Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syz
senior tag
válasz
d3tox1c #44882 üzenetére
Elnézést ha a lelki világodba tapostam de én nem azt mondtam hogy sz@r csak azt hogy erős hiányérzetem van, alapdolgok miatt és ezért jelenleg csalódást kelt. De vicces hogy én pont a portolásban bízok hiszen most már bármilyen "neksztdzsen" játékot pár hónap alatt le lehet majd koppintani Pc-re,persze kinek milyen szájízzel. A RE-el még nem volt alkalmam találkozni de pl. a Ryse:Son of Rome is lett ugyanolyan mint Xbox One-ra illetve az Ignite engine is ugyanazt az élményt adja a Fifában Pc-n mint ha Ps4-en tolnám. A jövő szerintem úgy is ez lesz, az árazásban mindjárt meg is látszik hogy az elsődleges célplatform a két új konzol, de lehet ez majd pont kapóra jön a PC-s tábornak :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Figyelmeztethet a GeForce-ok esetleges leégésére az ASUS GPU Tweak
- Politika
- Autós topik
- Viccrovat
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- PlayStation 3
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Renault, Dacia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Ps5 Slim új DIGITAL edt. 2027.04.07. gyártói jótállás
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Hibátlan lemezes PlayStation 5 Fat (CFI-1216A)Alza garanciás 2025.10.07-ig/beszámítás van
- Eladó Nintendo Switch OLED + Kiegészítők és játékokkal Húsvétra tökéletes ajándék!
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Kamerás bébiőr új 6hó jótállással!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest