Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eclips21
őstag
Tech-ben a bulettproof skill mukodik? Mert nem veszek eszre valtozast.
-
Eclips21
őstag
de elég rendesen ezért kell a 200%os ammo-t vinnem magammal de a rendőrök nem nagyon futkorásznak 12es pontossággal egy snipert is le lehet szedni szerencsére azért annyi
8asssal próbáltam játszani azzal már nem megy
szóval DW-n csak fej, ha meg túl sokan vannak darálás XD 50%felett szokott lenni pontosságom álltalában a legtöbet öltöm
-
TESCO-Zsömle
titán
Thanatos-sal én vagyok a DMG dealer. DW-en 10 bulldozer-be majdnem annyi HP van, mint 500 SWAT-osban. Elég hamar el szoktam veszíteni a HP-mat, úgyhogy beélesedik a Berserker skill, ami rádob minden fegyverre +50% sebzést, így egy dózer 2 lövés lesz. Elég hatékony.
Közelharcra meg ott a tek. 18 lövés másodpercenként, az 720/mp. Berserk-el 1080/mp.
De, hogy a konkrét kérdésre is feleljek: Ritkán lő az ember messzire. A rendőrök közel jönnek, ott meg már csak darálni kell.
-
TESCO-Zsömle
titán
Itt megtekinthetőek a Hotline Miami 2 Payday-es cuccai.
Valamint -mint kiderült- a a Jacket Character Pack tényleg karakter pakk. Adja a játszható karaktert is: Videó
(#494) emiki6: Ez személyes. Mindenkinek más fegyver fekszik. Persze vannak fegyverek, amik DW-es kötelezőek egy csapatban, de nélkülük sincs veszve minden, ha jól vagy skill-ezve. Az én abszolút favoritom jelenleg a Hotline Miami-hoz járó TEC 9. Persze teljesen felpimpelve, mint látod, elég komolyan fel lehet húzni a modokkal.
E mellé szokott társulni a Dózerölőként is ismert Barrett
Persze ez az én szerepem, és gyakran a Thanatos csak menteni van, mert face-to-face a Blaster egy tárból kikapja a Skulldozer-t, csak ahhoz bele kell mászni az arcába és telepumpálni a sisakrostélyát, de a Hotline Miami ilyen. Ott főleg közelharc van, a pályán is.
-
emiki6
veterán
Assaul pack-et, Historical pack-et, hotline miami-t, big bank-et, Clover pack-et, Dragan pack-et érdemes megvenni a fegyverek miatt?
Ti hangosba automata fegyvereket használtok?
-
emiki6
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #492 üzenetére
A csirke mask és a mark10 cuki lett.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Eclips21 #491 üzenetére
Nekem azok is tetszenek. Amióta van, csak John Wick-el tolom. Tetszik a profizmusa, hogy nem hülyeségeket beszél, hanem végre hihető dolgot mond a rádióba is. És persze tetszenek Hoxton beszólásai, főleg, ha Houston-al beszél.
Magam még nem váltottam meg a jegyem a vonatra, a Hotline2 meg kvázi esélytelen is, mert nem az én stílusom, ennyi pénzért meg főleg nem. Bár anno a Hotline DLC-vel jött a Tec9, ami felpimpelve azóta is az abszolút kedvenc fegyverem a játékban.
A mostani Hotline Miami Special Edition változatához a PD2 tulajok megkapják a Jacket Character Pack-ot, amibe egy maszk egy spéci MAC10-es, egy kalapács és a Pszichopata perk deck tartozik:
Ők és a sima játék tulajdonosok egyaránt kapnak még 6 tematikus maszkot:
Szóval ez leginkább azoknak éri meg, akik amúgy is megvették volna. Ráadásul minden vásárló tankolja a vonatot is elég keményen.
-
Eclips21
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #490 üzenetére
az igen
9. állmásig elérhetnénk
az nagyon király lenne bár már ez is rohadt jó
mondjuk az új karakter annyit ért mint...
-
Eclips21
őstag
XD áldom az új frissítést
kaszinóban 2perc alatt szereztem hangtompítót a shotimra
-
Eclips21
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #486 üzenetére
Most csináltam meg 30perc alatt igaz 4 kép rusholva ecm-vel, 2. nap 0 táska csak végig futottam
és 3. nap alatt tök gyorsan meg lett minden
25perc volt
csak minimális koko és futás
áááá el se hiszem főleg hogy ilyen könnyen ment most. Már csak HM Pro van
igen, de engedte bepakolni a kokaint tovább, igaz nem az volt feladat, de azért próbálkoztam
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Eclips21 #485 üzenetére
Ha a riasztó megszólal, akkor már hiába pakolod a kokaint, mert onnantól szervert kell hekkelni, ami annyit tesz, hogy 5 percen keresztül kell védeni magát a gépet és a hozzá tartozó két biztosítékdobozt, mert bármelyiket lekapcsolhatják a rendőrök.
Én ~1.5 óra alatt csendben letolom a FF-et tökegyedül úgy, hogy még az aranyakat is kipakolom.
-
Eclips21
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #482 üzenetére
tegnap 6 kokaint betettem
2 volt vissza... és ennyi... 4.nél riasztó... 2-t betudtam tuszkolni futkorászással
fene enné meg
ma azért is megcsinálom! hotline miami pro job jó lenne
1 órát vártam 0 join... durva
-
Mustármag
őstag
És azért lettem be hívva a melóba hogy segítsek.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
TESCO-Zsömle #481 üzenetére
Végeztem.
Mindennel együtt tökegyedül másfél óra.
Külön öröm, hogy hozzám vágta a második shoti hangtompítót. Lesz mire feltenni...
-
Eclips21
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #479 üzenetére
hmm elég érdekes és ahogy nézem azért veszik rendesen
már ez is jó sok gallon
talán az autós melóig elér a vonat
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Eclips21 #476 üzenetére
HYPETRAIN*. Alul van az állomástérkép. Minden elért állomás egy ingyenes DLC/tartalom. Az üzemanyag ahhoz kell, hogy ezeket el is érje a vonat. Nem fog összejönni, de azért jó húzás ez is. Sajna pénzes cuccokra nem lehet bot-ot írni, mint a közösségire fél éve...
Szomorúan hallom, hogy eszed ágában sincs támogatni az egyik legjobb Co-Op játék készítőit...
más: DWP-hez legalább 80+ karakter kell és kötelező a 4 fő, ha nem csendes melóról van szó.
sz: Bár mondjuk Framing Frame-et megcsinálom tökegyedül bármilyen szinten, oda nem kell semmi, csak türelem...
* - Imádom Simon Viklund zenéit.
-
Eclips21
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #475 üzenetére
igen ez nekem is átjött de csak az nem hogy mihez kell az üzemagyak (oké a vonathoz) de mi az a vonat ?
amúgy eddig csak akciósan vettem dlc-t 77%osan :d meg 75%osan
és lassan húsvét kibírom
az akciókig XD
más: valaki framing frame pro és hotline miami pro job-ra nem jönne el velem valaki ?
kell a DW maszk
(#477) emiki6 hát egyedül elég rossz az utolsó nap :S de addig oké
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Eclips21 #474 üzenetére
Az 5$-os, egy jó kis DLC, ami majd marad később is. Tartalmazza a minigun-t, 3 hozzá tartozó modot, a rakétavetőt, egy menekülőautó skin-t, egy overkill maszkot és 10 új achievement-et. Emellett hozzáad 3 gallon üzemanyagot a vonathoz.
A 20$-os inkább azoknak szól, akik támogatni akarják a céget és az ingyenes DLC-k elkészülését. Ez a DLC csak március 12-ig érhető el a HypeTrain event alatt. 4 különleges maszkot és valami titkos cuccot tartalmaz, viszont 14 gallont ad a vonathoz.
Az alapjáték és minden más DLC 1 gallon üzemanyag.
-
Eclips21
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #473 üzenetére
hát én azt se tudom potoson mi akar az lenni de túl drága én nem fogom megvenni :s
-
TESCO-Zsömle
titán
Innen megváltotta már valaki a jegyét a Hype Train-re?
(#471) Eclips21: A dodge lényege, hogy ha az ellenség előtt futkorászol, kisebb eséllyel találnak el. Értelem szerűen álló célpont nem tud dodge-olni...
(#472) Eclips21: Ugyanúgy, ahogy a többire is. Kártyákkal. A bibi csak az, hogy shotira 1 db hangtompító van, minden másra meg 20...
Nekem V-100-on dobta az első shotira való hangtompítót. Addig meg se tudtam csinálni a hozzá tartozó achievement-et. Haverom ez idő alatt kiforgatott 4-et...
De ugyanez volt, mikor a Thompson-t adták. Toltuk orrvérzésig, mit kaptunk? Material, mask, paint, ötvenedik hasznavehetetlen mod...
Mit forgatott ő: Thompson mod, Thompson mod, Thompson mod, Thompson mod...
-
Eclips21
őstag
valaki azt mondja meg hogy lehet kell dodge-s skillel játszani
mert nem jövök rá
-
TESCO-Zsömle
titán
Tény, hogy mióta így beindultak a DLC-k, egyre nehezebbé válik a megszerzése, de azért nem lehetetlen. Fullos karakterek kellenek a DW-hez, összeszokottság, szerencse és együttműködés. Persze ez elsősorban a hangos melókra igaz. A csendes melókhoz ugyanis csak türelem kell.
-
emiki6
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #464 üzenetére
Igen, ez igaz, a probléma ott van sok a dlc s pálya és azokat mind megcsinálni DW en egy átlag csapat számára lehetetlen, oda már kell a skill minden tagnak, nomeg a profi együttműködés.
Én ezért adtam fel azt az álmom, hogy meglegyen a DW maszk. -
TESCO-Zsömle
titán
Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy a legtöbb játékkal ellentétben a PayDay2-ben akkor is meg tudod csinálni a DLC-s küldetéseket, ha nem veszed meg a DLC-ket! Azzal, hogy nem veszel meg egy küldetés-DLC-t, pusztán két dologról mondasz le. A DLC-hez járó megszerezhető dolgokról (fegyver, maszk, alapanyag, minta, szín), és a DLC-s pálya elindításának lehetőségéről. Vagyis ha valaki más elindítja a DLC-s pályát, be lehet rá csatlakozni.
-
Eclips21
őstag
OVERKILL Salutes You!
Complete all contracts including pro jobs on the Death Wish difficulty.ahhoz hogy feloldjam ezt, a DLC-s mapokat is DW-en ki kell játszani? vagy csak az alap pályákat?
-
válasz
TESCO-Zsömle #459 üzenetére
Jaaaa, ingyen? Így már más a véleményem nekem is.
Magát a játékot 800 forintért vettem még, amit ráköltöttem a kiegészítőkre az kb 10.000 ft, nem bánom az ingyen dlc-t.
-
emiki6
veterán
Az igen:
"Overkill pack" -
emiki6
veterán
PAYDAY 2: The Bomb Heists Trailer
Magyar nevek, meg minden, kár, hogy nem értem teljesen amit mondanak.
-
gmx9
aktív tag
Tényleg összetett és taktikus, de nem olyan bonyolult azért, hogyha elkezdenéd, akkor ne élveznéd vagy elvesznél benne. Főleg hogy különböző nehézségi szintek is vannak, szóval az elején kiélhető a darálás, aztán általában utána jön meg az embernek a kedve a lopakodáshoz, a pályáktól függően pedig ott is vannak nehezebb vagy könnyebb missziók.
-
válasz
vorosmarti #452 üzenetére
Shadow raid, go bank.. legtöbb pályával szoptunk mire meglett elsőre, most meg minden második alkalommal megy már általában.
Mondjuk sok 'glitch' dolog meglett a játékban (kártya másolás), ecm-mel is tudunk már ajtót nyitni, először ezek nem voltak.
De így 150+ óra játék után is naponta jövünk rá dolgokra, vagy mondanak új dolgokat.
-
emiki6
veterán
válasz
vorosmarti #452 üzenetére
Hát ez nem egy hóteccerű játék. Sok tudás és tapasztalat kell ahhoz, hogy ismerd az egész pályát/melót.
-
vorosmarti
senior tag
válasz
DonCapello #450 üzenetére
Most szeretném elkezdeni a játékot, de nem hoztátok meg a kedvemet
Rettentően bonyolultnak tűnik az ismertető is, amit olvastam róla. -
emiki6
veterán
válasz
DonCapello #450 üzenetére
Elég szerencsétlenek vagytok.
Engem 1%-ban szoktak kidobni közben vagy a végén. Mondjuk engem jogosan dobnak akkor ki, mert szoktam bénázni néha és olyankor én is kidobnám magam... -
DonCapello
tag
válasz
basaharc502 #436 üzenetére
Ez sajnos azóta is fennáll, egyszerűen nem tudok végigcsinálni egy pub játékot, mert 99%-ban kidobnak a vége előtt fél perccel, vagy pedig rögtön az elején, merthogy csak level 50 vagyok, húzzak a rákba. Elég nehéz így fejlődni, szólózni pedig sajnos nem mindent lehet...
-
-
emiki6
veterán
válasz
Hunbeast87 #445 üzenetére
Ismertem csalókat. Csettintésre elértek mindent, azóta nem is játszottak (min. fél éve)...
-
Mustármag
őstag
válasz
Hunbeast87 #445 üzenetére
Nem gond
Nem tudom, pedig ezzel öli(k) meg igazán a játékot, mert az egyik mozgatórugója azaz lenne hogy, folyamatosan fejlődj, és gyűjtsd a cuccokat, achievement-eket.
De ha ezek megvannak, akkor megcsinálod a pályákat 2 terv szerint (maximum) és csókolom.Az én véleményem szerint.
Eléggé gáz, hogy ott volt az emberünk V-100-al, shadow raid pályán és hosszú perceket vett igénybe hogy a 2 másik játékos(lvl48-69 ha jól emlékszem) elmagyarázza neki, mit kellene magához vennie hogy ne bukjon le már a furgon mellett. És még a berámolásnál se vettük túl nagy hasznát.
-
Mustármag
őstag
válasz
Hunbeast87 #443 üzenetére
Nem, ez nem az én profilom.
Ma este futottam össze vele játék közben.
Gondoltam megosztom veletek, mindenki belátása szerint cselekedhet.Nem ezért veszek Co-op játékot hogy 2 nap alatt megunjam.
Amúgy meg fölötte kértem kis segítséget egy Achievement-hez, nem volt gyanús
-
emiki6
veterán
válasz
Hunbeast87 #441 üzenetére
Biztos, hogy magát linkelte?
-
Mustármag
őstag
http://steamcommunity.com/id/820411/
V-100lvl 25 óra játék idő -
Mustármag
őstag
Sziasztok
Beszeretnék gyűjteni egy Tabula rasa Achievementet, ki szeretne segédkezni?
-
Presztízsnél eltűnik a cash? 40 millám oda...
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Megvettem én is a játékot, van még valaki aki játszik és volna kedve premade-ben menni?
-
basaharc502
aktív tag
Újdonság, amit eddig nem tapasztaltam: Ma is és tegnap is 6x kickeltek ki, azután, hogy a pályát úgymond megcsináltuk...általában a furgonba szállás előtt, vagy miután biztosítva van a terep és pakoljuk a lóvét...undorító, mocskos dolognak tartom ezt...
Más: A diamond kieget nem vettem meg....ennyire még nem húztak le egy dlc-t sem. De remélem a készítők is látják, hogy olyan dlc-kre van szükség, mint a hotline miami vagy a hoxton breakout...ahol ki is lehet használni az a sok weapon pack dlc-t amiket kiadtak...egyébként így a dlc -75%-ban megérik az árukat. -
Mustármag
őstag
Sziasztok
A Wind of Change Achievement -hez elég ha én megfelelek a kritériumoknak vagy az egész csapatnak meg kell?
-
Mengele
tag
Hi
Ha valaki segitene gyorsan penzt es Xp keresni annak orulnek
Sandor911 a stemes nevem.
A Helpet elore is koszonom
-
gmx9
aktív tag
Van egy olyan érzésem, hogy l4d2-vé, azaz játszhatatlanná válik a játék ezzel a vote kick systemmel. Nagyon, nagyon remélem, hogy nem kerül be végül. Szerencsére látom, hogy a készítők megadják a lehetőséget véleményt formálni és sokan le is szavazzák, ami remélhetőleg elég lesz a "nemre".
-
Pangelus
tag
-
Mustármag
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #427 üzenetére
Upsz
Akkor néhány embert hiba volt kickelni -
Mustármag
őstag
Sziasztok
Lehetséges egyszerre C4 és sentrygun is? -
Eclips21
őstag
Esetleg ha akar valaki velem tolni Eclips21 vagyok steamen
-
Eclips21
őstag
válasz
n0tr3adY81 #418 üzenetére
Én is találkoztam csalókkal az egyiket felismerte a játék a feje felett ott volt piros betűkkel hogy CHEATER le is fotóztam, a masik valami profibb cucc volt de ő meg kifagyasztotta a játékot xD
-
Mustármag
őstag
válasz
Találtam egy ilyet.
-
emiki6
veterán
válasz
n0tr3adY81 #421 üzenetére
Aki csal az saját maga alatt vágja a fát.
Volt 1-2 ember, akivel sokat paydayeztem, aztán leszedtek egy csítet, minden elértek, amit paydayben el lehet, jól rá is untak. Azóta se játszottak vele.
Itt nem olyan zavaró, mert CO-OP van, máshol, ahol egymás ellen játszanak, na az az igazán zavaró. -
Pangelus
tag
válasz
A Payday -ben nincs VAC
-
emiki6
veterán
válasz
Azt hiszem a host tud tenni valamit, ha ő a host, akkor nincs mit tenni.
Lehet erre is van egy topic steamen, ahol jelenteni lehet.
-
n0tr3adY81
aktív tag
Lehet valahogy jelenteni a cheatereket?
Ha már a VAC nem fogja meg. -
Kempeti
tag
Valaki valamit arra, hogy nemakarja a steam leszedni a játékot? Elkezdi, majd 10mp mulva "letöltés szüneteltetve". És ezt így a végtelenségig.
Ha úgy probálom, hogy elindítoma játékot, akkor is ugyan az a helyzet, 10 mp-ig szedi, aztán megáll, és kiírja, hogy hiba történt blabla (lemezírási hiba)
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #412 üzenetére
Köszi, de már megoldódott.. Nem akarta beadni a Free Hoxton-t complete-re. Paid job hard-on megadta
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
n0tr3adY81 #411 üzenetére
Mikor a legutolsó nap sikeresen elmenekülsz. Egészen addig mindig van B-terv. ha az A bukik.
-
n0tr3adY81
aktív tag
Üdv!
Mikor vesz egy több napos heist-et complete-nek?
-
emiki6
veterán
Ugyan már egy ideje megvan a shotgun dlc, de csak most próbáltam ki a HE-töltényt. Nagyon király! Olyan a hatása, mint a sima gránátnak, csak nem sebez akkorát. (feldönti a katonákat, lerepíti a sisakjukat stb.) Ha sokan vannak, csak körbesorozol egyet és mindenki eldől a lökéstől.
-
emiki6
veterán
Helyesbítek:
- van fegyverraktár is → nem feltétlenül kell ammót vinni. 2 c4 és 2 ecm jó dolog ebben az esetben.Én ki akarom próbálni, hogy akkor mi van, ha felrobbantjuk az összes hidat és bezárjuk az ajtókat és hogy kevesebben fognak e jönni.
Notready: marcusa-nál 500 ft a payday2, ha bontasz neki egy 4-es csomagot.
-
n0tr3adY81
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Mai nappal - hála a 66% offnak
- én is csatlakozom a Payday2 ph! táborhoz. Ingame skiz0.
-
Kempeti
tag
Most akartam játszani, de kiírta, hogy nincs feltelepítve... Szerdán még játszottam, nemlett törölve. Egyből mentem megnézni steammappát, ott ottvolt. Onnan akarom indítani, feldobja az ablakot, hogy lekell tölteni. Mondom biztos részeg, ok, biztos update-t így érzékeli. Kiírta, hogy "letöltött file-k ellenőrzése" lement, nézem, kitörölte egész mappát, és egész játékot tölti le...
WAT?
-
Hangm4n
tag
Itt van 2 ingyen maszk: [link]
Kicsit lejjebb kell görgetni. -
emiki6
veterán
Hoxton Breakout 2. nap 1-2 turpisság:
- az első emeleten van egy elsősegély szoba, ahol 2 db 4 töltéses elsősegély szekrény van. Keycard, ecm vagy c4 segítségével lehet bejutni. -> medkit helyett c4-et vagy ecm-et érdemes vinni.
- a lépcsőház ajtaja is hasonlóképpen nyílik, ott fel lehet menni a 2. emeletre, ahol az asztalokon lehet egy keycard.
- a második emeleten van 4 híd, ami más épületekhez kapcsolódik, ezeknek darabját 2 c4-gyel lehet felrobbantani. Ezzel lehet csökkenteni a katonák spawn pontjainak számát. Nem lesz kevesebb katona, csak kevesebb irányból fognak jönni. Ui: az első emeleten is lehetnek hidak.Egyszer érdemes kipróbálni, hogy visztek 1 ammót és 1 ecm et plusz 2 c4-et vagy 3 c4 vagy 2 ecm 1 c4. Ecm alatt azt értem, amivel lehet ajtót nyitni, c4 alatt azt, amivel ki lehet robbantani ajtót.
Ecm vs c4, melyiket érdemes inkább?:
- c4-gyel lehet ajtót nyitni, hidat robbantani
- ecm mel lehet ajtót nyitni és hozzáférést kapni a zárható ajtókhoz (3 db van) -
emiki6
veterán
Najó, tisztázzuk:
- Chains-t leváltották és jött helyette John Wick? Ezzel ki is írták Chains-t vagy csak feltették a polcra?
- Van most a régi meg az új Hoxton, közülük melyikkel lehetünk a melókban?
- Mi a "szabadítsuk ki Hoxtont" meló története, miért mennek be abba az épületbe? -
Mustármag
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #398 üzenetére
Értem, köszönöm.
(Késővolt elsiklottam felette :S)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mozilla Firefox
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Rák
- További aktív témák...
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5300 üzleti laptop BAZÁR - ÁFÁS számlával!
- Intel Core I3 9100F Eladó!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest