Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syz
senior tag
Hogy a francba tudtok a Tropicoval konzolon játszani?
"Egy nap 24 órából áll..egy tálcában 24 db sör van..Ez nem lehet véletlen!
-
Syz
senior tag
Nyilván nem fog mindenki a boltokba rohanni az új szériáért de majd szépen, sunyiban el fogják intézni hogy arra terelődjön a vásárlási szándék és az érdeklődés. Talán most azért nem olyan ütemben fog ez megtörténni mint a last gen-nél ahol durva széria hibák voltak de csak idő kérdése.
-
Syz
senior tag
Itt viszont el is veszti a dolog a konzol mivoltát hiszen akkor ha ilyen ütemben történik az innováció akkor egyértelmű hogy maga a "célhardver" szó az értelmét veszti. Kicsit vicces tényleg hogy az Xbox 360 meg PS3 mennyi ideig fent tudott maradni minimális, de főleg esztétikai változtatásokkal, erre itt a két retek amit fejleszteni kell vazze.. Szégyen..
-
Syz
senior tag
válasz Tuomas #82548 üzenetére
A 4k még nagyon gyerekcipőben jár egyébként is és csak bizonyos távolságból használható ki a felbontása ami nem igazán egyezik a "kanapéról játszok a 40" fullHD tévén konzollal, 2 méterről" résszel.. Ez egy korai magömlés lesz a Sony részéről is.
[ Szerkesztve ]
-
Syz
senior tag
Ez a Playstation Messages alkalmazás kezd az agyamra menni, hol kapcsolódik hol nem..
-
Syz
senior tag
válasz neato3loco #68852 üzenetére
Ezen már a múltkor is fennakadtál
-
Syz
senior tag
Most én kérnék egy kis tanácsot audió téren.Jelenleg maga a PS4 HDMI kábellel van a TV-hez kötve,a TV füles kimenetéhez pedig egy mezei 20 W-os 2.1 van csatlakoztatva.Ha minden jól megy akkor idén a Jézuska egy házimozi rendszert hoz (már írtam magamnak levelet ),olyat választok majd amin lesz optikai aljzat is.A toslink kábeles és a jack dugós hangképzés közt szakadéknyi különbségek vannak vagy csak elhanyagolhatók?
-
Syz
senior tag
válasz neato3loco #66016 üzenetére
Na megjött a StarTech kábel a fejhallgatóhoz amit javasoltatok és tökéletesen működik tényleg a Thermaltake cuccommal.Én Ebayről vettem Angliából,postával együtt 3400 Ft volt.Bocs a rossz minőségű képekért
[ Szerkesztve ]
-
Syz
senior tag
válasz neato3loco #64852 üzenetére
Elvileg igen hiszen külön bemenet van füles illetve a mikrofon résznek és az apa végén 3 gyűrű van..
[ Szerkesztve ]
-
Syz
senior tag
válasz neato3loco #64849 üzenetére
PS 4 + Alma? Konverter
[ Szerkesztve ]
-
Syz
senior tag
válasz neato3loco #64834 üzenetére
Majd mindjárt szétnézek itthon is,tuti van itthon is.Valahogy most nincs kedvem 3-4 heteket várni egy kábelre,mondjuk ha az angol ebay-en találok az 1 hét alatt itt van.Amúgy pontosan ilyen fejhallgatót szeretnék összemókolni a kontrollerrel,ilyenem van: Thermaltake eSport
-
Syz
senior tag
válasz RunnyJuggler #64832 üzenetére
Köszönöm
-
Syz
senior tag
válasz bandi0000 #64823 üzenetére
Félreértés ne essék,belemegy a kontrollerbe a jack amit vettem de akkor azért nem megy mert ez egy sima elosztó csak,ezek szerint olyan kell ami külön póluson kezeli a fülhallgató részét illetve a mikrofont is..
neato3loco: Annál maradtam.
nokia párti: Köszi[ Szerkesztve ]
-
Syz
senior tag
Itt van ez a szutyok füles-mikrofon amit adnak gyárilag a gép mellé.Gondoltam kipróbálom a normális fejhallgatómat amibe szintén van mikrofon,ilyen arcodba hajolós gémer Szóval azon két vezeték van,külön a fülhallgatónak meg a mikrofonnak is.Mindkettőnek jack a vége.Mivel a kontrolleren csak 1 jack hely van,gondoltam hogy nem leszek jó a két dróttal ezért vettem egy Y kábelt és összehoztam a kettőt de a mikrofont nem hajlandó érzékelni.Miért?Gépen minden All audio-ra van állítva.
-
Syz
senior tag
válasz marilllyo #64689 üzenetére
Csövi! Na választ kaptam az ügyfélszolgálattól, nem kapom vissza a pénzem a 3 hónapos előfizetésért mert azt írják hogy volt rá lehetőségem lemondani de valószínűleg nem olvastam el a felhasználói feltételeket mikor az első 3 hónapra előfizettem ezért nem áll módukban..
[ Szerkesztve ]
-
Syz
senior tag
válasz varadigabor #63601 üzenetére
Ez egy magyar nő volt csak mondom nem nagyon volt a helyzet magaslatán,na persze lehet alapból nincsenek is többre felkészítve csak ilyen probléma továbbításra szóval nem biztos hogy az ő hibája.Ha elintézi a kérelmem akkor meg egy szavam se lehet rá
-
Syz
senior tag
válasz marilllyo #63598 üzenetére
Értem.Akkor jól jártál az a lényeg.Nem kenyérre kell az a 6000 Ft szóval nem is ezzel van főleg a bajom hanem ezzel a rendszerrel.Ha lejár valami akkor dobjon üzenetet,ablakot vagy zargassanak hogy újítsál ha akarsz,dehogy alapból ő automatikusan utalgat itt vazze,ez elég abszurd.PC-n kipróbáltam a Spotify Premiumot 1 hónapig ugye ingyen volt de mikor beregisztráltam mindjárt dobott is egy ablakot hogy ha lejár az 1 hónap akkor automatikusan megújítja majd a Premium használatot amit ugye ki kell majd fizetni,de ott rögtön az elején találkoztam ezzel.Illetve a G2A Shield is automatikusan levon X összeget minden hónapban a kártyámról de arról tudok mert előtte kapok róla értesítést,hangsúlyozom ELŐTTE.Nem pedig utána mint ebben az esetben.Az ügyintéző egyébként nem nagyon volt a helyzet magaslatán,inkább ilyen hebegés-habogás-ahhhaaa-ööö igen szerű volt a beszélgetés,szerintem ha komolyabb problémával fordulnánk hozzá akkor is csak annyit tudna mondani hogy továbbítjuk Angliába és várjuk a választ..
Mi az a SEN pénztárca?Nekem a számlámra kell vissza a zsé..
[ Szerkesztve ]
-
Syz
senior tag
válasz marilllyo #63576 üzenetére
Az volt a gond hogy nem tudtam hogy a PS+ előfizetés automatikusan megújul.Beszámítottam egy 3 hónapos előfizetésre jogosító kártyát egy termékeladásnál,gondoltam kipróbálom.Tegnap pedig este jött az sms és az emailek hogy a Paypal átutalt 6000 ft-ot a Sonynak és megköszönték a vásárlást.Az ügyintéző hölgy megadta az e-mail címet ami info@playstation.hu,de ezt egyébként sehol sem találni,csak a telefonos elérhetőség van.A lényeg hogy kikapcsoltam hogy automatikusan újítsa meg az előfizetést és szeretném visszakérni a pénzem mert nem tartok igényt a PS+-ra,úgyhogy most várhatok a nem tudom mire mert semmi konkrétumot nem írtak.Továbbították Angliába a kérelmem mert nemrég írtak vissza és a türelmemet kérik.Gusztustalan egy módszer az biztos..
[ Szerkesztve ]
-
Syz
senior tag
Nos felhívtam a magyar PS ügyfélszolgálatot az üggyel kapcsolatosan és azt mondták hogy az e-mail címükre amit tegnap fél óráig keresgéltem de nem találtam,írjak egy PS ID-vel és e-mail címmel ellátott kérelmet amelyet a mai nappal továbbítanak is Angliába ahonnan 7-10 napon belül számíthatok a válaszra.Azt mondták itt az ügyfélszolgálaton hogy 14 napon belül elállhatok a vásárlástól szóval elvileg akár vissza is kaphatom a pénzem,de az a választott számított még 2-3 hét így a teljes procedúra több mint 1 hónap vagy több is lehet.Hogy az a jó éde../!/!=(%=/""!"!!/+/%+!+/!
-
Syz
senior tag
Negyed óra alatt sem sikerült semmilyen e-mailes elérhetőséget találnom.Csak a Sony honlapján van kapcsolatfelvételi űrlap.
-
Syz
senior tag
válasz PandaMonium #63522 üzenetére
Én csak telefonszámot találok..
-
Syz
senior tag
válasz PandaMonium #63522 üzenetére
Oké,köszi.
-
Syz
senior tag
válasz PandaMonium #63518 üzenetére
De igen,most nézem.Automatikusan be volt állítva de egészen biztos hogy nem én állítottam be.Milyen utolsó c..gány módszer ez?Nem akarom és nem is akartam megújítani az előfizetést mert marhára nincs rá szükségem de hát ha nem foglalkozok ilyesmivel akkor honnan szívjam ki?Vissza lehet kapni a zsét?
-
Syz
senior tag
Üdv!Beszámítottam egy termékeladásnál 3 hónapos PSN előfizetést ami ma járt le.A Storeba nem mászkáltam,azt a pár játékot ami ilyenkor jár azt leszedtem de ennyi.Erre ez a retek most levont 6000 ft-ot a Paypal számlámról és megköszönte a vásárlást.Na a kérdés mielőtt kidobom a gépet az ablakon hogy én ezt a szolgáltatást nem kértem sosem akkor hogy a p..csába von le bármit is,illetve hogy ha vissza akarom kérni a pénzemet akkor pontosan hová kell írnom?
-
Syz
senior tag
válasz toompa #58725 üzenetére
Ha hazaérek akkor előkaparom a garanciajegyet és teszek egy próbát valahol. Igen valószínű valami mechanikai gondja lesz csak arra leszek kíváncsi hogy tudják e reprodukálni a hibát a szervízben. Nekem nem kopnak az analógok mert a kezdetek óta kínai ebay-es kupakokkal használom. Van itthon vagy 7 fajta, abból kettő van ami nagyon bevált.Olcsó de hasznos kategória szerintem.
-
Syz
senior tag
Kb. 1 éves lesz a kontrollerem de van néhány olyan pozíció az analóg forgatásnál és az egyik ravasznál is amire nem, vagy csak nagyon nehezen reagál. Még van rá garancia, ha elküldöm egy hivatalos Sony szervízbe akkor foglalkoznak ezzel vagy adnak másikat? A karok és maga a kontroller is sértetlen kívülről és működik, csak ugye nem minden helyzetben. Egy konzol bolttal beszéltem nemrég mert úgy is kell egy másik kontroller, ott azt mondták hogy csak új fajtát árulnak belőle mert hogy volt valami szériahiba amik nem megfelelő anyagból készültek.. Ezt most így nem tudom hiva tenni, tudtok esetleg ilyenről?
-
Syz
senior tag
válasz mrhitoshi #48149 üzenetére
Kipróbáltam amit mondtál a Spotify-al kapcsolatban.Megcsináltam a Premium fiókot.Csináltam egy listát 3 számmal próbaképpen.Ha átmegyek PS4-re akkor látja hogy abban a listában van 3 szám de nem tudja lejátszani őket.Így most már világos minden
-
Syz
senior tag
válasz ForRedGlory #48075 üzenetére
Nem a letöltésen van a hangsúly hanem a tároláson.Ha valóban letárolja a PS4-en a letöltött zenéket akkor az azt jelenti számomra hogy a következő részben van lehetőség arra hogy belepakoljam amit akarok mert eddig csak az volt a lényeg hogy lejátszási listát lehessen készíteni belőle,illetve rajta legyen a gépen hogy onnan betöltse.Ha ehhez egy ilyen keretprogram kell mint a Spotify de működik a dolog akkor csak ezért,de elő fogok fizetni a Premiumra azt az 1500 ft-ot havonta.Addig viszont nem különösebben érdekel..
-
Syz
senior tag
válasz mrhitoshi #48070 üzenetére
Közben rákukkantottam a keresőben NHL-es számokra és még pár goal horn is fel van töltve szóval akár működhetne is ezzel a programmal a dolog.Láttam hogy van hozzá telóra Androidos alkalmazás is ami kvázi távirányítóként funkcionál tehát nem kellene kilépni a játékból sem ha mondjuk azt akarom hogy valami a háttérben a megfelelő pillanatban szólaljon meg.Lehet ki is próbálom ma
-
Syz
senior tag
válasz mrhitoshi #48067 üzenetére
Pont erre akartam kilyukadni,hogy ez inkább akkor a telefon homároknak való program akik léptem nyomon arról hallgatják a zenét.PC-n tehát gyakorlatilag nem sok értelme van és akkor így a PS4-es verziót sem igazán értem,ha csak nem tényleg le is tárolja a vinyón az előfizetésért letöltött zenéket.Egyébként kinek van jogosultsága feltölteni a Spotify-ra valamit?
-
Syz
senior tag
válasz mrhitoshi #48055 üzenetére
Akkor felvetődik a kérdés bennem hogy mégis mire jó ez a Spotify?Ugyanazt tudja mint a jutyub,ott is lehet listákat szerkeszteni és ingyen is van.A Premium előfizetésért cserébe kapsz mondjuk kimagaslóan jó minőségű zenéket de nem értem ez miért nagy szám.Másik hogy ha az adott platformon tehát mondjuk PC-n engedi lejátszani az illegális zenéimet akkor úgy meg egy sima Winamp szintjén van..
Ha valami offlineban van akkor azt el kell tárolnia ugye valahol,a felhő az meg szintén egy online dolog vagy rosszul tudom?[ Szerkesztve ]
-
Syz
senior tag
-
Syz
senior tag
Ez a Spotify nevű cucc segíthet a korábban felvetett problémámra?Tehát az NHL sorozatban a last gen-nél mindig volt egy Custom Music opció ahová betehetted a saját zenéidet,gól hangokat amik játék közben mindig a megfelelő alkalomkor szólaltak meg.Xbox 360-on Audió CD-ről kellett rippelni a gépre a zenéket és hangokat,PS3-mon pedig csak rá kellett másolni a HDD-re és egy playlist-et készíteni aztán már csak a játékon belül kellett kiválasztani a megfelelő hangot.Ez a Spotify viszont stream alapú tehát a lista az egy felhő szerűségben mentődik el vagy le is tárolódik a HDD-n?
-
Syz
senior tag
A hétvégén láttam a moziban a Chappie című filmet, azóta más szemmel nézek a PS4-re
-
Syz
senior tag
válasz gyuribácsi88 #45626 üzenetére
Biztos tanult a Sony a PS3 fiaskóból. Mert legyen bármilyen idős az előző generáció, mérnöki szempontból szerintem nagyon ciki hogy annyi gép led hibás lett, reballozni kellett illetve sok olvasó probléma is volt. Persze ez igaz az Xbox360-ra is, egy cipőben jártak.
-
Syz
senior tag
Én meg azt szeretem mikor valaki ilyen konzolos topicban szakmaiasságot vár el, mikor mindenkinek ugyanaz a hardver van a keze alatt. De ha már itt tartunk, így fél év után is ugyanolyan csendes a gép mint mikor megvettem, semmiféle irritáló hangot vagy zörejt nem hallani szerencsére és még olyat sem hallottam az ismerettségi körömből hogy valakinek tönkrement vagy hibás lett a PS4-e. Vannak esetleg típushibái vagy hardveres gyengéi ennek a generációnak?
-
Syz
senior tag
válasz nismoka #45432 üzenetére
Én meg billentyűzettel Fifázok a mai napig. Egész jó kis meccseket szoktunk tolni a haverokkal, igaz azért a cselezés igencsak nehézkes de kb. ennyi hátrányom van velük szemben hogy nem mindig jön ki az ujjaimra amit akarok vagy mást nyomok
-
Syz
senior tag
válasz KisTücsök #45422 üzenetére
Ettől függetlenül nem értem miért ne lehetne használni játékon belül mondjuk egy egér-billentyűzet párost? Ez megint a szándékossággal függ össze hogy ezt így valaki eldöntötte és kész.írni tudjál egy mezei BT adapteres billentyűzettel is PS4-en a chaten de játékban már ne működjön.. Pedig konzolon FPS-t játszani kontrollerrel..
-
Syz
senior tag
válasz PandaMonium #45203 üzenetére
Látom azért próbálkoznak hardveresen becsülettel,ezt figyeld:
Titan One crossplatform"Egy nap 24 órából áll..egy tálcában 24 db sör van..Ez nem lehet véletlen!
-
Syz
senior tag
Lehet furcsa kérdés,de PS4-en szoktak/lehet cheat-elni?
-
Syz
senior tag
válasz Jhonny06 #45140 üzenetére
Nekem is van ilyenem,a mélyített az nagyon jó és használható,a másik viszont aminek sok kis sörte van a tetején az nem jó mert nagyon csúszik rajta az ujjad és ezért nem tudod rendesen megfogni.Annyi hogy én angol ebay-ről rendeltem 3 fontért ingyen postával anno.Ilyen apróságokat nem szabad venni Magyarországon,főleg nem 2500 ft-ért.Ugyanezért a pénzért már 20-30 db-ot is adnak Kínában,minőségbeli különbség nem hinném hogy van.Tudom nem mindenkinek van ebay accountja de akinek van annak nem éri meg itthonról ilyeneket vásárolni.
[ Szerkesztve ]
-
Syz
senior tag
válasz Yodamest #45112 üzenetére
Szia!Gondolom a tévéd és a cuccok csak HDMI kábellel vannak összekötve,illetve a PS4 is azzal lesz.A HDMI természetesen a hangot is átviszi de ez azt jelentené hogy maga a tévéd adná ki a hangot ami nem egy jó megoldás szerintem,legyen az bármilyen márka.Van a tévéden füles kimenet?Mert ha igen akkor dugd bele a hangszóróid jack dugóját és utána a hangszóróidon mindig az fog szólni amit éppen a HDMI megjelenít.Ha PC-t használsz akkor az fog szólni,ha átváltod a kimenetet mondjuk PS4-re akkor az.Vagy van még a digitális optikai kábeles megoldás.
-
Syz
senior tag
Igen azt tudom persze hogy nincs olyan játék konzolon ami tudja a 120 Hz-et,de nem szabad csak úgy tv-t vásárolni hogy "melyik a legjobb a PS4-hez".Egészen biztos hogy a konzolon kívül másra is lesz használva az a tv,ha nem most akkor kicsit később
-
Syz
senior tag
válasz Gebriel #45066 üzenetére
Én is az ágyról illetve kanapéról játszom.Egyébként én azt javaslom neked ha nincsenek extra vizuális igényeid (pl. 120 Hz vagy több) akkor még véletlenül se vegyél monitort,csak is tv-t és ha már ott tartasz akkor szaglászd körbe a kiválasztott termékeket mert az input lag és egyéb rákfenék miatt már sokan rácsesztek a vásárlással.
-
Syz
senior tag
Külföldi fórumokon sokat várnak a Spotify-tól az emberek, talánez is megoldaná a problémáimat Feltéve ha kikerül onnan a "background" szó Megjött a Last of Us, eddig bejön.
-
Syz
senior tag
válasz haddent #44924 üzenetére
Te figyelj már,mondtam én itt neked vagy bárki másnak hogy el akarom adni a PS-t?Tegnap vettem meg rá a Last of Us-t ami holnapra itt lesz,szóval használom,játszok vele.Az említett sportjátékaimat.Xbox360 és PS3 csak egy kósza numera volt az életemben,kipróbáltam őket de ennyi.A PS4-et pedig csak ezekért a játékokért vettem meg akkor és elvagyok velük,de pl. az NHL sorozat amellett hogy gyönyörű,rengeteg dolog hiányzik belőle (főleg egy fanatikusnak) és ezért hiába volt nyitócím a PS4-en ebből a sorozatból,mindenki szidja és lehúzza teljesen jogosan mert szinte minden hiányzik belőle ami Xbox360-on és PS3 verziókban megvolt előtte.Gyakorlatilag 17 000 Ft-ért vettem egy félkész játékot amit fel lehetne dobni ilyen Custom music opciókkal de ebbe azért nem tették bele mert nem tudta a PS4 mi is az az MP3.Természetesen erre nem lenne semmi szükségem ha a licenszelt,originál zenék és gólörömök lennének benne.Tehát nem tudom mit értettél félre de én játszok a PS4-el és pl. erre a funkcióra is ezért lenne szükségem,hogy a következőben már benne legyen.Tehát nem keverőpultnak akarom használni,nem is filmtárolásra.Ezt a filmes dolgot pedig hogy honnan vetted azt nem tudom mert én még csak nem is említettem ezt a szót.Ki sem próbáltam még ilyen célból a PS4-et.Egyvalamit viszont biztosan tudok,amint ezeket a játékokat valami csoda folytán mégis át portolnák PC-re,azon nyomban eladom a konzolt illetve addig is ami multiplatformos lesz,azt nem PS4-re veszem meg.Addig viszont ami van azt szeretném normálisan használni a megfelelő támogatottság mellett.
-
Syz
senior tag
Tudo hogy van ilyen lehetőség, játszottam már le pendrive-ról zenét de az említett játékban ez nem így működik. Ezért mondom hogy hagyjuk mert akkor az lesz ebből hogy 1 játék miatt siránkozom.. Lényeg hogy én nem azt várom a konzolt hogy kávét főzzön meg porszívózzon.
-
Syz
senior tag
válasz Kakaduku #44894 üzenetére
Szeretem mikor valaki gúnyolódva kommentel csak azért mert valaki más véleményen van. A torrentes letöltött sz@raidat és zenéidet a Sony engedte a PS3-mon tárolni.. Egyébként én NHL és NFL fan vagyok, ezeket játszom a PS4-en de sajnálatos módon a Custom music opció nem elérhető csak az előző generációs konzolokon, a média támogatás hiánya miatt. Nekem ez fontos mert nagyban megnövelné a játékélményt az egyébként silány EA játékokon.
-
Syz
senior tag
válasz d3tox1c #44882 üzenetére
Elnézést ha a lelki világodba tapostam de én nem azt mondtam hogy sz@r csak azt hogy erős hiányérzetem van, alapdolgok miatt és ezért jelenleg csalódást kelt. De vicces hogy én pont a portolásban bízok hiszen most már bármilyen "neksztdzsen" játékot pár hónap alatt le lehet majd koppintani Pc-re,persze kinek milyen szájízzel. A RE-el még nem volt alkalmam találkozni de pl. a Ryse:Son of Rome is lett ugyanolyan mint Xbox One-ra illetve az Ignite engine is ugyanazt az élményt adja a Fifában Pc-n mint ha Ps4-en tolnám. A jövő szerintem úgy is ez lesz, az árazásban mindjárt meg is látszik hogy az elsődleges célplatform a két új konzol, de lehet ez majd pont kapóra jön a PC-s tábornak :-)
-
Syz
senior tag
válasz gyuribácsi88 #44871 üzenetére
Nem elég ez a két konzol?A PC pedig örök és elpusztíthatatlan Egyébként nem lejátszania kell az MP3 és médiatartalmat hanem tárolni.Ezt kellene már áthidalni végre..
-
Syz
senior tag
válasz gyuribácsi88 #44861 üzenetére
Azt szeretném ha ez a retek végre engedne mondjuk MP3-mat vagy mást felmásolni a vinyóra.Hihetetlen,hogy egy ilyen egyszerű dolgot ami már előző generáción is működött,még mindig nem képesek megoldani.Másrészt igazán illő lenne már valamivel előrukkolni így 3-4 hónap után mert szerintem gáz hogy a Sony a marketingjében is azt hangoztatja hogy csak a Playstation családra szeretne összpontosítani,mégsem érzem azt hogy úgy is tennének.Jó,teszem hozzá nekem a PS4 meg úgy eleve a konzol mindig csak másodhegedűs lesz a PC után de mióta megvan,azóta csak a csalódás ér jóformán.Van a két sportjátékom ami nincs PC-re és azzal elvagyok de a FIFÁ-t is már PC-re vettem meg és nem bántam meg.Hétvégén kipróbáltam a Driveclubot,az is csalódás volt,most megvettem itt a Last of Us-t ami péntekre ide is ér,elég sokat várok tőle az értékelései alapján.A lényeg viszont az hogy ami multiplatformos játék lesz és érdekel,azt tuti nem PS4-re fogom megvenni..
-
Syz
senior tag
Még mindig semmi hír a következő rendszerfrissítésről?Mármint olyanról ami ér is valamit
-
Syz
senior tag
válasz Dicker #44801 üzenetére
Az ebay-es matrica rendelésről csak annyit hogy már kétszer rendeltem Kínából matricát PS4-re és mind a kétszer gyűrötten kaptam meg,látszott hogy már meg is ázott valahol pedig rendesen be voltak csomagolva.Mind a kettőt különböző de szinte 100%-os eladótól.Bármi mást rendeltem eddig Kínából még minden rendben és pontosan megérkezett,kivéve ezeket a matricákat.. Itthonról meg nyilván nem éri meg megvenni,legolcsóbban is 4000 Ft az OLX-en,az ami az ebay-en 2000-2500 ft ingyen postával.
-
Syz
senior tag
válasz Ezredes1943 #44439 üzenetére
Tényleg brutál
-
Syz
senior tag
Van valami hír esetleg arról hogy mikorra várható az a rendszer frissítés ami lehetővé teszi a zenék és filmek HDD-re való másolását?
-
Syz
senior tag
-
Syz
senior tag
Sziasztok!Mától én is PS4 tulaj lettem.A rendelt játék csak hétfőn érkezik meg,addig max filmmel tudnám kipróbálni.Frissítettem a legújabb FW-re ami csak elérhető.Az lenne a kérdésem hogy ha több mkv-t kiírok egy blu-ray lemezre azt le fogja játszani?Verbatim BD-R 25 Gb-os lemezeim vannak itthon amire írni tudnék.
-
Syz
senior tag
Sziasztok!PS4 vásárlás előtt állok,nézegetem az apróhirdetéseket is a hardveraprón és pár helyen láttam már olyan dumát hogy "ez nem olcsó konzollebujból való".Mire gondol ezzel a hirdető?Tényleg nem mindegy honnan vásárolok egy alapgépet Magyarországon belül?Nyilván nem Euronics,MediaMarkt vonalon gondolkodok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest