai, ezért adják a vertical standet külön, jó drágán. Továbbra is azt mondom, hogy A'rpi pont azért nem megfelelő topikgazda, mert ez még mindig nincs benne az összefoglalóban, pedig rengeteg PS4 user gépét menthetné meg vele a RBoD-től (Red Bar of Death).
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Sirandrish
legenda
És ha fektetem akkor felforr? Mert nekem nem fér el állítva
szasanyi Látod-látod..csak nem bírtam magammal
Elims
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Elims
veterán
válasz sutyesz96 #75598 üzenetére
Nekem is van egy ebay-es vertical stabd-em,hibátlanul tartja a gépet.Nem billeg,nem lötyög benne.Filléres tétel.Ha függőlegesen kell tartanod a géped szerintem érdemes beruházni rá.
Sajnos én kénytelen voltam fekvő helyzetbe rakni a gépet -és a tv mögül kivenni-,így van egy fölösleges ilyenem.Már gondoltam rá,hogy bedobom ide vkinek,természetesen ingyenbe'. :-) De várok még egy-két hetet,hogy a szemem megtudja-e szokni az új,nagyon látványos ps4 helyét.Jobban szeretem ha kicsit rejtve van,nem rögtön szem előtt.Szerk.: Sirandrish:
Gratulálok a géphez! :-)[ Szerkesztve ]
-
Wlac
Ármester
-
Prof01
veterán
válasz echterion #75630 üzenetére
Dehogy. Ebben a topikban mindenkinek szuperhallása van, naponta takarítják, pasztázzák, mert hangos és forró is! Esténként altatódalt is dúdolnak neki, nehogy idő előtt lehaljon!
Az enyémben 2000+ óra van, semmi hangja, soha nem is foglalkoztam vele.Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
tepenzed
őstag
-
Neoteric
addikt
Na végre méltóztatott megküldeni a ubisoft a Division beta kulcsot.. kár hogy közben már intéztem még egyet. First come first served. Egy köszit azért elfogadok. 94MR-5JN8-BNKP PSN: ne0teric_sAN
-
Adam_Shepard
addikt
-
Adam_Shepard
addikt
Sziasztok! A mar meglevo hun accom amit hasznalok mindenhol az kell legyen a primary?
.
-
addikt
-
gyomorHD
tag
nem kell kód. Ingyen le lehet tölteni storeból.
-
EczkE
veterán
válasz banana_joe #75615 üzenetére
Koszi. Delutan lehet probalok meg egyet venni.
Asszem mindenféleképpen!
-
EczkE
veterán
Tegnap vettem g2a-n egy beta kulcsot de meg mindig processt ir. Mas is vett innen ha jol remlik, azok milyen hamar kaptak meg?
Asszem mindenféleképpen!
-
szasanyi
félisten
válasz Sirandrish #75604 üzenetére
At last! Aztán akár kereshetsz is priviben.
-
Wlac
Ármester
válasz sutyesz96 #75598 üzenetére
Hát, nem rángatom szóval "csak" állnia kell, de az kellően stabil. Kisgyerek/macska közelében már necces lehet a dolog. Melegedés szempontjából nem vettem észre semmilyen különbséget, és nem is lett hangosabb.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Zedz
addikt
válasz Sirandrish #75608 üzenetére
Na, akkor megnyugodtam.
-
Sirandrish
legenda
Szerinted minek vettem a PS4et? Nem is a sz*r UC meg ilyen gagyiságok miatt...csakis a Godzilla
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Zedz
addikt
válasz Sirandrish #75604 üzenetére
-
Sirandrish
legenda
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos tablet topic
- 3D nyomtatás
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPhone topik
- Ukrajnai háború
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest