Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunbeast87
senior tag
Ez nem csak ennél a játéknál van így, bármennyire is fura. A legtöbb játékban a legjobb skillekért/perkekért általában meg kell dolgozni vagy meg kell fizetni az árukat.
Az még mindig jobb, ha egy valamiben vagy nagyon jó a játékon belül, mintha mindenhez csak egy kicsit értenél. -
Hunbeast87
senior tag
Amíg ki nem sajtolják az utolsó fillért a játékosokból, addig ezzel kell beérni.
Most itt a BlackMarket, elverhetsz egy csomó pénzt buffot adó skinekre, napi szinten jönnek a Crimefest alatt unlockolt cuccok. Még megpróbálnak kihozni mindent a Payday2: Global Offensive-ből... -
Hunbeast87
senior tag
Konkrétan beléptek páran, aztán semmi. Ha lenne rá érdeklődés, akkor néhány tag kaphatna nagyobb rangot is...fórumot készíteni, leírásokat stb.
A csoport alapításakor azért jóval kevesebb magyar Payday2 játékos volt, azóta elég sokszor volt akciózva.Átállítottam nyilvános csoportra, de a nem magyarokat később szűrhetjük majd. Így meghívhatja mindenki a magyar ismerősöket, ha szeretné.
-
-
Hunbeast87
senior tag
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #310 üzenetére
6 hozzászólással előtted említette: itt.
Ezért írtam, hogy nem önerőből. Végül is a csapatában játszó csalónak is le kellett szednie a scriptet, elindítani azt, szóval az is megdolgozott érte. -
Hunbeast87
senior tag
Az a baj, hogy mikor megszületett a csoport ötlete, akkor még én is játszottam 4 másik haverommal együtt.
A cél az volt, hogy ne csak PH-sok legyenek bent, hanem inkább magyarok. Ezért is írom újra, ha valaki már bent csoportban és magyar ismerőse csatlakozna azt hívja meg nyugodtan. Mégiscsak jobb olyannal játszani együtt, akinél érted hogy mit ír -
Hunbeast87
senior tag
válasz
basaharc502 #260 üzenetére
Nem csak weapon pack-ok vannak, hanem újabb és újabb nehézségi szintek!
Ettől nem lesz jobb és izgalmasabb sem a játék véleményem szerint.. -
Hunbeast87
senior tag
Payday2-es Steam csoportot indítottam elsősorban Prohardveresek részére. Aki jelentkezni szeretne, hogy PH-sok közül találjon online társat, az vegyen fel Steamen barátnak. Remélem minél többen összegyűlünk, az új emberek kedvet kapnak a további játékhoz néhány tapasztaltabb játékos mellett, az öreg motorosok pedig segítenek a kezdőknek beletanulni a játékba.
Zártnak indítottam a csoportot, mert sajnos magyarok közt is találkoztam olyannal, akik cheateltek vagy scripteket használtak a játékban. -
Hunbeast87
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #251 üzenetére
Ezt nálam is csinálta, aztán fogja magát is jó lesz. 40-50 MB letöltése után ismét elvan egy fél percig, utána ismételten letölt ugyanennyit.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #249 üzenetére
Teljes mértékben igazat adok. Rövid időre én fel is függesztettem a játékot, új pályákra én is várok már.
Most a még újabb nehézségi fok még inkább megköveteli a csendes munkát.
Cloaker-ek visszatérése számomra nagy meglepetés volt, mivel amikor én csatlakoztam a játékba, akkor nem voltak és nem is tudtam róluk
LMG-k: nincs meg a Gae Weapon Pack2, azon kívül minden DLC-t beszereztem..vannak sokkal jobb fegyverek a játékban. A melléjük berakott kések és a később ingyenesen bepakolt kések számomra szintén érdektelenek.
Való igaz, új pálya,új pálya..talán ez lenne a megoldás -
Hunbeast87
senior tag
Ennyire halott lenne a topik, vagy magyar részről a játék is?
Semmi a Gage Weapon Pack2-ről, vagy erről az új Death Wish update-ről? Vélemények?
OP Class-összeállítás? Tuti fegyverkombó?
Azért nem ilyen gyenge ez a játék,hogy ilyen hamar "feledésbe" merüljön...
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest