Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HREH
senior tag
Na igen, DW az csapatmunka, mondjuk én most elkezdtem solo DW-zni, tök jó poén
Ha disznós pálya alatt a Slaughterhouse-ra gondolsz, akkor elsőre lehet nagy szopás, másodjára viszont nem annyira vészes szerintem. Forest DW, na azt soha többet nem csinálok, ha fizetnek, akkor se
Hoxton Breakout meg nagy kedvenc, minden difficulty-n szeretem, bár főleg régebben toltam, rengeteg XP-t össze lehetett szedni vele -
ooszi
senior tag
Csaó, ez azért túlzás egy kicsit, az Overkil-t könnyen letoljuk, még egyedül is, a DW-vel viszont gond van, ha nincs csapatmunka akkor cseszheted az egészet, viszont ha mind a négyen viszünk sentry gun-t akkor az nagyon baró, 12 db senty-vel lehet aratni. (AMMO GONDOK VANNAK NÉHA)
A nagy kedvenceim a:
-Hoxton Breakaot
-The Diamond
-Big Bank
-Hotlaim Maimi
-Disznós pályaHa nem helyesen írtam őket, akkor Sory.
Hoxton első pálya, szopás, könnyen el lehet bukni.
The Diamond, bent a nagy teremben könnyen el lehet hasalni, annyian jönnek mint az Oroszok.
Big Bank, az úgy ahogy van tök jó, özönlenek.
Hotlaim Maimi, megint csak király és könnyű DW-n.
Disznós pálya, na az nagy szopás DW-n. -
HREH
senior tag
válasz
Micsurin #1194 üzenetére
Van olyan mod is, ami autokickel embereket, ha nem felelnek meg előre beállított feltételeknek (pl. nincs meg x óra játékidejük, vagy incomplete perk decket használnak stb. , rengeteg feltétel megadható)
a magától bezáródás pedig már régi hiba, nekem mindegy, hogy van fent pár mod, vagy nincs, akkor is csináljahegejani30-t pedig tényleg vedd fel, nagyon ügyes srác
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Micsurin #1194 üzenetére
Eleve nincs olyan, hogy automatikus kick, mert nincs olyan, hogy szerver. Mindig az aktuális játékot indító játékos a boss. Ha te úgy látod, hogy automatikusan kick-elve vagy, akkor lehet időtúllépés. A szerver/társaság nem várja meg, míg kapcsolódsz. Ha 3. vagy 4. helyre mész, akkor lehet épp várnak valakit, csak túl hülyék friends only-hoz.
Mondjuk be kell vallanom, hogy ilyen téren nincs friss tapasztalatom, mert hónapok óta nm játszottam, annak előtte meg évek óta csak barátokkal/ismert társasággal ökörködtünk.
Az egyetlen probléma, amivel valaha szembesültem, hogy nem tudunk egy lobby-ba lenni, mert ha adott 2 ember közül az egyik már bent van, akkor a másikat kivágja. Ilyen volt velem és haverommal is és volt két másik haverral is eltérő időpontban, eltérő verziókkal. Mindkét esetben magától oldódott meg a dolog.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #1193 üzenetére
Mégis mi lehet?
Vagy automatice kickkel vagy a játék szimplán bezárja magát... kivéve ha eleve szűrők pl stealth módra... úgy nem vág ki... nem értem!
@ooszi: Köszi, holnap felveszlek, nem a szintezés idegesít fel, hanem ha épp nincs kéznél fixen a két haverom nem jön össze egy retek lobby se, délútán egy vagy kettő óta... az első crash?? óta csinálja.
-
-
Micsurin
nagyúr
Ez a játék egy lerakat ....
55 óra ment bele eddig... 97, mindjárt 98 lennék, de ma délután joinolás közben szimplán bezárta magát a játék... azóta bárhova lépek be mielőtt a lobbyba beadna... kickelnek, mi a szent sz*r van ezzel?
szrk.: megint bezárta magát... nem értem...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Micsurin #1189 üzenetére
Anyagi értelemben véve igen. Ez magától értetődik. Játék szempontjából viszont a DLC-knél sokkal fontosabb az állandó fejlesztés. Mind technikai, mind játékmechanikai részről. Persze maga a játék relatíve korlátozott, de ha belegondolok, hogy megjelenés óta mennyi plusz került bele, ami nem fizetős DLC, akkor szinte látom a COD-osokat főni a saját levükben... Hihetetlen, amit ez a kis csapat elért ezzel a játékkal. Magát az alapjátékot kb egy-két tucat ember csinálta, mára viszont több, mint 80-an vannak. Erre szvsz már lehet azt mondani, hogy "visszatértek". Széles mosollyal.
Tűkön ülve várom a Walking Dead-et, de még jobban a Storm-ot.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #1188 üzenetére
Köszönöm!
Szerintem pont a DLC-k tartják életben a játékot.... -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Micsurin #1187 üzenetére
Még annyi se. Eredetileg fegyver-boost-ot adtak, de tekintettel, hogy ez egy CO-OP, amiben mindenki egyenlően osztozik, így sok jelentősége soha nem volt. De persze ment a sírás, hogy P2W meg mikró-tranzakció, ezért ingyenessé tették az eredetileg fizetős széfeket.
Mondjuk sose fogom megérteni, hogy egy kizárólagosan CO-OP játék hogyan lehet P2W...
Sokaknak már a rengeteg DLC-vel is bajuk van...
-
Micsurin
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #1186 üzenetére
Köszönöm a válaszod, a skineknek itt is annyi a jelentősége mint CS-ben?
-
Micsurin
nagyúr
Egy kérdés: Droppolt egy BikerSafet ez a kártyás vacak a pálya végén, de nem kellet vennem hozzá furot, hogy kinyissam, miért nem? Mikor kell ? Hogy megy ez?
-
HREH
senior tag
válasz
Micsurin #1182 üzenetére
Igaz nekem megvan mindegyik DLC, de ha válogatni kellene, akkor venném a BBQ packet a molotov miatt, a sokol character packet a grinder perk deck miatt (bár az új skillrendszerben sz*rabb lett egy kicsivel), ill. a yakuzát a katana miatt.
De egyéni preferencia, hogy ki milyen fegyvereket használ, nézd meg a DLC-k tartalmait, és a fegyverek alapján válaszd ki, hogy melyik kell.
A legfontosabb úgyis a mod courier, de az benne van a GOTY-ban.
Én például szinte csak az achievementek miatt vettem meg az összes DLC-t, hébe-hóba használok csak fegyvereket belőlük.
Heist DLC-t se muszáj venni, csak ha te magad akarsz hostolni, achikat úgy is megkapod, ha nem te vagy a host (jobb esetben)
Nagyjából ennyi, majd még később ránézek, lehet kihagytam valami fontosabbat. -
Micsurin
nagyúr
Sziasztok, megvettem a GOTY kiadást, nagyon tetszik a játék eddig, és szerencsére van két haver is szóval lehet falkában tolni. A kérdésem az lenne, hogy mik azok a DLC-k amiket a GOTY nem tartalmaz és érdemes megvenni mert észre venném a hiányát? Vagy csak szimplán jók és azért lenne érdemes beszerezni őket? Előre is köszönöm!
-
Varoz
addikt
válasz
macilaci78 #1180 üzenetére
Értem, köszönöm.
-
macilaci78
nagyúr
Érdemes.
Olyan plusszokat ad a simához képest, mint pályák (amiket így te is tudsz indítani, nem kell várnod, amíg más indítja), fegyverek.
Ezen felül ad maszkokat is, ami voltaképpen szart sem ér, de általuk különböző küldetések teljesítésével egyéb plusszokat szerezhetsz, mint fegyver, vagy fegyverkiegészítő, stb. -
Varoz
addikt
válasz
macilaci78 #1178 üzenetére
Üdv!
Csak azért válasz, mert írod az akciót és azért vagyok itt.
Érdemes a Gotyra kiadni a többlet összeget vagy teljesen el lehet lenni a simával is? -
macilaci78
nagyúr
Payday 90%, Payday 2 és Goty Edition 75% kedvezménnyel a Steam-en.
Sajnos a frissen megjelentek közül csak a Sydney Character Pack van akcióban.
A Goat Simulator Heist és Point Break Heists is akciós! -
n0tr3adY81
aktív tag
75%-on a Hotline Miami 2 - csak a Digital Special Edition unlockoja Jacket-et.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Crazyhorse #1175 üzenetére
PD-eknél nincs olyan, hogy "befejeztem". Egyiknek sincs se eleje, se vége. Kb olyan, mint a CS:GO. Lehet benne csinálni dolgokat és kész.
-
Crazyhorse
csendes újonc
válasz
TESCO-Zsömle #1174 üzenetére
Köszönöm, azt hittem van ilyen lehetőség
Még nem tartok a kettőnél, majd ha az egyet befejezem.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Crazyhorse #1173 üzenetére
Sehogy. A csendes meló a PD2 legnagyobb újítása volt. PDTH-ban csak erőből lehet tolni. Nincsenek is csendes "skill-ek" a játékban.
-
Crazyhorse
csendes újonc
Sziasztok. A PDTH ben hogyan lehet csendben rabolni?
stealth ben. Ott is van erre lehetőség gondolom nem csak a 2-ben. És ha igen mi ez ilyen küldetés kivitelezésnek a lényege? Mert ha a fegyvert előveszem akkor annyi
Még szerintem akkor is ha éppen senki sem lát, még talán a kamerák sem. Nem tudná valaki leírni csak úgy nagyjából hogy a csendes kivitelezésnek mi a módja? Az a baj hogy sehol nem láttam magyar leírást erről.
-
emiki6
veterán
Gondolom mindenki hallott a Jimmy Pack-ről és láttátok az élőszereplős kisfilmet, az se új, hogy ez egy kooperáció a Hardcore Henry filmmel.
Nos, én csak azért jöttem, hogy ajánljam nektek a filmet, nagyon zsír lett, nézzétek meg. Egyik legerősebb akciófilm, amit valaha láttam.
-
Maxi3333
újonc
Üdvözlet!
Csapatot, baráti társaságot keresek akikhez csatlakozhatnék játszani. Steam nevem cyso. -
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
Aki szeretne csatlakozni hozzánk/hozzám néha játszani, az vegyen fel barátnak. Jelenleg 75-ös level-lel játszok, technikusra gyúrva.
http://steamcommunity.com/id/jinxb1rd1987Üdv
-
Dave32
csendes tag
válasz
freeknight #1168 üzenetére
Köszi a választ!
-
freeknight
őstag
Ha hajlandó vagy a hitman perk decket használni (ami elég rossz), akkor bármilyen builddel tudod, egyébként a fugitive ág "Akimbo" skilljére van szükség.
De max kipróbálni érdemes, nem egy jó fegyver, az akimbo croskkill még mindig jobb választás.Ja igen, az akimbo skillt érdemes ace-elni, mert a dupla heathernek még úgy is eléggé rossz a stabilitása!
-
Dave32
csendes tag
Üdv emberek,
hogy is van ez a dupla smg téma a jimmy packban?
Hogy tudom használni?
Köszi, -
freeknight
őstag
válasz
macilaci78 #1165 üzenetére
Nekem is már csak az hiányzott
-
macilaci78
nagyúr
válasz
macilaci78 #1164 üzenetére
És meg is van.
-
macilaci78
nagyúr
Na gyerekek, pár perc múlva 75%-os kedvezmény él a Payday és Payday 2 játékokra. Ha a Goat Simulator DLC is akciós lesz, akkor kiteljesedhet a gyűjteményem.
-
ooszi
senior tag
Sziasztok
Az adatlapomon látható géppel tolom a játékot, 1680*1050 felbontás, medium beállítások mellet, sajnos sokszor meg röcen a játék, jó a vga-m nem egy bajnok, de majd egyszer lecserélem.
Addig marad a felbontás csökkentése.
Jó gamet mindenkinek, ha valaki szeretne ACHI-t csinálni szóljon nekem. -
macilaci78
nagyúr
válasz
Norbi095HUN #1160 üzenetére
Nekem is C2D E6xxx szériás CPU-m van, de tuti, hogy 3 GHz alatt.
A VGA viszont GF GT 730 1GD5
A 4 giga RAM elég.Mondjuk, nálam a natív felbontás 1440×900 és akadni csak akkor szokott a játék, ha frissül a Windows, vagy a vírusirtó elkezdi az ellenőrzést. Egy közepesen magas grafikai beállítást használok. Win7.
Én is megnézném, mit ad alacsonyabb felbontáson/butább beállításokkal.
-
freeknight
őstag
válasz
Norbi095HUN #1160 üzenetére
Az nagyon kevés. Itt a minimum gépigény azt jelenti, hogy 10 fps-el elporoszkál a játék. És ez természetesen az alap pályákra értendő, golden grinnek vagy goat simulator még keményebb a gépigénye.
Felbontást vedd minimumra, az rengeteget segít, illetve 5-10 plusz fps-t ki tudsz csikarni a Lower Shadow Map Mod v4 használatával, de világmegváltásra nem kell gondolni.
-
Norbi095HUN
aktív tag
válasz
macilaci78 #1159 üzenetére
Hát Windows 10-em van, és a minimumon felüli gépem: Core 2 Duo E6300 3.3ghz 4gb ram hd 4770 512mb vga.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Norbi095HUN #1158 üzenetére
Milyen gép, milyen OS?
-
Norbi095HUN
aktív tag
Sziasztok Mindenki!
Az lenne a kérdésem hogy nem-e tudtok valamiféle tippet adni arra hogy hogyan növeljem az FPS-emet [Azon kivül hogy új gépet kelljen vennem] , mert egyes mapokon van vagy 25 fps-em!
Próbáltam:
-Renderer_settings-et átirni
-Kompatibilitási Módot
-Kikapcsolni az árnyékokat
Egyik sem segitett.
Ha valakinek van valamiféle tippje az kérem segitsen, hátha nyerhetek valahogy 5-10 fps +ba.
Köszönöm ! -
ooszi
senior tag
válasz
macilaci78 #1155 üzenetére
Szia igen, DW-n Sniper egy loves, barmilyen build vagy armor van rajtad.
A Dozer nem igazan lenne gond, ha egyedul lenne, az ember az arcaba rohan es szet lovi, a legidegesitobb a barna ruhas kommandosok, naluk csak a headshot hatasos.
Nalam DW-n csak a nyilt terep gond, nincs fedezek. -
macilaci78
nagyúr
És a tetejébe még a sniper is téged lő azon a pici résen keresztül, amit a pajzsosok közt talált. De legalább a háttérben feltűnik 2 skulldozer a maga komótos tempójával.
Rats első napon az épület mögötti szemétlerakat mellett feküdtem, az épületből rámordított egy Inspire, én meg eliszkoltam. -
ooszi
senior tag
Sziasztok
Az tény, hogy DW-re 4 darab játékos szükséges, akik csapatba tudnak játszani, amúgy halál.
Amit nagyon imádok, hogy randomba fogja és oda teszi mellém az enemyt, egy vagy max két lövés és halott vagyok.
Ja és igen, én is találkoztam olyannal hogy leszedek 2 db tesert, megfordulok és ott megint kettő, de elkezdeném lőni őket, és lám csodát a Cloker le ninja-zik.Na mindegy ez van.
-
macilaci78
nagyúr
Azért kell beállítani level limitet.
VIII-100 és X-100 szinttel két tank + 2 bot, öcsémmel megcsináltuk elsőre DW pro job-ban a Rats, Hoxton Breakout és Hotline Miamit egymás után 2 óra leforgása alatt.
Igaz, csak a küldi teljesítéséhez szükséges minimális loot-ot szereztük meg.Igen, DW-en már nagyon meglátszik a csapatszellem hiánya, és ez nem csak ott mutatkozik meg, hogy valaki nem segíti fel a másikat, hanem például nincs egy darab Inspire ACED sem, vagy a XIX-100 fugitive a 12. percben is még 13 db first aid kit-et tart magánál, vagy sentryt hoz magával, stb...
Fugitive-ként az első dolgom, hogy a pálya frekventált pontjain el-elszórok 6-8 csomagot.
-
HREH
senior tag
+1
Overkill soloban sem nehéz.
DW-re kell minimum még egy ember (én pl. haverral letoltam a Counterfeit és Undercover heisteket, 2-en voltunk botok nélkül, sok-sok down, de végül megoldottuk), public DW nálam esélytelen, állandóan bénákat fogok ki, de az se rossz, mikor a 0-2x szintű bejön DW-re, és csodálkozik, hogy kickeljük vagy kérdőre vonjuk.
Nálam a nagy baj a damage outputtal van, DW-n lényegesen többet sebeznek. Emiatt viszont elég sokat vagyunk lent, publicon meg fel sem szednek.
Meg egyébként a spawn rate is sokkal durvább, pár napja Overdrill achinál 4 Taser jött egymás mellett
Szóval igen, DW csak összeszokott csapattal jó, egyébként szenvedés. -
ooszi
senior tag
Sziasztok
Észrevétel a játékkal kapcsolatban.
Overkill - olyan könnyű hogy egyedül végigsétálok rajta.
Death Wish - Profi játékosokkal játszva, katasztrofálisan nehéz, és a legtöbbször halál a vége.
Most én vagyok béna (és társaim), vagy a játék fejlesztők egy kicsit eltúlozták.
Vélemény ????
-
ooszi
senior tag
Sziasztok PayDay 2-n minden Pro Job pályát meg csináltam Hard-on, de még se kaptam meg a maszkot a DW maszkot, valaki segítsen PLS.
ACHI:
Tough Act to Follow
Complete all contracts including pro jobs on the Hard difficulty.A Goat Simulator nincs meg DLC-be és annak is van egy Pro Job pályája, talán e miatt.
-
HREH
senior tag
Valakinek nincs kedve jönni hülyülni?
Steam profilom, ha gondoljátok lehet jelölni
Megvan a XXV-100, megvan minden achievement, egyedül meg nem poén.
A publicot meg hagyjuk, a botok néha jobbak, mint akik ott játszanak... -
HREH
senior tag
válasz
macilaci78 #1143 üzenetére
Dede, elnéztem, valóban 11.-én, azaz holnap jön a Wolf Pack, DE ismerve a szeretett céget, és hogy mennyire szeretnek pénzt lehúzni az emberektől, 100%, hogy nem lesz akciós. Az új DLC-k sosem szoktak akciósak lenni a megjelenés utáni időkben.
Goat Heist DLC meg nem éri meg ennyiért, majd (talán) lecsapok rá -75%-os leárazáson. -
HREH
senior tag
válasz
macilaci78 #1141 üzenetére
De a február 12.-ig tartó leárazás már nem érinti a Wolf Pack DLC-t, ezért is jó, hogy megkapjuk ingyen.
(Vagy ezzel mire akartál kilyukadni?) -
HREH
senior tag
Na végre Wolf Pack DLC
Akiknek megvan a PD1-es Wolfpack DLC, azoknak ingyenes, többieknek 7 euró(még jó, hogy anno -95%-os leárazáson megvettem
)
-
ooszi
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #1131 üzenetére
Szia köszönöm, légy szíves azt is mond meg hogy hol kell csatlakozni mert nem találom.
-
K1nG HuNp
őstag
Megéri ezt a pár eurot a game?
-
Dave32
csendes tag
Ha megcsináljátok a 3 napos Firestarter-t akkor a második napon az alsó szinten lévő szobában a rács mögött van egy széf és egy kecske amit ha kivisztek kaptok egy drillt és egy fúrót.Én tegnap csináltam meg (DW)...a legrosszabbat nyitottam
(nem tudom meddig lehet megcsinálni..)
-
TESCO-Zsömle
titán
Nem, kártya is dobja, de Infamous szintje van, amiknek 5% az esélyük. Szóval 5% esélyed van rá, hogy dob valami Infamousy maszkot, alapanyagot, mintát, színt, vagy fúrót... Ez az Infamous nem keverendő az Infamy-ért nyitható cuccokkal, amik szintén Infamous szintűek (rarity level / ritkasági szint)
-
budo82
tag
Az előbbinél csak az Au ticket-hez tartozó széfről és drillről beszéltüknk, egyébként a sima - Dallas, stb. - széfekhez tartó drillek nagyon-nagyon minimális eséllyel eshetnek is a heistek végén.
-
Dave32
csendes tag
Helló.
A mai nap megcsináltam a first world bank-et DW-ben.
Megtaláltam a széfet amiben volt egy au ticket.
De nem adott cserébe semmit (neten láttam ,hogy akik megcsinálták kaptak egy drillt és egy széfet )
Mi lehetett a gond?Előre is köszi a választ!
-
TheProb
veterán
válasz
macilaci78 #1111 üzenetére
Mért nem mentek DW-re? az a kihívás
-
macilaci78
nagyúr
Tegnap tényleg nem fagyott ki. Cook off, 2 órán keresztül 30 zsák.
Összeverődött egy jó kis csapat, az első 30 percben csak az embereket rugdostam ki, csak én főztem. 2 óra alatt fogytak ki a lőszeres pakkok, medic pakk még volt egy kevés, first aid kit meg bőven. Inkább már meguntuk. -
drmazsi
aktív tag
válasz
macilaci78 #1105 üzenetére
Windows 8.1 van mindkettőn.
Pc-n megy minden hiba nélkül, Laptopon meg sem nyikkan...
Laptopon ssd-n van a rendszerrel együtt, pc-n külön hdd-n rendszer meg ssd.
-
drmazsi
aktív tag
-
Katsu
aktív tag
válasz
drmazsi #1103 üzenetére
Szia,
Próbáld meg a steam-et rendszergazdai módban futtatni és utána indítani a payday 2-t.
Tudod, steam-en jobb klikk és futtatás rendszergazdaként. ;-)Első körben szerintem ez megoldhatja, mivel hozzáférési problémára utal az üzenet. Gondolom nem tud beleírni a konfig fájlba.
Üdv: Katsu
-
drmazsi
aktív tag
válasz
freeknight #1102 üzenetére
Megvolt minden.
Legujabb driverek, directx telepités is, a többi is.Laptop : i7 4500u
vga: 750m gddr5 2gb
memória : 16gb -
drmazsi
aktív tag
Sziasztok!
Asztali után letöltöttem laptopra is a payday2 steamről (ugyab az az account)
Viszont míg az asztalin tudok vele játszani, a laptopon nem indul el (persze nem egyszerre akarok 2 helyen játszani, hanem hol az egyik hol a másik gépen)
Tudtok segíteni ebben??
Kiírja h Payday 2 indításának előkészítése, de utána nem történik semmi sem....
Error message vár engem a steamapps mappában a payday folderen belül. Megtudná fejteni nekem valaki?
Köszönöm
Wed Jan 27 21:35:37 2016
Application has crashed: access violation
-------------------------------
Callstack:
payday2_win32_release (???) ???
KERNELBASE (???) GetModuleHandleW
KERNELBASE (???) ResetEvent
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Eredeti játékok OFF topik
- One mobilszolgáltatások
- Projektor topic
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest