Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yummy
tag
PS4hez lehet kapni azt a csillogos feluletu HDD fedelet? Vagy nem tudom hogyan hivjak mert sehol nem talaltam neten. Most volt koltozes, aztan persze el lett pakolva, de most, hogy bontom ki szana szejjel van karcolodva, hat az ideg az szet....szott.
lehet kapni valahol masikat hozza? Vagy inkabb szerezzek be valami matricat? -
pomk
őstag
válasz gyuribácsi88 #44692 üzenetére
Igen, köszi! Még a kezdő lépések alatt beállítottam.
-
Mirman
őstag
Üdv. Nem ennek a topiknak vagyok a lakója de úgy gondoltam hogy ezt a The Order 1886 ihlette steampunk kontrollert meg kell osztanom veletek. A készítő mellesleg magyar , az alábbi oldalon (facebook) lehet megtalálni többi alkotását.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz ForRedGlory #44693 üzenetére
Az már olyan alap hogy le sem kell írni A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
ForRedGlory
félisten
válasz gyuribácsi88 #44692 üzenetére
US accountot se felejtsuk el -
addikt
-
pomk
őstag
Megérkezett a PS4-em. Aki gondolja, vegyen fel barátnak. Pomk_HU a PSN nevem.
Kérdésem az, hogy digitálisan megvásároltam egy játékot, amit elkezdtem letölteni. Nem sokára el kell mennem itthonról. Mit és hogyan állítsák be a PSen, hogy valami sleep módba kerüljön, ahol nem pörög és fogyasztja a kW-okat, de a letöltés nem szakad meg?Megvan. PS gomb, rest mode. Ennél egyszerűbb nem is lehetne...
[ Szerkesztve ]
-
LeventeV
senior tag
Sziasztok. A napokban tervezem megvenni a Driveclub-ot. Van meg hely valamelyik PH-s klubban?
-
PandaMonium
őstag
válasz Djuree #44640 üzenetére
Az a monológ a végén, te jó ég...
Egyébként elég erősen problémás a gondolatmeneted. Itthon is (már lassan) ugyan olyan sűrűn van akció a PS Store-on csak az árak másak. Mégpedig azért mert nálunk rányomják a "csekély" 27%-os ÁFA-t míg az US store-ban nettó árakat írnak. De nyugodtan rácsöröghetsz Viktorra, hogy indítson már egy razziát az US store-ról vásárlók ellen mert megkárosítják az államot, biztos feldobnád a napjukat.What I cannot create, I do not understand
-
RunnyJuggler
aktív tag
válasz shunter #44676 üzenetére
De mondjuk ha 10,99$ egy jatek, akkor 9,11$ megy a walletbe. Ha nem is koltotted el az egeszet egy jatekra, en akkor sem adok ingyen kolcsont a sonynak
Nem azt mondom, hogy nem jo az US acc, ha mondjuk a masik fel intezne az egeszet, aki megosztja es en csak utalnam a jatek felet, akkor benne is lennek, de egyikunk sem akar vele veszodni.
Magyar akciokkal en teljesen meg vagyok elegedve. Anno xbox360-on semmi jo akcio nem volt magyar acc-on. -
mrhitoshi
veterán
válasz gyuribácsi88 #44685 üzenetére
Most nem azért, de elég komoly dolgok folynak a világpolitikában, nem biztos, hogy 1-3 éven belül csak úgy leugrik. Ráadásul ilyen elég ritka is. Mikor hallottunk olyat, hogy csökkent az xy árfolyam 30-40 Ft-tal ? Max ha csőd szélén áll az ország.
De ja, sokszor még így is megéri egyébként.[ Szerkesztve ]
PS4
-
addikt
-
mrhitoshi
veterán
-
Jhonny06
veterán
Mondjuk nem tudom, hogy mi abban a logika, hogy nálunk kevesebb akció van. Félnek, hogy megvennénk a játékot, vagy mi?
-
shunter
aktív tag
válasz N@idia #44646 üzenetére
Köszönöm! Rendben semmi baj 😊
Vasy:Végig olvastad, h mire válaszoltam? Segítek. Kolega ezt írta: "Tehat ha veszek 50$-os kartyat, de csak 30$-ert veszek jatekot, akkor buktam 20$-t." Erre írtam, tájékoztató céllal: "Am 10$ a legissebb kártya, uh összelehet legózni úgy, h nem marad pluszba a wallet ba. Max 1-2dodo."
Amúgy nemtom kinek mennyi az órabére, de nekem megér 1-3plus kattintás egyszeri 3-5ezer forintot (de még 1000 is), hosszabb távon meg pláne. Na meg mondva van, h 1-2ezer ft nem számít de az osztott accot szinte mindenki nyomatja. Heti szinten hangos tőle a fórum.
-
Mrdevil
addikt
válasz gyuribácsi88 #44672 üzenetére
Nem ér ez ennyit, gagyesz.
Megint csak egy Sniper Elite DLC.[ Szerkesztve ]
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
N@idia
őstag
válasz gyuribácsi88 #44672 üzenetére
Mi ezt digitálisan megvesszük felesbe nagyon kell ez a zombis játék imádom az ilyeneket már csak bobby-t kell rádumálnom
Erre a zenére fogom aprítani őket jó kis német zene[link] [ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
Djuree
félisten
válasz Prof01 #44671 üzenetére
azokat nem bannolnám, anno én is uk reget csináltam mert nem volt magyar. de már nem használom azt a reget, pedig volt rajta pár jó plusos játék, azokat sajnálom kicsit...
ill. nem bannolnám egyiket sem, bocsánat, át lehetne migrálni őket magyarra. hátha nálunk is lenne több jó akció.lehet vhogy neten kezelni a friendslistát?
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
addikt
Zombie Army Trilogy 10.000
[ Szerkesztve ]
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
ldave
félisten
Elég kemény interjú Jim Ryan-nal (angol): [link]
A Slime draws near! Command?
-
addikt
Ezért tart itt ez az ország, elmúlt nyolc év, orbán diktátor, miből van neki, lebannolnám mert nekem nem tetszik amit csinál, csőlátás, ezen már meg se lepődöm.És a végére odaírja;(miután leírta) hogy "nem mondok inkább semmit"...Tudod hogy melyek azok az üzletek ahol ha vásárolsz gyakorlatilag a magyar államot károsítod meg? Mert van pár ilyen, na mindegy szvsz, btw, ftw, thc, mdvp. Az adócsaló, warezolással foglalkozó konzolboltokat már meg se említem.
-
A`rpi
addikt
"ha nem mindenki külföldi accal tolná"
Én úgy gondolom hogy relatív szűk réteg él azzal a lehetőséggel hogy külföldi accot használ.
Az olyanok gondolod hogy majd szórakoznak bankkártya, paypal, és hasonlóakkal, akik a szupermarket polcáról veszik le a konzolt, és talán az nehézségeket okoz hogy üzembe helyezzék az aktuális készüléket, nem hinném.
"akkor talán lenne a magyaron is rengeteg akció"
Nem azért vannak itthon ilyen árak, és akciók(szerintem), mert kevesen használnak magyar accot, hanem mert így is megveszik, bolondok lennének akkor bármit is olcsóbban adni.
[ Szerkesztve ]
-
Mrdevil
addikt
válasz ForRedGlory #44662 üzenetére
Ez az Order-ből egy figura nem? Úgy is divat mostanában szidni.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
tarti19
senior tag
válasz ForRedGlory #44662 üzenetére
Misfits sorozatban szerepel a csóka.
Első 2 évad baromi jó, de aztán leült sajnos.[ Szerkesztve ]
PSN id: Huntarti, http://www.twitch.tv/tarti19
-
-
Kakaduku
senior tag
Bocsi srácok, de nézem a rangokat és egy félisten vitatkozik a "kis" kedvenccel!
NO Offense!De tényleg nem akarok belefolyni...
-
Djuree
félisten
válasz Gebriel #44656 üzenetére
én személyeskedek? nem szenvedsz te egy enyhe fogalomzavarban? dehogyisnem! ülj le fiam, egyes!
bár te már régen is ilyen voltál, nem változtál azóta sem, nem baj...[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Vasy09
őstag
válasz Kakaduku #44654 üzenetére
+1 Ámen. Innentől kezdve mindenki eldönti majd, hogy milyen profilt szeretne létrehozni. Mi meg max csak annyit mondunk neki, hogy sokan használunk US profilt, de szintén sokan Magyart. Ja és nem is beszélve az UK profilról!
Én is épp ezért töltöttem rá megint tegnap vagy 40 dodo-t! Már lassan ott tartunk, hogy asszonynak sem merem elmondani, mert nem tud annyi ruhát venni egy hónapban, mint amennyi játékot én akarok venni!
[ Szerkesztve ]
Gamertag: Vasy09
-
Kakaduku
senior tag
Tegyünk pontot a végére és mindenki nyugodjon le a pi***ba!
Vasy09: Muszáj pénznek lenni rajta, mert mostanában elárasztanak minket jobbnál jobb akciókkal. Alig bírom magam visszafogni, hogy ne vásároljak. A végtelenbe és tovább!
[ Szerkesztve ]
-
vonSux
őstag
válasz N@idia #44646 üzenetére
Na ehhez képest, hogy csak egy kérdést tett fel milyen flame indult? Aztán majd menekül az XO táborhoz és onnan kapjátok majd a tibeti tűzkört
(megjegyzés: nem a konzolja alapján ítélem meg a másik felet, az XO jó gép (jó, lehetne jobb ). Nekem ilyen-olyan acc-om is van és feltétel nélkül hiszek a világbékében és a modell szakmában).
-
N@idia
őstag
válasz shunter #44629 üzenetére
Sajnálom,hogy neked estem igazad van kulturáltabban is tehettem volna a dolgot hibáztam belátom,de akkor sem kellene még "nyomatékosítani" sem senkit,hogy melyik profilt válassza! Én úgy gondolom ebben a dologban biztos tud dönteni mindenki,hogy számára melyik a megfelelő választás.Nem akarok érveket felhozni,miért jobb a HUN vagy miért az USA,ha rá keres a fórumban a kereső által biztos találni fog érveket miben jobb melyik.A másik dolog pedig az,hogy a srác fel sem tette a kérdést,hogy melyik accountot ajánljuk,csak annyit kérdezett mi a teendő az első bekapcsolásnál mire figyeljen (itt lehet gondolni arra hangos e a gép stb lehet erre értette nem pedig arra milyen account-ot készítsen)
[ Szerkesztve ]
-
vonSux
őstag
válasz RunnyJuggler #44643 üzenetére
Nnnna én inkább megyek játszani.
Ja, nem, dolgozni -
tarti19
senior tag
Az ország nem emiatt tart itt, de ez más kérdés. Máshol is így megy, csak kevésbé látványosan szegények az ottani lakosok (nyugat). Amíg pörög a pénz, addig nem fogja kibannolni senki az accountokat. Nincs bevétel s a csekély között kell választani, akkor az utóbbi lesz a befutó.
PSN id: Huntarti, http://www.twitch.tv/tarti19
-
Kakaduku
senior tag
válasz shunter #44637 üzenetére
Most komolyan ilyenen vitatkoztok, hogy kinek milyen profilja van és milyet csináljon? Le lehet írni a pozitívumokat és a negatívumokat is a két profil ellen és mellett is. De könyörgöm... mi értelme? Nem ilyen vitákra kéne elpazarolni az energiát! Inkább nyomassunk valami jó kis gammát és calm down!
-
Djuree
félisten
válasz shunter #44637 üzenetére
nekem is magyar van, erre vettem 1 éves plust is, nincs vele semmi baj, ugyanúgy vannak rajta akciók is, lehet nem annyi, de van, amennyit játszok nekem ez is bőven elég.
meg esetleg ha nem mindenki külföldi accal tolná (én biztos jól lebannolnám ezeket az accokat), akkor talán lenne a magyaron is rengeteg akció. persze ezt sokan nem tudják, vagy nem akarják felfogni, dehát ilyen országban élünk, mindenben így megy ez nálunk, ezért is tart itt az ország sajnos, végülis ezen sem szabad meglepődni, de hogy még a buzdítás is megy, na mindegy, nem mondok inkább semmit...[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
válasz kenny123 #44638 üzenetére
Kinek mi a fontos....nekem az,h gyorsabb legyen,mert torolni/letolteni boven tudok.
Hangosabb es melegebb is,ha mar itt tartunk(merteke amugy elenyeszo),de gyorsabb is valamivel,mint a gyari.(amit erzel viszont)
Gyarilag meg azert ez van benne,mert valszeg ez volt a legolcsobb es esetleg ekkora menyisegben produkalni tudo gyarto.(nem a legjobb vagy leggyorsabb....)Az osszehasonlito videokkal az a baj,h azok azt az egy konkret esetet nezik,mig Te hasznalod majd .
Amugy spec tudok olyan vidit ps3 nal ,ahol mar koroz a palyan gt-ben a jatekos,mig a masik gepen a gyari hdd meg csak toltoget.
Idovel ps4 nel is lesznek majd ilyen videok,ha jonnek sorban a jatekok.....
En ssd-ig nem nyugszom...(mar 42e be lattam 512gb ot amit +is vennek,de most masra kell a love....,de figyelgetem a piacot. )[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
kenny123
addikt
válasz Tegla80 #44635 üzenetére
Igazából direkt azért nézek ilyet, mert a gyári is ezt tudja, azzal sincs különösebb gondom. De mintha lett volna egy frankó összehasonlító videó, ahol mutatták hogy 7200al sem sokkal gyorsabb, cserébe hangosabb valamelyest.
Jup, meg is van: [link]
1-2 kiugró esetet leszámítva átlag 2-3 másodperccel rövidebben tölt 7200-on.Szerk: köszi a linket.
[ Szerkesztve ]
yo
-
shunter
aktív tag
válasz RunnyJuggler #44630 üzenetére
Értelek, persze ha nektek így jó akk nincs vele baj, csak ti már benne vagytok a dologba és tudtok mérlegelni, h nektek melyik felel meg. De egy újonc aki most vett PS t az nem tudja, h mi a jó neki. Pont ezért nyomatékosítottam neki, h éremesebb az USA (szerintem). Van 1-2 haver aki beleesett abba a hibába, h HUN accot csináltak és arra vettek 1éves pluszt. Most meg bánják mert USA accon nem tudják igénybe venni a plusszos kedvezményeket, mivel 2 accra nem akarnak pluszt kötni. Amúgy nincs a vásárlással para, nagyon gyorsan megy. Nem PayPal ozok. Csak Amazon megveszem a feltöltőt mastercard al azt csoki. Am 10$ a legissebb kártya, uh összelehet legózni úgy, h nem marad pluszba a wallet ba. Max 1-2dodo.
[ Szerkesztve ]
-
PistiSan
addikt
válasz RunnyJuggler #44630 üzenetére
Nekem is magyar acc van, nem akartam feleslegesen bonyolítani a dolgokat, nem azt mondom hogy nem tudnám megcsinálni, csak kényelmesebb így.
Januárban vettem én is játékot a store-ból, nagyon jó akció volt, annyit megért digitálisan.
Nem vagyok egy nagy játék fogyasztó, mivel nincs rá annyi időm mint szeretném.
Elhiszem, hogy ha valaki minden héten kijátszik egy játékot, akkor számít az az 1-2000ft difi a 2 store között (ha ugyan van), nekem a havi 1 játék ami kb megy, illetve az sem, mert több játékom van, és mikor melyiket játszom éppen.
December óta van ps-em, ebben a hónapban vettem rá 1 éves plusz tagságot.
Egyébként meg mindenki csinálja azt amit szeretne -
Tegla80
addikt
válasz kenny123 #44633 üzenetére
Stimmel bele....
Viszont En spec 5400rpm-re tuti nem cserelnem az 5400rpm es gyarit.
Sztem amugy a gyorsabb hdd a jobb valasztas es nem a nagyobb.
Itt a hsz ben a link a fw hez,amit utana fel kell rakni.
Menteseid elotte mindenkepp mentsd le kulso adattarolora is....(nekem spec nem volt minden meg utana a felhoben,igy jol jott )[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
kenny123
addikt
Hali!
Hdd upgrade-hez ez a merevlemez jó lenne?
9,5mm magasság, és sata kell ugye?
[link]yo
-
PandaMonium
őstag
válasz N@idia #44622 üzenetére
Szerintem is jobban járna az US accountal. Én is így utólag azt kívánom bárcsak azt csináltam volna, de most már, hogy a magyar fiókon van az összes trófeám és mentésem mindegy. Pont ezért nem fogok egy secondary US accountot használni, így viszont csak olyannal tudok felezni aki alapból US accountot csinált vagy elég neki ha secondary fiókon vannak a játékai.
What I cannot create, I do not understand
-
Tegla80
addikt
válasz ElJoykey #44610 üzenetére
Ez igy van.
Sztem ez a legjobb valasztas ra es tud vagni is,mert van rajta gyari vago progi.
Plusz elvileg kozvetlen feltod vele rakni yt-ra is.
Van magyar avermedia oldal (fw es egyebb dolgok is elerhetok ott!!)es meg itt a Ph-n is van topic-ja,ahol egy belsos dolgozo is jelen van(volt regebben) es segit,ha szakmai kerdesed lenne barmely avermedia termekkel.
Nekem ennek az elodje volt amit ps3/gt5-6 versenyek mentesere hasznaltam...abban meg nem volt vago progi,de mar az is jo volt es teljesen hasznalhato....
Ez fenyevekkel jobb,mint az elozo verzio....
Ha van ennyid ra,akkor ezzel nem nyulsz melle.En batran ajanlom.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
RunnyJuggler
aktív tag
válasz shunter #44627 üzenetére
En egyaltalan nem bantam meg, hogy magyar acc-ot hasznalok. Alapjaraton minden jatekom fele annyiba kerul a megosztas miatt es nem vagyok telhetetlen, hogy meg bosszantsam magam azzal, hogy most igy nem megy a paypal meg ugy nem.( igen, neha tele van a topik azzal, hogy nem megy nekik)
Meg nekem ez a feltoltokartya sem fekszik, alapbol hulyesegnek tartom, hogy nem annyit fizetek, amennyibe a termek kerul. Tehat ha veszek 50$-os kartyat, de csak 30$-ert veszek jatekot, akkor buktam 20$-t.
Oke, hogy kesobb el tudom kolteni, de nem tudom barmire.Legkenyelmesebb, ha van valami jatek, akkor csak megveszem egy kattintassal es mar tolti is.
[ Szerkesztve ]
-
shunter
aktív tag
válasz N@idia #44628 üzenetére
Meddő vita ez látom, uh hagyom. De még egy kis reakció: Ahelyett, h nekem fröcsögsz leírhattad volna a te verziodat, érveidet a hun store mellett szépen, kulturáltan, erre belém álsz mint ha "ezen múlna a világ sorsa" (vicces, h pont te irtad ezt nekem 😆 ) Használd egészséggel a HUN accodat, de nekem azért nem mond már meg, h mit AJÁNLOK a klegának ha már kérdezte. De nem baj, nézz hülyének az USA acc miatt, csak az a gáz h itt a legtöbben azt használjuk 😆
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
válasz shunter #44627 üzenetére
Te nem válaszoltál,hanem utasítottál a kettő nem ugyan az! Ha úgy írtad volna neki,hogy vannak lehetőségeid amik közül választhatsz és elmondod az előnyét hátrányát másképp hangzik magyarul a véleményed kifejtetetted felé.Az hogy kinek melyiket éri meg szerintem egyéni vélemény.Én a magyar store-al is elégedett vok Bf4 premiumot 7k vettem meg TR 5k,killzone+season pass megint 6K,DriveClub 7K szerintem egyik sem rossz ár és a Witcher 3 is 17K a magyar store-ban,de pl az Order 1886 is 17K gondolom az USA store-ban sem olcsóbb biztos nem 13K az ára,mert ott is 17 körül van nem hiszem,hogy annyira szar lenne az a magyar store,de csak szidjátok nyugodtan,mert az USA store-ban mindig van akció,míg a magyarban félévente (akarom mondani most is van akció)
[ Szerkesztve ]
-
shunter
aktív tag
válasz falijja #44626 üzenetére
Ezt hosszútávon kell nézni. Én tapasztalatból beszélek. HUN accal kezdtem, mert tudatlan voltam. Erre vettem 3 hónap ps+ t, na ez után váltottam USA acc ra. Szerencsére, csak 3 hónaposat vettem mert így buktam a HUN accos havi free game eket. (én szeretem gyűjtögetni) Most csak az USA accot használom, ez van megosztva, gyűjtögetem a free gémeket, élvezem az akciókat és a plusszos kedvezményeket. Sztem így jó.
Kiegészítés Naidia úrnak: H másnak mi a jó az egy dolog. Ez csak az én véleményem. Elég ciki, h oda kell írni mert van akinek ez nem egyértelmű és életigatságnak veszi. A srác segítséget kért, én válaszoltam.
[ Szerkesztve ]
-
shunter
aktív tag
Jézusom.... A fejem azért ne harapjad le! Ki utasította? Gondolom már van annyira idős, hogy eldöntse, h mi jó neki és mérlegeljen. Én Max csak nyomatékosítottam, h az jóval jobban megéri HOSSZÚTÁVON. Az meg, hogy nehéz rá pénzt rakni az max neked nehéz. Érdekes én magyar otp mastercard al megtudom oldani Amazonról. Látom neked már az is baj ha az ember segít.... Kész vicc.
Ja Gyuri, gondolkodtam h beírom h a HUN storeon is vannak jó akciók, és pont a TR re gondoltam, csak mondom minek írnék ilyet, hisz kb 4hónapja vettem USA Store on a TR t 17$ ért. Akk most mi a jó akció? 😊
[ Szerkesztve ]
-
falijja
őstag
válasz gyuribácsi88 #44623 üzenetére
Nekem van mind 2 acc de az USA-t használom én is hiszen olcsóbb...és ahogy mondod nem 2 hanem 4 kattintás... Úgyhogy kodoboy USA minden képen.. ( de legjobb ha mind a 2 ő van)
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Én megmondom az őszinteségemet, és amondója vagyok a véleményem szabadon nyilvánításának hogy; mindenki azt csinál amit akar!
De! Azért a 60$ még mindig kevesebb (nálam) mint a 20-21K, magyar store-on is vannak jó akciók ez tény, mióta megvan a ps4 (pont egy éve) most a TR az első normális akció Amúgy meg ha a $ visszamenne a helyére, akkor megint jó világ lenne, és úgy gondolom nem marad tartósan ennyi, bár kitudja, de még így is olcsóbb a dolog, 5 játéknál a 6. ingyen van, cserébe nem két kattintás a vásárlás, hanem 4-5.
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
válasz shunter #44621 üzenetére
Nem értem miért tukmálod mindenkire rá az USA Accountot ? Anno nekem is ezt mondtad,mert az jobb még is magyart használok,mert az még jobb itt is vannak akciók,miért nem hagyod,hogy Ő döntse el melyik a jobb neki ? Előnyét erőlteted,de a hátrányát nem is mondod meg már az sem éri meg mivel a dollár sem 220ft szal kb 1000-2000ft különbség van a két store között.Nem beszélve a hátrányokról nem tud bankkártyával vásárolni csak,ha van paypal vagy american express vagy szenvedjen szerencsétlen a feltöltő kártyával stb... A magyar store-nál ezekre mind nincs szükség csak egy bankkártyára és máris vásárolhat,úgy utálom mikor vki megakarja mondani mit csináljon. Véleményt lehet írni,de amit te írtál az szó szerint utasítás ..."mindenképpen USA accountot csinálj!---> mintha ezen múlna a világ sorsa
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
válasz RunnyJuggler #44616 üzenetére
Hagyd bobby megfertőzte őt is a hype vonat Az új Cod-ig még várhattok egy pár hónapot
-
RunnyJuggler
aktív tag
válasz Ezredes1943 #44615 üzenetére
Én kihúzom a BF4-gyel egy új COD-ig. Ha hardline-ozni akarok, akkor nyomom a bf4-et tdm-ben.
-
Ezredes1943
csendes tag
[link]
Nagyszerű Bf Hardline videó, én tuti megveszem, egy új Cod-ig kitart. -
kodoboy
tag
Sziasztok!
Csatlakoztam a PS4-esek táborához! Mindjárt izzítom! Van amire érdemes figyelni az elején az első bekapcs után?Intel Core2Quad 6600, Asus P5Q-EM, Asus V60 Cooler, Geil Black Dragon 4*1Gb DDR2 1066Mhz, Asus DV-215D, FSP BlueStorm II 500W, Thermaltake DH202 HTPC Case(iMON+VFD), Logitech MX5500
-
Vasy09
őstag
válasz losilee1337 #44609 üzenetére
Köszi. Remélem, azért nem rosszabb, mint az előzők! Meglátjuk.
Gamertag: Vasy09
-
ElJoykey
csendes tag
[link]Sziasztok! Valaki használ ilyet Tényleg olyan jó ahogy mondják? Állítólag nagyon 1 szerűen lehet vele konzolos gameplayeket felvenni és szerkeszteni/vágni.
[ Szerkesztve ]
-
hakydakillah
senior tag
válasz Petya2900XT #44604 üzenetére
Hardline kapott tolem 1,5 orat, de en se tudtam megszeretni, es ezzel sokan vagyunk igy. Bf4 multijat annak ellenere, hogy nem nagyon multizok, idonkent eloveszem - es ez nagy szo nalam :-)
Mordorrol nezz esetleg tesztet. Nem szeretek embereket jatekra rabeszelni, mert biztos vannak olyanok, akik ruhellik. Viszont ha szereted a gyuruk ura univerzumat + AC-t felturbozva taktikazassal, akkor szeretni fogod. Emlekszem eloszor befutottam az egyik erodbe kapasbol, hogy leszedjem a kapitanyt. Jol rab@sztam :-) Nem tudtam mik a gyengei, a testoreit se szedtem le elore, eselytelen voltam. 4velem egyszintu ellenfel + rengeteg katona ellen eselytelen voltam.
Masodjara mar besugokat kivallattam, testoroket felrecsaltam, majd vegeztem a patkannyal. Szavakba nem tudom onteni azt a feelinget :-)
Volt egy warchief, akivel nagyon szerencsetlen voltam. 6x olt meg, ezert olyan magas szintre vittem fel ot, hogy eleg gondos volt ot kiiktatni, de sikerult :-)
Bocs a hosszu szovegert, csak arra akartam ramutatni, hogy vegre olyan jatek ez, amit ha az ember megszeret, rengeteg ujat es maradandot tud nyujtani. Raadasul olyan dramaian nyit, hogy szerintem meg a jatekos is bosszura szomjazik :-)[ Szerkesztve ]
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz RunnyJuggler #44606 üzenetére
Köszi az infókat srácok.
Van egy AW-m is,de néha egy picit összetettebbre is vágyok így marad a Bf aztán keddig eldöntöm kell-e a mordor is.6800K+6870–XboxSX—PS5–Switch
-
RunnyJuggler
aktív tag
válasz Petya2900XT #44604 üzenetére
A premium edition az alapjáték + premium egyben.
Ha nincs semmi multis játékod, akkor ajánlom a bf-et. Innen is sokan játszunk vele, és nem hiszem, hogy sokan átpártolnánk a hardline-ra, a beta alatt sokaknak elment tőle a kedve. -
xenom0rph
őstag
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz tarti19 #44600 üzenetére
Agyaltam én is,h olyan kéne amit azért többet játszanak. A Hardline mennyire fogja megvágni a Bf tábort?...Gondolom nem nagyon, más stílus, meg utánaolvasva nem egy nagy eresztés.
ui.: A Premium edition-ben az összes dlc benne vagy ugye?
mod: hakydakillah Köszi. Egyre jobban dőlök affelé,h kell nekem a Mordor
[ Szerkesztve ]
6800K+6870–XboxSX—PS5–Switch
-
hakydakillah
senior tag
válasz Petya2900XT #44598 üzenetére
Minden ember mast fog mondani. Bf4 nekem hozta a szokasost, a shadow of mordor viszont ev meglepetese volt. Imadtam a nemesis rendszert, hogy a kapitanyok emlekeztek ram, megtudni roluk mindent, mielott kivegeztem, vagy magam melle allitom oket stb.
Raadasul nem szeretem az ilyen jatekokat, haver eroskodott, es adta kolcson, most utolag nem tudok elegge halas lenni erte.
Szoval ha nem multizol, akkor ezt ajanlanam, mert mellekkuldesek is hangulatosak, es azokkal a jatekido nalam 20 ora felett jar.
Ha meg dilemmazol melyiket vedd, ennyiert mindkettot megeri megvenni :-)[ Szerkesztve ]
-
phgergo
aktív tag
Van aki meg Evolvozik? Ujoncoknak segitenenk par dolgot ki unlockolni ha kell.
Hoppá, már tele vagy bejglivel? Akkor gurulj be a T4tt0id Twitch csatornájára, mert most egy 20.000 FT értékű PSN/Steam feltöltőkódot sorsolunk ki! ️ Lehet, hogy a következő játékod már nem csak a Streamen fog pörögni! https://www.twitch.tv/t4tt0id
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest