Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HREH
senior tag
válasz
macilaci78 #1542 üzenetére
-
HREH
senior tag
válasz
Scrake^;DD #1539 üzenetére
Utolsó hármat néztem, mert azok nincsenek csak meg, egyik se ment.
-
HREH
senior tag
válasz
macilaci78 #1524 üzenetére
Lehet meg kéne vennem a maradék néhány DLC-t, most csak 4 euró lenne, bár már minden heist és weapon achi megvan, szóval értelme nincs sok.
-
HREH
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #1514 üzenetére
Kihalt a csopi
-
HREH
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #1512 üzenetére
Jöhetek egynek.
Itt lesz a profilom, jelölj be, ha gondolod. -
HREH
senior tag
Ezt töltsd le, a zip tartalmát pedig másold a
Steam\steamapps\common\PAYDAY 2
mappába (az nem értem, hogy neked miért van 2 ugyanilyen mappa)
Ezután töltsd le ezt, és a .zip tartalmát másold aSteam\steamapps\common\PAYDAY 2\mods
mappábaEzután indítsd a játékot, ha frissíteni akar, akkor azt csináld végig, és kész vagy.
Ja, és nem vírusos, nyugodtan használhatod.Ha ezek után sem megy, akkor nálad lesz valami gebasz, én több gépen is ugyanígy csináltam és teljesen jól ment elsőre mindegyiken.
-
HREH
senior tag
válasz
macilaci78 #1494 üzenetére
írok privit
-
-
-
HREH
senior tag
válasz
macilaci78 #1476 üzenetére
Külön setup manualról nem tudok, de a srác ebben a videóban végigmegy a beállítások nagyrészén.
-
HREH
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #1473 üzenetére
WolfHUD.
Teljes mértékben testreszabható, rengeteg dolgot mutat. -
HREH
senior tag
válasz
Hunbeast87 #1471 üzenetére
Igen.
-
HREH
senior tag
válasz
macilaci78 #1466 üzenetére
Jövőhéten ránézek majd
PH!-s csopi link mehet bele most is, meg majd még később szerkesztjük.szerk: mehetne bele, csak az istennek se találom
-
HREH
senior tag
Azért valalmi kompenzálás jöhetne azoknak, akik anno még borsos áron vették meg a játékot, ill. az összes DLC-t.
Most lehet rákapok, megint lehetjókat röhögnisegíteni a sok új játékos miatt -
HREH
senior tag
válasz
macilaci78 #1439 üzenetére
Én haverral játszottam, magamtól már én se nagyon megyek, mert áttértem más játékokra, ill. minden megvan már benne (kivéve COP). Egyszerűen nem maradt kihívás, már úgy ahogy a solo 1D is megyeget
Beleöltem közel 1400 órát, és jó lenne, ha nem csak ez az egy játék lenne a profilomon -
HREH
senior tag
válasz
macilaci78 #1437 üzenetére
Király, pont ez kellett a 100%-hoz
-
HREH
senior tag
válasz
ledgeri #1434 üzenetére
Van az NGBTO nevű mod, abban beállítható (egy csomó más dolog mellett), hogy a hidden profilokat kickelje, szóval a base game-ben nincs benne.
Én például sose kickelek elsőre senkit sem (cheatereket kivéve, azok rohadjanak meg), csak ha már tényleg annyira bénák, hogy rossz nézni. -
HREH
senior tag
válasz
ledgeri #1431 üzenetére
A community nagyrésze toxic, ezt elég sok Steam fórumon is olvashatod, de bőven ki lehet fogni normális csapattársakat is.
Mostanában pedig crashel a játék rendesen (modokkal és modok nélkül is), mivel mindennap update van.
Ja és igen, az újakat, főleg a free weekeseket nem sokan szeretik mert nagyrészüknek (tisztelet a kivételnek!) halvány lila gőze sincs a játékról, a sok-sok infamys hostok pedig túl lusták magyarázni. -
HREH
senior tag
válasz
nszabolcs94 #1425 üzenetére
Continental Coinokat kapsz a heistek végén, illetve vannak különböző trophy-k és daily job-ok, amelyek teljesítése esetén 6 Coint kapsz (meg kis szobrokat, amik jól néznek ki).
Illetve egyes karakterek fejlesztésénél kapsz extra dolgokat is, pl. John Wick 3-as szinten kapsz egy gyakorlópályát, Bonnie 3-as szinten egy rulettasztalt, ahol spending cash-t tudsz költeni, stb. 1-es szintről 2-es szintre fejleszteni 12 Coin, 2-es szintről 3-as szintre pedig 24.
Semmilyen játékbeli előny nem származik abból, hogy mennyire fejleszted, az egész csupán a szépségre/kinézetre megy.
Raid pedig olyan, hogy megtámadják a zsernyákok a házat, neked túl kell élni 3 assault-ot, ha sikerül, akkor kapsz 6 Coint (mindegy, hogy Normalon vagy 1D-n csinálod, ebben az esetben fix a 6). -
HREH
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #1414 üzenetére
Nézőpont kérdése, nekem megérte.
-
HREH
senior tag
válasz
#09819904 #1397 üzenetére
Én is törttel játszottam, egészen a 26-27. update-ig, amikor is nagyon betelt a pohár azzal, hogy egyesével kellett lehúzni a frissítéseket, amelyek rengeteg időre használhatatlanná tették a gépet, ugyanis rejtélyes módon felzabálták a gép erőforrásait. Haverom vett egy 4-packet, egyet ideadott, azóta nincs ilyen gond, nálam még a sokak által kritizált frissítések sem okoztak gondot.
-
HREH
senior tag
válasz
macilaci78 #1389 üzenetére
GO Bank-en hányszor csináltam ezt
-
HREH
senior tag
válasz
Vyndree #1383 üzenetére
Infamynél első 5 szintnél van teljes cash reset és -200 milla offshore, V-100 után nincs -200 milla levonás, a skillpontokat azonban mindig elbukod (és így nyilván a skilleket is)
Haverral régebben, mikor még nem volt 1D, akkor 0-s szinttel bementünk egy Ukrainian Job DW stealth-re, az adott ~40 szintet, utána Rats 7 zsákkal overkillen, így 2 heist alatt ~60-as szinten lettünk
Egyébként ha van kedvetek néha hülyülni, akkor tudok jönni, csak majd priviben adj egy Steam nevet. -
HREH
senior tag
WolfHUD +1, a legjobb.
Rengeteg beállítási és testreszabási lehetőség, HoxHUD ezer éve elavult. -
HREH
senior tag
válasz
pityaa23 #1353 üzenetére
Ha szeretnétek, én szívesen jövök, viszont most besz@rt a mikrofonom, de nekem nem olyan lényeges a folyamatos kommunikáció.
Milyen difficulty-n akarjátok egyébként?
Azt gondolom tudjátok, hogy az Overdrill az loud-only, kivéve, ha van rá modotok telepítve.Szerk: én is haverral szoktam stealthezni, mindkettőnknek 240-es net, bika gép, és semmilyen lagg vagy csúszás nincs.
-
HREH
senior tag
válasz
Jinxb1rd #1343 üzenetére
Írtam, hogy nem érdekel ki mit gondol a nyilakról/íjakról, mostmár lehet hogy nem érnek sokat, de a nerf előtt szerintem igenis jók voltak, Dozerek ellen 3 lövés az egész. Swan Song meg tökéletes takarításra, arra például, hogy egyik fedezékből átmenj a másikba, vagy escapehez rohanj.
1D egyébként inkább 2D, mivel kötelező rá a Nine Lives skill, az ad még egy lekerülési lehetőséget. De mostmár visszaálltam konstans DW-re, éppen elég volt minden heistet 1D-n megcsinálni, szóval részemről már nem annyira releváns a dolog. Most kb. akkora űr van a DW és a 1D között, mint a difficulty-update előtt az overkill és a DW között, Mayhem meg semmit sem ér.
A medic bag elhasználásról csak annyit, hogy 4 medicet vittünk, 1 mindig maradt a végére.
Tudni kell használni a dodge buildet, és nem összevissza elhasználni a mediceket. Bár az is igaz, hogy privátban csináltuk ketten haverral, public 90%-a agyhalott emberekből áll, játszani sem tudnak -
HREH
senior tag
Az a 2 másodperc kb. semmi, akkor már inkább a 9 másodperces Swan Song. Csak mellékesen jegyezném meg, hogy én az összes 1D heistet dodge builddel vittem végig, armor nekem egyáltalán nem működött, még akkor sem, ha Anarchist + Frenzy + ICTV kombót próbáltam, ami az elérhető legtöbb armort adja a játékban (400.4 ha jól emlékszem). 1D-re lehet, hogy jobb választás az Armorer, de azzal max. 280 armorod van, az még gyorsabban lemegy.
Legjobb az, ha kipróbálod mindkettőt, úgyis látod, hogy melyik válik be.
Fegyvernek pedig 1D-re Light Crossbow (nem érdekel, hogy ki mit mond rá, nekem nagyon bejött, és legalább nem értelmetlenül vettem meg a Chivalry pack-et) és a Wolf pack-ból a China Puff grenade launcher. + egy direkt 1D-re kifejlesztett build, 54-es dodge-al (az elérhető legmagasabb 55).
1D alá én 1000 éve Locomotive shotit viszek, ill. a Biker pack óta a fent is említett Breaker shotgunt, mindkettőt hangtompítva, direkt olyan builddel, ami ezekhez megy. -
HREH
senior tag
válasz
Jinxb1rd #1328 üzenetére
Hát nem tudom, ketten toljuk haverral, mindkettőnknek sok-sok tapasztalata van, de a public 1D egyszerűen esélytelen, a másik 2 valamiért sosem tudja, hogy mit kell csinálni, vagy félpercenként földre kerülnek, így elég nehéz.
Az meg külön jó, amikor 5 óra playtime-al valaki bejön 1D-ra és csak bámul, hogy miért hal meg 2-3 lövéstől.
Bezzeg amikor ketten csináljuk csak, akkor második-harmadik próbálkozásra szokott sikerülni.
Hox Breakout az egyik legnehezebb, Mountaint még nem néztem, de anno DW-n sem volt valami könnyű
Bikert meg Slaughtert meg hagyjuk inkább...
(bár nekem a Slaughter pont meglett publicon, de csak azért, mert normális emberek jöttek, akik tudták is, hogy mi a lényeg, ill. hogy mit kell csinálni) -
HREH
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #1301 üzenetére
Egyik legjobb heist PD1-ben.
-
HREH
senior tag
válasz
macilaci78 #1297 üzenetére
Kösz
-
HREH
senior tag
2 új difficulty level, Mayhem és One Down
Mayhem Overkill és DW között van, One Down pedig DW felett.
+ egy rakás új achi, minden pályát meg kell csinálni megint, igaz, most pro job-ok nélkül.Király, megint lesz mit csinálni
-
HREH
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #1285 üzenetére
Asszem Twitteren osztogatnak kódokat, azokat kell beváltani.
Nekem haverom küldte a kódot, kb 20 sec alatt elment mind a 10 -
HREH
senior tag
Jöhetne már új heist DLC, a Biker már 3 hónapja volt. Nincs achi, amit csinálhatnék
-
HREH
senior tag
válasz
Jinxb1rd #1249 üzenetére
Nekem speciel nem ez a fő fegyver, hanem a loco + AMR-16 (utóbbi csak dozerek ellen), egy időben viszont használtam, mert kaptam rá egy lightly-marked rare skint
Falcon is jó, csak azok a hülye Big Bankes achik, főleg az Entrapment...paráztam nagyon haverral, hogy nehogy lebukjunk, rizikósan tudtunk csak lelépni, pláne úgy, hogy ott a tetőn van az escape. -
HREH
senior tag
válasz
macilaci78 #1242 üzenetére
Nagyon helyes
-
HREH
senior tag
válasz
Jinxb1rd #1232 üzenetére
Összefoglalóba én terveztem tenni egy modolós részt, sok modom van, ajánlani is tudnék, meg akkor már csinálnék egy telepítési útmutatót is.
A Big Lobbyról meg szólunk majd, amint összegyűlt elég ember.@macilaci78: Nekem 90-es tárral van 173-as sebzésem vele, skulldozer 1 sec alatt kampec
-
HREH
senior tag
válasz
macilaci78 #1225 üzenetére
Telepíteni kell hozzá, csak hirtelen nem ugrik be, hogy honnan és mit
Update 107 is kijött, az első community széffel - [link] -
HREH
senior tag
válasz
macilaci78 #1219 üzenetére
A tutorial blog jó ötlet szerintem
Rengeteg screenshotom van, vannak viccesek is, szemezgethetek esetleg.
Ajánlott DLC-ket pedig szerintem úgy kéne csinálni, hogy a build mellé leírjuk, hogy ez, meg ez a DLC kell mellé, de nyilván azt is lehet, hogy egyesével felsoroljuk a DLC-ket, ill. hogy mit tartalmaznak.Csak egy kérdés: az itt lévő összefoglalót csak te tudod szerkeszteni, vagy lehet másnak jogot adni hozzá?
Nem nagyon tudom az erre vonatkozó szabályokat, csak tisztánlátás miatt kérdezem -
HREH
senior tag
válasz
macilaci78 #1217 üzenetére
Ha gondolod, a magyarra fordítást megcsinálom szívesen, csak valami rendszert kéne kitalálni, hogy ne legyen keszekusza a dolog. (Én egy google táblázatos dologra gondoltam, ott viszonylag könnyen áttekinthetőek lennének a skillek, csak nem tudom, milyen rendszer alapján kezdjem el csinálni.)
Ajánlott DLC-k - végülis nincs olyan, ami feltétlenül szükséges a játékhoz, azonban van pár, ami jelentősen segíthet a heistek során, szerintem ezeket elég beleírni.
Heistek mindegy, ha nincs meg akkor nem tudod hostolni, de csatlakozni igen, ha megveszed, akkor meg hostolni is tudod.
Achik meg...414-et leírni és átfordítani, elmagyarázni tényleg nem kevés időÉn inkább a linkes összefoglalót javasolnám, így könnyebben átlátható lenne és nem lenne túl hosszú sem.
-
HREH
senior tag
válasz
macilaci78 #1215 üzenetére
Skillek leírása magyarul (lehet van pár ember, akinek nem megy annyira az angol), néhány build a tapasztaltabb játékosoktól (fegyverekkel együtt), tippek infamyzés előtt, stealth-alapok, stb.
Igazából csak arra gondoltam, hogy ne csak pár linkből álljon az összefoglaló, hanem akkor már menjen bele pár infó is, amit itt talán többen tudnak hasznosítani.Én szívesen segítek az elkészítésben, csak mondd, hogy miben kell segítség
-
HREH
senior tag
válasz
macilaci78 #1213 üzenetére
Szerintem jó ötlet lenne egy összefoglaló, a profilok mellett mehetne bele jópár hasznos infó is a játékkal kapcsolatban.
-
HREH
senior tag
Na igen, DW az csapatmunka, mondjuk én most elkezdtem solo DW-zni, tök jó poén
Ha disznós pálya alatt a Slaughterhouse-ra gondolsz, akkor elsőre lehet nagy szopás, másodjára viszont nem annyira vészes szerintem. Forest DW, na azt soha többet nem csinálok, ha fizetnek, akkor se
Hoxton Breakout meg nagy kedvenc, minden difficulty-n szeretem, bár főleg régebben toltam, rengeteg XP-t össze lehetett szedni vele -
HREH
senior tag
válasz
Micsurin #1194 üzenetére
Van olyan mod is, ami autokickel embereket, ha nem felelnek meg előre beállított feltételeknek (pl. nincs meg x óra játékidejük, vagy incomplete perk decket használnak stb. , rengeteg feltétel megadható)
a magától bezáródás pedig már régi hiba, nekem mindegy, hogy van fent pár mod, vagy nincs, akkor is csináljahegejani30-t pedig tényleg vedd fel, nagyon ügyes srác
-
HREH
senior tag
válasz
Micsurin #1182 üzenetére
Igaz nekem megvan mindegyik DLC, de ha válogatni kellene, akkor venném a BBQ packet a molotov miatt, a sokol character packet a grinder perk deck miatt (bár az új skillrendszerben sz*rabb lett egy kicsivel), ill. a yakuzát a katana miatt.
De egyéni preferencia, hogy ki milyen fegyvereket használ, nézd meg a DLC-k tartalmait, és a fegyverek alapján válaszd ki, hogy melyik kell.
A legfontosabb úgyis a mod courier, de az benne van a GOTY-ban.
Én például szinte csak az achievementek miatt vettem meg az összes DLC-t, hébe-hóba használok csak fegyvereket belőlük.
Heist DLC-t se muszáj venni, csak ha te magad akarsz hostolni, achikat úgy is megkapod, ha nem te vagy a host (jobb esetben)
Nagyjából ennyi, majd még később ránézek, lehet kihagytam valami fontosabbat. -
HREH
senior tag
+1
Overkill soloban sem nehéz.
DW-re kell minimum még egy ember (én pl. haverral letoltam a Counterfeit és Undercover heisteket, 2-en voltunk botok nélkül, sok-sok down, de végül megoldottuk), public DW nálam esélytelen, állandóan bénákat fogok ki, de az se rossz, mikor a 0-2x szintű bejön DW-re, és csodálkozik, hogy kickeljük vagy kérdőre vonjuk.
Nálam a nagy baj a damage outputtal van, DW-n lényegesen többet sebeznek. Emiatt viszont elég sokat vagyunk lent, publicon meg fel sem szednek.
Meg egyébként a spawn rate is sokkal durvább, pár napja Overdrill achinál 4 Taser jött egymás mellett
Szóval igen, DW csak összeszokott csapattal jó, egyébként szenvedés. -
HREH
senior tag
Valakinek nincs kedve jönni hülyülni?
Steam profilom, ha gondoljátok lehet jelölni
Megvan a XXV-100, megvan minden achievement, egyedül meg nem poén.
A publicot meg hagyjuk, a botok néha jobbak, mint akik ott játszanak... -
HREH
senior tag
válasz
macilaci78 #1143 üzenetére
Dede, elnéztem, valóban 11.-én, azaz holnap jön a Wolf Pack, DE ismerve a szeretett céget, és hogy mennyire szeretnek pénzt lehúzni az emberektől, 100%, hogy nem lesz akciós. Az új DLC-k sosem szoktak akciósak lenni a megjelenés utáni időkben.
Goat Heist DLC meg nem éri meg ennyiért, majd (talán) lecsapok rá -75%-os leárazáson. -
HREH
senior tag
válasz
macilaci78 #1141 üzenetére
De a február 12.-ig tartó leárazás már nem érinti a Wolf Pack DLC-t, ezért is jó, hogy megkapjuk ingyen.
(Vagy ezzel mire akartál kilyukadni?) -
HREH
senior tag
Na végre Wolf Pack DLC
Akiknek megvan a PD1-es Wolfpack DLC, azoknak ingyenes, többieknek 7 euró(még jó, hogy anno -95%-os leárazáson megvettem
)
-
HREH
senior tag
Reputation Beyond Reproach-ra kéne 3 ember
-
HREH
senior tag
Nekem is meglett mindegyik Halloweenes achi
Lab Rats nekem nagyon nem jött be (bár könnyű volt DW-n is), a Safehouse viszont tök poén, jó látni, ahogy az RPG-től repkednek a headless dozerek
Meglett ma a Deathwish maszk is, szép kis menet volt letolni mindet DW-n
Innentől kezdve egyenes út vezet a 359 achiig, mindegyik megoldható annyira nem nehezen - pláne úgy, hogy már csak 45 achi kell - egyet kivéve....
Csináltam ma egy Fugi/MM buildet is, brutális dolgokat tud -
HREH
senior tag
Na kíváncsi leszek, eddig még soha nem találtunk 8 meth-re elég alapanyagot. Felvetem majd a csapatban, hogy próbáljuk meg
Mondjuk egy képet azért megnéznék bizonyíték gyanánt, ne érts félre, elhiszem, csak furcsa így elsőre. (Az összes guide max 7 zsákot ír)
DW a legnehezebb, ha ott felrobbantod, akkor mindenki lekerül
-
HREH
senior tag
Ha Ratset csinálsz, akkor Day 1-en 7 adag alapanyag van max. Cook Off-on elméletileg végtelen mennyiségűt tudsz főzni (1200 zsák), csak ugye a Rats Day 1 neve is Cook Off, pedig nem tudsz végtelen mennyiséget főzni.
Day 2-n pedig 4 zsák plusz van maximum, ha Day 1-en 7-et főztél.Egyébként nekem furcsa, hogy Rats Overkill full loot-tal adott 3,5m xp-t, az OVERVAULT (ami ugye DW only) pedig "csak" 2,9m xp-t, pedig ott van 70 gold bag is...kicsit ezt átgondolhatnák...
-
HREH
senior tag
Senki sem kapott, mert bugos az achi.
Indítsd újra a játékot, 5-10 perc múlva megkapod.
Én se kaptam még, infamous drop rate-je van, ami asszem 1-3%...Egyébként nekem bejön a Slaughterhouse, DW-n mondjuk nehéz volt letolni a sok sniper miatt, de végül meglett
Minigun meg RPG pedig nagyon jók, ha rendesen tudod őket használni (bár sok ammot esznek), ma Overvault achit megcsináltuk mégegyszer, a srác végig azokkal fedezett mindet, mi meg kivittük addig a 70 zsák aranyat
szerk: elég gyenge eresztés lett a Crimefest utolsó napja, ilyen sz*r achikat rég nem láttam, bár kétségkívül könnyű mindegyik
-
HREH
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #841 üzenetére
Jó, ez kész
("Patkányok Túlölésen")
-
HREH
senior tag
Crimefest: Ez egy 10 napos event, amely során mindennap adnak ki új cuccokat (pl. fegyverek, heistek, maszkok, soundtrackek stb.)
Minden Pd2 játékos megkapja a dolgokat, nem kell belépned sehová.
DW az Death Wish, igen
Semmi baj, én is így kezdtem, ha van kérdésed, csak írj nyugodtan. -
HREH
senior tag
Lejárt az első fúró, ott a folyosó végén van a 2 üvegajtó, oda beálltunk 2en, gyakorlatilag SEMMI nem tudott átjönni, pedig jöttek skulldozerek is szép számmal. A másik két srác pedig a vault körül volt, ott "takarítottak"
A 33 perc pedig elsőre soknak tűnik, de mikor csak a folyosót nézed, és ott lősz mindent, akkor nagyon gyorsan eltelik.
Sőt az egyik srácnál még egy bug is előjött: sárga körvonallal rohangált (olyannal, mint ami akkor van, amikor lekerülsz), de emiatt nem tudtuk felszedni, szóval végülis 3an csináltuk meg, a srác 600. másodpercnél börtönözött. Sikerült kiszabadítani, de aztán megint előjött a bug...na mindegy, lényeg, hogy megvan (tök jó, hogy 2 napja jött ki, de már meglett mindegyik achi hozzá)
-
HREH
senior tag
Srác 25-100as, kicsit önfejű, mostanában sentryvel tolja, pedig mondtam neki, hogy ammo kéne...
Goldból kb csak 8 darabot vittünk ki, mert a végére elfogyott az ammo, de így is 2,7 milliót adott (ami nagyon kevés mellesleg, Rats Overkill ad teljes loot-tal 3,5 milliót...)
Aktiválás elég érzékeny, mi is vagy 7-8 percig álltunk a megfelelő helyre.
Biztos nem vagytok bénák, nekünk a széfbe bejutás (még az első fúrónál) is nagyon nehezen ment, aztán mikor sikerült, felállítottuk az előzőleg megbeszélt stratégiát, mindenki tudta, hogy mit kell csinálni, és elsőre sikerült.
Egyébként ez volt az első "hosszú" DW-rununk, Dr. Miserable-t Overkillen is alig bírtuk ki, most meg DW-n volt 1 óra, meg is lepődtem, hogy ennyit is kibírunk -
HREH
senior tag
Meglett az OVERDRILL Achi, benne vagyok abban a 0,1%-ban!!
4en voltunk, 1 ammo, 2 medic, dupla sentry, Dragon's Breath Joceline + Loco + ICTV,Inspire,Overkill, meg ammo miatt Acelt Fully Loaded.
Egy élmény volt megcsinálni
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest