Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
válasz
ElJoykey #44610 üzenetére
Ez igy van.
Sztem ez a legjobb valasztas ra es tud vagni is,mert van rajta gyari vago progi.
Plusz elvileg kozvetlen feltod vele rakni yt-ra is.
Van magyar avermedia oldal (fw es egyebb dolgok is elerhetok ott!!)es meg itt a Ph-n is van topic-ja,ahol egy belsos dolgozo is jelen van(volt regebben) es segit,ha szakmai kerdesed lenne barmely avermedia termekkel.
Nekem ennek az elodje volt amit ps3/gt5-6 versenyek mentesere hasznaltam...abban meg nem volt vago progi,de mar az is jo volt es teljesen hasznalhato....
Ez fenyevekkel jobb,mint az elozo verzio....
Ha van ennyid ra,akkor ezzel nem nyulsz melle.En batran ajanlom.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VPN topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Nintendo Switch
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Xbox Series X|S
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED - Atmosphére - 256 GB - gyönyörű állapot - minden tartozék - ingyen játékok
- PlayStation 4 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- 24 hónapos Playstation Plus PREMIUM előfizetés
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- Hibátlan lemezes PlayStation 5 Fat (CFI-1216A)Alza garanciás 2025.10.07-ig/beszámítás van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest