Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz PandaMonium #61196 üzenetére
Grafikai munkára jók ezek, de nekem a játékhoz nem ez kell. Eleve monitoron én nem játszok, nem is szándékozok, nekem a játék az az, amikor lepofoz a látvány. Ez a montor meg színtelen-szagtalan-feketételen. Naturális. Amikor filmet nézek, vagy játszok én nem ezt keresem. De mindent egybevév sem tudnám megmagyarázni mi kerül ezen a monitoron ennyibe, a kétségtelenül frankó állványt leszámítva(bár örülnék neki, ha valahogy le tudnám fixálni a magasságát). Jól mutat az iróasztalomon de ennyi. Használok ettől jóval olcsóbb, több élményt adó monitort, mondjuk nyilván azon grafikát nem szerkesztenék, de a pőre valóság az, hogy ezen sem teszem, csak mail irogatok ezen is, meg netezek.
-
Scholes9
nagyúr
válasz PandaMonium #61194 üzenetére
De ha nincs USB a monitoron akkor csak a Jack jöhet szóba nem? Vagy?
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
oriic
HÁZIGAZDA
Olyan friss, hogy még forró a hír:
Live-Die-Respawn
-
Scholes9
nagyúr
válasz PandaMonium #61188 üzenetére
VA panel szerintem jobb mint az IPS főleg az alsó arkategoriaban Az enyémet 43-ért vettem de bármire tökéletes. Pláne ennyiért.
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
PandaMonium
őstag
válasz #20844032 #61195 üzenetére
Miért nem? Csak kíváncsiságból. Ha gondolod jöhet privátba is, kezd sok lenni az off.
Szerk: Csak megjegyzés képpen, egy P2314H-t hajtottam másfél évig játékra, irodai munkára és grafikai munkára egyaránt, most pedig egy U2515H-t nyüstölök egy ideje. Ezen kívül járt már nálam közel egy tucat monitor, szóval én se a levegőbe beszélek.
[ Szerkesztve ]
What I cannot create, I do not understand
-
PandaMonium
őstag
válasz glspeter1 #61193 üzenetére
Mivel arra panaszkodtál, hogy nincs rajta HDMI port gondoltam az a bajod, hogy a monitoron keresztül így nem lesz hang. Akinek egy kis esze van az nem a monitor jack portjába dugja be a hangfalat hanem vesz egy pár-ezer forintos USB hangkártyát és abba dugja be a hangfalat, feltéve, hogy nincs rajta alapból optikai csatlakozó.
Szóval te nem láttál a kettő között különbséget, ergo nincsen? Lol.
-
glspeter1
őstag
válasz PandaMonium #61192 üzenetére
U2312HM-et váltottam le, tudom miről beszélek.
Halott lőtéri kutyát sem érdekli a száraz adat.
Ha én azt látom, hogy használat közben szinte ugyan olyan szép mind a kettő, akkor meg pláne nem.
Hangfal alatt hogy az Istenbe sikerült a beépített hangszórót értened ?Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
PandaMonium
őstag
válasz glspeter1 #61191 üzenetére
Egy Asus monitort még papíron is vicc egy Dell mellett említeni. Nem egy jack csatlakozótól lesz egy monitor prémium kategóriás, hanem ha megnézed hány százalékát fedi le az sRGB és az Adobe színtérnek... Egy DVI-HDMI kábel kevesebb mint 500Ft, aki pedig egy monitor beépített hangszóróját használja játékra azt csak sajnálni tudom.
Szerk.: Tekintve, hogy nem grafikai munkához keres monitort, hanem játékra természetesen az Asus is tökéletesen megfelel és a nagyobb képernyőméret miatt még jobb is lehet, de ettől még igaz marad, hogy a Dell-ben érezhetően jobb panel van.
[ Szerkesztve ]
-
glspeter1
őstag
válasz PandaMonium #61190 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem jobb.
A talpa és az állványa igen, de ennyi.
HDMI ? Lehet átalakítózni.
Jack csati ? Hangfal is kilőve.PC-hez tökéletes, konzolhoz használhatatlan.
Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
tepenzed
őstag
válasz PandaMonium #61188 üzenetére
köszi,glspeter1 javaslatára úgy látszik ez lesz inkább: [link]
-
fityere
senior tag
Valaki használ ilyet Sharkoon X-Tatic S7?
Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
-
bandi0000
nagyúr
Na én is megváltam a ps től legalább is egy időre,beadtam javításra Állítólag el se küldik csak hoznak egy felujítottat és csere , tán itthon nem szedhetik szét ezeket csak x y országba
Xbox One: bandymnc
-
addikt
-
-
pomk
őstag
válasz Scholes9 #61121 üzenetére
GTA5 stílusú játékokhoz én nem is használnék mást...
(#61137) killer095
Jó lesz az! Nekem ebay-es kínai van, de az is jól teszi a dolgát. Nem kopik a kontrollerem, tetején vannak is kitüremkedések így az ujjam sem csúszkál rajta. Nagyon jó!
Én ezen kívül vettem még egy gumi borítást. Ez is nagyon hasznos szerintem. Ajánlom mindenkinek! -
ldave
félisten
Színes PS4-ek a TGS-ről:
A Slime draws near! Command?
-
tepenzed
őstag
válasz Petya2900XT #61163 üzenetére
szerintem mindenki egyetért azzal,hogy így kellett volna megjelennie a játéknak, így végre teljes az érzet és annyi tennivaló van benne,hogy egy karaktert is elég hosszadalmas kimaxolni...
A raid meg ma jön
-
Shamat
aktív tag
Project Cars Patch 4.00 tölthető!
DEAD LIKE ME
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Petya2900XT
aktív tag
Aki nagy Destiny-s mi a véleménye a Taken Kinggel jött frissítésekről? Olvastam már pár hsz-t, pozitív lett a játék megítélése, más is így van ezzel?
6800K+6870–XboxSX—PS5–Switch
-
oriic
HÁZIGAZDA
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
PandaMonium
őstag
válasz marilllyo #61160 üzenetére
Attól függően, hogy milyen döntéseket hoztál a Witcher 2-ben minimálisan eltérő lehet a sztori. Ha szimulálod a mentést akkor kézzel betudod állítani mik voltak ezek a döntések, ha pedig nem szimulálod akkor az "alaptörténetet" kapod.
-
marilllyo
veterán
Witcher 3-nál mi ez a "Witcher 2 mentés szimulálása ". Számít ez valamit?
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
F1rstK1nq
aktív tag
válasz gyuribácsi88 #61152 üzenetére
Pontosan milyen fejhallgatód van?
Adrenaline is natures way of telling you 'don't fuck up.'
-
Raijin
tag
Valaki esetleg megtudja mondani, hogy gyárilag mi a kód a szülői felügyelet beállításhoz ?
Live long and prosper.
-
PandaMonium
őstag
válasz gyuribácsi88 #61152 üzenetére
Engem pedig a zsinór nem zavar ha cserébe jobb hangminőséget kapok és még elemeznem sem kell. Természetesen jó dolog a vezeték nélküli fejes is, én csak annyit mondtam, hogy nekem nem kéne.
-
addikt
válasz PandaMonium #61140 üzenetére
2db AAA elemmel megy a TB fejhallgatóm, 4db akksim van hozzá, 2 benne, 2 mindig a töltőben. Számomra ez nem egy megerőltető feladat, de aki szeret a zsinórral szenvedni ...
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
PandaMonium
őstag
válasz gyuribácsi88 #61101 üzenetére
Inkább lógjon kábel a nyakamban mintsem, hogy még a fejhallgatómat is töltenem kelljen...
-
-
killer095
őstag
Na én ebből berendeltem ebből egy pakkot, remélem tényleg segít
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
F.B.I.
veterán
válasz Shamat #61132 üzenetére
Tényleg az, főleg az USB vezérlője (amit külön is lehet venni, ez maga az erősítő is) és a szoftveres része, nagyon kiforrott, 2 fejessel is használható, mondjuk ha ketten néznétek egy filmet, csendben este (érdekes lehet).
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Raijin
tag
Sziasztok.
Ma vettem egy ps4-et + destiny, de akadt egy kis gondom.
Szerettem volna használni a ps+ 1 month trial kóddal, de azt mondja adjak meg fizetési módot.
Sajnos Angol címmel regisztráltam és nincs angol bank kártyám, így a pay pal-t választottam, de ezt nem akarja elfogadni. Többször is ellenőriztem biztos, hogy jó adatokat adok meg a paypal-hoz.
Valaki mondjon megoldást.
Előre is köszönöm.By.
Live long and prosper.
-
F.B.I.
veterán
válasz Shamat #61126 üzenetére
Nekem meg van egy ilyen kis Omega de inkább rajta hagytam a PC-én, filmet nézni....ez se gyenge, még 30%-nál feljebb nem bírtam tekerni. Egyébként ajánlott ez is PS4-hez csak brutál drága szerintem, akkor már inkább egy Astro A40 vagy 50.
[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Damage401
senior tag
válasz Petya2900XT #61128 üzenetére
Peer To peer alapú. Néhol van matchmaking. De IP alapján hozzá legközelebbi játékost adja be. Semmi hátrányod nem lesz. Max annyi ha amcsi akkor mindenféle DLC és társai is amcsi legyen.
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
basel00
tag
Store-ban a Witcher 3-nak a kiegészítője az magyar feliratos lesz??
-
Petya2900XT
aktív tag
Destiny-n törjük a fejünk Bandisoknulla000 kollegával. Valami hátrány származik abból, ha amcsi profilra vesszük?...gondolok itt arra,hogy nem megfelelő szerver csatlakoznánk vagy egyéb nyalánkságok.
6800K+6870–XboxSX—PS5–Switch
-
Telda
addikt
válasz sixpak #61124 üzenetére
Ezt találtam még, de még nem jelent meg.
A többség szerint csalásnak számít, főleg pvp fps játékokban. Mert jóval könnyebb odahúzni az egeret, mint a manuállal attrakciózni. De van aki meg kontrollerrel lő jobban, megszokás kérdése valóban.
Engem speciel sosem zavart, ha valaki használta. -
sixpak
nagyúr
válasz cyberkind #61122 üzenetére
Bármilyen megoldás érdekli, csak ne kontroller legyen.
Azt hittem van valakinek itt tapasztalata e téren.
Tényleg fogalma sincs a konzolokról, nekem még annyi sem, ezért örültem volna néhány konkrét ajánlatnak.Szerk.: igen, az összefoglalóval kezdtem, de azt hittem van egyéb alternatíva is...
Kösz mindhármatoknak, akkor elküldöm neki a linket.Cyber: hogy érted? Nem legális?
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
A`rpi
addikt
válasz sixpak #61120 üzenetére
Téma összefoglaló > Hasznos tartozékok, kiegészítők
Ha legörgetsz az aljára, találsz egy alternatívát, véleménnyel.
-
sixpak
nagyúr
Sziasztok, egy barátom a hét elején vett egy PS4-et, két jatékot vett kezdésnek, GTA5, BF4.
Mindig PC-n tolta és a kontroller kezelése nem nagyon jön be neki.
Tudnátok ajánlani néhány egér/billentyűzet kombót, amivel esetleg játszani is tudna?
Az ár jelen esetben nem a legfontosabb tényező, és külföldi vásárlás is szóba jöhet.
Köszi a segítséget, előre is.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Bencus88
nagyúr
Nekem meg volt egy kis parám képzeljétek el.
Turtle Beach stealth 400-as fülesem volt, és oldalt eltört a műanyag pedig angyon vigyáztam rá. Azt mondták törésre nincs garancia esetleg anyag hiba küldjem fel. Ma hívtak, hogy megjött az új és postázzák, jaj nagoynboldog vagyok
-
A`rpi
addikt
válasz cyberkind #61116 üzenetére
Arra az időszakra csinálsz egy új PSN fiókot, megadod a kártyád, és igényelsz 14plus trialt.
-
gyuromoj
veterán
Uncharted 4 multiplayer beta: december 4-13
(#61116) cyberkind
passz, csak az új trailer végén van ez kiírva.
kell hozzá, írják is végén.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
addikt
-
marilllyo
veterán
Jelenleg 2 headset van a lakásban. Egy huawei és egy sony telefonhoz kapott. Mindettővel jó. Ezeket használom partyhoz. A gyári nem működik meg ez a megoldás sem. PC-vel meg jó ez a megoldás mert a laptopomnak is ilyen kompozit kimenete van....és ahhoz használtam eddig.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
marilllyo
veterán
Hát nekem nem jó. Bár nekem a gyári headset sem az igazi. Eleve úgy kell rádugni hogy benne van már a miki és a fejhallgató is különben nem ismeri fel.
Viszont nekem a mikrofont nem nagyon akarta felismerni. A hang meg recseget. Félig kihúzva úgy ahogy jó volt...
Átviszem még az ismerősömhoz...hátha tényleg csak az én joy-om kontaktos.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
aizen92
addikt
Lóg? ruhacsipesszel a ruhádra erősíted. Sufni tuning ezerre'
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
F.B.I.
veterán
-
A`rpi
addikt
Aki olcsóbban akarja kihozni annak életképes alternatíva, kábelezést is meg lehet oldani okosan.
Biztos vagyok benne van több olyan ember, akinek ez a koncepció vállalhatatlan.
De azért bízom benne akad egy kettő, aki hasznát veszi fentebbi leírásnak. -
F.B.I.
veterán
Ha már rámegyünk a hangzásra.
Ezért jó nekem egy egyszerű, basszus orientált "gamer füles" 10-14K-ért, jack be a joyba és kész. Anno túlmisztifikáltam ezt a dolgot de rájöttem, hogy konkrétan értelme nincs, mert mindig beszélgetek valakivel a partiban, arra, hogy néha menjen valami Spotify a játék alatt, ezek is bőven jók, nem egy Ludovico Einaudi koncertet akarok rajta hallgatni.[ Szerkesztve ]
-
BMS
őstag
Sziasztok
Szeretnék FPS játékokkal játszani ps4-en de én a kontrollerrel nem tudok rendesen Lehet hozá kapni külön egeret és billentyűzetet vagy akár ami a gépbe van az is jó?
"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
addikt
Jó lehet úgy játszani hogy egy ilyen hosszabbító lóg a nyakadba, aminek a végén lóg egy 10-es elosztó
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PS4 Games - Fiók kisöprés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest