- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Raspberry Pi
- Milyen egeret válasszak?
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPad topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi887
aktív tag
Hello mindenki, sziasztok!
Van aki még aktívabban tolja a játékot?
Tervezem kicsit visszanézni, már elég régóta játszottam, viszont néztem hogy jöttek új pályák, meg egyéb dolgok a játékba, így ránéznék valakikkel esetleg -
TheProb
veterán
Na, akkor hol verbuválódjunk? Van DC vagy csináljak egyet?
-
TheProb
veterán
Hu, nagyon kihalt ez a topic.
Most kezdtük újra haverral és kerestem volna még hasonszőrűeket. -
TheProb
veterán
Nem nyomja már senki?
Úgy kedvet kaptam egy kis kolompárkodáshoz. -
HREH
senior tag
válasz
macilaci78 #1542 üzenetére
-
macilaci78
nagyúr
Csak hogy ne legyen teljesen halott a topik, lassacskán megszületik az új rész.
-
HREH
senior tag
válasz
Scrake^;DD #1539 üzenetére
Utolsó hármat néztem, mert azok nincsenek csak meg, egyik se ment.
-
Scrake^;DD
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #1538 üzenetére
Az összes működik elméletileg, nekem már megvannak nem aktiváltam őket.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Scrake^;DD #1537 üzenetére
Neked működtek?
-
Scrake^;DD
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #1536 üzenetére
Mask pack kódok, steamen kell beaktiválni.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Scrake^;DD #1535 üzenetére
Ez mi?
-
Scrake^;DD
aktív tag
PAYDAY 2: PAYDAYCON 2016 // G97XF-WBN48-DD35B
PAYDAY 2: Alienware Alpha Mauler // B4N77-M804N-WPBLC
PAYDAY 2: Sydney Mega Mask // CM8XZ-C0JBK-CMFL9
PAYDAY 2: Sydney Mega Mask // MDKQM-QM8QF-YY3DVPAYDAY 2: The Joker Mask Pack // MGBGP-ZW4RV-W4LMI
PAYDAY 2: The Queen Mask Pack // Y7VXB-ZA6HK-YMQ92
PAYDAY 2: The King Mask Pack // Y0MZN-L4HGW-5NXWN
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
macilaci78 #1533 üzenetére
ifj. Weér István.. kész, kiégtem
Te meg feldobtam az én napomat
-
TheProb
veterán
Játszik még valaki? Februári az utsó poszt, így kicsit félve írok ide. Lehet adnék újra egy esélyt a játéknak, de egyedül biztos nem ugrom neki.
-
macilaci78
nagyúr
Elindult pár napja a Nintendo Switch kiadás.
-
emiki6
veterán
-
hungar
tag
Sziasztok!
Még csak most ismerkedek gammel (alap játék dlck nélkül) de olyan gondom van, olyan mennyiségű ellenség jön mint a walking deadbe...és folyamatosan. Hogy lehetne ezt beállítani normálisra?
Köszi előre is.
-
HREH
senior tag
válasz
macilaci78 #1524 üzenetére
Lehet meg kéne vennem a maradék néhány DLC-t, most csak 4 euró lenne, bár már minden heist és weapon achi megvan, szóval értelme nincs sok.
-
macilaci78
nagyúr
Steam-en akciós a játék, valami megapackban 20€ körül van a DLC-kel együtt.
-
Jinxb1rd
addikt
semmi
-
ooszi
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #1512 üzenetére
Szia vasarnap 19 ora utan ra erek, ha jo neked, nappal a csaladal kell foglalkozni.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Mennék, csak nincs DLC-m.
-
HREH
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #1514 üzenetére
Kihalt a csopi
-
HREH
senior tag
válasz
Jöhetek egynek.
Itt lesz a profilom, jelölj be, ha gondolod. -
TESCO-Zsömle
titán
Vasárnap egy Wind of Change valaki?
3 ember kéne még, akiknek van historical pack és a benne levő maszkok.
-
nzozz
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #1509 üzenetére
[Achievement Hunter] Ezt nézted már? Nem tudom igazából mi mindenre használható. Alapvetően a chatbe írja be, hogy éppen most valamelyik achievementet próbálod megcsinálni, egy kis leírással. Viszont az biztos, hogy lehet benne szűrni achievement típusra (fegyver, maszk, stb) és kiveszi/jelöli azokat, amiket már megcsináltál vagy amiket nem tudsz megcsinálni (mert nincs meg hozzá a DLC).
-
TESCO-Zsömle
titán
Sziasztok!
Létezik olyan program, amivel nyomon lehet követni az évek során elburjánzott Achievement-eket? Olyasmi kéne, amit lehet 1-2 részlet alapján szűrni is, például listázza ki a még nem teljesített fegyver alaúakat, vagy a nehézségi szintre épülőket, stb...
Próbáltam keresni, de a google csak olyan találatokat dobott, ami az achi-k teljesítés nélküli hozzáadásával, vagy a már teljesítettek eltávolításával foglalkozott. Az meg nem érdekel.
Előre is köszönöm
-
nzozz
aktív tag
Köszi, az új BLT -vel már működik. Remélem tényleg nem volt vírusos (gamhack.bft), mert amíg nem adtam a kivételek közé, állandóan jelzett a smart security.
Mondjuk még az alapos testreszabás hátra van, mert ez egyelőre csak egy Payday 1 HUD, jelenlegi állapotában számomra rosszabb, mint az eredeti Payday 2 -es. -
HREH
senior tag
Ezt töltsd le, a zip tartalmát pedig másold a
Steam\steamapps\common\PAYDAY 2
mappába (az nem értem, hogy neked miért van 2 ugyanilyen mappa)
Ezután töltsd le ezt, és a .zip tartalmát másold aSteam\steamapps\common\PAYDAY 2\mods
mappábaEzután indítsd a játékot, ha frissíteni akar, akkor azt csináld végig, és kész vagy.
Ja, és nem vírusos, nyugodtan használhatod.Ha ezek után sem megy, akkor nálad lesz valami gebasz, én több gépen is ugyanígy csináltam és teljesen jól ment elsőre mindegyiken.
-
nzozz
aktív tag
Eddig nem volt, de most megpróbáltam pótolni, de továbbra sem nyert. A "Payday 2 BLT on GitHub" linkről letölthető verzióban nincs "mods" mappa, a "GitHub Releases" linkről elérhető verziók közül pedig az 1.04 (r4_r3) utániakat vírusosnak jelzi a rendszer. Az 1.04 tartalmát bemásoltam a d:/Steam/SteamApps/common/PAYDAY2 és a c:/Steam/SteamApps/common/PAYDAY2 mappába is. Utána a mods mappákba ment a komplett WolfHUD -ra átnevezett mappa. Kétszer elindítottam a játékot (valami frissítést emlegetett az egyik leírás, ami szintén elmaradt), de semmi, ugyanolyan mint volt, hacsak az nem, hogy sokkal lassabban lép ki a játék.
Visual C++ Runtime is rendben.
-
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
A WolfHUD -ot hogy lehet működésre bírni? Letöltöttem ezt: [link]. A leírás szerint a a Steam/SteamApps/common/PAYDAY2/mods mappában kéne berakni és átnevezni a kitömörített állományt. De nekem ez a mappa is hiányzott és hiába csináltam egy mods mappát, az se segített.
Mi a teendő ilyenkor?Köszönöm
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, RTX 4050, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T510i - i3-330M I 4GB I 250GB I 15,6" HD I DP I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest