Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syz
senior tag
Nyilván nem fog mindenki a boltokba rohanni az új szériáért de majd szépen, sunyiban el fogják intézni hogy arra terelődjön a vásárlási szándék és az érdeklődés. Talán most azért nem olyan ütemben fog ez megtörténni mint a last gen-nél ahol durva széria hibák voltak de csak idő kérdése.
"Egy nap 24 órából áll..egy tálcában 24 db sör van..Ez nem lehet véletlen!
-
Wlac
Ármester
Minden relatív, és minden megszokható. Amikor elkezdtem a PS4-en a Vice City-t, azt hittem, hogy kiszaladok a világból, de pár óra után beleszoktam. Ha valaki a folyamatosan futó játékokhoz szokott, vagy ahogy te is írtad, 144Hz-s monitora van, az érzékenyebb az lehet az alacsonyabb/változó FPS-re. Nyilván meg tudná szokni a dolgot, de sok ember elvből nem akar lejjebb adni. Többek között ezért is jöttem át a PC-ről. Nem zavar, ha itt ott megakad egy játék (amíg játszható!), vagy nem olyan szép, mint lehetne (Battlefield 4), de legalább tudom, hogy nem tehetek semmit ellene, nem kell vele foglalkoznom. PC-n mindig szerettem volna mindent maxon tolni, de nem volt meg alá a hardverem, így egy ideig mindig zavart, hogy szebb is lehetne/folyamatosabban is futhatna, csak...
Az új PS-t sem azért fogom megvenni, mert tudom, hogy amint az megjelenik, el lesz hanyagolva a jelenlegi generáció, és nem akarom szívni a fogam a játékoknál. Na meg a VR is érdekel, szóval...
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
marilllyo
veterán
-
kevepapa
aktív tag
Az AC Syndicate nálam 10/7,5. Jó volt a sztori, szép a grafika, gördülékeny, letisztult a harcrendszer, London pedig él és nyüzsög. Ugyanakkor a grappling hook-on kívül nincs semmi olyan amit ne láttunk volna már a korábbi részekben, különösen a küldetések egyhangúsága zavaró kicsit, de aki szereti a szériát az nem fog csalódni. Nálam a rangsor: AC II > Brotherhood > Black Flag > Syndicate > Rogue > Revelations > AC III > AC I. A unityt még nem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
belavagyokbp
aktív tag
Én egyikkel sem játszottam előtte, de a 3 nagyon megfogott. Megjelenéskor végig toltam egyszer, most csinálom másodszor a legnehezebb fokozaton Ha bejönnek az ilyen stílusú játékok (anno a Skyrim-ba rengeteg órát toltam még x360-on) akkor tetszeni fog, ráadásul a magyar felirat sokkal élvezhetőbbé teszi a játékot.
-
Bingoo
tag
Én az Order 1886-ot is ajánlanám, attól eltekintve, hogy elég vegyesek róla a vélemények, nekem kifejezetten tetszett (az egyedi fegyverek kimondottan ötletesek, a látvány pedig zseniális. Valóban sok benne az átvezető és kissé sablonos a story, de nekem nagyon bejött). Használtan bagóért megkapod. Vagy akár a Batman Akham Knight is elég jó móka. Until Dawn is egészen jó, bár az kicsit más műfaj. Illetve a most megjelent Ratchet & Clank is nagyon jónak ígérkezik.
-
A`rpi
addikt
Exkluzív címek közül is mazsoláznék még a helyedben.
Killzone, Knack, Little Big Planet, stb.(#82079) kidboy_46
Plus előfizetés kell online játékokhoz.[ Szerkesztve ]
-
buci30
addikt
Meg gondolom ha átmegyek ismeroshoz és ott belépek az acountommal akkor ő is letudja szedni vagy ez nem tudom korlátozva van e.
Mert ha semmi akkor nekem bőven elég az 500GB vinyo is ha csak lemezen vásárolok megint.
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Madwe
nagyúr
Én már csak videokat nézek, mert a teszterek véleménye annyit nem nyom a latba nálam, mind félrehúz valamerre s egy egy oldalnak van egy csomó írója, szóval még ott is nagy a szórás oldalon belül... youtubeon meg van 4-5 arc akinek nagyjából hasonló az izlése mint nekem azt meglátom ő h áll hozzá, meg amugy is a gameplay érdekel elsősorban.
(#80737) N@idia Nem mediumon futott annyival? Egyébként szép amikor még 30fps körül is szaggat a dolog mint a redva
[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
Erről jut eszembe egy dolog, ami nem tetszett: jó lett volna, ha az autóbeállításokat lehet profilba menteni. Beállítasz egyet, majd elmented, és a garázson kívül lehet váltani. A folyamatos állítgatás eléggé idegesítő volt. Összességében egyet értek, nekem egyedül a tuning nem jött be. Szinte nem is használtam az optikát. Ha valamit akartam, akkor azon az autón hétszentség, hogy azt épp nem lehetett. Vettem valami egyszerű bodí kitet, aztán ennyi nagyjából.
-
Sirandrish
legenda
-
A`rpi
addikt
Alapjátékon belül az összes feladatot teljesítetted, ezért jár a platina.
Bizonyos esetben ezenkívül vannak "DLC-s" trófeák amik külön megszerezhetőek. Ha kiplatináztad a játékot, és minden DLC-s trófeát teljesítettél, akkor állhat csak 100%-on az adott játék.Így fordulhat elő, ugyan a játékot kiplatináztad, de maga a játék nem 100%, mivel DLC-s trófeák hiányoznak még.
-
TazLeacher
nagyúr
Én kiplatináztam kb. 1 hete, még elég friss az élmény.
Aki mást várt tőle, az szerintem magának hazudott. Pont azt adja, amit ígér. Csilli-villi minden, 300, kis fék, 90 fokos kanyart beveszed...stb.
Summázva:
- versenyek közben sokszor nehezen látni az utat. Ezt többen is írták már, abszolút igaz, és rohadt idegesítő. Dühítő hogy sokszor nem azért veszted el, mert béna vagy, hanem egyszerűen nem látod, hogy itt vagy ott le kellene menni jobbra, te meg tovább mész egyenesen
- szerintem kevésbé feltűnő a gépi csalás, inkább csak hosszabb versenyek alkalmával
- amikor viszont van, az nagyon bosszantó. 30 km-es versenynél pl. ha a legjobb időt futottam, akkor is volt egy pont, amikor mindig utol értek a többiek
- kevésbé érezni, hogy az egész világ ellened van, de azért vicces dolgok itt is elő fordulnak
- szerintem egész változatosak lettek a versenyformátumok
- az online világ nem volt gáz. Párszor volt, hogy kidobott, ezen kívül a többiek nem nagyon zavarnak. Nekem összesen kétsze szóltak bele a játékba, egyszer egy másik arc miatt vesztettem, mert oldalról nekem jött, de a másik alkalommal pont ugyan ez volt, csak 1 v 1-ben az ellenfelemet ütötte ki, így én nyertem. Nekem kimondottan tetszett, amikor verseny közben láttam, hogy jönnek mondjuk 5-6-an, és nyomják a versenyt ők is. A legviccesebb az volt, amikor ugyan azt a futamot nyomtuk és kb. 5 mp-es különbséggel indultunk...
-
Sirandrish
legenda
-
nagyúr
Szerintem nincs ezzel a játékkal semmi baj, legalábbis a kinézetével nem sok. Én személy szerint nem is számítottam az anno a 2013-as E3-on bemutatott grafikára, így is rendben lesz. Viszont kicsit aggódom az időtállósága miatt. Kb 6-8 órát játszottam vele eddig (beleértve az alphát is), és már kezdem kicsit unni, pedig ebben volt szóló kampány, co-op, és multi is. Oké, h több tartalom lesz a végleges verzióban, de nem hiszem, h 20-25 óránál tovább lekötne. Ettől függetlenül megvesszük, mert viszonylag olcsón hozzá tudunk jutni boxon (kevesebb mint 6k fejenként), annyit meg simán megér.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
Inkább itt nézd meg, ezek a videók nincsenek agyon tömörítve. Ezek boxoxs videók, ettől csak szebb lesz PS4-en a játék. Illetve ide biztosan fognak ma felrakni ps4-es videókat is.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Sirandrish
legenda
Szerinted minek vettem a PS4et? Nem is a sz*r UC meg ilyen gagyiságok miatt...csakis a Godzilla
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
zzola
titán
Nem minden elonyet elvezed a PS+-nak a masodik/masik fiokkal. Pl. az ingyenes havi jatekokat, ps+-os avatarokat es a felho szolgaltatast csak arra a fiokra tudod ervenyesiteni, amelyikre elofizetted a +-t...
Meg persze olcsobban is csak a +-os fiokkal tudsz vasarolni...[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
ha csak az egyik van fizetve, a másik acc is ugyanúgy tud multizni, illetve élvezni a PS+ előnyeit?
Igen abban az esetben ha a plus előfizetéses fiók elsődlegesre van állítva.
sub accokat, azok mik?
Csökkentett jogosultságokkal bíró ps fiók, normál fiókhoz igényelhető.
Pl gyereknek, tudsz neki feltölteni egyenleget,
de a te pénztárcádhoz ő nem fér hozzá, stb... -
A`rpi
addikt
Egy joy > egy PSN account.
Ha kettő joyal szeretnél játszani akkor két külön fiókba kell belépned.Miután beraktam a lemezt a gépbe, máris tudok játszani?
Miután leszedett minden hibajavítást (patch) és feltelepült a lemez tartalma, csak utána tudod teljes értékűen használni a játékot.
-
dunc
nagyúr
Azt hiszem az még a régi!
(#75218) Madwe szerinted de, de legyen akkor 7 , a lényeg egy gyenge száraz hangulatú játék, semmi létező pálya, vagy bármi. Ha a F. Horizont 2 vel hasonlítanám.....hát nekem kb az volt az elvárásom....akkor meg nincs miről beszélni, és a másik az erőszakos vegyél új autókat .... (mert a megnyitható autók egy idő után esélytelenek lesznek)
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
Hát olyan szempontból előny h ha nem játszottál az elődeivel akkor nem fogsz káromkodni h miért tették tönkre az eddigi jól működő címeket az open world miatt (meg eleve nincs teljesen befejezve lol)
A történetet nagyjából meg tudod érteni az előzőek nélkül is, ugyanakkor ha van időd s veszed a fáradtságot, van jópár youtube video ami elmondja a történetet - az más kérdés, h a rendesebben magyarázós videók ilyen 10+ órádba fognak fájni
(#75200) james001 Én pl a shiftlings-et ajánlom ps4re ha szempont lehet a coop is, kis logika kis ügyesség sok szórakozás
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Több nagyobb címet (újra) kiadtak PS4-re is, így igen, lehet játszani olyan játékokkal amiket eredetileg PS3-ra fejlesztettek. Nem minddel, de ez az Xbox One esetében is így van. De minden elérhető játékot látsz a Store-ban, nézelődj bátran (érdemes az akciókat megvárni).
-
toompa
őstag
Igen,úgy van. Ha magyar account van,akkor magyar store-ból tudsz vásárolni. Ha van uk accountod és belépsz a store-ba,onnan is tudsz vásárolni.
US store-ból csak feltöltőkártyával,mert nem fogadja el a magyar bankkártyát.
Ha kintről rendelsz lemezt,akkor természetesen a lemezt küldik el.
De árulnak digitális kódot is,amit a store-ban beváltva letöltheted az adott játékot. Akkor nem küldenek lemezt. De ezt feltüntetik(digital code). -
Tegla80
addikt
-
Ronam
addikt
Hardverapró vagy Játékaim.hu.
-
nagyúr
A lemezes játék nincs account-hoz kötve. Ugyanúgy felinstallál több 10 gigát a gépre mint a digitális verzió, de csak akkor indul el a játék, ha bent van a lemez a gépben. Tehát ha veszel egy használt BF4-et (vagy bármi mást), ugyanúgy tudsz majd multizni vele.
gaebriel: Nézd meg ezeket is.[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Path of Exile 2
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD FX
- Házimozi belépő szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest