Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
N@idia
őstag
válasz
shunter #44627 üzenetére
Te nem válaszoltál,hanem utasítottál a kettő nem ugyan az! Ha úgy írtad volna neki,hogy vannak lehetőségeid amik közül választhatsz és elmondod az előnyét hátrányát másképp hangzik magyarul a véleményed kifejtetetted felé.Az hogy kinek melyiket éri meg szerintem egyéni vélemény.Én a magyar store-al is elégedett vok Bf4 premiumot 7k vettem meg TR 5k,killzone+season pass megint 6K,DriveClub 7K szerintem egyik sem rossz ár és a Witcher 3 is 17K a magyar store-ban,de pl az Order 1886 is 17K gondolom az USA store-ban sem olcsóbb biztos nem 13K az ára,mert ott is 17 körül van nem hiszem,hogy annyira szar lenne az a magyar store,de csak szidjátok nyugodtan,mert az USA store-ban mindig van akció,míg a magyarban félévente (akarom mondani most is van akció)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Samsung LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- PS5 Fat + PSVR1 + Kiegek
- Nintendo Switch OLED - Atmosphére - 256 GB - gyönyörű állapot - minden tartozék - ingyen játékok
- Xbox Series S X One Kontroller Joystick Analóg Szilikon Kupak Védőkupak
- PlayStation 5 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest