Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Eddig ennyi.
Az összefoglaló nem kezdődhet képpel, de a második sor már lehet az.
Rendgeteg dolgot fel lehetne írni, a skilleket magyarra fordítani önmagában sem kis feladat és akkor ott vannak az ajánlott DLC-k, heistek, achik.
Szerintem tema tikusan szedjük össze a dolgokat akár 1-1 hozzászólásban, akár blogbejegyzésben és utána majd összeollózzuk az összefoglalóban akár linkekkel, akár kilométer hosszú egyetlen összefoglalóként (, amit senki sem olvas el...)Próba topik bárki számára hozzáférhető, de csak hagyományos hozzászólásként lehet benne dolgozni: limitált szerkesztési idő.
Nekem topikgazdaként megvan a lehetőségem, hogy ezt a hozzászólást tetszőleges alkalommal szerkesszem, ezért dolgozom ott.Ez az útmutató sajnos nem napra kész, de célszerű lenne használni. Érdemes lehet felvenni a kapcsolatot a szerzővel, hogy módosítsa akár azokkal a tételekkel, amiket mi írunk meg. Mégiscsak egy 2 éves írás, bejáratva, több helyen linkelve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest