Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
KOHO
senior tag
válasz danielgalaxy #137362 üzenetére
A Firewatchot én is megvettem, nekem pozitív csalódás.
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
KOHO
senior tag
Sziasztok! Tudna nekem segíteni valaki? Ps4 Pro és Gran Turismo Sport. Nem megy fullscreenben a játék. Legalábbis a menüben le van vágva a képernyőből egy csomó rész. Csak nálam van ez? 😃
-
KOHO
senior tag
-
KOHO
senior tag
Sziasztok, lehet már tudni valami az októberi plus kínálatról?
-
KOHO
senior tag
A VR a sima Ps4-el is kompatibilis lesz vagy majd a Neo kell hozzá?
-
KOHO
senior tag
Sziasztok, felezős dologra keresek társat, érdekel esetleg valakit? Ha igen akkor írjon privátot!
-
KOHO
senior tag
Sziasztok, kérdezni szeretném azt, hogy tudtok-e olyan külföldi oldalakat, ahol héba hóba szoktak lenni akciók digitális játékokra. Régen a Last of Us Remastered volt néhány dollárért, akkor szerintem elég sokan lecsaptunk rá. De azóta már nem találom azokat az oldalakat. Hol érdemes nézelődni? Előre is köszi.
-
KOHO
senior tag
Köszi a gyors választ!
-
KOHO
senior tag
Sziasztok! Ha US storeban megveszem a Witcher 3-at akkor is tudok majd vele játszani magyar nyelven vagy ahhoz direkt az EU verziót kell letöltenem az EU storeból?
-
KOHO
senior tag
A rémhírektől függetlenül engem nagyon érdekel a játék. Ha kicsit lejjebb megy az ára akkor biztos, hogy beruházok rá.
-
KOHO
senior tag
válasz marilllyo #61952 üzenetére
A Witcher3 engem is nagyon érdekel, de csak és kizárólag magyar storeból, mert nekem fontos lenne a magyar felirat. Azért egy több 10 órás játékot szeretnék élvezni és érteni is. Nem azért, mert nem tudok angolul, hanem , mert nem akarok fordítani közben.
-
KOHO
senior tag
válasz hakos1987 #61950 üzenetére
Én megvettem a Season Passt a driveclubhoz, de csalódtam, megmondom őszintén. Semmi új pálya, ugyanazok amik eddig is voltak, csak pl esik az eső, esik a hó meg ilyenek. Meg más feladatok vannak: legyél első 1:45 percig meg ehhez hasonlók. Viszont az összes autót engedélyezte.
-
KOHO
senior tag
válasz Xboxegy #61894 üzenetére
Ez komolyan mosolyt csalt az arcomra De jó is lenne majd annak idején az unokákkal leülni kockulni Meséljen legyen oly szíves, hogy ennyi idősen, hogyan fér bele a konzolozás a mindennapi életbe? Komolyan kíváncsi vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
KOHO
senior tag
válasz bandi0000 #61884 üzenetére
Én 25 vagyok. Nekem 3 dolog van az életemben ami gyakorlatilag a vesszőparipáim: Real Madrid, F1 és a játék (ps4). Barátnőmmel lakunk ketten egy albérletben, mostanában elég sokat megy a rinya a játék miatt, pedig munka mellett nem sok időm volt játszani Nem járok kocsmába, nem járok bulizni, nem verem el a pénzemet ostoba dolgokra, nekem ez a kikapcsolódás. Természetesen amellett, hogy a barátnőmmel is foglalkozok Itt nincs olyan, hogy kinőni valamit szerintem. Én így nőttem fel, 2000-ben megkaptam karácsonyra az első ps-emet, azóta megvan ez a fajta rajongásom a konzolok iránt. Ez nem azt jelenti, hogy elvetemült függő vagyok, mert közel sem játszok annyit, mint szeretnék. A legidegesítőbb amit a játékmentes emberek mondanak, hogy a játszás az a gyerekeknek való! Miért lenne csak a gyerekeknek való? Hol van az megírva?
-
KOHO
senior tag
válasz gyuromoj #61865 üzenetére
Én az elsőt választanám a 2 kar miatt. Szerintem az 500 gigás változat bőven elég és nálam sokat nyomna a latban a 2 kar. A garanciában az az 1 hónap az már nem annyira mérvadó! Ha tudsz alkudni még egy 5-st akkor simán az első éri meg jobban szerintem.
-
KOHO
senior tag
válasz gyuribácsi88 #61863 üzenetére
Köszönöm szépen a kimerítő választ. Legközelebb veszem a fáradtságot és kiguglizom, de most egyszerűbb volt itt megkérdezni.
-
KOHO
senior tag
2015-ban a Battlefronton kívül milyen nagy AAA cím jelenik még meg?
[ Szerkesztve ]
-
KOHO
senior tag
Nem tudom nektek mi a véleményetek erről a 30 vs 60 fps-ről, de nekem az, hogy engem személy szerint idegesít a 60 fps. Olyan mintha fel lenne gyorsítva a játékmenet. Oké, hogy ez ,,érzéki" csalódás, de szerintem ez parasztvakítás, mert 30 fps mellett is folyékonyan megy a játék.
-
KOHO
senior tag
válasz mrterminator #61528 üzenetére
Miért lenne drasztikus grafikai butítás? Nehogymár egy nextgen konzol ne bírja el az aszfalt állandó csillogását villogását...
-
KOHO
senior tag
Sziasztok, megvettem a Driveclub Season pass-t, hogyan lehet aktiválni a játékban?
Webes felületen vettem meg, de a játékban a Driveclub Store-ban úgy látom, hogy nincs kifizetve, pedig már kifizettem[ Szerkesztve ]
-
KOHO
senior tag
Sziasztok, bocsi, nem olvastam vissza a hozzászólásokat, lehet, hogy volt már rá válasz, de a Mad Max nálatok is belaggol? Amikor a konvojt követem akkor játszhatatlanul belaggol... Amúgy semmi gond nincs a játékkal, de ezek a laggok szörnyűek!
-
KOHO
senior tag
Osztom pomk kolléga véleményét, nagyon el lett találva ez a játék. Akinek a Batman játékok tetszenek az ebben sem fog csalódni. A harcrendszer brutál jól össze van rakva. Az autók hangja is nagyon komoly A grafikára semmilyen panasz sem lehet, viszont az irányítás tényleg nem valami jó... Kifejezetten akkor kellemetlen amikor autóval megy az ember. Összegezve eddig, kb 1 óra játék után simán 9/10-es a játék!
-
KOHO
senior tag
Sziasztok, aki teheti vegye meg a Mad Maxet, nagyon jó eddig! A harcrendszer kicsit hasonlit a Batmanehez, eszmeletlen jo lett ez a jatek szerintem
-
KOHO
senior tag
válasz LordAxwell #59344 üzenetére
Próbáltad már restore-olni az egész rendszert? Gyári állapotba vissza, hátha befejezi.
-
KOHO
senior tag
válasz LordAxwell #59342 üzenetére
Bedugod a fülest, hosszan megnyomod a playstation gombot és akkor ott lesz olyan menüpont, hogy adjust devices vagy mi és akkor ott tudod beállítani
-
KOHO
senior tag
Sziasztok, végigolvastam ezt a ,,felezős" cikket, de nem jövök rá, hogy ebben most mi a hasznunk Fél áron vannak az USA játékok vagy mi?
-
KOHO
senior tag
Sziasztok, a Witcher a magyar Store-ban magyar feliratos? Vagy csak a dobozos verzióban vagy magyar felirat?
-
KOHO
senior tag
Igaz, hogy ennek van külön topik, de mivel témába vágó kérdésem is van, ezért megkérdezem itt: az új Slim Vita mennyire tűnik gagyi műanyagnak a régi üveg borítású FAT Vitához képest?
A fő kérdésem: mennyire működőképes a remote play x km felett? Tehát ha mondjuk 100 km-rrel arrébb akarok játszani a ps4-el a remote play-en keresztül akkor mennyire fog laggolni? Tegyük fel, hogy a netem elég hosszá (30/15) ... Előre is köszi a választ, amit elsősorban azoktól kérnék akik már próbálták ezt a funkciót.[ Szerkesztve ]
-
KOHO
senior tag
Sziasztok! Van itt valakinek Ps Vitája és szokta használni a remote play funkciót? Mennyire működőképes és laggmentes a dolog? Ahol van a ps4-em ott 100/100as net van, természetesen lanon van összekötve a routerrel a gép, és ha mondjuk 80 km-rrel arrébb egy 30/15s neten akarok játszani a Vitával az úgy működőképes lesz?
[ Szerkesztve ]
-
KOHO
senior tag
Létezik windowsra valami hivatalos/nem hivatalos applikáció a remote play-t támogatandó? Előre is köszi a választ.
-
KOHO
senior tag
válasz ImpersonatoR #58715 üzenetére
De tényleg, most semmit sem hallani róla! Semmi visszajelzést nem látok az amerikaiaktól, hogy ott működőképes-e ez a konstrukció... Alapjában véve egy teljesen jó kezdeményezés, de ez a köntös amibe öltöztetik ez szerintem nem működőképes: sem az árak, sem a kivitelezés...
-
KOHO
senior tag
Mi lesz itt akkor ha majd beindul a Ps Now? Ha egy egyszerű letöltést nem tudnak megoldani akkor mi lesz a streameléssel? Ha egyáltalán beindul az valaha...
-
KOHO
senior tag
-
KOHO
senior tag
Sziasztok, olyan kérdésem van, hogy van-e valami olyan fizetési mód, ami működik úgy, hogy nincs a kártyámon pénz... Mármint mondjuk előre levon x összeget és ha érkezik pénz a kártyámra akkor majd szépen levonja... Mert most nincs a kártyámon pénz, de megvenném a Battlefield 4-et
-
KOHO
senior tag
válasz tepenzed #58647 üzenetére
Én nagy Fifa fan vagyok, de ezzel nem tudok vitatkozni Minden évben sikerül elhúzni a mézesmadzagot a játékosok előtt, hogy most hűűűűű de tökéletes és realisztikus lett a játékosmozgás, labdavezetés, lövés, cselek stb... De tényleg mindig ugyanaz van Semmi szemmel látható újdonság. A ps4/x1-es verzió új motorral jött ki még tavaly, de a 15sben semmi változást nem láttam pl.
@Ripper03, csak nem értettem, hogy mire mondod, hogy ingyen van
[ Szerkesztve ]
-
KOHO
senior tag
válasz Rabbitf_24 #58507 üzenetére
És aztán, ha mégis kell majd az olvasó akkor mit csinálsz?
-
KOHO
senior tag
válasz matyi777 #58496 üzenetére
Én ilyenről nem hallottam még! De abban biztos lehetsz, hogy egy idegen helyről vett gépet nem fognak neked begariztatni pl egy MM-ben vagy egy Euronicsban
@AngryRabbit, nagyon viccesek ezek a bugok Ezek is a játék velejárói, de erre igazán odafigyelhettek volna... AMúgy szerintem ugyanarról beszélünk, amikor 3-an menekülünk a csatornákban, és bujkálunk a lámpás katonák miatt Engem nem vett észre, de a két csaj nekem is beállt a katona elé, többször is elsétáltak mellette úgy, hogy még hozzá is értek és nem vette észre őket a katona
[ Szerkesztve ]
-
KOHO
senior tag
Tegnap a TLOUR-ban találkoztam egy ostoba MI hibával Elment mellettem és a kislány mellett a katona kb 2 cm-re de nem vett észre, mert a lámpájával előrefelé világított... Pedig nem is volt sötét, a Hold fénye simán elég látótávolságot biztosított, de csak nem vett észre
-
KOHO
senior tag
A GTA V térkép az tényleg egy ereklye Azt én ki se hajtogattam még, mert féltem, hogy elhasználódik a hajtások mentén Évek múlva olyan eszmei értéke lesz annak, hogy csak na
Avatatlan kézként kérdezem, hogy nehéz egy ilyen matrica felrakása? Ha abból indulok ki, hogy a telefonomon mindig buborékos marad a fólia alatt akkor gondolom nem vagyok egy nagy mester ebben
-
KOHO
senior tag
Ezt biztos, hogy nekem akartad írni?
Jaa közben látom, hogy nem fejezted még be az írástA Darth Vader-es ps4 brutál jól néz ki, szerintem majd lehet kapni hozzá matricát is, én tuti kicsit egyedivé fogom alakítani a gépemet
[ Szerkesztve ]
-
KOHO
senior tag
Más téma: a The Last of Us Remastered mivel tud többet mint a ps3-as cím? A ps3-as változat is full hd textúrákkal készült nem?
-
KOHO
senior tag
válasz #20844032 #58454 üzenetére
>Tehát a jövőben ilyen rögzített játékmenetű, TPS játékok érkezése várható? <
Ebből én úgy vettem le, hogy az előtte beszélt Uncharted-re (amely egyébként az egyik legnagyobb húzócím a PS történetében) azt mondod, hogy rögzített játékmenetű, és neked ez nem elég...
-
KOHO
senior tag
Moby, te tipikusan az az ember vagy aki mindenkinél okosabb Volt már olyan, hogy egyetértettél valakivel? Eddig panaszkodtál a statikus játékok miatt, hogy nincs szabad kezed! Most mondtam neked a GTA-t meg a FarCry-t, ott oda mész ahova akarsz, open world mind a kettő.
Se jobbra/se balra, csak egyenesen játékok:
Uncharted, Tomb Raider, Last of us, és még van egy csomó! De ezek pont azért jók amilyenek, hogy nézne már ki, hogy 13 km-re be lehetne menni a dzsungelbe a semmiért?[ Szerkesztve ]
-
KOHO
senior tag
válasz #20844032 #58450 üzenetére
A rögzített játékmenetű, se jobbra se balra játékok mindig is jelen voltak és jelen is lesznek! Ebbe bele kell törődni. Neked open-world játékok kellenek, játsszál a FarCry4-el, GTA-val. Félre ne érts, én is openworld mániás vagyok, ezért játszom ki 4dszerre is a GTA V-t, de az ilyen statikus játékoknak is megvan valamilyen szinten a varázsa
-
KOHO
senior tag
válasz #20844032 #58444 üzenetére
*amilyen
Kiindulva abból, hogy a ps3 hosszú évekig kiszolgált, akkor a 4-el szemben is ilyen elvárásaim vannak. A ps3 minden szempontból hozta azt amit kell. Folyamatosan jöttek rá a jobbnál jobb címek.Más téma: a The Last of Us Remastered mivel tud többet mint a ps3-as cím? A ps3-as változat is full hd textúrákkal készült nem?
[ Szerkesztve ]
-
-
KOHO
senior tag
válasz #20844032 #58436 üzenetére
Ebben viszont nem értek egyet veled: az Uncharted 4 az gyakorlatilag egy techdemo, ami bemutatja azt, hogy mit lehet kihozni ebből a konzolból! Csodálatos grafika, játékmenet, minden szempontból tökéletesen megkomponált játék. Ha ezt követi a többi gyártó akkor ennél csak feljebb mehetünk. Egy szó mint száz, az UC4 nem a múlt játékainak a gálája, hanem a jövő iránymutatója. Nem érdemes összetéveszteni egy GTA-val vagy egy Witcherrel, mert 3 teljesen más stílusú játék.
A kihasználtság nem azt jelenti, hogy ezerrel pörög a venti Hanem egyrészt az optimalizálást, másrészt ha majd jön újabb sdk, márpedig fog jönni a hírek szerint, akkor azokkal sokkal hatékonyabban lehet majd fejleszteni. Ki van ez találva, a Sony biztos, hogy kiokoskodta ezt, a Vita bukása után a PS4-et sokkal jobban végig gondolták
[ Szerkesztve ]
-
KOHO
senior tag
válasz tepenzed #58432 üzenetére
Ez az, én is ezt mondom, hogy még senki nem használta ki a gép tényleges erejét. Csak a ,,belsős"-nek számító cégek, mint pl a Naughty Dog. Ps3-al is ez volt az elején: Nehéz volt rá programozni, majd a Sony kiadott rá egy új sdk-t amivel megkönnyítette a fejlesztők dolgát.
-
KOHO
senior tag
válasz bandi0000 #58427 üzenetére
Igazatok van mindkettőtöknek, egyetértek! A kérdésemre továbbra sem hangzott el a válasz: Szerintetek meddig lesz életképes ez a konstrukció? Jelen pillanatban szerintem semmi gond nincs vele, jönnek ki rá a jobbnál jobb játékok, de meddig fogják tudni ezt tartani? Hallani olyan híreket is, hogy majd csak ezután jönnek a nagy durranások, amikor majd mindenki kiismeri a gépet, az új SDK-t stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- PlayStation 5
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Apple TV+
- World of Tanks - MMO
- Jövedelem
- További aktív témák...
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- Nintendo Switch OLED garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest