Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
Valakinek szüksége van Siege béta kódra?
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
A`rpi
addikt
válasz toompa #61989 üzenetére
Igazad van, korrigálok kicsit rajta.
(#61988) gyuribácsi88
Hogytemindigmilyennegatívvagy![ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
off, mert előző gen, de akkor is ez WTF:
Live-Die-Respawn
-
toompa
őstag
Azért nem nyitottam meg ezt a kettő linket,mert nem ez a hibajelenség. Direkt rákerestem az összefoglalóban.
Ez nem a Nem adja ki a lemezt, mit tehetek és a Nem veszi be a lemezt, mit tehetek kategória,hanem ha játék közben kidobálja a lemezt az olvasatom szerint.
De elnézésedet kérem a figyelmetlenségemért! -
addikt
-
A`rpi
addikt
válasz >Deego.. #61984 üzenetére
Gondolkoztam már azon hogy lehetne egy általam szerkesztett hozzászólás, amolyan partner kereső céllal, ami bekerülhetne az összefoglalóba jól látható helyre.
Erről esetleg mi a véleménye az ittlévőknek?
Sok felesleges hozzászólás megszűnne itt a topikban. Kereső felelek neve bekerülne a hozzászólásba, többit privátban intéznék. Ha sikerült partnert találni, jelzik felém, én kiveszem őket a "partner kereső" hozzászólásból, így mindig csak az aktuális emberek lennének ott.
[ Szerkesztve ]
-
>Deego..
senior tag
Még mindég keresem a megfelelő társat.
Előzmények." Agyalok és cselekszem, de nincs az az isten hogy feladom és lefekszem " ...
-
marilllyo
veterán
A délelőtti kérdésemmel kapcsolatban gyorsan leírom az én "sztorimat".
Ma reggel úgy döntöttünk haverral, hogy megvesszük a Sniper Elite 3 Ultimate edition-t. Én hülye félkómás állapotban sikeresen megvettem az alapverziót az UE helyett. Kb. azonnal leesett. Le se töltöttük.
Mivel magyar store-on vagyok regisztrálva a "live chat"-en való könyörgés sajna esélytelen. Az csak az US store-on regisztráltak számára lehetőség. Magyarok számára az info@playstation.hu e-mail cím szolgál alternatívaként illetve egy telefonszám.
Írtam egy másfél mondatos lényegre törő e-mailt az említett címre, hogy"Tisztelt Sony!
Olyan kéréssel fordulok önökhöz, hogy szerettem volna megvenni a Sniper Elite 3 Ultimate Edition játékot, mivel most akcióban van, viszont véletlenül az alapverziót vásároltam meg. Van rá bármi mód, hogy visszamondjam és a bővített kiadást vehessem meg?"Hogy nyomatékosítsam a kérésemet kb. egy órára rá felhívtam őket a
06 1 814 4800 -ás telefonszámom ahol egy meglehetősen tört magyarral beszélő hölgy elmondta, hogy igen olvasták a levelemet és továbbítják az angol központnak. Ezt egy e-mail-ben is megírták illetve, hogy a kérés "eldöntése" 7-10 napig is eltarthat. Kérik szíves türelmem. Ez volt 12:16-kor.17:00 kor jött egy mail, hogy "Funds have been added to your vallet".
Szóval ez is megerősíti, hogy a vásárláskor kapott "számlán" szereplő "a vásárlással elfogadod, hogy ezt te meg akartad venni és nincs kötelességünk visszaadni a pénzt" kijelentés alól értelmes indokkal van kivétel.
Ha gondolod linkeld bele az összefoglalóba.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Elims
veterán
válasz Angry Rabbit #61944 üzenetére
:-))
Én talàn 1-2-ban ('86-87 felé) kezdtem egy ilyennel aztàn volt a nagy lépés,C64 egy-két évig (közben quartz jàtékok) és onnantòl nem volt megàllàs.megadrive,gameboy és jött sorban több gép.
A sàrgakazettàs "làz" engem elkerült.Nekem az a fekete gép volt ugyanolyan "tudàssal" mint a sàrga kazettàs erőmű. ;-)Kakaduku: "...míg másnak a horgászás, vagy az autók a hobbija, addig nekem a játék."
Szépen megfogalmaztad. :-)
Bàr ezt a baràtnőmnek hiàba mondom.. Az ő életkoràt nem írnàm ki.....talàn az lehet a probléma.
(Ez az egy "generàciòs probléma" van közöttünk.)Árpi: "GTA5 előző generáción is nagyon szépen futott, mostanin se igazán van rá panaszom, bár szerintem nextgenre annyira nem "koncentráltak" rá."
Minden szavad igaz.
-
A`rpi
addikt
válasz toompa #61975 üzenetére
Mielőtt ajánlasz valamit, azért tessék áttanulmányozni az összefoglalót.
(Ettől függetlenül köszönöm javaslatod, örömmel fogadom, csak ugye már benne van. És talán még jogos is lehetne a felvetés ha nem lenne naprakész az összefoglaló. Lehet elfogult vagyok a munkámmal, de azt talán nem lehet rá mondani hogy hanyagul lett összedobva.)Természetesen benne van.
Összefoglaló > (FAQ) Gyakran Ismételt Kérdések
Hibásan működő optikai meghajtó tippek trükkök:
Nem adja ki a lemezt, mit tehetek? [link]
Nem veszi be a lemezt, mit tehetek? [link][ Szerkesztve ]
-
toompa
őstag
Hali!
Szokott felmerülni itt ilyen probléma. Ezt olvastátok már?
[link]
Lehet hogy elférne az összefoglalóban...
Ha már volt róla szó,bocsi! -
keIdor
titán
válasz bandi0000 #61884 üzenetére
27 vagyok, nálam mindig is volt konzol meg PC is, már PS1 is, Xbox meg a 360 óta. Így is marad ez. Én egyébként szinte már csak Single Player-t játszom, főleg azért, mert arra van időm, meg azt szeretem ha van egy jó története a játéknak és megéri vinni előre, meg fejlődni, karaktereket kiismerni, simán fragek már nem érdekelnek, bár a Battlefront az ki lesz próbálva, de csak is azért, mert Star Wars.
De sokkal jobban érdekel a Fallout 4, UC4, Rise of the Tomb Raider, Forza 6 pl. ilyesmikkel játszom csak.
Eddig meg a Witcher 3 az év játéka nálam, PC-n amúgy tökéletes, maxon megy 60 fps-el, szerencsére a 980Ti kinyomja izomból, de egyébként nagyon megdrágult a PC Gaming, nem tudom meddig vagyok hajlandó anyagilag még benne maradni, mikor negyed millió már egy csúcskártya és évről évre nőnek az árak. De így legalább ha konzol gyenge a játékra van alternatíva.Időm egyébként szerencsére nekem van, 8 óra munka után az enyém az egész nap, család, gyerek nincs, nem is akarok egyelőre.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
marilllyo
veterán
Ahogy néztem pc-n is az erősebb gépek sem tudják stabilan 60 felett tartani. Bár ez nem nyugtat.
-
A`rpi
addikt
válasz tepenzed #61965 üzenetére
Sajnos a gépnek eleve nem erőssége az open world.
Relatív a "kevés" fogalma, ennyi erővel kevés lehetne egy indie címnek is ps nyers ereje gyenge optimalizáció miatt. Bármilyen játék lehet az, ha nincs elég pénz, vagy lusták, esetleg nem értenek hozzá...
GTA5 előző generáción is nagyon szépen futott, mostanin se igazán van rá panaszom, bár szerintem nextgenre annyira nem "koncentráltak" rá.
-
KOHO
senior tag
A rémhírektől függetlenül engem nagyon érdekel a játék. Ha kicsit lejjebb megy az ára akkor biztos, hogy beruházok rá.
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
tepenzed
őstag
Mindkettő igazából. Sajnos a studiónak nem igazán van tapasztalata konzol téren, egyértelmű optimalizálási problémák vannak, indokolatlan túlterhelések néhol. A másik meg,hogy egy hatalmas open world játékról van szó, tele végeláthatatlan elemekkel, ami azért eléggé megizzasztja a hardvert. Sajnos a gépnek eleve nem erőssége az open world, de azért meg lehet azt is oldani: lásd Dragon Age
Sajnos néha nem,hogy javítanak a patchekkel, de még rosszabbá teszik a teljesítményt[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
Azért ez elég gáz, sőt röhej. Ma már alap h kihasználják a user sávszélességét. Nem is értem hogy lehet lemaradva Ennyire a Sony. Vagyis hogyne ertenem. A pénz miatt természetesen.
KOHO: sztem kizárt h a gép gyengesége lenne.
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
tepenzed
őstag
-
A`rpi
addikt
válasz underdark #61935 üzenetére
Természetesen az összefoglalóban is linkelve van.
Lassú letöltésre itt a megoldás: [link](#61959) KOHO
Szerintem szépen fut, barátomnak megvan, játszottam vele pár órát.
(Van pár rész ahol droppol, de játszhatatlannak ne mondanám...)
Sok itteni hszből nekem ez jön le.Nem kell túldramatizál, ha van "gamer pc", akkor érdemesebb oda megvenni, ha nincsen de szeretnél játszani jó lesz PS4-en is.
(#61962) KOHO
Minden csak pénz kérdése, lásd "szebben" futó PS4 játékokat.[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
Ha figyi. Én nem voltam soha rpg-s. Mass Effect az tetszett nagyon de a fantasy játékban messze áll tőlem. WOW -tól hányinger kerülget.
De ez...leültetett. Főleg a sztori miatt.
Pláne, hogy magyar. Beszélek angolul de ennek nem biztos, hogy nekiállnék.
A játék zseniális. Fantasztikus. Viszont technikai oldalról gyalázat. Sokat elvesz a feelingből, hogy szaggat.[ Szerkesztve ]
-
RunnyJuggler
aktív tag
Vicces így végigolvasni, hogy többetek szüleim lehetnének
17 évemmel nem tudok olyan messzire menni. Viszont nekem az egész játékvilág 7 évesen kezdődött doom-mal meg stalkerrel. -
KOHO
senior tag
válasz marilllyo #61952 üzenetére
A Witcher3 engem is nagyon érdekel, de csak és kizárólag magyar storeból, mert nekem fontos lenne a magyar felirat. Azért egy több 10 órás játékot szeretnék élvezni és érteni is. Nem azért, mert nem tudok angolul, hanem , mert nem akarok fordítani közben.
-
KOHO
senior tag
válasz hakos1987 #61950 üzenetére
Én megvettem a Season Passt a driveclubhoz, de csalódtam, megmondom őszintén. Semmi új pálya, ugyanazok amik eddig is voltak, csak pl esik az eső, esik a hó meg ilyenek. Meg más feladatok vannak: legyél első 1:45 percig meg ehhez hasonlók. Viszont az összes autót engedélyezte.
-
hakos1987
őstag
Lemezes változat van meg Driveclub-ból.
NFS-t várom már, uh. meglátjuk az mennyire jön be, aztán még mindig eldönthetem, hogy DC-ból megveszem-e a season passAz ingyenes dlc-ket leszedtem már.
[ Szerkesztve ]
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
Tuomas
addikt
válasz Kakaduku #61948 üzenetére
"Engem nagyon sokat nyaggattak szüleim és még most is hallgatom, hogy mindig a játék stb. De ők ezt nem értik meg. Addig míg másnak a horgászás, vagy az autók a hobbija, addig nekem a játék. El kell fogadni ezt is."
Szerintem azért itt a sztereotípiák nagyon élnek még. Hogy aki "kocka" az lusta mint a dög, meg dagadt mint egy disznó, semmit nem mozog, egészségtelen, és teljesen haszontalanul tölti el az idejét... Ez a fő probléma szerintem.
We were here
-
Kakaduku
senior tag
Én 28 vagyok. Októberben leszek 29. Én már nem is emlékszem mikor kezdtem. Talán általános iskolában kaptam meg az első 286-os PC-met. Mindig Pc-s voltam, de volt Ps3-m és Xbox 360-om is. Utána váltottam vissza Pc-re, de mégiscsak a konzol a legjobb a laza kikapcsolódásra.
Engem nagyon sokat nyaggattak szüleim és még most is hallgatom, hogy mindig a játék stb. De ők ezt nem értik meg. Addig míg másnak a horgászás, vagy az autók a hobbija, addig nekem a játék. El kell fogadni ezt is.Este pedig készüljetek egy kis Rainbow Six Siege Bétára, mert ki akarom próbálni!!! Vegyetek fel, vagy írjatok Pü-t, hogy ki akar csatlakozni.
[ Szerkesztve ]
-
Tuomas
addikt
A végén még kiderül, hogy mindenkinek "csókolomot" kellene köszönni
We were here
-
Angry Rabbit
tag
Scholes9 : HAPPY BIRTHDAY!!
En 35 vagyok es talan 10 eves korom ota tolom konzolon. Nintendo Gameboy! Mekkora volt a maga monocrome kijelzojevel,de akkor az volt a csaszar!
Azota az osszes letezo konzol megfordult nalam wii kivetelevel.
A jatekbol pedig nem kell kinoni! Addig jo mig az ember ezzel kapcsol ki!Szimplán kütyü mániás vagyok.
-
heim
tag
Scholes : Boldog Születésnapot!
Csak hogy én se maradjak ki: 39 év, csak Ps 1, 3, 4 a (Ps2 kimaradt), és csakis a Bayen München 1988 óta!!!Csak Norrisz poénokhoz alapvető tudás szükségeltetik, Csak Norrisz a legkeményebb (PSN ID: Heimsz)
-
hakos1987
őstag
válasz MerLinh #61932 üzenetére
Köszi a választ!
KOHO: Köszi neked is!
Most lelombozódtam, hogy ha Driveclub-al teljes egészében játszani akarok, +4e a season pass..... amit meg ugye nem tudok eladni a lemezzel együtt..
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
underdark
aktív tag
Sziasztok
Nem rég vettem csak ps4-et
Elolvastam a gyk-t, de nem lettem okosabb
Biztos sokan kérdezték már, de miért tölti le ilyen lassan a játékokat?
Csak 10MB a netem, de akkor is egy 4 gigás játéknak nem 7-8 órának kellene lennie"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
b3Ro
senior tag
27 vagyok. Kb 1 eve van konzolom, elotte pc volt. Hasonlo a szituacio mint masoknal. Beleuntam a hw cserelgetesbe, igy most kenyelmesebb. Nalam most nincs baratno, szoval az eletem az munka buli haverok ps.... igazi legenyelet, amit elvezek is.
-
hakos1987
őstag
Azt jelenti, PS+ előfizuval ingyenes?
-
N@idia
őstag
Ezek a gondolatok benem is felmerultek,hogy estin elvegeznem a mernokit, de igy is keves idot tudok forditani a teendoimre. Munka mellet meg fotozom is. A baratnot meg meg nem is emlitettem...
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
boost
addikt
33, családdal. Kicsit későn szálltam fel a lóra. Illetve inkább kimaradt 6-7 év 24 és 30 közt, szakmai tanulással, aminek meglett az eredménye, mert környezetemben elismert szakember lettem, de az utóbbi 3-4 évben kicsit visszacsúsztam a gémingre. Nem mint addikt, aki pénzt tol a f2p játékokba, vagy kötelezően valami klánban tolja, hanem inkább esti könnyű lazulásként. Néha gondolkozom, hogy jó lenne abbahagyni, és azt az időt ismét szakmába tolni, vagy valami új egyetemet végezni estin, stb, de aztán elhessegetem a gondolatot.
[ Szerkesztve ]
-
-
ManUnited
aktív tag
Én akkor lefelé húzom az átlagot a 24 évemmel. Egyetem, foci meg barátnő mellett nem egyszerű, de azért mindig találok időt a játékra. Szerencsére barátnőm nagyon toleráns, néha még együtt is szoktunk ps-ezni. Nehéz kitalálni a nevem alapján, de Glory, ManUnited
-
törölt tag
Zsír. Lassan nyithatjuk a nyugger-gémer klubbot
-
fityere
senior tag
En 39 és itt a mottóm "Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot."
A párom túl 40-en. Szeret játszani es egy idősek otthonában dolgozik ahova egy projektet keszit a generációk közötti kapcsolat tartás konzol játékok, internet stb. Eddig a nintendo-tol kaptunk egy WII U játékokkal es minden kiegészítővel. Nagyon szeretik az idősek és ha jönnek az unokák akkor igazan nagy élmény az egész
Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
-
bandi0000
nagyúr
válasz Tatyla #61912 üzenetére
Nem kell velük foglalkozni, én műszakisként melózok egyenlőre az utóbbi 1 hétbe feltűnően sok konzol fogyott l, én olyan vagyok hogy aki megkérdezi az árult dolgokról a véleményem elmondom és vagy lebeszélem tehát mikor one t akartak venni mondtam h vidd nem érdekelt, de volt aki megkérdezett elmondtam én miért ps t vettem és azt vitte, sokan csak meglátják és kell őket nem lehet meggyőzni miért ezt vagy azt vegye
Xbox One: bandymnc
-
-
törölt tag
válasz hakos1987 #61906 üzenetére
Na ennek a bármit része sajnos eléggé nem igaz Viszont ha valami szarul fut, akkor az úgy is marad örökre (talán majd a köv. genben kapsz belőle egy normális remastered kiadást, évekkel később). Sokszor végiggurult körök ezek. Minden ilyen kijelentés önigazolás csupán, nem a valóság.
-
Scholes9
nagyúr
Köszi szépen mindenkinek
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
LeventeV
senior tag
válasz Scholes9 #61895 üzenetére
Isten Éltessen!
Én 25 vagyok, 6 éves korom óta játszok. Ezalatt volt pár konzolom, PS családból csak az 1 maradt ki, de volt Xbox 36O-om is a PS3 mellett egy rövid ideig, viszont mindíg is PS pártinak tartottam magam.
Egyetem alatt többet játszottam, de most már kevesebb az idő a munka miatt.
Szerintem sem lehet kinőni ebből, főleg, hogy most kezd eljutni a 3O-4Oes éveihez az a korosztály akikkel az egész elindult, így már kezd kikopni az a tévhit, hogy aki játszik az gyerekes, és hogy ezek a játékok csak gyerekeknek valók.
-
hakos1987
őstag
válasz bandi0000 #61902 üzenetére
Régen mindig szidtam a PS-t, hogy persze úgy könnyű rá játékot csinálni, hogy adott a hardware, amire optimalizálni kell.... így sokkal könnyebb zökkenőmentesen játszani, míg pc-n mindig fejlesztettem, csúcs hardware-ek, stb....
Most pedig be kell látnom, hogy pont ez az előnye a PS-nek, bármit megveszel rá az ugyanúgy szépen fut, nem kell vacakolni a beállításokkal, hogy mit bír a hw, stb... csak leülök és játszok.Az már másik kérdés, hogy ezt a DLC-zést gusztustalan lehúzásnak tartom, mert nem elég, hogy megveszi az ember jó drágán a játékot, még fizessen minden sz.rért is... de emiatt nem fogok megválni tőle
Mint ős PC-s az első benyomásom amúgy az, hogy kifejezetten kicsi a gép, minőségi a kontroller, szóval nagy csalódás, pozitív irányba!
-
Madwe
nagyúr
Metal gear online, húha, ez valami kegyetlen jó lesz! (vagy voltmár, s elsiklottam felette?)
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
válasz gyuromoj #61901 üzenetére
meg lehet tanulni ám csak játszani kell, nekem is sokszor elvette a kedvem, de az új sötétített pálya annyira tetszett hogy elkezdtem játszani és azt vettem észre egyre jobban megy, fogjuk rá úgy mint PC-n se itt se ott nincs meg az 1-es stat, többször ölnek mint én ölök, de pálya válogatja a lényeg hogy nem érzem azt hogy hátrányba lennék, sőt... PC-n sok dologgal lehetnek előnybe, FPS, nagy DPI-s egér stb
szóval hajrá
(#61900) A`rpi : Szerintem most már egyre feljebb van az átlag, inkább 30 fölött
[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
-
gyuromoj
veterán
válasz bandi0000 #61886 üzenetére
Nekem is mindig csak az egyik volt, most van ugye a váltás óta egy netezésre alkalmas PC.
Lehet ideje lesz rávennem magam az FPS gyakorlásra PS-en és akkor teljesen megleszek.Scholes9: Boldog Születésnapot! :-)
(#61902) bandi0000
Majd lesz valahogy. Világ életemben PC-n játszottam FPS-t és nem is ment rosszul. (CS, BF3-4)
Előttem az egész hétvége hogy eldöntsem merre tovább.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest