Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
macilaci78 #1533 üzenetére
ifj. Weér István.. kész, kiégtem
Te meg feldobtam az én napomat
-
n0tr3adY81
aktív tag
75%-on a Hotline Miami 2 - csak a Digital Special Edition unlockoja Jacket-et.
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
macilaci78 #981 üzenetére
Macilaci78, javasolnám a Rats-et.. Főzzetek pár zsák meth-et, ne legyen elvonási tünet
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
macilaci78 #917 üzenetére
Tapasztaltam
) (skiz0 vagyok amúgy)
-
n0tr3adY81
aktív tag
Simán megcsinálható, mintahogy az összes többi heist is. Csak mint az esetek 90%-ban jó csapat kell.
Nálunk 3 rpg-s volt. 2 enforcer (dupla ammo bag), 1 technician (drill autorestart), ill. 1 healer. És egy ember csak a cloakerekkel foglalkozott. Kb. 4x restart után meg is volt a Fifth Nightmare achievement. -
n0tr3adY81
aktív tag
Kinek hogy ízlik a Slaughterhouse?
-
n0tr3adY81
aktív tag
Amit kérdezel, az kitenne pár oldalnyi szöveget.
DIY, azaz Do It Yourself = Csináld magad. A kereső címszavak megvannak, javaslom a google használatát.. Csodákra képesYouTube-al kombinálva igazi audiovizuális orgazmusban lesz részed
Viccet félretéve : ez nagyon sok infó lenne leírva, aminek felét nem jegyeznéd meg. Nézz utána YT-on, Google-n keresztül és tapasztald meg játékban. Sokkal előrébb fogsz jutni, hidd el, megéri azt a 15 perc önállóságot.
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
freeknight #812 üzenetére
Jah, jah.. Nemtom miért, de arra válaszoltam, hogy a skinek mit adnak
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #799 üzenetére
A'bbiza
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #609 üzenetére
Ezt nem tudtam, hogy a Hotline Miami fejlesztői svédek.. Ebből az aspektusból szép gesztus - még bizonyos %-ért is. Attól függetlenül én megvárom amíg legalább 80% offon lesz(nek).
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
combonari #604 üzenetére
A DLC árakkal semmi probléma.. Nekem az nem fekszik, amit a cross-supporttal (más játék támogatása) vagy mivel csinálnak. Hotline Miami, Hotline Miami 2? 15 ojró? Effektive 4 maszkért? Seriously?
Nem próbáltam magát a 2 kis gamet, de YT alapján vicc kategória.
Legközelebb szerződnek a Blizzarddal, és lövöldözhetsz ork íjászként, vagy mehetsz paladinként csillogó karddal enforcerként full középkori páncélban.. Mindez csak mondjuk 30 ojróért. És akkor a World of Warcraftban kapsz egy kis cuki mini-Hoxton petet...
-
n0tr3adY81
aktív tag
Kriminális mekkora retardáltak játszanak. Tényleg ***va nagy poén overkill hoxton breakout végén mindenkit kidobálni
Azért az megmutatja az agyi színvonalat, hogy infamy-t "meglépve" kemény 2,5(!) órába telt, mire egy heistet fail, kick és connection lost nélkül sikerült befejezni... Így szép az élet -
-
n0tr3adY81
aktív tag
Meg lett a Tabula Rasha? Gratz!
Én bele sem mertem fogni pub-ban.. Sajnos a régi "kollégák" áttértek az eszetlen CS:Go-ra, így egyedül maradtam.
Mondjuk a Shadow Raid-es DW achievement mellett meglett az I Am Ninja is public groupban kb 3 perc alatt. Hozzávalók : 8 db. ECM, és eszetlen rush...Ezzel a SWAT Turret-tel hogy boldogultok? Ki lehet lőni egyáltalán? Nálunk 6 db rocketet nyelt be, és vígan lőtt tovább
#560 Freeknight : csatlakoznék, ha van rá mód.
-
n0tr3adY81
aktív tag
-
n0tr3adY81
aktív tag
Üdv!
Én most pár napra/hétre felfüggesztem a játékot, ez a payday2 free weekend eléggé betett. A pd2 felhasználók száma crime-net szerint szinte megduplázodott (kezdők), erre rájön pluszban a spring break xp bónusz = infamyII két nap alatt boostolva, nulla tudással = 10-ből 9 elb@szott heist. Stealthnél 10-ből 10.
Kickelésről meg annyit, hogy a normálisabbak/régebbi tapasztalt gamerek infamy 5-7 alatt mindenkit kivágnak - pont a fenti okok miatt. Le kell nyelni a békát.
Sajnos a PD2 nem casual game, mint a MOHAA. Meg kell tanulni mi-hogy-miért, google-zni kell a buildeket, ha normálisan akarsz játszani.
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #545 üzenetére
Jockey "Dallas" Ewing
Clover helyett meg lehet egy alkoholista Samatha
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
freeknight #538 üzenetére
Nagyon én sem... Bár tegnap beütött a sz@r, kaptam egy corrupt savegame-t, amit rátolt a steam cloudra is.. Infamy3 oda, most épp 71nél kínlódok. Mi a tanulság : legyen a mentés (steam) biztonsági mentésének (\appdata\payday 2\) biztonsági mentéséről(steam cloud) biztonsági másolat
Ergo kézzel kell kiganézni a steam könyvtárából a savegame098.sav -ot
-
n0tr3adY81
aktív tag
Nemtudom, bár a HoxHud-ra gyanúzok.. Ha felteszem az éppen aktuálisat, akkor egy darab heistet se látok. Remélem frissítik az épp aktuális verzióra.
Más. Eddig vegyesen Enforcer / Tech builddel mentem. Egyre többször látom, hogy a *magas* szintűek (inf.7+) már szinte csak kizárólag Fugitive -n nyomják. Mi ennek az oka? Ennyire jó lenne a akimbo? Dozereket szinte 1:1-ben tolják.
-
n0tr3adY81
aktív tag
Egy kérdés közben : 1 órája kb. darab heist-et se látok a crime.net -en, de 33.000 crimenet user online. Ha próbálok létrehozni egy játékot, failed to create. Ilyenkor mi van?
-
n0tr3adY81
aktív tag
Lehet valahogy jelenteni a cheatereket?
Ha már a VAC nem fogja meg. -
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #412 üzenetére
Köszi, de már megoldódott.. Nem akarta beadni a Free Hoxton-t complete-re. Paid job hard-on megadta
-
n0tr3adY81
aktív tag
Üdv!
Mikor vesz egy több napos heist-et complete-nek?
-
n0tr3adY81
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Mai nappal - hála a 66% offnak
- én is csatlakozom a Payday2 ph! táborhoz. Ingame skiz0.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Energiaital topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Háztartási gépek
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- PlayStation 5
- Synology NAS
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest